aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 no pa mal osvezhitve starih tem:: DAROVALCI Ljubezen so izpovedovaliskriti v temnih nočeh,iskrenost so pestovaliv hladnih dlaneh,resnici so zavdalis strupom neizgovorjenih besed.Kakor bi kdo ve kaj darovali,si zdaj ponujajo ta svet,ki žalosti in žalikot ponarejen, zmaličen cvet. zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 CIPA Si slutila tisto noč,ko si prvič na oglu stala,da boš nekočle še kovanec veljala?Da ti bo od vsegaljubezen najmanj dala?Kako okrutna šala! zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 lia SPOMIN Minil je čas, ki si ga zaznamovala,in ljubezen sem v otožje temno skril.Le spomin, da si z lažjo me zapeljala,je svetal kot nož, kot nož se je ostril,da vreže v dlan, če bi te kdaj iskala. zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Da, to čustvo vroče, ki me peha nevzdržno v strah in slast, to je ljubezni sila in oblast! Ljubezni - in vendar nič zase noče! Za tvojo srečo svojo dal bi rad, čeprav bi ti nikdar ne zaslutila, samo da ujel od daleč bi enkrat smehljaj, ki žrtev ta ga je rodila! -Vsak tvoj pogled, ki me doseže kdaj, kreposti nove, nov pogum mi vžiga! Razumeš zdaj, o, čutiš, slutiš vsaj, kako se duša v mraku k tebi dviga? O ta večer! Opojno-sladka zona! Jaz govorim, in ona sluša, ona! Srce mi plava v blaženosti čisti, nesanjani ... le smrt mi še ostane! Besede sluša v mrake šepetane in vsa trepeče sredi sinjih vej! Da, vi trepečete kot list med listi! Da, ti trepečeš! In jaz čutim, glej, v jasminovih mladikah trepetanje, ki se iz tvojih rok pretaka vanje! Cyrano de BergeracEna izmed krasnih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Kaj je, kar čutim, če ljubezen ni, če je ljubezen, kakšna je to stvar, če dobra je, čemu je smrt njen dar, če zla, čemu vse muke so slasti? Petrarca Nimam svojih, rada pa jih prebiram... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Kaj v poljubu res tiči? Prisega, bolj od blizu, tajna, tiha, rožna točka na i v besedi "ti" čebele šum in vetra valovanje, vonj večnosti in rož večernih sanje, skrivnost, ne ušesom, ustnicam izdana, ko nam na usta pritrepeče duša, in čaka, da jo ustnica okuša! Cyrano de Bergerac Pa še eden.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Vdanost v usodo..... Kako dolgo lahko duša in telo po sreči in ljubezni hrepenita, preden v krču bolečine grozne kloneta in se v otopelost potopita? Kako dolgo jima um, vojak pokončni, lahko prizanesljivo laže in trdi, da upanje v tako željeno srečo je kot po zvezdah segati? Mar je odlika večna res v tem, da svoja hrepenenja skromno zatajuješ in si zaradi tihe želje po sprejetju z vdanostjo v usodo mir kupuješ? Odgovor je verjetno skrit v trenutku, ki od smrti nam življenje to ločuje, saj takrat pred neizbežnim koncem srce nam zaihti, vse zamujeno obžaluje. (andrea ) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 xrosex Moji ljubezni - BLEDUBled,naš lepi Bled..srce ti zaigra , ko ga zagledaš Bled,naš lepi Bled...z otokom sredi jezera, zazdi se Ti,da se je ustavil čas... Bled, naš lepi Bled...pomisli kdo... da umetno je ustvarjen...res neverjetno je, kaj narava Nam pustila je... xrosex Bled lahko ponudi TI veliko lepega.. v dvoje,če zaljubljen si greš okoli jezera..pesem, ki odmeva iz daljave...vesel si in zapoješ na ves glas..... Bled, naš lepo Bled...objemi z dušo gore,jezero in ptice.. labode, račke, jerebice....in ljubezen napolni ti srce.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anubis 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 No da še jst pridem na račun... "Nehal te bom ljubiti, ko bo slepi slikar naslikal zvok vrtnice, ki pada na prag nevidnega dvorca, ki ne obstaja..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 uffffffff tole je pa za dol past......anubis bravo!!))) hm če se bom spomnila ra..takole nekako gre Pava ljuezen ni tista,ki zmeša,glavo duha, srce in telo....Prava je tista,ki prodre v globino duše......in umre z bitjem v katerega se je zakoreninila..... ....recim nekaj podobnega Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 xrosex Vonj po Tulipanih Vsako končno vprašanje, ti že od vedno podarja končne odgovore. Povem ti; Svet bi se prenehal vrteti, če ne bi bilo tako. Vendar vedi: da je to le zakon končnosti, ki pripada svetu končnosti. Kajti zibelka tvojega srca. Da. Zibelka prav tvojega srca. Ti veš kje je doma. