Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 shtalaril lih nisem (kako si le lahko kaj takega pomislila... ti ti...), vsaj mislim, da ne (ne vem sicer kaj točno to pomeni)..ma ne vem do inboxa mi vse odlično dela, ko pa inbox kliknem se pa ustavi... mogoče imam kaj zapolnjeno, bom probal nekak počistit....THX anyway.... Aja pa se nič ne pritožujem, sam queščn je bil.... drgač megastično dobro dela.... (glede na kake druge strani) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ne ne, saj vem da ne... sam odgovarjam pol, ko se pojavi kaksno taksno vprasanje, vsem morebitnim, ki jih bodo se imeli (in hocem sam poudarit, da ni treba NAJPREJ pomislit na LNF, ker je navadno ZADNJE, zaradi cesar je obstojeca tezava). Se pa seveda zgodi kdaj kaj, da ne dela ali ne kot bi moralo, tako da seveda vedno obstaja tud moznost, da je tu napaka. Morda pa imas sam polne os-e?sam cudno da bi se tko manifestiralo... Morda se Mitja cesA spomni, saj pravim... shtalaril?ce si kaksne shtale delal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne, saj vem da ne... sam odgovarjam pol, ko se pojavi kaksno taksno vprasanje, vsem morebitnim, ki jih bodo se imeli (in hocem sam poudarit, da ni treba NAJPREJ pomislit na LNF, ker je navadno ZADNJE, zaradi cesar je obstojeca tezava). Se pa seveda zgodi kdaj kaj, da ne dela ali ne kot bi moralo, tako da seveda vedno obstaja tud moznost, da je tu napaka. Morda pa imas sam polne os-e?sam cudno da bi se tko manifestiralo... Morda se Mitja cesA spomni, saj pravim... shtalaril?ce si kaksne shtale delal. Hja včas so mi rekli najprej štalca pol pa kravca.... Evo že malo bolje dela..... tko, da si ne rabeš več delat skrbi zarad tega.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, hmmm, imam težave pri odpiranju OS inbox, se mi zacikla rač... ekhmm upam, da to ni kak ukrep..... če se da to odpravit, kako se odpravi??? Tudi jaz sem imela včeraj težave pri odpiranju Inboxa OS, vendar jih sedaj nimam več. LP,C "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 zanimivo... hvala, ker si prisla se ti napisat. a cudno, da glih pri osih, saj ni nekaj ful bolj zahtevnega.... morda da bi recimo bili tolk aktivni (funkcija posiljanja os-ev) v tistem cajtu, ki sta poskusala (sam pol mislim da bi se tud na ostalem forumu zatikalo) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo... hvala, ker si prisla se ti napisat. a cudno, da glih pri osih, saj ni nekaj ful bolj zahtevnega.... morda da bi recimo bili tolk aktivni (funkcija posiljanja os-ev) v tistem cajtu, ki sta poskusala (sam pol mislim da bi se tud na ostalem forumu zatikalo) ostalo je tik tak delalo samo ko si kliknil na inbox je pa trajalo.... zdaj špila, ni blema... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Fino. hvala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts