Skoči na vsebino

Obutev

Marsa

Recommended Posts

šuhi za tek - adidas(za moker oz. vlažen teren) in mizuno(suh teren)

za fitness - nike

za prosti čas - magnum boots-i in dockers-i (so itak za vse letne čase)

za šminko - nimam x:Dx

pa copate mam tud za po bajti, pa ne sam ene! x:Dx

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 179
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz imam zdaj za sprehode s psom in okoli bajte kar Moon Boots x:Dx Mi drugega ne preostane. Sem ravno 5rci zanč pravila, kako so zakon.

Drugače pa....zdaj je lažje, ko si upamo kupovati preko ebaya x:)x Ljubim Jimmy Choo-ja :2src:

http://www.jimmychoo.com/pws/Home.ice

Stuart Weitzman http://www.stuartweitzman.com/catalog/index.asp?bhcp=1

Sicer to ni pogosti obred ( ker sem šparovček ), ampak včasih pa le x:Ix

Za fitness...kaj pa vem, jaz sem se posvetovala...pa sem dobila od Adidasa in so fajn ( Stella McCartney za Gym )...

Ja, Stella je za Adidas naredila 1A kolekcijo, tako da se splača napraskat za tist :)

Bom tiho o tem, z mano ni nč boljš :D

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz tudi nora na čevlje :inocent:

Letos sem si take hude škorne kupla. Črni špičaki (ne čist t'pravi, ker t'prave špičake je trenutno težko pod 250€ dobit...tistih 250€, ki jih pač nimam), petka 5cm (še zmeri težko visoke pete nosim zaradi lanskoletne poškodbe gležna), polna peta. Kupila sem jih pa v S.Oliverju in sem celo Silvestrovo preplesal v njih...yessssss...sem bla čist huda x^x

Imam pa še ene hude, semiš, peta 8cm, ob strani franže, špice...fukiš in celo kavbojke stlačim notri xsuperx ...sem se končno znebila kompleksa dbelih nog (debele noge še mam, samo kompleksa sem se znebila x:Dx x:o)x )

Čevlji s petko po 3cm: rdeči špičaki (zraven imam hudo noro rdečo torbico...se vse ujema), črni semiš špičaki (najbolj hvaležni čevlji do sedaj), črni špičaki (spredaj mogoče malo preveč odprt)i, rjavi špičaki (popolnoma pretrdi za moje nožice, rjava usnjena torbica na vrečo), zeleno rjavi špičaki (dobila ful đabe, pa vsi jih hvalijo).

No, bom kasneje še kako fotko prlimala zraven x^x

Se mi pa zdi pa res pomembno, da se torbica in čevlji barvno ujemajo xyesx Drugeče se mi zdi neka ciganarija tole... :xx!:

Trenutno pa furam neke grdezimskesemišdebelaguma čevlje :inocent: , ker me drugače zebe v prsteke na nogah xflirtx

Za aerobiko imam ene 100let ster najkice, rabim pa nove superge za tek. sem pa v N kupila ene hude pumice bele svetleče (izgledajo k svilene), samo sploh niso udobne :sori: in jih ful malo nosim. V Bratislavi sem pa ene rjave za jesen kupila (5jurjou sem dala x8Dx ). Morm samo še ene črne kupit (semiš), sem imela že 2 modela od EDCja, so mi ful zakon, samo t'zadn model je bil res nekoliko drag...ampak so noro udobni :palec:

Copatke za po hiš mam pa tut jaz...verjeli ali ne x:o)x

ok...dost nabijanja...samo sem res nora an čevlje...komaj čakam, da bo poletje...imam ene čist nore chantal črne špice...yessssss...se počutm kot missveta v njih :lol:

stopigra...

Me cel teden ni na LNFju pa je prva stvar, ki jo napišem je cel esej o čevljih...eh...sem bedna

:o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

zanimivo. jaz pa sploh nič nora na čevlje.

imela do pred kratkim bulerje, all starke, skecherske,

ene punčkaste martenske in japonke. in to je blo to :vio:

od septembra pa nabavla, da ne strašim po šoli v bulerjih kar naprej x:Ix x:Dx ,

ene škornje iz transporta, itak da brez pete, ful udobni in kljub vsemu elegantni.

pa še dva para čevljev, črne in rjave, itak da brez pete x^x

čeprav, najboljš se pa še vedno počutim v bulerjih x:Ix

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Raje šolo pust ne pa čevle menjavat. :)

Puff danes sem si prek neta kupu superstarke ampak so v bistvu zlo bedni za nosit, jih bom kar vrnu. Navadu sem se na to da nosim ves čas telovadne čevlje in bom pri tem kar ostal od zdaj naprej. Itak pa ful prov pride če te hočjo na ulci oropa pa zbeđžiš al pa če te krokodil napade.