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Odkar vem zanjoimajo dnevi modre očiin vode barvo njenega krila. Odkar vem zanjo,veter šumi njen glasin rože njene besede govore. Tako rad imam te poletne oblake;njene korake so spremljali,ko je čez trave večerne prišla. Tako rad imam te vrbe ob vodi,zamišljene v tiho,nežno pravljico o njej.Nihče ne ve kaj šepetajo.Samo jaz.In se smehljam. Odkar vem zanjo,sem kot avgustovska noč:miren, poln zvezd in daljav. I. Minatti A ni lepa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 seka............ Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 boga revca, ta je pa res osamljena... naj ji kaksen angelcek pomaga, da najde fanta no!!! ------------- Vdanost v usodo..... Kako dolgo lahko duša in telo po sreči in ljubezni hrepenita, preden v krču bolečine grozne kloneta in se v otopelost potopita? Kako dolgo jima um, vojak pokončni, lahko prizanesljivo laže in trdi, da upanje v tako željeno srečo je kot po zvezdah segati? Mar je odlika večna res v tem, da svoja hrepenenja skromno zatajuješ in si zaradi tihe želje po sprejetju z vdanostjo v usodo mir kupuješ? Odgovor je verjetno skrit v trenutku, ki od smrti nam življenje to ločuje, saj takrat pred neizbežnim koncem srce nam zaihti, vse zamujeno obžaluje. (andrea ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 med nebom in zemljo se ti kdaj zgodi,da neslisis nebain ne cutis zemlje? vmes me nebom in zemljo. se ti kdaj zgodi,da neslisis nebain ne cutis zemlje? vmes me nebom in zemljo. se ti kdaj zgodi,da neslisis nebain ne cutis zemlje? vmes me nebom in zemljo. se ti kdaj zgodi,da neslisis nebain ne cutis zemlje? vmes me nebom in zemljo. ...se ene parkrat to napisem, pa bom tocno vedu kje je zemla in kwa slism!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 xrosex Ljubezen ni tujec,ki pride in gre,ljubezen ni mulec,ki te v velikem krogu obide,ljubezen ni steklenica,ki se razbije,ljubezen je custvo,ki se ga ne da pozabiti,ljubezen je custvo,ki se ga ne da ubiti,mogoce pa pride in mine a pusti nepozabne spomine. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 sve želje moje žive izpred tvojih vrata..di smo nas dvoje šta je ostalo od zlata....život moga bi bit lip....al ima dana za umrit... i šta ti je svit..kad nedaju mi stobom bit... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> CIPA Si slutila tisto noč,ko si prvič na oglu stala,da boš nekočle še kovanec veljala?Da ti bo od vsegaljubezen najmanj dala?Kako okrutna šala! zlomk Dobra pesem, odseva žalostno resničnost. Pohvale. Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Tone Pavček Čistina Na mestu stojim.Sam.Na zagatni čistini,in nisem edini,ki ne vem kam. je res vseenoali na levoali na desno,naprej ali nazaj,ali stati na mestu,na tej goli čistinidočakati kraj... Vse je odprto, golo.Človek sam pred seboj.Kot bi stotisoč nožev bodloin ni kritja za boj. In ne moreš utečiiz sebe, iz svojih dniin ne gesla izreči,ki te osvobodi. Na mestu stojim.Na zagatni čistini.Se prebijem k dolini?Ali tu obležim? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 xrosex Obuja ure mučne mesečina, ne vem in ne poznam načina, kako bi mogla bolečina, izbrisat tebe iz spomina! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 sm pršu sam povedat da ne znam verzov pisat sej ne.................. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm pršu sam povedat da ne znam verzov pisat sej ne.................. ma ti pišeš lepe haikuje.. ne moreš vsega obvladat... naenkrat Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 aha.......baje ne vse.....pa še tle me zanima, zakaj je v naslovu teme z malo "ljubezni, ljubosumja, jeze ali sovraštva" - zakaj 3 negativne reči in samo 1 pozitivna Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 So dnevi, ko ljubim te boleče in so noči, ko bi ljubil te ljubeče, a vedno te bom ljubil hrepeneče. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.