lia 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Bela stavba Vozički na kolesihna njih ljudje brez življenja,vrečke z urinom,pogledi brezizrazniotopeli, na levi stranimaha vrečka z urinom... Nekoč so živeli,hrepeneli , se vzpenjali po belih rjuhah v vrtincih strasti...Zdaj nebogljeno zrejo,kdaj bo rejeni doktornapisal zadnjo diagnozo. Ko zapustim to stavbodušečo, vdihnem globokose zazrem v šipo steklenoje moj gib, počasen in težak,binglja li vrečka že za manootrem si čelo, z nasmehom oblijem spečega čuvaja...Kakor, da čuti radost mojoker odhajam, smejem se fant misli, da ga osvajam,jaz pa bežim iz stavbe bele , daj mi milost ti tam zgoraj,naj odidem kar na travi,z gore naj se zvrnemda me nikdar ne najdeta debeloglavi dohtarda mi diagnoze ne postaviodšla je zaradi strasti.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Stopiš iz sobe,ne veš, da je že noč...Greš v gozd, upanju na pomoč..... Za grmom nekaj se premika.... Kaj je to???? Je nočna mora??? Hodiš naprej......Nekdo ti sledi....Obrneš se nikogar ni.... Naprej po poti se sprehajaš... iz grma nekaj prileti......a a a a a a a a a a a a a...... že te ni več.... Vampir te je zgrabil za vrat.... Spil ti je kri... ZBUDI SE,KAJ SPET SANJAŠ TI??????????''' Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ob zvokih noči Ta prazna tišina,ta votla praznina,napihnjen oblak,ta grobna tišina. Ob mrličihtežko je zaspat,ob zvokih nočivse bolj doni. Slišim utripsvojega srca,bobni , da še mrliče prebudi. Ob zvokih nočime zmeraj malo skrbi,da srce se v kotaleči plaz ne spremeni. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ŽELEZNI OKLEP In ko ponovno bom svojokrvavljeni oklep pobrala, nadela masko si sijočo, takrat bom vedela, da si zmagala. Težke besede, laži,prizadele me več ne bodo, želela si bom le še svobodo. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Nihče ne more rešiti problema za nekoga,ki ima problem in ga ne želi rešiti sam.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.