Skoči na vsebino

Šport!

Kristalka

Recommended Posts

Wow, kakšno temo sem uspela spregledat! x:Ox

Hm, šport... v bistvu sem čisto antišporten tip... ker sem pa dolga zrasla, so me povabili k košarkašicam, kjer se je izkazalo, da imam čisto spodoben talent za metanje žoge v koš in kar je podobnih stvari x^x ... in tako sem vztrajala kar nekaj let... tudi bila ena od ključnih igralk v klubu... igrala v 2. YU ligi sredi 80 let x;)x ... potem so se začele težave s poškodbo Ahilove tetive :xx!: in sem sklenila, da nima več smisla vztrajati.

No, ja , za rekreacjo sem še nekaj časa igrala... dokler mi ni škripnilo koleno :sori:

Vmes so me prepričali, naj začnem za rekreacijo nabijati teniško žogico... nekaj časa je šlo, potem sem izgubila zanimanje xnckrivx

Pred nekaj leti pa sem čisto slučajno vskočila, ko so rabili nekoga za kegljanje (uh... nikoli ne bom pozabila tistega musklfibra x:Dx ), se odločila, da to pa še lahko počnem... in tako še vedno vztrajam x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 151
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... potem so se začele težave s poškodbo Ahilove tetive :xx!: ...

'Zanimivo'... si ze tretja riba s strelcem, ki ima tezave s tem in jo poznam oz. imam info o polozajih.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Blazno rada imam sport, se sreca, da imam moznost, da se lahko gibam kot me je volja in da imam moznost gibanja in veselje do tega.

Temu porivu v sebi pa sem prav hvalezna. xsrcx

Ni bilo sporta skoraj (malo pretiravam), ki ga ne bi vsaj preizkusila, bila sem celo izrazito sporten tip.

Vendar v lajfu lahko boljse rezultate (recimo) dosegam drugje, pa vseeno das nekaterim tako pomembnim zadevam, kot je lajfstajl potem prednost.

Ne samo torej, da nimam dovolj te discipline, je tudi moje poslanstvo drugacno.

A ljubezen, zelja in volja ostaja in sport je na nek nacin vseeno zelo pomemben dejavnik v mojem zivljenju... ceprav se hecno in... cudno slisi.

:hepko:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 year later...
<{POST_SNAPBACK}>okej potem pa boš še pač jaz nekaj napisala............ja danes smos e s prijateljicami zmenile na bližnjem igrišču za odbojko.....seveda spodaj mivka........no in to smo se dobile ob pol desetih in potem smo kar dolgo igrale in nato se je vse skupaj zavleklo tak da mislim da sem potem domov prišla ob..........hm..........okrog dveh.........hm...........tu nekje..no sicer pa nismo skos igrale odbojko.......vmes smo se seveda tudi pogovarjale......malo sem šla k prijateljici......tak da......je blo kar fajn in.......odgovor na vprašanje.......smo dons kj telovadili? ja smo  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

lp, robidica x:Dx

Picasso

• 1 month later...
Hmmmm... men je pa jahanje hud šport, sam če mi rama ne bi tok nagajala x:(x

Vidis, jaz pa sem proti jahanju in proti vsem sportom, kje se zivali izlorabljajo. Eden bo rekel: Ja, saj je konju to vsec! Sigurno, pa ti ves, da je to res? A bi bilo tebi vsec ziveti celo zivljenje v eni stalci od 20 m2 (Lipica) in bi te ljudje jahali kar naprej, zbadali z nogami, nobene prostosti, fajn, JARM JARM JARM !!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Vidis, jaz pa sem proti jahanju in proti vsem sportom, kje se zivali izlorabljajo. Eden bo rekel: Ja, saj je konju to vsec! Sigurno, pa ti ves, da je to res? A bi bilo tebi vsec ziveti celo zivljenje v eni stalci od 20 m2 (Lipica) in bi te ljudje jahali kar naprej, zbadali z nogami, nobene prostosti, fajn, JARM JARM JARM !!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

Ti si pa res ena binga bonga. Saj baba tud jamra, če jo jaham, pa to še ne pomen, da ji ne paše. Zraven pa jo še nmav v rit uščipnem, pa ji tud paše.

