koala 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ljubezen je kot poseg kirurga v naše telo.Živimo,le brazgotina ostane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 za take besede bi te zen mojster dobro obdelal s palico Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>za take besede bi te zen mojster dobro obdelal s palico res je... se strinjam s teboj... hude besede.... :xx!: Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 aha....za hudo palico......sveže odrezano, lepo, lakirano, prožno in močno palico.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha....za hudo palico......sveže odrezano, lepo, lakirano, prožno in močno palico.... a si predstavljaš kakšna bo rit Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a si predstavljaš kakšna bo rit razsvetljena Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a si predstavljaš kakšna bo rit zen mojstri ne tepejo po riti...... je premehko Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zen mojstri ne tepejo po riti...... je premehko če je mehka rita je trda buča... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 res je - zato po glavi tolčejo, je več efekta Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je - zato po glavi tolčejo, je več efekta ta je bla pa zdej najbolj -ša o efektih.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Povej mi snežinka, ki si padla na mojo dlan, ali je rs ljubezen tako kratka kakor zimski dan?Ali je sreča naša le trenutek, ki zbeži, ali je res kakor snežinka, ki se raztopi. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Potrebujem Tvoj nežen dotik,ki me hrani s Tvojo ljubeznijo.Ti si moj angel,ki me dviga v polet nad oblaki.Skupaj letiva proti soncu in Ti me ožarjaš s svojim iskrivim smehom,pogledom,strastnim objemom.S Teboj se izgubljam v iskreni ljubezni in se v njej spet najdem.Zdaj vem,kdo sem,ker sva eno. Hvala ti,ker si mi dal novo življenje xrosex Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Kako čudno hrupna je ta tišina,ki doni,ki govori,ki kruto vpije,da nevarna tvoja je bližina. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Reci mi, da to, kar cutim, ni res.Reci mi, da je to, kar cutim le utvara,namisljeni jezdec, ki jezdi po megleni pokrajini mojega uma in se mi porogljivo smeji.Reci mi, da ni res,da lahko zaprem vrata noci in neham prisluskovati tvojemu koraku. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Tem povabim na kavo,morda večerno zabavo,na sprehod ob obali,bi sedala na skali,v sebi imela bi morje,z roko tja čez obzorje, Te povabim na čaj,da pokažem ti kraj,tam kjer galebi letijo,kjer oleandri cvetijo,kje borovci šumijo,preden rečem adijo,še med oljčni nasad,kjer se skriva zaklad! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Reci mi, da to, kar cutim, ni res.Reci mi, da je to, kar cutim le utvara,namisljeni jezdec, ki jezdi po megleni pokrajini mojega uma in se mi porogljivo smeji.Reci mi, da ni res,da lahko zaprem vrata noci in neham prisluskovati tvojemu koraku. lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Naj ti noč prinese 1000 lepih misli.Naj ti sanje na ustnice prinesejo 100 poljubov, in naj ti jutro prinese nov začetek in tisti občutek, da te ima nekdo rad. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Dan, ko odsla sva v zalosti cas,k drugim resnicam iskat najin jaz,praznih oci, samotnih slediv cas, ki ni maral ljudi. Daljnji odmev velikih besedbrise spomin se v preteklosti ujet,truden razum pocitka zeli,prazen odgovor boli. Zbujam se iz omame iskanja,gledam spet jutro v oci,niti tkem iz omame spoznanja,strah me ni mojih noci. Sama zrem v zivljenje,sama tkem poti,sama najdem sanje,mocna bolj, kot ti. Slutnja moci prinasa nemir,slika spomina izgublja okvir,sama zdrobim zivljenja pasti,misel svobodno leti. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siga'čan Kru 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kdo je spesnil tole, aakhut? Draga Kreativa! To sem spesnila jaz, stalna avtorica prispevkov v literarnem glasilu Siga'čan,ki izhaja vsaka dva meseca. Glasilo dobiš v Cerknem in okolici, brezplačno.Mogoče je karakteristika tega glasila ta, da vse objavljamo pod psevdonimi,zato aakhut ni mogel povedati, kdo točno je to napisal.Ne vem, kje je aakhut dobil mojo pesem, v glavnem narobe jo je prepisal, saj je zadnji verzmoj sočlovek ni več človek. Tako da si štejem v čast, da me je uvrstil med svoj izbor, obenem pa bi drugič prosila, da se za objavo zmeni z avtorji in da piše na www.sigacan.net/debatnk ali pa na kudcerkno@hotmail.com in bo dobil 'blagoslov' katerega koli našega avtorja, pa lahko kaj prou po naročilu napišemo,saj vidite, da nam dobro gre.Saj konec koncev pišemo za vse vas. OK, še naprej berite Sigačana www.sigacan.net - magari si jih dalbutnte z iste strani. Uživajte v poeziji še naprej, 3D - dve danski dvojčici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjodlar 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Lep pozdrav, sem eden izmed urednikov časopisa Siga'čan. Če ne verjamete, kje je aakhut dobil "svojo" pesem, pojdite na www.sigacan.net, kliknite rubriko "dalbutn" in nato "cifre", ter "downloudajte" 22.