Kristalka 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Hoj! Ej blazno kratke teme pišem, sej vem!Jaz bi rad bla: radiestezistka al pa kristaloterapevtka!Nord pa novinarka al pa fotografinja al pa režiserka al pa defektologinja al pa kuharca al pa bo vrtela filme v kinu al pa bo kritičarkia filmov ..... Ostalo: Bo že sama napisala... NO, KAJ STE PA VI PO POKLICU AL PA BOSTE AL PA SI ŽELITE??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Ne vem tocno kje... (imamo ze tole, imamo pa). Upam, da se bo Poki spomnil... S tem je tako: ni receno, da si ne bomo se premislili, kajti menim, da pri 14 letih ne mores vedeti, s cim se zares hoces ukvarjati v lajfu oz. cemu zdaj hoces posvetiti ves svoj lajf... v grobem pac... Zadnjic mi je rekel Tim - odlocil sem se, da bom arhitekt - pa me ni nic presenetilo, ker ima tak um - 'gradbeni' - tako bi lahko npr. bil tudi dober reziser - ima vse pod kontrolo in komando..A ni minilo 10 dni, ko pravi, da si je premislil in da hoce zdaj biti biolog. Je pa res, da se nam vcasih zelje ali vizije uresnicijo in da je marsikdo res to, kar si je zelel - ali kaj podobnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Ne vem ali so tele prave ... Poklic Odločitev na katero šolo Pa članek s strani LN ... http://www.lunin.net/novice/templates/zani...d=197&zoneid=14 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Upam da bom kmalu diplomiral kot inženir telekomunikacij. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ne vem ali so tele prave ... Poklic Odločitev na katero šolo Pa članek s strani LN ... http://www.lunin.net/novice/templates/zani...d=197&zoneid=14 Yessssssssssssss, Tinka. Ko bo Tinka velika, bo pa linke pošiljala Mick zate bi verjetno kakšna ginekologija ali seksologija tudi prišla prav, a ne - če smo že pri tem,da bi rad počel kar te veseli. Jaz pa prodajam in nabavljam. Fajn služba, loh po cele dneve zapravlaš, pa se tvoja denarnica nič ne tanjša. Kar mi pa v tem poklicu manjka, pa dopolnjujem v prostem času. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Mick zate bi verjetno kakšna ginekologija ali seksologija tudi prišla prav, a ne - če smo že pri tem,da bi rad počel kar te veseli.Hm.....ginekolog ne bi bil.......se mi zdi, da bi se mi pol vstal še samo, ko češpljic ne bi videl Seksolog......hm....to je že bolje.....sam to pa lahko imam pa tudi sedaj........za hobi, ne? Hm....a tebe pa nič v tej smeri ne veseli? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Jaz sem pa administrator (svojega poklica ne opravljam) že od osmega razreda pa me je veselila samo OBLIKOVNA ŠOLA, pa še danes me, pa če se še enkrat rodim bi me verjetnu tud....Pol bi pa oblikovala (fotografija, slikarstvo, stilistvo, aranžerstvo, oblikovanje nakita.....................) KATERA SMER BI ME PRITEGNILA PA SE MI ŠE NE SANJA, k je vse tko zanimivo.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 danes smo reševali ankete, kam se bomo vpisali , kaj bi radi postali in kaj radi delamo. ful je blo težko :o|o: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hehe zadnch je tamau od frendice (5,5 let) reku de bo DILER al pa POLICAJ 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 danes smo reševali ankete, kam se bomo vpisali , kaj bi radi postali in kaj radi delamo. ful je blo težko :o|o:ali je bilo zato težko, ker niste prej tega obravnavali v razredu Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ne zato, men je polovico vsega kristalka povedla (če mam ročne spretnosti, če sem natančna...) kaj pa mene briga če sem ali nisem :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 jaz mislim, da si kar spretna . vsaj s prstki .... glej kako dobro ti gre Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Jaz pa konfekcijski modelar. (Matr, se tole fajn sliši! V bistvu je pa to ena navadna žnidrca... ) Sem kar zadovoljna s svojim poklicem - če ne druzga, vsaj brez dela ne bom nikoli. Zaslužek pa droben, a gost. Bi pa bila tudi kak arhitekt - zelo rada kaj opremljam ali pa si zamišljam kake zgradbe, postavitve...Ali pa kak grafični poklic... "črkoslikar" al kako se že temu reče (saj niti ne poznam vseh nazivov). V glavnem mi ležijo bolj tehnični poklici, risanje, modeliranje... Baje, da so mi testi pokazali, da imam dobro prostorsko predstavo, pa tudi ful natančna sem - to pa še preveč. Kar se natančnosti tiče, bi komot lahko bila kirurg, samo ne prenesem krvi in vsega ostalega, kar spada zraven... Mah ja, kaj bi vse bila! :o|o: Važno je, da imam kaj delati, pa da v delu tudi