Skoči na vsebino

Vedeževalska linija 090

PAMI

Recommended Posts

Zanima me kaj vse moraš imet, razen denarja, da odpreš linijo 090.

Kam se obrneš,itd Ter kolk se splača.Kolk od tega ima telekom.kolk ti, kakšno minutažo moraš imet , da preguraš skoz mesec..

Pa konkurenca, huda?? x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Po mojem se ti -v lastni rezhiji- ne splaca.

Cifre so velike, ogromen del dobi Telekom.

Konkurenca je huda, kar je sicer kul in nic hudega, ce si dober, samo ce zate ne slisijo... a ves... --> torej moras vlagat v oglasevanje, kar pa ti komaj znese...

Ce delas vse sam, se ti zmesa, folk pa je treba placevat... ce ga hoces najemat...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

He, he he.... tudi jaz ne bi nikoli poklicala na 090 linijo vedeževalke, še k taki ne grem, ker nočem biti omejena z neko sliko, kaj se mi bo v prihodnosti zgodilo, ampak hočem neobremenjeno sprejemati vse, kar mi življenje lepega ponuja.

Sicer pa lasten biznis ni fuuuullll dnarja in nič problemov, kot izgleda na prvi pogled.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

PAMI če želiš začeti svoj biznis, moraš prvo naredit analizo trga, analizo konkurence, si pripraviti poslovni načrt in če boš v njem upoštevala realne številke in podatke (ki se jih da dobit), boš kmalu ugotovila, ali se ti splača, ali ne. x:)x

Jaz osebno nimam "jajc", da bi šla na svoje. :huh:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Kaj pa, ce ti rece, ko klices in reces samo Dober dan, o, ali ste Lev po horoskopu, vas moz pa ima tezave z izlocanjem ali nekje na tem podrocju?

Kako bi si pa to razlozila? x:)x x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pa, ce ti rece, ko klices in reces samo Dober dan, o, ali ste Lev po horoskopu, vas moz pa ima tezave z izlocanjem ali nekje na tem podrocju?

Kako bi si pa to razlozila?  x:)x  x;)x  :palec:

Da me ta oseba dobro pozna, lahko tebi Marska, takele govoriti x;)x :2src: . Verjetno nekateri res imate take sposobnosti - jasnovidne,me prav zanima, kako ti prihodnost vidiš, a se ti kar kakšen filmček odvrti, al ti pade ena zgodba v glavo, ali povežeš kakšne zadeve v zgodbo...

Samo jaz enostavno nočem biti s kakšno napovedjo prihodnosti omejena v smislu, da bi podzavestno ali pa zavestno kdaj rekla : Ja, sej so mi itak napovedali, da bo to takole....

Pami - jaz nisem ekspert tule (za odpiranje), samo jih poznam vec, ki so se sli to in sama sem delala na taki liniji (pa potem vem pac nekaj teh okoliscin).

Predvidevam, da pravzaprav kaj dosti vec kot to v zacetni fazi ne potrebujes.

Po mojem je najbrz ze potrebna kaksna dejavnost, s.p. (ni pa nujno oz. tega ne vem), potem pa najbrz potrebujes pravzaprav samo Telekom.

V bistvu kupis oz. najames 090, dobis svojo linijo, ki pa najbrz lahko zacne ze kar hitro teci.

Kako se potem to obracunava, pa ne vem, a vem, da ni to kak zelo dolgotrajen proces in v bistvu nic takega.

Samo tezko je imeti racunico tu....

Predpostavljajmo, da je ful naval v trenutku - kako bos hendlala to (ali pac katerikoli posameznik, sam, na lastno pest)... Folk ne bo cakal, ce bos rekla, zdajle nimam casa, imam drugo stranko - preprosto bodo poklicali drugo od teh linij.

OK - recimo, jih bos imela pa ful, da ti bo sploh zneslo (glede na naval, ki smo ga predpostavili), vendar - ali za vsemi 'stojis'? To mora biti pravi folk s pravimi moralnimi in eticnimi vrendotami - vsakdo, ki pa to ima, ni nujno, da je tudi dober slogar, ta, ki je dober (ki dobro vidi), ni nujno, da je tudi dober interpret... Ipd.

Vzemimo drugo moznost - nihce ne klice... Vendar moras biti ves dan 'na broju'... Rabis reklamo, za to pa rabis cash... Ali bos torej zmetal ful casha, da bos cez cas porazeno ugotovil, kolikih vse dejavnikov nisi uposteval....