Kaj pa nosite v službi?

Sem takšen, ker sem živ.

• 4 months later...

Okej, zadnje čase opažam, da se nosi tole:

http://www.hegemonyrules.net/images/crocs.JPG

Sploh ne morem povedat, kako grdo mi je to! Fuj.

Pa na kaj naj bi to človek nosil? :eek: Videla sem v kombinaciji s kavbojkami, z kratkimi hlačami in jeans krilom. Nikamor ni pasalo. :xx!:

Edino kamor bi jih nosila, je vrtiček. Pa še to ne dam 40 eur za tole :xx!: (btw na ebayu zdej gledam jih imajo za 9eur in še nekaj minut do konca držabe x:o)x Sem se spomnila na njih ravno zato, ker so na ebayu med sandali :eek: )

Pa kdo se je to spomnil x:o)x

Moje mnenje, se opravičujem x;)x

Ej Michelle, se čist strinjam x!x zadnjič sem videla kok stanejo tele sandali in mi je kar "slabo" prišlo, če bi imela vrtiček bi ga z veseljem obdelovala v teh gumenjačkih ampak za ta dnar, ma raj bosa hodim po zemlji res :o|o:

Sicer pa neki na isti štos ampak mi je za razliko od teh sandalov celo kjut in uporabno --- in sicer tile, ki bi jih z veseljem kupila nekje v deževni jeseni za s kužkom na sprehod, lepo zatlačiš kavbojke not ali trenirko, dbestično res, itak vem da bi me vsi postrani gledali hehe ampak meni so noro kjut :2src: le malo predragi, sem jih v BTC-ju gledala in so skor 50€ :sori: na to se poraja vprašanje Do I like them THAT much???

http://www.redskyatnight.com/custom/Product/daisyblue.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:wOOt: :wOOt: pa ne dam tega na nogo, če mi jih kdo plača ne ... uff :xx!:

xg:Dx xg:Dx xg:Dx xokkx

Sem pa slišala, da se baje ne znojiš, so ekstremno lahki in udobni. Ampak nima veze, tako so grdi, da te podatki sploh niso relevantni x:o)x

5rca, taki vzorci so zdaj nekaj "in". Različni odtenki ene barve, pa potem barvasto.

Vidim tudi pri oblekah. Sem bila zadnjič v HM Čopova in je polno teh barvastih zadev.

Emilio Pucci že dolgo prakticira te barve npr. http://www.style.com/fashionshows/collecti...ete/thumb/PUCCI (lanska pomladna kolekcija)...

Njegovi cevlji npr:

http://www.zappos.com/images/718/7181178/985-171251-d.jpg

http://www.fashion-high.net/wp-images/pucciwedge.jpg

Nisem tako nagnnjena k barvam sicer..

K nam itak pride bolj pozno vse to...Mi mamo zdej tud črte pa pike x:o)x povsod...

Tiste plastične cokle je moja mati že par let nazaj kupila in jih uporabljala striktno za na vrt (tistih dvkrat na leto, ko se je spomnila it do takrat že pocrkane stvari zalit).

Tako da jih imamo dva ali tri pare doma, menda še malo starejši model, ne bi točno vedela, jim nisem posvečala neke posebne pozornosti. Meni so se celo preveč horifični za na vrt zdeli. Je ipak treba malo spoštovat sosede in jim ne prevelikih šokov povzročat.

Skratka, vrta več nimamo, sem uspešno zasadila zelenico, tako da če si kdo želi plastične cokle, se naj kar javi na OS.

