Pujsita 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Sta ta teden stara starša šla na eno prireditev v spomin na ranjence. V neki votlini je bila bolničarka z ranjenci in so bili izdani, pa so bili zmenjeni, da jih ona ustreli, preden pridejo Italijani. Pa sta uživala, srečala dosti prijateljev, ki jih že dalj časa nista videla, pa partizanske pesmi so se preprvale. Uživala sta. Hm, sem majčkeno spraševala ata o življenju med vojno, ko je bil partizan, pa kasneje interniran. Sem šele zdaj razmišljala, kako je bilo v bistvu lahko tudi neorganizirano, da si nekje kar hodil in nisi vedel, ali boš na svoje ali na sovražnike naletel. Pismu ni bilo enostavno sploh ne. Pravi, da je bilo pa po vojni eno obdobje pa hujše od vojne same, ko se ni vedelo ne kdo bo koga, ne zakaj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Moj stari fotr (star-ata) legenda,korenina,nikoli ni pozebel.....nasploh pravi hrust.Drugače pa spomeničar,oficir.....večkrat ranjen itd. Na smrtni postelji,ko so ga iz Golnika poslali domov.....rekel- smo se boril pa večkrat sploh ne vem za kaj....pa velik tovarišov je umrlo za to ... ampa vas (mojo generacijo) bo pa pokopala lastna nekontrolirana,nepremišljena hitrost življenja! .......kdaj se vsedemo in premislimo,povprašamo za nasvet........ Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 .smo se boril pa večkrat sploh ne vem za kaj....pa velik tovarišov je umrlo za to ...ampa vas (mojo generacijo) bo pa pokopala lastna nekontrolirana,nepremišljena hitrost življenja! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 Všeč mi je, ker živita manj nor tempo, bo9lj sta povezana z naravo in ljudmi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ITAK DA STA SUPER. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.