contesa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 DARILO Bila si, res si bilakot lepi, neprichakovani dar.In jaz sem kakor otrok bil,ki vzame, kar ponuja mu slepar. Bila si, res si bilatakrat mi vse - prevech.In zato sem si vechkratkalil v blodnih sanjah mech, da bi ti z njimutishal izprijeno srce.In che bi mogel,bi z njim izbrisal she ime. 666 -ou....blajk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 tole čisto nova podoba Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Ne cisto, Tina... Aakhut je na LNF objavil ze par (zelo dobrih) pesmi; morda pa je celo on sam ze odprl zelo podobno temo enkrat, vsekakor obstaja podobna tema in v njej par Aakhutovih pesmi, sicer pa se kje naokrog morda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Hm.....sam nisem ravno poet.....pa ena taka meni ljuba......uganete...čigava? IGRA ZA ŽIVLJENJE Ljubezen te vsega pretiplje,vzame ti srce iz zibelke -dvigne ga visokoin ti si srečen. Iz vsakega lasu naredi strunoin nanjo strastno igra.Na vsako vlakno in misel igra,divje, omamno. Dokler ne nosišobisti na obrazuin solz v trebuhu,te preskuša,zavija kot darilo -in te da, komur hoče. Ko te zvrže,si najbolj njen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Pa še ena....tudi njena .......bolj erotična.... ŽENSKA Položi mi roko na trebuh,da čutiš kako trepečeod želje po tebi.Da si bruno, ki leže name,bi ozelenel, tolikšna je moja sla.Moje prsi so tehtnicaza lepoto tvojega ljubkovanja;moj popek je čašaza strast tvojega telesa;moja stegna so bregoviza reko tvojega poželenja.Napolni moje nosnice s svojih dihom,ukroti moja usta s svojimi usti,moje roke s svojimi rokami,izmuči noge,da bodo v sladki utrujenosti drhtelekot bilka pod zrnom rose. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Ja, res je Tina, tudi mene Aakhut s tem (prijetno) presenetil; oz. bolje bi se izrazila, če bi rekla; da tisti moj vcashih drži . Moje skromno mnenje...tudi brez zadnjih 4 vrstic bi bila pesmica :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 brez zadnjih shtirih ni pomena... vsaka zgodba mora imeti nauk... 666 -ou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ne, jaz imam fixno idejo, da nikoli ne bom sposoben česa takšnega. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 MINEVANJE Kar je vredno sanjchas s spoznanji pogublja,in zhivljenje vedno manjzhiveti obljublja. 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 .....FIXNA IDEJA....ideja kot fiksirana,al kot zgreshena? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 evo ena iz moje zbirke BOSA HODIM PO SREČI MED PRSTI ME ŠČEGETA TVOJA LJUBEZEN Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 matejche.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 aakhut tista o meču... mi je pa znana Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Mateja Je tisoč poti v tisoč mest.Je zgodba, ki se z mano konča.In to, česar ti ne morem dati,je vse, kar ti lahko dam.In to, česar ne moreš dobiti,je vse, kar imaš. Tommy Salminen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Slepar neutrudni, srce,ki shtejesh moje dni -spomni se,da chas hiti. 666 -ou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ČUTIM Čutim te. Ovohavam znoj tvoje sence. Šumeče vonjave med tvojimi stegni. Slišim te. Čofotanje v vodnem poljubu. Zvok violine v čarobnih izdihih. Vidim te. Zasipuješ luknje življenja. Iz gline, prekrito s kožo, oblikuješ kip skupnosti. ...In če imam dober dan, komponiraš simfonije z utripajočim nasmehom v izlivu bleščečih šal. Peter Šuštar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 LJUBEZEN Če hočemo koga zadosti ljubiti,ga moramo ljubiti,kakor da bo jutri umrl . JEZA Jeza se začne z nespametjo, konča pa s kesanjem in sramovanjem. LJUBOSUMJE Ljubosumnost je duša ljubezni. SOVRAŠTVO Sovraštvo sovražnikov nam kaže, koliko smo vredni;ljubezen prijateljev, koliko smo zanje vredni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ljubim lahko le tisto, kar se mi zdi vredno ljubitiKar se zdi meni vredno ljubezni, se zdi drugim norostKar se norost zdi ostalim,temelji na njihovem strahu Sklep 1) Ni je norosti, ki bi ne izhajala iz prekomernega strahuSklep 2) Nisem še tako prestrašena, da bi od tega morala znoreti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Rada imamRadaRada imam vseKoga boljSploh vem neTudi ljubim jihKakopakNekatereKoga najbolj?Razlika takšna!Trpim lahko za vsakimAli nobenim *** Kadar govorimo o osebi, ki jo ljubimoNe govorimo o njejTemveč o trenutku, ko smo zmožni ljubiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 GREM NAPREJ Rinem naprej,pozabiti ne morem.Nosim te v skrivnem kotičku.Upam da bom srečal takšno,kot si ti. Sonce zlato. Goltam ljubezen,lačen sem.Goltam te,Ne glej me, pojedel te bom. Zato rinem,rinem naprej,da te ne pozabim,ko drugo opazim. Volk K.L., 8.10.2002 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 volk(IĆ).......hehe....... .......pozheruh 666 hud(IĆ)kou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Boljše kot Rdeča kapica Volk, le tako naprej .. napiši nam še kakšno x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 volk(IĆ).......hehe....... .......pozheruh 666 hud(IĆ)kou.....tralalaSorry aakhut ampak to se mi ne zdi niti najmanj smešno Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.