Verjeten je tako na svet. Baba pa konji so za jahat napravljeni in nč drgač.

Je kdo kaj principesko vidu, je čist druga baba ratala, kar me ni, taka bolj fejst.

Ja, sam pol tud pse pa mačke ne bi smel met, pa še vse ostale živali, ker dejansko vse živijo tko, kot jim mi narekujemo. Eni psi v pesjakih, na ketni, hrčki, činčile, zajčki itd. v kletkah. Večino konj ima vsaj izpust, kjer se lahko zdirkajo po mili volji. Je pa res, da po mojem nobenem konju ni všeč, če more po maneži paradirat in ne vem kaj izvajat. Dejstvo je, da pač tko je. Ljudje smo si jih podredili, ravno tako kot vse ostale domače živali.
It's a dog eat dog world

Verjeten je tako na svet. Baba pa konji so za jahat napravljeni in nč drgač.

x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

CVICKAR, LEIKA, SAMSON

Kar se tice Principese: jasn, d je bols baba ratala, k sm ji jest ucepla humor, ki ga je ze mela ugromn, sam tuki se n more z nubenim smesn puguvarjat, k ste usi zamorjeni!!! Kokr si ji ti zalosti naredu, sm ji jest vesela!!! :eek: x:Dx :eek:

Pol ti bom pr vicih puvedala en vic, ves, Samsoncek!!!

Jaz sem proti temu, da imajo ljudje v stanovanjih zivali, ki so odvisne od njih. Tukaj v TS imajo na milione majhnih psickov, cel TS posran in puscan!!! Osli pravijo, da je pes tvoj najboljsi prijatelj! To je zato, ker nima izbire, izhoda, je primoran bit tvoj prijatelj, ne!!! Aja, kr spust ga, spust, pa bos vidla, ce bo nazaj prsou, al bo sou tut on h ksni psicki u vas se mal puguvort!!! JA KAKSN PRIJATU: more iti lulat + kakar - kadar ti hoces, mora jesti + piti - kadar ti hoces, mora lajat - kadar ti hoces .... ja, kaks ziulene pa je to pol, kaksn prjatlstvo, a??? Pa vse ribice v majhnih steklenih posodicah, pa vsi pticki v gajbicah, hrcki, zelvice .... TO USE MORA BIT UZUNI!!!! Torej: Ce nimas hise + vrata, SI NE NABAVI ZIVALIC .... jasno!!!! In zato jaz trenutno nimam 0, pa tut k'ksnga osla ne!!! xrolleyesx

Ampak, malo sem zasla, tukaj govorimo o sportu! Dobro, sem proti vsem sportom, kjer so vkljucene zivali: jahanje, ribolov, lov.... ne vem vec ....

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

xsmx vids, n smem rect "prasc", k se n sme, ves, skoda ne, ce ne bi ti rekla, ves, ne! xsmx

KRATKO + JEDRNATO!!!

Jst sem mu od nekdaj nazarensko rad takele babe, ki so uvidevne in ne zmerjajo.

Ker si tuk fejst baba, ti nam tud jst ankol reku, da si ena laška kurba, da b ti reku pa še prasica, to pa sploh ne. Tak pač sem :vragec: x:Dx

Jst sem mu od nekdaj nazarensko rad takele babe, ki so uvidevne in ne zmerjajo.

Ker si tuk fejst baba.

Jasn, d nimas kej grda u men rect, jasn d naus n'kol nc reku!

TUKAJ SE GOVORI O SPORTU!!!! Nisem zacela jaz s temi neumnostmi, ampak bom koncala, ne govorim vec !!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

... a pol tole ni tema o gasilstvu?? :inocent: Ja kwa pa pol tle cvickar dela?? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...