Tjodlar 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Čeprav je AAkhut istočasno aktiven na drugih podforumih, se tudi na moje izrecno povabilo, naj pride sem podat svoje stališče, ni odzval. Odločil se je da bo modro molčal. Kdor pa molči, devetim odgovori, kajne Aakhut s svojim molkom priznava, da je pesem res skopiral od drugod, kar samo po sebi še ni problem. Problem je v tem, da je "malce pozabil", da ni on avtor (medtem pa kopiranje očita drugim!). Aakhut, lahko bi se vsaj opravičil moji dragi prijateljici Siga'čan Kru', ker si ji tako nesramno ukradel in "zmasakriral" pesem!! Kaj so te tako učili v šoli!? V vednost vsem, Lep pozdrav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Čeprav je AAkhut istočasno aktiven na drugih podforumih, se tudi na moje izrecno povabilo, naj pride sem podat svoje stališče, ni odzval. Odločil se je da bo modro molčal. Kdor pa molči, devetim odgovori, kajne Aakhut s svojim molkom priznava, da je pesem res skopiral od drugod, kar samo po sebi še ni problem. Problem je v tem, da je "malce pozabil", da ni on avtor (medtem pa kopiranje očita drugim!). Aakhut, lahko bi se vsaj opravičil moji dragi prijateljici Siga'čan Kru', ker si ji tako nesramno ukradel in "zmasakriral" pesem!! Kaj so te tako učili v šoli!? V vednost vsem, Lep pozdrav... velesdposhtovani JODLres sem aktiven na drugih "podforumih" (?), tule me zhe dolgo ni bilovashega "povabila" NISEM opazil..poslali ste mi nek mail, pa jih od neznancev zaradi mozhnosti okuzbe ne odpiramkot sem zhe napisal v "vesoljnem dnevniku" pa se pozanimajte pri svoji prijateljici od kod ji pesem....pa bomo morda ugotovili tudi kdo je avtorv vsesploshno zabavo (she posebej mick-enega "pravichnika")se zhe v naprej veselim vashega cenjenega odgovora aAkhut (zlomk)....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...napad je najboljša obramba. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...napad je najboljša obramba. jooojjj....kuko ti bo zhal de se meshash zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ma, dost te mam. Sem ti tam povedal v dnevniku, nakladaj kolk češ, me ne ganeš. Kdo pa si ti, da bi me lohk še s čim ganil, z nakladancijami in podn variantami že ne več........Sicer pa me sam vtikaš v vsak svoj post......k res moj koment je bil sam "nepopravljivi aakhut" Kar drži, mar ne Dijo, papa, ariverderci, aufiderzen, ciao, by, adios....z-bogom, če češ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...napad je najboljša obramba. Ma, dost te mam. Sem ti tam povedal v dnevniku, nakladaj kolk češ, me ne ganeš. Kdo pa si ti, da bi me lohk še s čim ganil, z nakladancijami in podn variantami že ne več........Sicer pa me sam vtikaš v vsak svoj post......k res moj koment je bil sam "nepopravljivi aakhut" Kar drži, mar ne Dijo, papa, ariverderci, aufiderzen, ciao, by, adios....z-bogom, če češ..... itaQnajprej napadesh...pol okarakterizirash...mal pochakash....k pogruntash de verbalno ne sezhesh niti do glezhnja...pa spizdish :xx!: ravn zarad tega bosh ceu lajf prenashu akte sem pa tja....svojga primera pa naush dobu... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pih.... :xx!: Spet nakladaš...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pih.... :xx!: Spet nakladaš...... jako mochan podan argument zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja. Zajema vse potrebno......bistvo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pih.... Ja. Zajema vse potrebno......bistvo! poudarek je seveda na: "PIH" zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Res maš. Kaj več tud ni potrebno...... A čva nehat? Lohk pa se naprej na OS prepucavava Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Res maš. Kaj več tud ni potrebno...... A čva nehat? Lohk pa se naprej na OS prepucavava hahabi rad da te dam iz IGNORA zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pa