Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ja, tudi meni je v prvi vrsti pomembno počutje v čevljih. Pa seveda tudi kvaliteta materiala in izdelave, ker mi je škoda denarja za neke šuhe, ki ti zdržijo 1 sezono ali pa celo še manj. Meni zdržijo čevlji povprečno 5 let, s tem da imam za vsak letni čas le en par čevljev, redkokdaj dva. Nisem mahnjena na kupovanje čevljev, modne trende in na polne omare... Nosim ene, dokler jih ne ponosim (za en letni čas), šele potem kupim nove. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Rada sem imela razne cokle tudi, samo jih zdaj sploh ne nosim, ker sem skoz z avtom.Pa se kopitljati 4 shtuke po stengah s tistim... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 :xx!: ... Imajo nek standard, ki mi ne ustreza - ce je 38, mi je premajhno, ce pa 9, pa preveliko - ali kako ze, vem da mi je veckrat ze kaj bilo vsec, pa mi nic ni prav nikoli... (kot dr. Martens)... :o|o: Nimajo pa na 1/2 cifre... :|||O prjatlca, poglej namest planetov imave pa skupne težave z šuhi . Moram ene jutri nazaj nest, ker se kar ne raztegnejo...sem bila v shopping razpoloženju pa sem se pustila **nategnit**, da se bodo 38 raztegnili in da bodo udobni .....Doma sem jih trenirala v njih, pa nič 38 je ostala 38 in ne 38 in 1/2, kot bi jaz potrebovala.Imajo pa tafine čevlje polovične številke imajo samo eno napako, da je par okoli 30. 000 sit Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Sstane, daj nehaj. Nekatere ženske dajemo prednost udobju in funkcionalnosti pred barbie učinkom. Mačona, saj tudi jaz pravim, da je najbolj komot biti kar bos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Mačona, saj tudi jaz pravim, da je najbolj komot biti kar bos Ja, če ljudje ne bi pljuvali po tleh. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Jaz imam tudi cevlje za dolgo casa, a zato, ker imam vec parov, ki kombiniram in kar lepo skrbim za cevlje. Pa kupujem v glavnem samo kvalitetne...Vcasih nisem marala sandalov, japank... me je nekaj rezalo, motilo, zivcno delalo... priblizno tako sem s tangicami...Zdaj pa ne morem brez (sandal), tangice pa tudi vzljubljam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Glede velikosti pa imam jaz kar srečo - št. 38 skoraj vedno prav. Edini problem je, ker je menda ta števikla najbolj pogosta in potem jih hitro zmanjka. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Ja, tocno tole, Tamara, sam 'moji' ostanejo... ker imam special okus... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 To pa tudi res! Kaki ful trendovski (za mlade) ali ful klasični (za stare) grejo hitro, čim pa so malo bolj odštekani, pa ni straha, da bi hitro zmanjkali. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Glede velikosti pa imam jaz kar srečo - št. 38 skoraj vedno prav. Edini problem je, ker je menda ta števikla najbolj pogosta in potem jih hitro zmanjka.Ko sem pred četrt stoletja organiziral prvo predselekcijo modelov čevljev v Jugoslaviji, smo seveda v goste povabili deset največjih italijanskih stilistov. Vsi so naredili luštkane modele, tvoje številke, tudi 37.Madona, naše manekenke pa dolge noge in dolg platfus, najmanj 41.Pa smo kar bose na pisto poslali, modele so pa v rokah nosile.Škoda, da si takrat bila še v plenicah, če že sploh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Joj, Stane, pa saj si me že videl in me malo že poznaš! Pred četrt stoletja pa ja nisem bila več v plenicah, ampak sem že poštevanko obvladala! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Joj, Stane, pa saj si me že videl in me malo že poznaš! Pred četrt stoletja pa ja nisem bila več v plenicah, ampak sem že poštevanko obvladala! Si bila pač brihtno dekletce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...joj Tamara...če te ma že kdo za mlajšo...si pol čist tih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Zate sem tudi imel eliksir mladosti včeraj s seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...joj Tamara...če te ma že kdo za mlajšo...si pol čist tih... Joj, saj res, se moram naučiti čisto tiho sprejemati komplimente! Kaj čem, če sem pa gobčna... