borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 si razmišljal kaj o tem Borism...bi bilo včasih bolje da ne bi imela te možnosti, da bi čutila kaj si nekdo misli, bi lahko živela v nekem drugem prepričanju. se spomnim, kako je nekoč znanka mi zatrjevala, da ji je bilo ful nerodno, ker jo je nekdo vztrajno osvajal, men se je pa čudno zdelo, ker sem bila zraven in kaj takšnega nisem videla ali čutila, sem bila takrat, ko naj bi se to dogajalo zraven... pa še tipčka poznam in sem kasneje ugotovila, da sem imela prav jaz ne ona, ona pa je živela v sladkem prepričanju... bluzim, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Sporočila, ki jih človek sporoča človeku, človek ne razume. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 glej - imam sosedo, ki ima dva majhna otroka, srečna družina, mlada družina, oba se vozita v službo v ljubljano... se srečava v dvigalu... opazujem jo... vem želi me nekaj vprašati, pa ne upa, pustim jo prišel bo čas. Se pogovarjam z eno osebo, ki v bližini išče delovno moč poklic, ma ni važno. pred očmi se mi povaji slika tega dekleta. povprašam jo. plane mi v objem dobesedno, se mi zahvaljuje in prizna, da me je že nekajkrat hotela vprašati, če vem, kje bi dobila bližje doma zaposlitev. gre na razgovor, vedela sem da si bosta všeč, ker poznam obe in boljše službe v svojem poklicu v bližini ne bi mogla dobiti. obe sta navdušeni jaz pa vesela, spet doboe delo, zakaj ker sem jo videla, ker sem jo začutila, ker ni samo nekdo tam nekje.Sedaj bom pa s tole temo počasi zaključila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Hvala za pojasnila....lep dan, hladno je, obleči se Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 jaz pa vesela, spet dobro delo, zakaj ker sem jo videla, ker sem jo začutila, ker ni samo nekdo tam nekje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Ne boli, če smo popisan list, ko pride čas in nas utrga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 O tem, kolikokrat se res velikokrat v nas prikradejo slabe, žalostne, temačne (ne škodoželjne) misli... in kako se potem takšnih misli navzameš... Velikokrat si sami podzavestno krojimo razpoložeje... Misel sama za sebe nima nobene moči, saj potrebuje nekoga, da misli - ko opazuješ (svoje) misli opazuješ sebe. uživaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Selene, dobro delo je poplačano s prijetnim občutkom, ki ga imamo, če komu pomagamo. Ta občutek nam polepša dan. Pa tudi tebi bo dobro delo povrnjeno. Ne od osebe, kateri si ti storila uslugo, ampak od povsem tretje osebe. Tako se stvari obračajo v univerzumu. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Nemi očitek je hujši od izrečenega. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Misel je puščica sprožena proti resnici, lahko zadane sredino, ne more pa prekriti cele tarče. (mislim, da en Shri) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 :o|o: V besedi je misel, v pogledu srce! V klobasi pa špeh Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 ko sem brala knjigo imenovali so jo dvoje src sem razumela da da se čutimo in tako čutimo kaj misli oseba ki nam je blizu in opazila sem da so misli kot oblak ki pokriva sonce...misli so vsebina naše zavesti in ko jih počistimo nam je dana direktna komunikacija...sliši se lahko vendar je zadeva težka in je potrbno veliko dala da uspe vsaj delno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ne bodimo prehitro zadovoljni z doseženim.Prezgodnje zadovoljstvo je nevarno. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 misli so kot oblaki na nebu ...take ali drugačne ...dovolimo vetru naj jih nosi , kot želi ....ko pa se osredotočimo na nebo , zagledamo svoje Bistvo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kdor ve, zakaj ima dve očesi, z enim gleda, z drugim vidi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kadarkoli gledam v cirkusu dresirane živali, vidim ljudi v areni človeštva. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 haha, jest pa vidm dresirane ljudi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ko spoznamo zakaj živimo, smo daleč od resnice. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dvoboj med moškima zaradi ženske je včasih nesmisel.Dvoboj med ženskami zaradi moškega pa največja norost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...to!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Najboljši dar je dar resnice,najboljši okus je okus resnice,navečji užitek je resnica.Brezželjnost pa je največja sreča. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ko bom dosegla zadnjo vrstico, bom razsvetljena... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.