aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 bemu...zakwa pa mi prpisujete, de vse kar napishem, de je smeshno? 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 bemu...zakwa pa mi prpisujete, de vse kar napishem, de je smeshno? 666 Pa saj glp..., tega jaz nism reku. Majke mi . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 hehe....dej se raj na seko zgovor 666 zlob(IĆ)eu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Nimam seke, imam pa brata. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 brat me pa ne zanima....kaj pa kaka lushtkana soseda....samne chefurka....(to zhe mam ) 666 zlob(IĆ)eu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Kokr češ je luškanih sosed. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 hehe....ni chudn, de si tko zmeshan: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Na pomlad nebesnemu slikarju zatrepeta roka.S palete mu spolzijo barve in se v znanem redu postavijo na svoja mesta.Podobe ni najti v nobeni galeriji, je neulovljiva domišljija narave, njena modra skrivnost, njena popolna harmonija. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Fuzbal Kravatarji zmagovito brcajo žogozmagali so s talevo nogonaši so igrali preveč togona travi nas je bilo mnogoa kaj ko smo pod našo zeleno preprogoizgubili naivno ubogo. Res je igrali smo zaničvendar od našega morja ne dobijo čisto nič. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Volk(IĆ) pesni kakor krava,naj mu sije vechna slava.... 666 zlobijeu....tralala....prrrrllll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Haha ... fulll dobra sta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Dragi aakhutmed nogami ti je zrasla velika plavutzatorej ne bodi toliko nadut Po domače kurc te gleda . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Po domače kurc te gleda ....z vrha Bleda,s polno skledo sladoleda. Le kje sem to čul......nekje v OŠ še verjetno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 meni se pa milo strilo,ko se volku pred ochmi stemnilo... 666 zlobijeu...prlllll....aja....k jih kurc gleda (itaq...hehe...a tebe ne?) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Gdje mi je sada bocada nabijem tvoga oca... zaenkrat sam tebe 666 kurcev gleda... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 hehevplk(IĆ)....gleda lohk sam tistga k ga ma...hehe 666 hudokurchnih piropraktikou....prrrllll... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 gleda lohk sam tistga k ga ma...hehe....eni pač z............lupo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 volk(IĆ)....poslushi micka.... LUPUS z LUPO 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Lupus z veliko lupoobdeluje mlado lepo pupo. Matr pa še rima se Hvala Mick za inspiracijo .Aja pa tud Aakhutu . 666 lupusov z velko lupo na pupo aakhut in mick pa niti v eno rupo .. Ja dajta si kakšno rupo ubost' v klubu K4, vsaj za potešitev nuje Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 ma pa tale dolg jezik....pa glih zdele si upa, k zakon o lovstvu sprejemejo bom jaz tebe lupo....pa ne z lupo 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Mick: Men je tut Neza Maurer ful vsec... Drgac pa tut Minatti... nekoga res moras imeti rad.... Pa se moj prispevek: Razocaranje.Ko so pricakovanja prevelika.In ko ti nisem vec pomembna. *** Sonet Nekega lepega soncnega dnevrabcevka in lastovec sta se spoznalasrecna bila sta zaljubljenca malato civkala vsem sta cez sirno polje Prisla je jesen in dejal je da greda rabi toploto in da to ni salaob casu slovesa oba sta jokalale ona tocila je solze iskrene Pol leta res mine in lastovec pridenezvestnik se vraca k vrabcevki milinovica o varanju njej ne uide Bolelo jo bolj je kot ce bi jo bilinaravnost v gobcek zdaj macku odideza njo niti solze ne bodo prelili... Lep pozdrav Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 ma pa tale dolg jezik....pa glih zdele si upa, k zakon o lovstvu sprejemejo bom jaz tebe lupo....pa ne z lupo 666 -ou....tralala Volkce bodo pustili pri miru. Ne vem pa katerga hudiča bodo izbrali za to sezono lova. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 hehe -i smo v sloveniji zashchitena sorta zhe celo zgodovino....RDECHI HUDICHICHRNI HUDICHITRISTOTAUZHNT ZELENIH HUDICHOUHUDICH BABJI (no teli pa ta rdechi bi lohk bli za jago) 666 bio -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 bil vcheraj zvecher v gromkem na metelkovi LITERARNI VECHER KATJA PLUT.....ej mala ma poezijo da zinesh...pa she malo po podgorsko zavija...hehe 666 -ou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.