uživam. Pravzaprav sploh ne rabim nobenega hobija, ker če bi imela kaj več prostega časa, bi ga itak izkoristila za krojenje in šivanje, kar pa delam že službeno... So bili dnevi, ko sem si tudi za čez vikend vzela domov šivalni stroj, pa sem potem ugotovila, da to nima smisla - če imam čas, raje grem v delavnico in tam naredim, kar bi rada... Ma ja, saj sem res malo obsedena s tem... Otrokom, ki se odločajo za poklic, bi pa svetovala, naj si izberejo tisto, kar jih res veseli. Ni večjega bogastva, kot opravljati tisti poklic, ki te veseli! (Mogoče sem jaz imela srečo, da se je pri meni že zelo zgodaj pokazalo, kaj mi leži, in tudi starši so mi pomagali se pravilno usmerit.) Če delaš z veseljem in če uživaš v svojem delu, je uspeh 100% zagotovljen. Tisto razmišljanje, n.pr.: "bom pravnik, ker pravniki dobro zaslužijo..." je za moje pojme zgrešeno. Kiks lahko nastane tudi, kadar otrok ne pozna dobro poklica - ne ve točno, kaj bo delal, ko bo končal šolo. To se je zgodilo moji sestri: šport jo je vedno veselil (ukvarjanje s športom!) in je šla na FTK, zdaj pa poučuje srednješolce telovadbo, kar pa jo sploh ne veseli... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Tamara, lepo da delaš kar te veseli in da se ti zdi obsedenost, to samo pomeni, da uživaš v svojem delu in praviš, da ej zaslužek tudi O.K., tako da je to najlepše, kar se ti lahko zgodi kar se poklica tiče. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Po izobrazbi sm diplomirana ekonomistka. Zakaj? Zato ker so me vedno veselile številke in se mi vse kar je povezano z matematiko zdi zabavno. Sej vem, kaj si večina misl zdele . Drugače pa sem zelo "priročna" in komunikativna, tako da mi je res najbolj važno pri delu to, da imam opravka z ljudmi. Svoje kreativne žilice pa sproščam doma. Tako da večkrat za ljudje od mene dobijo darilo, ki sem ga sama naredila in obvezno sama zavila. Aranžiranje je samo en od hobijev. Mogoče, če me moji starši ne bi tako vzgojili, da sem želela nekaj več, bi bila danes aranžerka, tako pa sem vodja projektov inžiniringa notranje opreme. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Jaz sem pa metalurški tehnik, službo pa tudi tako, da moram imeti vse pod kontrolo, pa mi ni več všeč, bi si od nekdaj želela biti psihologinja, so take nežne ženske, jaz robavs pa vse sama naredim namesto mojega doma, sicer pa me veseli. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Pri nas je pa obratno, sem se kar malo nasmejala v bolnici, ko mi je naročal, kako naj dam perilo prat. No ja saj že po dimenzijah izstopava, pa tudi po večini ostalih stvari. On enostavno uživa v teh opravilih, zakaj bi mu z grebenjem veselje pokvarila. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 No, jaz sem doma iz rudarskih krajev, zato imam tudi takšen poklic. To, kar delam je OK, da boljše ne bi moglo biti (odgovorni vodja rudarskega projekta). Je pa res, da obstaja veliko stvari, ki bi jih delala še raje. Prav zanimivo, da sem naletela na to temo. Nekaj dni nazaj sem razmišljala, kaj bi pravzaprav najraje delala v življenju, pa se tega nisem mogla domisliti. Delala bi vse, ampak nič za celo življenje. Blazno rada berem, kvačkam, pletem, preizkušam recepte, pečem ... Nekaj let sem iz čistega užitka inštruirala matematiko za 1000 SIT/uro (polno in ne samo 45 minut), ko so bile cene tudi po 2000 SIT ali celo več. Inštruirala sem tudi po 6 ur na dan in to po službi. Ko sem zvečer zaključila, sem bila čisto izmučena, ampak zadovoljna - danes to nisem. Ko sem delala podiplomca, sem mesece in mesece preždela v laboratoriju in ponavljala poskuse do onemoglosti, če je obstajala le najmanjša verjetnost, da sem se kje zmotila (devica-devica). Ker rada pečem, sem kar nekaj mesecev pekla piškote za prodajo (po službi seveda). Pa ne tiste na strojček, ker je to najlažje, ampak sem pekla samo tiste najbolj dobre s čokolado, orehi, s takšnimi in drugačnimi prelivi - včasih je bilo v enem kilogramu tudi po 14 različnih vrst, pa takšni, ki so bili samo za otroška praznovanja, pa posebej za poroke, pa posebej za obletnice ... Preizkušala sem tudi različne kuhinje ... V službi nekateri še danes ne morejo pozabiti, da sem nekoč izjavila, da bi bila najraje kuharica ali natakarica. Danes mi je žal za tistimi časi, ko sem bila prepolna energije, entuziazma, želje po znanju ... Takrat mi je vse v življenju predstavljalo izziv, sedaj pa mi je že cel teden odveč, ker greva z možem čez vikend na nek zelo naporen tečaj. Milena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.