Skoči na vsebino

Obutev

Marsa

Recommended Posts

Ja, tudi meni je v prvi vrsti pomembno počutje v čevljih. Pa seveda tudi kvaliteta materiala in izdelave, ker mi je škoda denarja za neke šuhe, ki ti zdržijo 1 sezono ali pa celo še manj.

Meni zdržijo čevlji povprečno 5 let, s tem da imam za vsak letni čas le en par čevljev, redkokdaj dva. Nisem mahnjena na kupovanje čevljev, modne trende in na polne omare... Nosim ene, dokler jih ne ponosim (za en letni čas), šele potem kupim nove.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 179
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Rada sem imela razne cokle tudi, samo jih zdaj sploh ne nosim, ker sem skoz z avtom.

Pa se kopitljati 4 shtuke po stengah s tistim... x:o)x :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:xx!: ... Imajo nek standard, ki mi ne ustreza - ce je 38, mi je premajhno, ce pa 9, pa preveliko - ali kako ze, vem da mi je veckrat ze kaj bilo vsec, pa mi nic ni prav nikoli... (kot dr. Martens)...  :o|o:  :sori:

Nimajo pa na 1/2 cifre... :|||

O prjatlca, poglej namest planetov imave pa skupne težave z šuhi x;)x . Moram ene jutri nazaj nest, ker se kar ne raztegnejo...sem bila v shopping razpoloženju pa sem se pustila **nategnit**, da se bodo 38 raztegnili in da bodo udobni xrolleyesx .....

Doma sem jih trenirala v njih, pa nič 38 je ostala 38 in ne 38 in 1/2, kot bi jaz potrebovala.

Imajo pa tafine čevlje polovične številke imajo samo eno napako, da je par okoli 30. 000 sit

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
Sstane, daj nehaj. Nekatere ženske dajemo prednost udobju in funkcionalnosti pred barbie učinkom.

:eek: Mačona, saj tudi jaz pravim, da je najbolj komot biti kar bos x:Dx

Jaz imam tudi cevlje za dolgo casa, a zato, ker imam vec parov, ki kombiniram in kar lepo skrbim za cevlje. x8Dx

Pa kupujem v glavnem samo kvalitetne...

Vcasih nisem marala sandalov, japank... me je nekaj rezalo, motilo, zivcno delalo... priblizno tako sem s tangicami...

Zdaj pa ne morem brez (sandal), tangice pa tudi vzljubljam... x:Xx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, tocno tole, Tamara, sam 'moji' ostanejo... ker imam special okus... x^x x:)x

Picasso

Guest sstane
Glede velikosti pa imam jaz kar srečo - št. 38 skoraj vedno prav. Edini problem je, ker je menda ta števikla najbolj pogosta in potem jih hitro zmanjka.

Ko sem pred četrt stoletja organiziral prvo predselekcijo modelov čevljev v Jugoslaviji, smo seveda v goste povabili deset največjih italijanskih stilistov. Vsi so naredili luštkane modele, tvoje številke, tudi 37.

Madona, naše manekenke pa dolge noge in dolg platfus, najmanj 41.

Pa smo kar bose na pisto poslali, modele so pa v rokah nosile.

Škoda, da si takrat bila še v plenicah, če že sploh x:Dx :palec:

Guest sstane
Joj, Stane, pa saj si me že videl in me malo že poznaš! Pred četrt stoletja pa ja nisem bila več v plenicah, ampak sem že poštevanko obvladala!  x;)x  x:Dx  x:Dx

Si bila pač brihtno dekletce x:Dx

...joj Tamara...če te ma že kdo za mlajšo...si pol čist tih... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Čevlji in torbice :2src: :2src: :2src: :2src: moja ljubezen in strast

Me prijatelji hecajo, pa me včasih kličejo Imelda Marcos x:Dx x^x x^x

Šizim in koprnim po čevljih x^x x^x, veliko porabim zanje

Obožujem tudi škornje :2src: , sploh letnje

Zelo lepo skrbim za svojo obutev. V avtu imam vedno kakšno rezervo, če me preseneti dež.