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Čevlji in torbice moja ljubezen in strast Me prijatelji hecajo, pa me včasih kličejo Imelda Marcos Šizim in koprnim po čevljih , veliko porabim zanje Obožujem tudi škornje , sploh letnje Zelo lepo skrbim za svojo obutev. V avtu imam vedno kakšno rezervo, če me preseneti dež.Enkrat sem šla iz restavracije z plastičnimi vrečkami na nogah. Tako je lilo, da bi nove čeveljce gotovo uničila do avta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Enkrat sem šla iz restavracije z plastičnimi vrečkami na nogah. Tako je lilo, da bi nove čeveljce gotovo uničila do avta ... Si kar predstavljam tole! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Pokaži tačko..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Čevlji in torbice moja ljubezen in strast Me prijatelji hecajo, pa me včasih kličejo Imelda Marcos Šizim in koprnim po čevljih , veliko porabim zanje Obožujem tudi škornje , sploh letnje Zelo lepo skrbim za svojo obutev. V avtu imam vedno kakšno rezervo, če me preseneti dež.Enkrat sem šla iz restavracije z plastičnimi vrečkami na nogah. Tako je lilo, da bi nove čeveljce gotovo uničila do avta Čist deviško tole ...kje vse jih pa hraniš, Ruby... al bikovsko...al niso bikice tut mahnjene na čevlje...(pa sej ženske rojene aprila ne morjo bit bikice, k je to m spol...eh sej veen...kva se vtkam... )Rubi...vrečke na čevlje... da mi je to videt...jao...polepšala dan...definitivno Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Majica Samo Luna v Devički, sicer pa prav ta prava Škorpijonka, pa Ribici na Asc Pa Bik v 2° hiški, Venera pa v Tehtnici.Zelo rada kupujem, ne pa trošim ali zapravljam vsevprek. Enkrat sem se sprehajala po boljšem trgu ob Seni. Uočil me je mali prodajalec, pravi palček. Verjetno je opazil, da imam bistveno dajše podplate kot sam :o|o: . Ponudil mi je ene salonarje z visoko peto, temno zelene narejene iz neke plazeče se beštije, baje iz leta 1927. Res so bili božanski, milo rečeno, še mrežaste štunfe, lepotno piko in cigaret na dolgem držalniku, pa bi bila ta prava Fifi... Žal so mi bili premajhni , pa sem odšla z dolgim nosom, tolažeč se, za nikomer ne nosim čevljev.... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Nora na cevlje Ceprav sem visoka (175), vseeno rada obujem stikle, teli spicaki so mi ful ustrezali, rada imam sandalcke, skornje...itd.Drugace moram obvezno imeti dva para superg ( za laufat in za tenis ), 2je udobne, natikace, skornje v crni in bez barvi ( letos so prisle ven une nad koleni-hudo dobro zgleda v kombinaciji s hudim krilom)... Koliko zapravim za cevlje? Jah, morajo biti udobne, morajo mi biti vsec...nekaj pa ze...Kupujem jih predvsem v Italiji ( je en tak fin butikec), tudi v Ljubljani se kaj dobrega najde...zanc sem celo ene sandalcke v Massu dobila:) Yeah, I know...obsedena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 najraj obujem kkšne fancy superge...če grem pa na kkšn party pa obvezno štikle... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kakšno obutev imate najraje za prosti čas, službo, hojo po mestu, šport? Date veliko na znamko čevljev in videz ali prisegate na udobje ali mobilnost? Mogoče tečete v čevljih iz krokodilje kože in kidate gnoj v sandalih iz kengurujevega usnja? Ševilka čevljev? Opažam, da nekateri ljudje imajo čevlje za vsako opravilo posebej. Čevlji za v restavracijo, čevlji za tek, čevlji za košarko, čevlji za košarko na asvaltu, čevlji za hodt po naravi, čevlji za hodt po mestu, čevlji za hitro hodt po mestu. Sam nosim en in isti par superg za kakršnokoli dejavnost, le če je 15cm snega se obujem v kaj bolj toplega. Zdaj kupujem nove športne čevlje in me zanima kaj je razlika v moških in ženskih modelih? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ženski so roza. Moški pa malo bolj svetlo roza. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 razlika je v tem, da so materiali prilagojeni tezi telesa, in da se zenske drugace gibljejo ter rabijo podporo na drugih tockah...ampak to so neke finese za maratonce in profesionalce...v bistvu mislim, da lahko nosis, kar se ti zdi udobno, in pri sportnih copatihsi na dobri poti... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.