vanja 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 yesss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ojla!Tjazy predlaga psa. Mene sta disciplinirala dva otroka dve leti narazen.....pa je konec lenarjenja. Ob 5:00 je dojenček lačen, ob 6:00 je treba ta večjo punčko za v vrtec uštimat. Pucaš in pospravljaš pa ni nikoli konec, pa pri vsem skupaj še uživaš .Kar se tiče študija, sem tud sama precej polenarila, pa sem vseeno doštudirala. Moj nasvet: lenarite dokler še lahko x!x Pozdravček,LeilaniA Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Tjazy, ti si strokovnjak za zapletanje enostavnih stvari. Če bi bilo tekmovanje med komplikatorji in bi ti zmagal? Bi bil to uspeh ali neuspeh?morda res, sem podoben!! toda iti v zadevo zaradi uzitka in o njej razmisljati zaradi uzitka... pa je drugo! Tjazy ti si cool! Sicer glede teme pa, kot sem ze danes nekje napisal: Resnost je obratno sorazmerna z odgovornostjo!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 DISCIPLINA JE POSLEDICA STANJA V VRSTI......IN PALICE 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 on zhe.... kdaj bosh pa ti? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 bodi milostna in ljubezniva s seboj vendar ne popuščaj ,kar si zadaš naredi do konca in vedno le eno stvar naenkratin IMEJ SE RADA_z ljubeznijo ... vem da ti bo uspelo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Še vedno se da kaj zboljšati, se bo potrebno malo analizirati spet... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.