številko našega časopisa.. Ta številka je izšla poleti l.2003... Kako se že sklanja "kraja intelektualne lastnine"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjodlar 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja ok....lastno delo....sam ne pa po drugih pejđih dol loudat pa kle gor metat kao svoje...666 sovrazhnikou...SPOTIkovca Hipokrit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hipokrit! Kaj pa če je aakhut že prej to pesem kje objavil in mu je vaša avtorica iz kje pobrala. Recimo? Tega ne bom trdil, vendar se take stvari tudi dogajajo Aakhut, kako se boš branil na njihovo provokacijo? A si mogoče tudi ti eden izmed tistih, ki kradejo dela drugim, potem se pa pod njega podpišejo? Le sprašujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siga'čan Kru 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Kaj pa če je aakhut že prej to pesem kje objavil in mu je vaša avtorica iz kje pobrala. Recimo? Tega ne bom trdil, vendar se take stvari tudi dogajajo Aakhut, kako se boš branil na njihovo provokacijo? A si mogoče tudi ti eden izmed tistih, ki kradejo dela drugim, potem se pa pod njega podpišejo? Le sprašujem Dragi bik1975! Ne vem, kaj naj si mislim ob tvojih pomislekih. Če želiš dokaz, da sem avtorica, ti lahko postrežem z zveščičem mojih pesmi, ki jih pišem že od kar obstajam. Za vsako pa se ne odločim, da bi jo objavila. Za to sem se, ker se mi je zdela primerna za objavo, saj je nastajala več časa, in je dejansko napisana eni osebi, ki se je pač toliko spremenila, da sem metaforično zapisala, da sedaj ni več človek (če se razumemo). Pa sem ji napisala pesem, upajoč da se zave, da je z njo nekaj narobe. Žal je tvoja slednja ugotovitev verjetno (še vedno upam, da ne) pravilna in to me žalosti. Verjemi mi, da sem ure in ure presedela na seminarjih iz poezije, in kot šolanemu človeku, ti je takoj jasno, da ni možno, da bi en avtor tako menjal načine pisanja poezije. Poleg tega sem slabe volje, ker plagiator pesmi ni niti prav prepisal in je potemtakem zadnji verz čisto brez pomena oz. vsak malo bolj podučen bralec se bo vprašal - zakaj pa zdaj to? Jaz nimam človeka, imam pa sočloveka. Kdaj pa kdaj je treba pogledati tudi drevesa, ne le gozd. In v primeru gozda poezije aakhuta, ki naj bi bile 'njegove', raste palma poleg jelke in grmičevje zraven močvirskega trsja, da o lotosu na vrhnji veji vaške lipe ne govorimo. Čeprav to vse niso ravno drevesa, si lahko predstavljaš, kaj želim povedati. Bik1975, močno verjamem, da boš verjel moji zgodbi in v prihodnje še kdaj prebral pravo verzijo moje pesmi, ki ti jo poklanjam za branje ob toplih decembrskih večerih. Lepo se imej, hvala, ker ti ni vseeno. 3D Mojemu sočloveku je padel IQ Mojemu sočloveku je padel IQ.Kako gromko zadonelo je na dnubrezna, kamor padel je: "IQ, IQ, IQ!" Strmo, strmo padal je navzdol,upal sem, da zatakne se na kol,ki štrlel iz peska je na pol. A ne. Padec se je nadaljeval,dosti ščavja štrlelo je iz talin bi ga ustavilo, če bi dal,a se je ta še bolj pognal. Neustavljiv IQ mislil ni nič več.Predal se svoji nesreči je, štrlečiz drugih IQ, ki so doživeli isto reč. Moj sočlovek ni več človek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paula 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Czy ktoś tu mówi po Polsku? Gdzie ja jestem????? Pozdrawiam wszystkich z tego forum kimkolwiek jestescie Paula Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja ok....lastno delo....sam ne pa po drugih pejđih dol loudat pa kle gor metat kao svoje...666 sovrazhnikou...SPOTIkovca Aja, tukaj si mislil, da jih moraš prepisat in ne uporabljat ukaza CTRL C in CTRL V Siga`čan Kru, tudi mene bi jezilo, da mi nekdo ukrade poezijo in si jo potem prilašča za svojo. Najbolj žalostno pa je, da jo ne zna pravilno prepisat No, sej če sva poštena, nikjer ni napisal, da je delo njegovo, vendar tudi ni napisal, da ni , ko so ga o tem spraševali? Se je pa zafrknil z vrhnjo izjavo, iz katere lahko razumeš, da so vsa dela v tem topiku njegova AAkhu, Aakhut, tle si se pa fejst ******* Siga`čan Kru, lepo preživi veseli december, pa še veliko lepih poezij ti želim Vesel sem, da si se oglasila. Naj bo to šola tudi za druge Laž ima kratke noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.