zalaya 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Super zate. Jaz bi že imela kakšne čevlje z malo višjo peto, pa trenutno nimam takih nog, da bi si jih lahko obula. A vseeno ne bi imela tistih za 80-letne mamke... Ne nem no, a nekih normalnih, recimo klasičnih pa ne morjo naredit. Saj mene moda res čisto nič ne moti, sam a res moram-o izključno slediti le-tej, ne glede na zdravstveno stane ali okus... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2011 A vseeno ne bi imela tistih za 80-letne mamke... a misliš fluorescentne superge? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Eeeee, Marsa, ja.... , te bi pa še jaz imela... sam brez štunfov, ker jih ne maram nosit... Mislila sem tudi na one ortopedsle sandale in natikače... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Jaz razprodam veliko količino obutve po nabavnih cenah. Torej zlo poceni. Večinoma letne robe. Za zdaj. Če kdo želi mi lahko piše. tjazy74@yahoo.com So ti čevlji rabljeni ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2011 Mislila sem tudi na one ortopedsle sandale in natikače... Ko sem bla majhna sem si ful želela ortopedske čevlje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.