ja, a nism že dovol trpel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pa ja, a nism že dovol trpel? ne zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjodlar 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Gospod Akutni, če bi malce brskal nazaj po tej temi, bi ugotovil, da se je moja prijateljica Siga'čan Kru že javila in povedala, čigava je pesem. Predlagam ti, da pozorno, od vrstice do vrstice prebereš njen izčrpen odgovor, ker jaz ne mislim ponavljati. Ona je to pesem objavila v številki našega časopisa, ki je izšla poleti leta 2003 (www.sigacan.net), ti pa si jo, izmaličeno, v tej temi objavil konec novembra istega leta! Ti tole kaj pove? Ali pa ti možgančki danes preprosto ne lavfajo!? Nehaj se sprenevedat in delat svojemu ugledu še večjo škodo! Pač te boli, ker je resnica prišla na dan, pa čeprav šele po dveh letih! Uživaj v svoji akutnosti, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ma kok ste nadležni ok si povedov, opoziril, na vseh primernih ali ne mestih.a ni dost :xx!: dejta po osih razčistit, k nas pa res ne interesira tole tud č jo je zlomk ukradu pa kaj zdej.............zmenta se sama.....sej ne pravim da je to prov sam to je pa njegov problem........in moje skromno mnenje je tud da tale pesem ni bohvekak umetniški dosežek, zato tud ne zastopim da se en tok grebe za avtorske pravice za takole skropucalo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Jst pa štekam Jat pač ene znam pesmi pisat in pol ne mislm iskat nekje ene husde in se delat, da sm j jst napisala. Klinc, če nimam talenta za to, ga pač nimam. Ga mam pa kje grgje, k ga kdo drug nima, a ne? ampak ok, povedal si, un itak nov priznov, tko da Tjodlar, zaman se matraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ma sej pravim, ni prov, zlomk že ve zase, tk kt vsak od nes....sam brezveze je tole zdej povsod vlačit, naj se po osih zmenjo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjodlar 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ma kok ste nadležni ok si povedov, opoziril, na vseh primernih ali ne mestih.a ni dost :xx!: dejta po osih razčistit, k nas pa res ne interesira tole tud č jo je zlomk ukradu pa kaj zdej.............zmenta se sama.....sej ne pravim da je to prov sam to je pa njegov problem........in moje skromno mnenje je tud da tale pesem ni bohvekak umetniški dosežek, zato tud ne zastopim da se en tok grebe za avtorske pravice za takole skropucalo Živjo Todika! To, kakšne kvalitete je pesem, je čisto stvar osebnega okusa. Nekaterim je bila zelo všeč. Sicer pa ni stvar v tem, ali se splača grebsti za avtorske pravice, ali ne, ampak gre za princip. Ne vem, kako bi se tebi zdelo, če bi nekdo ukradel nekaj, v kar bi vložila nekaj truda (pa čeprav bi vsi okrog tebe trdili, da je skropucalo) in imel za svoje delo. Pomoje ne bi ostala ravno neprizadeta. Sicer si pa že sama v svojem "postu" nakazala, da to kar je naredil Akut, ni prav. Ne trdim, da bi blo treba proti njemu uvajati ne vem kakše sankcije ali kaj podobnega, ampak vsekakor mislim, da so take kraje vredne tega, da se jih razkrinka. Zato sem se oglasil na tem forumu. Jst pa štekam Jat pač ene znam pesmi pisat in pol ne mislm iskat nekje ene husde in se delat, da sm j jst napisala. Klinc, če nimam talenta za to, ga pač nimam. Ga mam pa kje grgje, k ga kdo drug nima, a ne? ampak ok, povedal si, un itak nov priznov, tko da Tjodlar, zaman se matraš. Pika Pikica, Saj od takih se niti ne pričakuje, da bi kaj priznali, čeprav sem zgoraj nakazal, da bi se lahko opravičil.Glede talentov si pa dobro povedala. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Zanimivo pa je, mogoče, kakor za koga, da je zadevščina o času, prostoru in situaciji iz ene knjige....... Ergo......zlomk je načitan ded. