Marsa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 [url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=46"][b]Napoved za 46. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. november 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 posledice mrka bodo predvsem zelo opazne proti koncu tedna, saj se bo poshtni kastlc polnil s polozhnicami 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 He... niti ne... tedaj bo to pripisovati predvsem vplivu Saturna, ki res, kot nalasc , med drugim nekako predstavlja tudi natancno tole... obremenjenost s cashem in pa starejse ljudi, tezave in skrbi. Samo nisem tam s tem tezila, da spet... ne bo prehudo vzeto in sem bila kolikor je sploh bilo mozno pozitivna... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 [quote name='Marsa' date='9. Nov 2003 ob 22:09']Samo nisem tam s tem tezila, da spet... ne bo prehudo vzeto in sem bila kolikor je sploh bilo mozno pozitivna... [/quote] [b][i][color="gray"] Še posebej ognjeno bo proti koncu tedna lunca v levu, kajne [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 Jo, Helena! Za sadni dan ali post pa vceraj in/ali danes izjemno ugodna dneva... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 [quote name='Marsa' date='11. Nov 2003 ob 12:51']Jo, Helena! Za sadni dan ali post pa vceraj in/ali danes izjemno ugodna dneva... [/quote] [b][i][color="green"] Fajn ko si povedala Marsa! [color="green"]Pa glih danes sem že 2 jabolki pojedla, bom nadaljevala v tem stilu do večera. Hvala Marsa! [/color][/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 Kako fajn ko si povedala? Saj si komentirala tole. V napovedi vsakic posebej 'navrzem' se nasvet za ta teden - pa sem mislim dala to tam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 [quote name='Marsa' date='11. Nov 2003 ob 13:04']V napovedi vsakic posebej 'navrzem' se nasvet za ta teden - pa sem mislim dala to tam. [/quote] [b][i][color="gray"]Nisem zasledila, mogoče sem površno brala. [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 ... kar ni nic presenetljivega... Oven pac... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 [b][i][color="gray"] Ovni smo najhitrejši in najbolj športni [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 Evo - natancno to sem ti hotela 'najprej vreci' v oni temi prejle - halo? al kwa!! Oven... :o|o: Da kje pa je ZDAJ?? (ko je treba )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 [b][i][color="gray"] Jaz verjamem, da ko mi bo šport zalaufu, bom vredna tega imena [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 Ma... saj si vredna [i]sebe[/i] (in torej tudi svojega imena)... ampak to gre ocitno itak nekako v paketu... Sicer pa - vec naredit, pa manj govorit (nacrtovat, obljubljat... ...). [color="orange"][i](*in to vsi in na vseh podrocjih in ne govorim o kaksnem individualnem primeru ali problemu)...[/i][/color] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 [quote name='Marsa' date='11. Nov 2003 ob 18:01']Sicer pa - vec naredit, pa manj govorit (nacrtovat, obljubljat... ...). [/quote] [b][i][color="gray"] Včeraj sem 15 minut gonila sobno kolo in 10 minut drsala na gazeli (podobno kot orbitrek) Vztrajnost ja, pa akcija, ne le besedna ampak tudi dejanska [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 To!! In to je to. Danes pa spet! Bo se lazje - ker je pred kakimi 15 minutami prisel Merkur v Strelca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 [quote name='Marsa' date='12. Nov 2003 ob 08:38']To!! In to je to. Danes pa spet! Bo se lazje - ker je pred kakimi 15 minutami prisel Merkur v Strelca. [/quote] [b][i][color="gray"] Začela sem ponovno in samo VZTRAJATI v novem stilu življenja pa bo, iz dneva v dan, korak za korakom. [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.