Skoči na vsebino

Vedeževalska linija 090

PAMI

Recommended Posts

Jaz ko sem prvič rokovala s tarotom sem imela na začetku kr en strahospoštovanje, ker sem slišala, da so te karte tako energetsko močne, da lahko prikličejo črno magijo.

No, ne vem!? Vseeno jih berem kr po svoji intuiciji in imam najboljši občutek. Da se pa z njim ful dober kej povedat, sam morš padit noter.Sej ko si enkrat not kot praviš ti, Marša potem je to kot po maslu in totalno obvladaš. : xwizardx

Deli na socialnih omrežjih

men se to zdi bedno! ne vem no! jaz v 090- vedeževanje ne verjamem!  
hehe že boljš kt dnevni horoskop v časopisu...

Pami - jaz nisem ekspert tule
ko bi jaz lahko tako skromno govoril... xrolleyesx

Prvi pogoj (telefonskega) napovedovalca je torej - hiter um, dober spomin, neverjetno namazan jezik in prepricljivost.

Skupaj z znanjem in pripravljenostjo in postenostjo je to dovolj.

Kje je pa to že kdo videl.... hehe, v eni osebi... one in a million....

Potem pa gledaš oglase za delo na študentskem servisu in zaslediš, da iščejo študente za vedeževanje na liniji 090 ...
morda bom pa še kdaj delal za njih..

haha pami jaz pa sem tarot, držal kt bi držal igralne, karte, in jih še vedno držim kot kos papirja, in natančnost je še vedno ista (slaba... razen včasih) hehe, pač sem za en k... vedeževalec, mi je pa ena prejšni torek, šlogala, neki, in je v bistvu, ful tko, zanimivo po svoje, po drugi strani, pa useless, ker v bistvu res, kaj mi pomeni vedet, da sem v srečni zaljubljenosti, ko to itak že vem, prepojen sem s tem... kaj mi je treba vedet, da prihaja v moje življenje, svetlolaska, malo mlajša od mene.... z malo device v horoskopu, heh, itak, mam cel kup novih sošolk, večinoma svetlolasih.... ki so nove v mojem življenju, pa rabim vedeževalko za to.... še dobr da nisem nič plačal :) k bi bil to dnar vržen proč... mi je pa še vedno zanimivo čas zapravljat za to, še vedno pa mam ravno dovolj iskušenj da lahko počnem le to kar dela Marsa.. smejem se x:Dx ko mi kdo reče... da to pa ja ne drži... k preprosto, se mi ne da več pojasnjevat zakaj drži... sam vedno bolj se mi pojavlja ta komponenta in kaj pol če drži, ... ala stolp v pisi je mal postrani, hja in kaj pol....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zanima me kaj vse moraš imet, razen denarja, da odpreš linijo 090.

Kam se obrneš,itd Ter kolk se splača.Kolk od tega ima telekom.kolk ti, kakšno minutažo moraš imet , da preguraš skoz mesec..

Pa konkurenca, huda?? x:Ix

Da boš pregurala skoz celi mesec, če delaš sama je dosti 186 sit na minuto imeti pa moraš vsaj 4000 minut. Če pa imaš še koga zaposlenega pa 252,10 sit na minuto, pa še to je premalo. Imeti pa moraš vsaj 5000 minut mesečno, da se ti izide. Oglaševanje je pasje drago, delavec zahteva svoje, če pa ti stranke ne bodo poravnale telefonskega računa tudi ti konec meseca ne boš dobila plačano od Telekoma, saj oni zadržijo vse neplačane minute. Te minute, ki jih pa oni zadržijo pa dobiš plačane, ko stranka plača račun lahko da bo to trajalo tudi leto ali več. Tako, da ti napišem primer: :C: V mesecu novembru si naredila določeno število minut, kar ti je naneslo približno 450.000,00 sit, ker pa nekaj strank ni plačalo ti Telekom lahko odtegne tudi do 250.000,00 sit (ne pretiravam). Ti boš pa morala vsak tekoči mesec plačati oglase in stroške, če pa tega ne boš naredila ne boš mogla oglaševati, ker če ne plačaš ni oglasov, če ni oglasov ni klicev. Zelo dobro premisli kam boš vložila svoj denar namreč prve tri mesece je vse na tvojih stroških šele potem dobiš prvo izplačilo Telekoma, saj imajo 45 dnevni plačilni rok. Pod nujno moraš imeti tudi s.p. drugače ne moreš oglaševati. Verjemi pa, da konkurenca je nemogoča.

Za konec pa še to nikoli prav nikoli ne boš obogatela na ta način. Sigurno se sprašuješ od kod vem vse to imam svojo 090 linijo že 3 leta. Odloči pa se sama.

Ja, tako za obupat verjetno res ni. V vseh panogah ali pa v velikih je pri nas že praktično zasičen trg, pa to še vedno ne pomeni, da nihče več ne more preživeti ali zelo uspešno poslovati. Če ima res hudo željo, pa vsaj malo finančnega zaledja za začetek in predvsem Marsine nastete lastnosti, potem mislim, da bi z ogromno entuziazma lahko zalaufalo. Je pa lepo, da se ve, na kaj vse je treba ob tem računati in na kaj biti pozoren. Volja in močna želja delata čudeže....xokx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja - takole nekako je res - hvala Tamy za info iz prve roke...

Ja, Telekom res lahko kar odtrga...

Mi smo imeli eno ubogo revo, ki so jo vsi nategovali (razen mene - ko je prvic mene dobila, sem jo v bistvu nadrla, kaj si ima vmes hodit kuhat kamilice, ko minute tecejo in naj nikakor ne klice vec kot enkrat dnevno (!) - sem mislila, da nakladajo, ko sem prisla na linijo, ko so rekli, da je ena taka, ki vsak dan klice po veckrat).