Povej mi, zakaj bi nekdo med stotinami linij izbral ravno tvojo? Oz. pac to - (se eno) novo.

Ker si dober?

OK. Ampak ali za to kdo ve?

Nekako se je moralo razvedeti - ali ker si imel najbolj glasno oglasevanje ali pa imas res nad vedezevalce.... v slednjem primeru pa je treba najprej nekaj casa delati bolj ali manj zastonj, da si obrnes vse notri in da si ustvaris dobro linijo...

Folk mastno placuje to uslugo in jo hoce imeti najboljso: nekdo ti ne pusti niti trenutek pomisliti, a misli, da bos izstrelil v sapi, po drugi strani pa slogarji dejansko veckrat izkoriscajo in nekateri zelo pocasi govorijo etc...

Tako je treba imeti zelo kvalitetne, ki pa bodo hkrati delali skoraj djabe...

Kakorkoli ze - menim, da se to ne izide in da je to totalen arbeit, ki dvomim, da bi lahko prinesel zadovoljstvo - tako materialno kot itak, kje pa, duhovno.

Picasso

Da me ta oseba dobro pozna...

Ne more te - ce te niti ne vidi, a mislis, da si predhodno o vseh morebitnih klicalcih izbrskamo vse mogoce osebne zgodbe? x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

Verjamem, da se komu zdi mimo, ne verjame, ono, tretje...

A meni pa je smesno to - ker vem, da dela...

Folk misli, ti je ze kaj sam povedal, se izdal.

Ampak ti ni... VSE mu lahko poves in oni samo debelo gleda...

Potem pa se tako navdusi, ker vse drzi, da lahko postane odvisen. In potem neheno klice.

Meka za slogarja, kao, ni pa prav.

Redki pa so, ki so tu eticni oz. tega ne izkoristijo.

Imas prav - jaz tudi nocem nicesar vedeti vnaprej, zato tudi do zadnjega odlasam z napovedjo, ki je pac tako naneslo, da jo zdaj le pisem. Sicer pa sem v bistvu 'proti' temu.

Ravno zaradi te odvisnosti in zaradi tega, ker smo v koncni fazi mi sami tisti, ki naredimo tisti izpit. ...

Picasso

He, he, dons se pa nekam simpatično ne najdeva. Sem imela v mislih, da si ti to z lahkoto izstrelila, ker pač to veš - sem hotla tole tvoje mal na hec obrnit.

Saj jaz v bistvu ne da ne verjamem, v bistvu se ne morem čisto odločit. Verjamem, da imajo nekateri take sposobnosti, eni pa pač samo folk za nos vlečejo. In glih zato, ker mislim,d a eni vseeno znate, nočem vedeti, ker se želim veseliti vsak trenutek posebej in nočem vedet, kaj bo čez par let.

Ene pa lahko glih kaj takega iz luknje postavi na noge.

Saj vem, saj se stekava, Janja. Vem, da je v tem primeru tako, a da ne furava zdaj osebnega pogovora, sem povzela kot primer, ne da gre zdaj zate ali zame...

Nekdo deseti, ki bo bral tole, ne ve, da je v tvojem odgovoru ozadje...

Nekdo bi prav tako pomislil, pa sem odgovorila na vse to...

Saj se mi sploh ne da utemeljevati vec tega - smo imeli ful tem podobnih, tako v njih sploh vec ne sodelujem...

Saj je popolnoma vseeno, kdo verjame in kdo ne - meni je samo smesno, v bistvu, to. x:o)x

Da pa se vrnemo se malo k temi, kakrsna je...

To je med drugim tudi nevarno pocetje - ce nisi kul, vesolje ni kul do tebe, tako so stevilni moji kolegi s tega podrocja koncali zelo tragicno ali se pac znasli v zelo tragicnih zivljenjskih okoliscinah.

Ko delas tole torej vedi, da oni na drugi strani mastno placuje to in PIJE TVOJE BESEDE.

Zato vlagaj v to najkristalnejso mozno energijo.

Bodi iskren. Bodi prijazen. Bodi vljuden. Bodi topel. Bodi cloveski.

In ne bodi pokroviteljski in vzvisen (nad katerimkoli) problemom oz. vprasanjem.

Ne furaj osebnih vzorcev (ce si se ti locil, ne 'napoveduj', ne napeljuj locitve se temu, zgolj zato, ker ti sam poznas tak vzorec - morda ima on popolnoma drugacen odnos, cetudi se na prvi pogled zdi tako zelo podoben tvojemu).

