Skoči na vsebino

Opazovanje misli

snezinka20

Recommended Posts

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

si razmišljal kaj o tem Borism...

bi bilo včasih bolje da ne bi imela te možnosti, da bi čutila kaj si nekdo misli, bi lahko živela v nekem drugem prepričanju. se spomnim, kako je nekoč znanka mi zatrjevala, da ji je bilo ful nerodno, ker jo je nekdo vztrajno osvajal, men se je pa čudno zdelo, ker sem bila zraven in kaj takšnega nisem videla ali čutila, sem bila takrat, ko naj bi se to dogajalo zraven... pa še tipčka poznam in sem kasneje ugotovila, da sem imela prav jaz ne ona, ona pa je živela v sladkem prepričanju... bluzim, ... :sori:

Deli na socialnih omrežjih

glej - imam sosedo, ki ima dva majhna otroka, srečna družina, mlada družina, oba se vozita v službo v ljubljano... se srečava v dvigalu... opazujem jo... vem želi me nekaj vprašati, pa ne upa, pustim jo prišel bo čas. Se pogovarjam z eno osebo, ki v bližini išče delovno moč poklic, ma ni važno. pred očmi se mi povaji slika tega dekleta. povprašam jo. plane mi v objem dobesedno, se mi zahvaljuje in prizna, da me je že nekajkrat hotela vprašati, če vem, kje bi dobila bližje doma zaposlitev. gre na razgovor, vedela sem da si bosta všeč, ker poznam obe in boljše službe v svojem poklicu v bližini ne bi mogla dobiti. obe sta navdušeni jaz pa vesela, spet doboe delo, zakaj ker sem jo videla, ker sem jo začutila, ker ni samo nekdo tam nekje.

Sedaj bom pa s tole temo počasi zaključila.

x;)x

O tem, kolikokrat se res velikokrat v nas prikradejo slabe, žalostne, temačne  (ne škodoželjne) misli... in kako se potem takšnih misli navzameš...

Velikokrat si sami podzavestno krojimo razpoložeje...

Misel sama za sebe nima nobene moči, saj potrebuje nekoga, da misli - ko opazuješ (svoje) misli opazuješ sebe.

uživaj!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

Selene, dobro delo je poplačano s prijetnim občutkom, ki ga imamo, če komu pomagamo. Ta občutek nam polepša dan. Pa tudi tebi bo dobro delo povrnjeno. Ne od osebe, kateri si ti storila uslugo, ampak od povsem tretje osebe. Tako se stvari obračajo v univerzumu.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

xrolleyesx ko sem brala knjigo imenovali so jo dvoje src sem razumela da da se čutimo in tako čutimo kaj misli oseba ki nam je blizu in opazila sem da so misli kot oblak ki pokriva sonce...misli so vsebina naše zavesti in ko jih počistimo nam je dana direktna komunikacija...sliši se lahko vendar je zadeva težka in je potrbno veliko dala da uspe vsaj delno...

• 6 months later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...