No, in je zenska klicarila dejansko - tudi jaz sem, kot pravim, nanjo 'nabasala', samo potem zenska niti ni hotela vec mene (ki sem edina bila odkrita in sem rekla, naj ne nori, da bo tole treba placati), ampak se naprej one seveda, ki so se z njo nenehno ukvarjali - tudi po 5X dnevno - ona je imela vso mozno pozornost, oni pa minute.

A kaj je bilo?

Zenska je naredila stalo, oz. na telekomu so naredili shtalo, bilka je dolzna v stotisoce - in ni mogla placati - tako so vedezevalci (in jaz zraven!! :xx!: :xx!:) - pol mesecnega casha (in vsega, ki je prisel notri od tele bejbe) 'popushili' - nic dobili.

Njim je bilo cisto prav, kaj so pa bili pozresni - a letelo (ukrepi) pa je na vse, tudi name... :o|o: :o|o:

In, seveda - ce ni oglasov, ni klicev... moras pa biti nenehno prisoten in voljan, da bos dvignil.

Nimas casa, astrologi oz. vedezevalci nedosegljivi?

OK - na svidenje, gremo drugam.

Zelo nehvalezno tole... skratka...

Bilo bi lahko zelo kul, ker dejansko bo folk vedno zelel tele usluge, to bo vedno laufalo...

A ni mozno, ker ne more biti zadovoljstva in izpolnitve - ker cash si delijo 3, placa pa en sam, najveckrat ubogi ali obubozani posameznik v stiski, se pravi najveckrat brez casha...

Tisti, ki tam gara, dnevno obdeluje desetine ljudi, dobi pa majcene ficke, je jasno tudi nezadovoljen, gazda pa je tudi nezadovoljen, ker se mu ne obrne toliko, kot ima stroskov. :o|o:

In potem imas tisockrat absurdno situacijo, ko te oni klice in DAJE RAVNOKAR 1500 sit!!!!!!!!! (po tamalem seveda, toliko je bilo tedaj 10 minut, govorili pa smo po 30-70 minut) x!x x?x :o|o: - ko te sprasuje o svojem denarnem stanju...

In namesto da bi sel delat za kaksne majhne ficke dodatno, jih tiste, ki jih ima, zadnje morda, zapravi za tole...

Absurd do konca. x:o)x :o|o:

Lahko pa imas take 'jacke' - kot sem celo sama bila prica (!) - da ti nashtepajo v 1 uri 2 uri in pol pogovorov. x:Dx

Mislite, da se hecam ali pa da nakladam - samo je pa res. Cista resnica.

Ampak - tiste linije ni vec, ta oseba pa je zdaj pod rusho. x!x xyiyax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

El Nino - to ne bi bilo nic cudnega - zadeve povem po 10X... :|| x:Ix :8):

In sem tako morda v kaki temi ze tole nakladala, ali v Chatu kdaj, nenazadnje pa sva se tega dotaknila morda tudi v casih najinega dopisovanja. x:)x

... x;)x Seveda pa je lahko tudi to, da imas ti tako power intuicijo in ze kar ves vse... x8Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eno mnenje od tipa, ki nikoli ni imel 090-linije, ceprav bi jo lahko imel ze 1992. leta, pa kljub vsemu ima dosti ljudi.

Naj se El Nino ali kdorkoli iz Marsinih kvalifikacij za delo z ljudmi in uspeh pri njem se tako dela norca, pa je kljub vsemu tocno tako. Vse silno oglasevanje je mala malica v primerjavi s tem, da si ljudje predajajo priporocila. Potem ti samo recejo "ena prijateljica mi je priporocila, naj se obrnem na vas", kjer te samo malo moti, da ne ves, katera prijateljica je bila to, ampak s tem se da ziveti.

Problem v tem je le eden: ta "nova" stranka ima morda prevelika pricakovanja, ker je ona prva ful hvalila, ampak to je pac rizik posla (in zivljenja).

In se eno priporocilo, ker smo Slovenci taki, kakrsni pac smo:

Razmislite malo o cenah. Zelo znana slovenska vedezevalka je imela svoj cas celo 18.000 SIT in vec za deset minut, danes je cena neprimerno manjsa, zenska pa je ful v denarnih tezavah, ker je zajemala s preveliko zlico, priporoca je nihce vec in lovi denar po terenu (gostilne itd.). Poleg tega je od treh 090 obdrzala samo eno. To je to. Ko te ima narod enkrat zadosti, je kriza. Se posebej zato, ker je cela Slovenija ena sama vas in vsakdo ve, kaksne barve gate ima soseda.

Vcasih, ko je bil pogovor casovno neomejen, je klicatelja ura stala 9600 SIT, astrolog ali vedezevalec pa je od tega dobil cca 4500. Se to izplaca? Verjetno da, res pa je, da je treba ziveti s tem, da si ob svojem nategovanju casa (saj za to pravzaprav gre) stranko obral za deset jurjev v uri, ne da bi od tega kaj dosti imel. Ce pa ne nategujes in delas v dobri veri, pa bos imel denar, uspeh in ime. Brez dvoma.

Ergo: delaj posteno in posveti strankam vec, kot pricakujejo, recimo malo dobre energije, pa ti 090-linija sploh ne bo potrebna.

Res pa je tudi, da je na tak nacin na sceni skritih malo murje sarlatanov, ki o zadevi nimajo pojma, ampak to je sestavni del posla, po drugi strani pa je to mogoce tema za kdaj drugic. Narod rabi tudi sarlatane, ceprav se to malo cudno slisi. Marsikdo rabi biti tudi nategnjen, saj se drugace ne bo zdramil ali pa spravil v red.

Drzite se vse skupaj in veliko srece!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...