Vedi tudi, da moras biti sam trdna in izkusena in modra oseba, da lahko dajes nasvete drugim.

Tu ne gre samo za znanje, ki ga podajas oz. posredujes tudi drugim - tu se pretoci ogromno medsebojne energije.

Ce se zase ne mores zbrati dovolj energije, vedi, da je tole zahteva ogromno.

Da ne govorimo o drugih zadevah, ki so seveda tudi vec kot zazelene.

Oseba, ki vedezuje (sploh pa po telefonu!!), mora imeti prijeten glas.

Mora govoriti dovolj naglas in dovolj razlocno, da ga oni na drugi strani slisi in razume, a ne tako, da ga prezene.

Mora biti prepricljiv, ker je glas edino orodje, ki ga ima za podajanje onemu.

Lahko je nekdo se tako sposoben vedezevalec, a pac ni in nikoli ne bo tudi dober govorec.

Ljudje pridejo raje k prepricljivemu in odlocnemu, z mocnim in globokim glasom, kot k nekomu s tihim in/ali mevzastim...

Neverjetno, kaj vse nas lahko v pogovoru zmoti - vse khm-anje in vse...

To si skoraj kot spiker - se pravi bi morale biti tudi zahteve, pogoji taki.

Prvi pogoj (telefonskega) napovedovalca je torej - hiter um, dober spomin, neverjetno namazan jezik in prepricljivost.

Skupaj z znanjem in pripravljenostjo in postenostjo je to dovolj.

Picasso

JanaK, še vedno verjamem, ker se je tako ali drugače odvilo tako kot je bilo rečeno.

Ni problema, če se ti tisto kar ti je všeč, ne, ker, potem lahko to narediš, ampak zadeve, ki ti niso všeč in nimaš vpliva na to, pa se zgodijo po napovedanem.-eni znajo, verjemi !

LP!

Pami - thanx, ker tako jemljes. :)

Ker sem pomislila, ko sem prebrala, kaj sem napisala, da v bistvu pa nisem bila ravno spodbudna... :8):

A bila sem samo realna.

Vsekakor ti jasno privoscim, ce se bos tega le lotila, cimvec uspeha in izpolnitve, in ti cestitam, ce ti uspe, in te tudi energetsko nadvse podpiram! :palec:

Hvala bogu, da se komu da s tem ukvarjati, ko je na bolj kakovostnem nivoju, kajti to je bil moj odgovor, kako da se potem s tem ukvarjam (tedaj ko sem se): "da mi, ki smo bolj... zavestni, ohranjamo nivo, skrbimo za ravnotezje...".

Kajti nekdo pride in rece: vedezevalka mi je rekla, da bo moj moz kar umrl. :eek: :eek:

Kar (NAJVECKRAT!!!) pomeni recimo samo, da je videla karto smrti (v tarotu 13), ki pa pomeni:

- spremembe

- locitev

- skregan in odtujen odnos

- nove energije

- celo zanositev (oz. 'blizajocega se' otroka)!!

- mocno sex. privlacnost, usodnost

- da je obravnavani (kateri od obeh ali vseh) po horoskopu Skorpijon

- ...

... najmanjkrat smrt (samo v tej eni karti).

Kar pomeni, da smo morali mi, nekoliko bolj zavestni, pravzaprav nekako 'resevati' slabe napovedi (ali skodljive) drugih in smo skrbeli za vesoljni red. x^x

Tako da to je tudi moj odgovor na morebitna vprasanja, kako in kaj in ali je ali ni zadrega v zvezi s karmicnimi zadevami etc...

Kolikor smo zavestni, taksne teste dobivamo.

Ko zacnes, ti vse tece - totalno obvladas, vse zadanes.

Dobis - MOC.

Potem pa je takoj lahko ze shtala.

Zato - dober svetovalec je lahko vitalen, bistven. Slab pa tudi.

In tako, povzetek - bolje nikakrsen kot slab - v koncni fazi moras itak svoj lajf hendlati sam.

Je pa kul, da je - ker po tem bo vedno... VEDNO... povprasevanje...

Ce imas voljo, dober namen... energijo... se ti da skozi vse to in si zadas, da bos najboljsi, potem bos to tudi obrdzal in bos dejansko tudi najboljsi - zase, a s tem tudi najboljsi med najboljsimi.

Nekdo hoce tak in tak nivo, drugi pa drugacnega in - res, prav zares - nikjer drugje kot ravno tu, se mi je izkazalo:

Isti ptici skup' letijo. x!x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...