Skoči na vsebino

Skrivanje

pokowc

Recommended Posts

Zanima me..tisti,ki imate svojo druzino..ali se kdaj sklicujete nanjo, morda kdaj uporabljate svoje imetje in domace zaledje , da pac je izgovor pravi?.npr.greste na kaki zur, sluzbeno potovanje ali ,ko osvajate...ali ko iscete nove zivljenjske moznosti.. .ko se navelicate, ste kdaj izrabili moznost, da uporabite varnost-izgovor v vasi druzini. Se pravi najti ustrezno opravicilo.Menim,da se to pogosto dogaja; je to manipuliranje
Deli na socialnih omrežjih

Sicer ne vem, če sem te prav razumela, nič novega... x;)x .

Jaz se nikoli na nič ne izgovarjam - vse so moje osebne odločitve in vedno pravilne. Ali pridem do cilja, ali se pa česa novega naučim. Če se odločim na način, da se oziram na družinske člane je odločitev še vedno moja - jaz izberem ali jih vzamem v obzir ali ne.

Sicer bi se pa zaradi velikosti itak malo težje skrivala. x:Dx :palec: :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 3 weeks later...

Meni se čez teden skoraj vsak dan dogaja, da sem do kakšnih 19h sama doma. Eni pač še bolj pridno delajo kot jaz. Kavica po službi je že del moje folklore, saj me prav nič ne priganja domov. (oprostite, vse mamice, vem, da ste tukaj globoko zavzdihnile - tudi jaz bom nekoč x;)x )

Včasih pa pridem domov in čakam, čakam, čakam... da pride Grega. Kuham, pospravljam, berem, visim na netu... Kakor kdaj.

Včasih me kdo pokliče za "športanje", sprehod, čvek... pa ne grem, ker "aktivno čakam" - Grega pride čez 40...30...20.... minut.... včasih ne delam nič drugega kot - čakam. :2src:

Pa sem se nedavno razjezila sama nase. Zamislila sem se, kaj vse lahko naredi človek v 20 minutah za svojo dušo. Nekoč sem pospešeno rolala po svoji ruti - in ugotovila, da jo v 20 minutah prerolam, se odlično utrudim, pa še preobuvanje in hojo iz/v 3. nadstropje spravim v ta čas.

Torej, dragi moji, nič obotavljanja, živimo zdaj in škoda je vsakega trenutka, da gre v nič (razen če se ob tem "nič" prav tisti trenutek neznansko dobro počutimo).

Tudi družinica mora znati preživeti kakšno ur'co, večer ali dan brez nas. Se bomo pač zato kasneje, ko bomo skupaj, imeli toliko raje, kajne?! xsrcx xsrcx xsrcx

čakanja sem se nasrečo odvadila že kdaj....je pozitivno delovalo na ostale družinske člane, ker se niso več mogli "pustiti čakati" :vragec: , smo tako lažje uskladili termine ... vsi bolj zadovoljni zdaj :palec: , bolj odgovorni do sebe in drugih x8Dx :2src:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xrolleyesx ah ja, tema je bila skrivanje.... sem vedela, da sem bistveno pozabila x:o)x

skratka: ne moremo se več skrivati za neodgovornostjo do sebe in drug do drugega x:Dx x:o)x x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...