snezinka20 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Če zelis obvladovati svoje misli,jih moras najprej dobro poznati.Zato jih veckrat na dan opazuj.Kolikokrat mislis na kaj dobrega?Kolikokrat mislis dobroo sebi in drugih?Ali se v tvoje mozgane vtihotapljajo strahovi in dvomi?Ne obsojaj svojih misli.Le opazuj jih,da jih bos spoznal.Opazuj, kaksne obcutke ti povzrocajo.Opazuj, katere nate dobro vplivajoin katere te obremenjujejo.Scasoma se jih bos naucil vedno boljusmerjati v pozitivnoin naucil se bos,ustaviti nepotrebne, neumne, zastrasujocein ovirajoce misli.Tako bos postal njihov gospodar.Seveda ti bo uspelo le,ce se bos resno potrudil,in bos iskren do samega sebe. (sprostitve) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ......ooo....snežinka20....ti tud nova, ne......dobrodošla in želim ti veliko sprostitve na LNF xrosex Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hm....če bi mislil, da ima nn102.... 102 leti.....bi ji zaželel........odhodnico Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Wilkommen snežinka, si letos vse na glavo postavila a ne, ko si kar oktobra prišla... Ja res je, misli furajo naša življenja in fajn je, da to dejstvo sprejmemo in da se zavemo, kakšne sploh so naše misli in jih povežemo s prizkušnjami, ki se pojavljajo. Mislim, da ima otožna eno tako lepo misel - Vsaka misel je življenje... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 pssst.... opaujem svoje misli..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
snezinka20 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Snezinki20 (a mislis da ima 20 let) takoj izrekel dobrodošlico...Ja, Snezinka ima 20 let Pred kratkim sem odkrila tale forum in moram reci, da je cudovit, kot tudi vsi, ki sodelujejo v njem!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Snežinka20...pri 20 sem si vedno prepevala pesmico Ive Pattiera... "pred tobom mladost je cjela, to ti u zvjezdama piše, imat češ sve što bi htjela, a 20 nikada više..." (pa sem vedno zavihala nos...in si mislila...ti kar prepevaj...jaz jih bom vedno 20). No, pa jih spet imam...2x20 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Sem se spomnila, da sem še v osnovni šoli brala knjigo pesmi Nika Grafenauerja, pa je žal nimam, v kateri so zbrane lepe pesmi o samih čustvih, med drugim tudi o misli. Mislim, da je naslov Skrivnosti. Si jo moram omislt. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 MISLIM, DA VEM, ZAKAJ ME JE OČARALO RAČUNALNIŠTVO IN VSE POVEZANO Z NJIM - ZARAD LUNCE! SNEŽINKA - DOBRODOŠLA MED LUNATIKI! pa še en pušelček! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Laž seje odpravila na pot pred desetimi leti, toda resnica jo je dohitela po dnevu hoda. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Ker mi je v zadnjih dveh tednih dano veliko biti sama s seboj, s svojimi mislimi; sem po nasvetu Snežinke velikokrat premišljevala o svojih mislih... O tem, kolikokrat se res velikokrat v nas prikradejo slabe, žalostne, temačne (ne škodoželjne) misli... in kako se potem takšnih misli navzameš... Učim se; vse tisto...kar vidim, da mi prinaša nemir, žalost, bolečino...odrinem; zavestn prikličem v misli nekaj drugega...svetlega in sončnega.... Velikokrat si sami podzavestno krojimo razpoložeje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 SAnjalica, razpoloženje si vedno krojimo sami. Kar poglej, kako ena in ista situacija različno deluje na ljudi. Dež npr. enim pomeni nadlogo, drugi pa se z veseljem sprehajajo in čofotajo po lužah. Razpoloženje je vedno odvisno od usmerjenosti naših misli. Kar pa se let tiče, jaz jih imam vedno 20 na podlago. Žal pa je podlaga vsako leto višja. Pa še to, kar bi moral storiti že na začetku. Snežinka, lepo se imej med nami in naj tvojih 20 let traja in traja... Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Bigm...včasih na razpoloženje vplivajo tudi planeti, a ne? (polna luna ) (ali pa psttt Marsina napoved ) Sicer pa verjamem, da je pozitivna naravnanost tista, ki nas dela...človečne... Temelji so morali biti dobro narejeni, da prenesejo vse tisto, kar jim potem še nalagamo .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Tudi jaz delam na tem, da grde in temačne misli spuščam skozi, privabljam pa lepe misli. Že itak sem srečnica, da sem redkokdaj melanholična, tako da je teh situacij malo, ampak življenje je zato, da se človek veseli in v njem uživa, ne za sekiranje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Bi brez ostrih zob ledene zime spoznali prijetnost toplote? Njegoš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Ne vezi se na misli!, saj so le misli! Tudi slabe misli se da prezvect, glavno da se ne zajejo v duso! 'Nam pozitivna' misel je kot hrana, nauzijte se! ..ok, kr neki ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 ampak včasih je prav neugodno če opazuješ tuje misli in čez čas ugotoviš, da se ne motiš, včasih zelo neugodno najprej se ti dozdeva, da veš kaj misli, nato pa ugotoviš da veš, kaj misli in to mi ni všeč, bolj preprosto bi bilo da bi se kdaj spraševala o .... bluzim, to pa vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Čudeži se dogajajo tam, kjer vanje verjamemo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 ampak včasih je prav neugodno če opazuješ tuje misli in čez čas ugotoviš, da se ne motiš, včasih zelo neugodno najprej se ti dozdeva, da veš kaj misli, nato pa ugotoviš da veš, kaj misli ... .... JP...... ..... pol pa za povrh dobivaš nazaj zakodirane besede..... ..... pol pa ....... ..... ŠTALA....... Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Normalno je, da nam je včasih težko in smo razočarani, saj živimo z ljudmi in ne z živalmi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 ja Borism ampak če ti človeku rečeš, bodi odkrit in mi povej a sedajle se ti po glavi to in to, pa te on osupel pogleda, zardi pa reče, ne ne, zmotila si se. To je zaviranje pri moji rasti in to namensko in to je v puberteti težka ovira... se ti ne zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Želim ti maksimalno lep večer Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Enako, tudi jaz tebi.... ampak resno te sprašujem, ali se ti še naredilo, da bi točno vedel kaj si nekdo misli v tistem trenutku, si bil sto posto prepričan, ti je bil dober prijatelj, ga vprašaš, pa ti zanika in ti poruši vse znanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Daj stran tole polno lunco in kaj več napiši, zdaj me pa že zanima, ne vem no x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pa sej to se ne dogaja samo meni, samo jaz sem se želela prepričati, no sej kasneje se si že zaupala ali pa preko pogovora prišla do odgovora...veš, včasih sploh ni potrebno da z osebo govorim, lahko jo samo opazujem, ali pa ... hehe... ne povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.