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siga'čan Kru 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pozdravljeni vsi, ki ste izrazili svoja mnenja.Hvala vam za podana videnja te situacije. Jaz samo upam, da bo Aakhut tega ne naredi nikomur več.Poete, ki jih poznam, bom pa opozorila nanj.K sreči vem njegovo pravo ime, kar mi omogoča, da se vsaj mojim ljudem, kaj takega ne zgodi.Nekje sem prebrala, da je bil na večeru poezije Katje Plut in ker jo osebno poznam, (saj poeti skup držimo, a ne,) bo ona prva opozorjena. Todika, hvala za mnenje, ustvarjaj naprej. Mačka Režalka, itak.Pika Pikica, prav maš. Naj vam ne pade IQ, to se lahko zgodi prav hitro, verjemite mi. Prosila bi, da se na to temo ne pogovarjamo več, ker mi res ni lepo pri srcu. Posvetimo se raje poeziji, čemur je tema na forumu tudi namenjena.Hvala za razumevanje! Srečno, grem pisat naprej. 3D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 me ne zanima..to, da je aakhut koperal smo ugotovil ze pred xx komentarji. ja kar se tud men zdi zlo grdo! idiot.. hocem rect..verzi prosim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ja, pozabiti kar je bilo in odpustitiali se boriti za svojo pravico, skazico.. egoisticno potico... jst grem zdele spet kmal spatk ne da se mi vec tega brat.pa useen pozdravlam vse poete te,sploh pa tiste ciste, ki svet se vidijo svetel in blescec,ki v radost in dar jim je, ce njihova kopija pesmi nekje drugje znajde se. ni greh prebrati temvec ne pustiti, da darilo nam, jE v veselje drugim,kajti sami najbolj vemo, da prav to, je nase najvecje darilo, da drugiv nam danem darilu se najdejo in se veselijo. praznik vam vsem ta miklavzev vcerajsnji in jutrisnji in vseh bodocih dni...ko srecni se nam zdi, da pravzaprav miklavz vedno pred vrati nam stoji in nam pesem to podariin vedno znova podari in podari..In podari zatO, ker mi tako z veseljem podarimo naprej, tisto kar nam je le kot darilo dano bilO. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 glede na to, da je dotichni g. Jodlar bil prijavlen na forumu, ko sem pisal komentarje in se ni oglasil med tem, pach pa, ko sem dokonchno izginil na delo, pove dovolj....vsaj meni, che zhe ostalim ne (tipo nima jajc!!! :xx!: )Da je alergichen na moj "ugled" je pa zhe >druga pesem< ...pa o tem ne bomo pisali verzou kar se pa tiche objave same "PESMI"...pa predlagam dotichnemu, da si malo pogleda nazaj....chigava je RES ta pesem...in kdo kje prepisuje...in VASHE velecenjeno glasilo NI prvo ki je strvaritev objavilo!!!skratka...g. POKOWC in ostala "KOMPANIJA"...buzzoff :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siga'čan Kru 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 glede na to, da je dotichni g. Jodlar bil prijavlen na forumu, ko sem pisal komentarje in se ni oglasil med tem, pach pa, ko sem dokonchno izginil na delo, pove dovolj....vsaj meni, che zhe ostalim ne (tipo nima jajc!!! :xx!: )Da je alergichen na moj "ugled" je pa zhe >druga pesem< ...pa o tem ne bomo pisali verzou kar se pa tiche objave same "PESMI"...pa predlagam dotichnemu, da si malo pogleda nazaj....chigava je RES ta pesem...in kdo kje prepisuje...in VASHE velecenjeno glasilo NI prvo ki je strvaritev objavilo!!!skratka...g. POKOWC in ostala "KOMPANIJA"...buzzoff :xx!: zlomk...tralala Aakhut, prosim te če nehaš s tem, čigava je ta pesem. Meni res ni vseeno, kaj se tukaj pogovarja.Pesem je definitivno moja. Doma imam shranjene vse verzije pesmi v nastajanju tiste pomladi 2003in imam dokaze, da je pesem moja. Prosim te, Aakhut, če prenehamo zdaj s tem in da priznaš, da si mi pesem pač nič hudega želeč snel,ker ti je bila dobra. Bi te pa vprašala, kje imaš dokaz, da je pesem tvoja oz. od nekoga drugega (saj si rahlo že priznal,da ni tvoja). Postrezi mi z njimi in še vsem ostalim.Obenem te prosim še za ime glasila, ki je to pesem prvo objavilo, da vidimo, komu sem jo baje ukradla. Hvala, 3D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.