Pa da še malo pridam vsesplošnemu zgražanju: ne samo, da folk to nosi, celo en kup blesarije se dobi, ki se lahko v te luknjice vtakne. :xx!:

PS: vnaprej opozarjam, da vas, v kolikor boste v to obuti, na cesti NE BOM poznala.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Guest sstane

Pa na kaj naj bi to človek nosil? :eek: Videla sem v kombinaciji s kavbojkami, z kratkimi hlačami in jeans krilom. Nikamor ni pasalo. :xx!:

Edino kamor bi jih nosila, je vrtiček. Pa še to ne dam 40 eur za tole :xx!: (btw na ebayu zdej gledam jih imajo za 9eur in še nekaj minut do konca držabe x:o)x Sem se spomnila na njih ravno zato, ker so na ebayu med sandali :eek: )

Super bi šle z volnenimi dokolenkami x;)x

Guest sstane

Super bi šle z volnenimi dokolenkami x;)x

• 1 year later...
Guest VilaSonca

:2src:

http://www.shrani.si/f/3x/hk/4xWaTlYM/nike-boots.jpg

zadnjič vidla eno z istimi, samo so bili v belo modri kombinaciji.

hjaoooj. x:o)x x:Dx

ne dam ne enga ne druzga nase, ce mi placas. :D

(une 'cokle' plasticne in tele bucke ski)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hjaoooj. x:o)x x:Dx

ne dam ne enga ne druzga nase, ce mi placas. :D

(une 'cokle' plasticne in tele bucke ski)

Enako!!!!

Nima veze, kako udobni so, oboji so grdi. x:o)x

Se da najti udobne, lepše čevlje....

bemuboga, celo nekdo, ki ga briga, kok je obutev dejansko uporabna, ne sam luštkana za videt

ja. plastika je seveda ful uporabna. no jaz je skusam uporabljat cim manj.

ne gre tok za lustkanost, kot za sve skupaj.

clovek je po naravi lep. zame, ker sem clovek.

eni mamo obliko nog taksno, da nam ne pase kvadratastega nosit (pa pustmo plastiko in grdoto teh 'cokel').

verjamem, da so ortopedski sandali kul, vendar jih se niso izdelal, da bi men pasal na nogo. so presiroki itd., tko da mi ona izboklina, ortopedska, pride cist drugje kot bi pr men morala bit.

ze to je recimo razlog, da ne maram tega.

zlo rada sem pa mela cokle, lesene, res pa je, da ropotajo pa se brcnes se lohk.

ne zivim na kmetih ali v okoljih, d abi mi prav prislo za v hlev ali na vrt, kao da sam nataknes, ker so manj storaste od lesenih coklov itd.

Potem imam pac japanke.

rada imam stik s tlemi v udobni dihajoci obutvi.

zato tud buck ne maram.

in glede na to, da je blazota izdelkov na trziscu, mi ni treba skrbet in se preprosto sprijaznit s tem, da je -ce hocem da je stvar uporabna-, nujno tud grda (men).

enmu so pa bulerji in taksno grdi, men so pa vsec. in jih mam, sam se kr v supergah hodim...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca
Lahko dobiš oboje.

Nekaj, pri čemer se ne zgroziš, ko se obuvaš. xrolleyesx

ne vem, zakaj zavijaš z očmi. ti imaš rada salonarje, špičake, jaz superge in skibucke, kje je problem? saj jih jaz obuvam, xDDx ne ti, torej zgrožanje ni potrebno.

ja, mas prav, macona.

sej men na drugih niso grdi oz. ne opazim oz. mi je popolnoma vseeno. x:o)x xDDx

podobno je z balerinkami. men to ni cevelj. dejansko pa enim pasejo in clo men so kaksni izjemoma clo cist vsec.

(s tem da balerinke niso plasticne in ne obstaja en model in ciao in 7 barv razlicnih x:o)x)

Picasso

Guest VilaSonca
tiste skibucke ....morajo bit pa zelo tople ....za v sneg in mraz super xDDx

razni škornji in skibucke so fajn, ker nimaš mokrih hlačnic od snega in dežja. xDDx

najprej mi taka moda (hlače in škornji čez) ni sedla, pol sem ugotovila, da je praktična. kdo pa hoče sedet na predavanjih par ur z mokrimi hlačnicami.

Guest VilaSonca
podobno je z balerinkami. men to ni cevelj. dejansko pa enim pasejo in clo men so kaksni izjemoma clo cist vsec.

(s tem da balerinke niso plasticne in ne obstaja en model in ciao in 7 barv razlicnih x:o)x)

tukaj v študentu ima socimra polno omaro balerink. x:Dx kakih 7 parov pa ma ziher. ob pogledu na to razkošje x:Dx dobiš filing, da tisti tvoj opis v oklepaju mogoče celo drži. x:Dx

sem tudi sama imela balerinke, pa sem imela pri hoji občutek, da nekaj manjka, premalo podplata ali kaj. kot bi bla bosa skoraj. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...