Skoči na vsebino

Šport!

Kristalka

Recommended Posts

kaj vi mislite, da sem jaz anti šprtnik aaaaaaaa

Sem šu polet na veselico, pa smo se z račicam stepl, ti povem hokejisti, al pa boksarji so nula pred nami. mMislim, da sem s tem dokazal, da gojim taprav dolenjski šport.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 151
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hobiji; nogomet, rokomet :vragec: x:Dx ,tenis, plavanje, pingponk, tek,kosarka, sah, tarok...in se in se x:Dx

Profesionalno; Muay Thai, K-1, Kickboxing, Pride, Box ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Hobiji; nogomet, rokomet :vragec: x:Dx ,tenis, plavanje, pingponk, tek,kosarka, sah, tarok...in se in se x:Dx

Profesionalno; Muay Thai, K-1, Kickboxing, Pride, Box ! x;)x :palec:

Še en tak je bil u Amerik, pa se mu je sekret na ksiht podru, revček.

Zdaj si pa edini. x:Dx

• 1 month later...

Pozim fitnes, mogoče plavanje, o zakaj je voda vedno tako mrzla, pol pa stojim ob bazenu celo večnost pa sam prst not pomakam :0: , mrzlooo.

Sam da bo pomlad xflowx , pa soncek, pa rošce pol pa takoj v hribe mal jodlat xsingx .

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 weeks later...

Men sedejo praktično vse vrste športa. Ne morem brez njega.

Poleti kolo, tenis, košarka, odbojka, če se pa ponudi priložnost še za kej druzga, pa še tok boljš. Predvsem pa kolo in tenis.

Pozimi pa kolo in tenis odpadeta, se pa kej druzga najde, npr: namizni tenis. Pa tut odbojka pozim, pač v telovadnici, občasno tut košarka. Pa smučkanje, seveda. Brez tega pa zima ne more it mim. Drsanje tut če se ponudi priložnost.

Edini šport, s katerim se nikakor ne morem spoprijateljit je zaenkrat plezanje. Grozn! Ampak bom še kdaj probala, mogoče bo šlo. :)

Have a nice day!!!

Jaz se športujem koliko je to mogoće. Kolesarim, po hribćkih gor i dol, a i ne branim se badmintona il' skvoša, al' pa tudi meddrugim kakšn fusbal udarim, če se zbere fajn druščina, a dobar sam u odbojci, no mivke ne maram.
Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 month later...

1-2-3x na teden fitnes, kukr se mi da, sam probam da ne gre cel teden mimo, da ne bi šla.

Pozimi smučat skor vsak vikend, pa za smetanco še kdaj med tednom, ko je napoved brez oblačka. Z vikende brez snega, pa sva z možijem našla ( končno ) skupno veselje lest v hrib :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 4 weeks later...

jst tudi mal športam

-bordam

-treniram plavanje

-kolesarim

-tečem

-peljem psa na sprehod

-joga

................................................................................

.....................................

x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
meni se pa neda naštevat :)
Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

plavanje.. to je full zanimivo:) za kondicijo:)
Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

hokej kje to špilate? :)

ok ok:)

• 5 months later...
Hoj!

Ali se kdo ukvarja s športom?

Jaz treniram odbojko ob sobotah in nedeljah pa imam turnir dolgega poležavanja v postelji do bolečin! x:px :vragec:

No ste zakrneli al ne? :eek:

že od 5ka leta se ukvarjam s športom..najprej sem plesala, nato plavala, redno hodim ven na sprehode ali pa tečem, začela bom hoditi na aerobiko.....

• 1 month later...
  • 7 months later...

Jz bom pa to poletje zgleda veliko časa posvetila badmintonu. x:px

Tko ob večerih,ko ni več vročine res paše.

Se full razgibaš in prešvicaš.

Drugače pa še vedno tek ali hitra hoja.Vsaj 1 uro na dan...v gozdu-obvezno.

Badminton rules x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 1 month later...

Jaz pa predvsem kolo, malo v gozd, pa Tibetanci....pa mogoče se bo še kaj našlo.....skratka to, kar me napolni...

Pa druženje s pozitivnimi ljudmi in čimmanj z negativnimi.

Lep pozdrav!

x:)x

Prisluhnimo Naravi, saj smo del Nje.

js tut... kolo, zraven pa mal tibetančkou :palec:

x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...