Enkrat sem šla iz restavracije z plastičnimi vrečkami na nogah. Tako je lilo, da bi nove čeveljce gotovo uničila do avta xrolleyesx xrolleyesx :O: :C: xsrcx x^x

Čevlji in torbice :2src:  :2src:  :2src:  :2src: moja ljubezen in strast

Me prijatelji hecajo, pa me včasih kličejo Imelda Marcos x:Dx  x^x  x^x

Šizim in koprnim po čevljih x^x  x^x, veliko porabim zanje

Obožujem tudi škornje :2src: , sploh letnje

Zelo lepo skrbim za svojo obutev. V avtu imam vedno kakšno rezervo, če me preseneti dež.

Enkrat sem šla iz restavracije z plastičnimi vrečkami na nogah. Tako je lilo, da bi nove čeveljce gotovo uničila do avta xrolleyesx  xrolleyesx  :O:  :C:  xsrcx  x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

Čist deviško tole x:Dx x:o)x

...kje vse jih pa hraniš, Ruby... x:Dx al bikovsko...al niso bikice tut mahnjene na čevlje...(pa sej ženske rojene aprila ne morjo bit bikice, k je to m spol...eh sej veen...kva se vtkam... x:o)x )

Rubi...vrečke na čevlje... :palec: :palec: x:Dx da mi je to videt...jao...polepšala dan...definitivno x:o)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica :palec: :palec:

Samo Luna v Devički, sicer pa prav ta prava Škorpijonka, pa Ribici na Asc

Pa Bik v 2° hiški, Venera pa v Tehtnici.

Zelo rada kupujem, ne pa trošim ali zapravljam vsevprek.

Enkrat sem se sprehajala po boljšem trgu ob Seni. Uočil me je mali prodajalec, pravi palček. Verjetno je opazil, da imam bistveno dajše podplate kot sam :sori: :o|o: . Ponudil mi je ene salonarje z visoko peto, temno zelene narejene iz neke plazeče se beštije, baje iz leta 1927. Res so bili božanski, milo rečeno, še mrežaste štunfe, lepotno piko in cigaret na dolgem držalniku, pa bi bila ta prava Fifi... x:Dx :eek: x:Dx x:Ix

Žal so mi bili premajhni :C: , pa sem odšla z dolgim nosom, tolažeč se, za nikomer ne nosim čevljev.... :sori: xrolleyesx :o|o: :C:

x:Dx x:o)x x:Dx

Nora na cevlje x:)x

Ceprav sem visoka (175), vseeno rada obujem stikle, teli spicaki so mi ful ustrezali, rada imam sandalcke, skornje...itd.

Drugace moram obvezno imeti dva para superg ( za laufat in za tenis ), 2je udobne, natikace, skornje v crni in bez barvi ( letos so prisle ven une nad koleni-hudo dobro zgleda v kombinaciji s hudim krilom)...

Koliko zapravim za cevlje? Jah, morajo biti udobne, morajo mi biti vsec...nekaj pa ze...

Kupujem jih predvsem v Italiji ( je en tak fin butikec), tudi v Ljubljani se kaj dobrega najde...zanc sem celo ene sandalcke v Massu dobila:)

Yeah, I know...obsedena xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 years later...

Kakšno obutev imate najraje za prosti čas, službo, hojo po mestu, šport? Date veliko na znamko čevljev in videz ali prisegate na udobje ali mobilnost? Mogoče tečete v čevljih iz krokodilje kože in kidate gnoj v sandalih iz kengurujevega usnja? Ševilka čevljev?

Opažam, da nekateri ljudje imajo čevlje za vsako opravilo posebej. Čevlji za v restavracijo, čevlji za tek, čevlji za košarko, čevlji za košarko na asvaltu, čevlji za hodt po naravi, čevlji za hodt po mestu, čevlji za hitro hodt po mestu.

Sam nosim en in isti par superg za kakršnokoli dejavnost, le če je 15cm snega se obujem v kaj bolj toplega.

Zdaj kupujem nove športne čevlje in me zanima kaj je razlika v moških in ženskih modelih?

Sem takšen, ker sem živ.

x:Dx

razlika je v tem, da so materiali prilagojeni tezi telesa, in da se zenske drugace gibljejo ter rabijo podporo na drugih tockah...

ampak to so neke finese za maratonce in profesionalce...v bistvu mislim, da lahko nosis, kar se ti zdi udobno, in pri sportnih copatih

si na dobri poti...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...