Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 ego rab mal placa ja jst tud tko nekako razmišljam. pa včasih mi je bilo ful všeč, da je bilo vse polno ene šare, okrasne zadeve kao... potem se mi je začelo zdet pa vseskup vedno bolj brezveze, pač, sam tam so bile vse stvari, za lepo videt. brez kake konkretne uporabne vrednosti. pa še en kup dela je z brisanjem prahu tko da zdej mam večinoma sam stvari, ki jih res rabm. se pa še najde kaj, kar ne rabm, pa se nekak ne morm še odpovedat Točno tako. Brisanje prahu full zavzame časa, ko moraš premikat stvari, če imaš pa samo par omaric si pa hitro gotov. Sicer imam pa tudi jaz par stvari v škatlah, ko se jim ne morem čist odpovedat oz. ne vem kaj bi z njimi naredil. Jih imam tako za svaki slučaj, če jih bom še kdaj rabil, pa zgleda da jih ne. Me pa veseli da sva že dva s podobno miselnostjo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nur 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 No, vidiš, takim kemikalijam, ki so tudi v možganih, se pravi vodotopne soli, kajti, če bi ne bile topne, bi jih tja ne prineslo.Ne vem pa, zakaj misliš, da v možgane sodijo kakšne druge soli od tistih, ki jih človek uživa s hrano.Povej mi po pravici, si imela nizek pritisk in te je tresla statična elektrika, ali ne? The truth and nothing but the truth!! ni bila statika, ni bil nizek pritisk, bil je anafilakticni sok! Res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Upam, resnicno upam, da nikoli ne dozivis niti za minute razpolozenja, ki ze ni vec "cloveski", ker po tvoje je bols, da ti ne dajo razlicnih substanc, pa te rajs pustijo, da se ti zblodi al pa da naredis samomor....hmmmm, psihiatrije bi pozaprli,pogrebni zavodi bi rasli kot gobe po dezju, svojci bi ob izgubah "odklopili" svoja custva, da se slucajno ne bi zacel zopet zacaran krog in bravo za tako razmisljanje, kjer se pokaze moralna velicina naroda!!! Se vnaprej opravičujem, ker nisem prebrala cele debate in sem verjetno padla nekje vmes, ampak tole bi vseeno rada komentirala. Tale tu predstavljena ideja, da bi prišlo praktično do razpada družbe, če ne bi imeli na voljo psihofarmakov in psihiatrije (ljudje bi množično umirali, jadajadajada) - je v bistvu proizvod same naše psihiatrije.... - kako za božjo voljo so pa preživele vse ostale družbe do danes? Kako, da ravno z naraščanjem vpliva psihiatrije hkrati narašča tudi število diagnoz duševnih bolezni? Kako, da je vse več depresij in tesnobnih stanj, v primerjavi s prej, ko nam psihiatrija ni pomagala? In za kar nekaj primerov ljudi vem, ki jim psihofarmaki niso prav nič pomagali, in obratno, za nobenega, ki bi si s tem kaj pomagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 - kako za božjo voljo so pa preživele vse ostale družbe do danes? Sej niso. Vsi so pomrl /Iliri, Kelti, Langobardi, Azteki, Maji, Neandertalci..../. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Sej niso. Vsi so pomrl /Iliri, Kelti, Langobardi, Azteki, Maji, Neandertalci..../. glavno da so največji bedaki preživeli...mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Bi se torej majevska, azteška, itd. civilizacija s pomočjo psihiatrije dlje obdržala - ali bi se samo bolj filali z zdravili, pa manj žrtvovali bogovom? Njihovi potomci so se itak obdržali. Za neandertalce pa res ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Za neandertalce pa res ne vem za njih res ne vem...se je pa definitivno njihov primitivizem ohranil...in se še dodatno izpopolnil do danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Bi se torej majevska, azteška, itd. civilizacija s pomočjo psihiatrije dlje obdržala - ali bi se samo bolj filali z zdravili, pa manj žrtvovali bogovom? Njihovi potomci so se itak obdržali. Za neandertalce pa res ne vem Ne vem, mrbit bi se pa. Dejstvo je, da farmakov /takšnih kt so zdej/ niso poznal in psihiatrije /takšne kt je zdej/ tud ne. In dejstvo je tud, da so šli u maloro. Mrbit glih zato. In rečt, da so oni živel bolš, je zlo vprašljivo. Mrbit niso, ker, dejstvo je, da ni nobenga več. za njih res ne vem...se je pa definitivno njihov primitivizem ohranil...in se še dodatno izpopolnil do danes Kako pa to veš? Kako je pa njihov primitivizem zgledal, da lahko to trdiš? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 aaaaa... zato ni več dinozavrov ker niso mel psihiatrov. Evo Mačka. Mrbit. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Da so se Maji, Azteki,...žrtvoval bogovom je samo predpostavka znanstvenikov in arheologov. Ko so bili na višku svoje moči pač niso žrtvoval ljudi, saj so vedel o duhovnih stvareh več kot mi sedaj. Mogoče se je pa kaj takega dogajal že čisto na koncu, pred propadom civilizacije, to pa teško rečem. Drugače so pa tiste lobanje, žrtvovanje,...na risbah samo simbolika, kot mrtvaški ples v cekvah. In na podlagi tega in par trupel ob oltarju sklepajo da so žrtvoval ljudi. Informacije iz višjih nivojev pa pravijo drugače. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Kako pa to veš? Kako je pa njihov primitivizem zgledal, da lahko to trdiš? vem tako kot ti marsikaj veš...prebereš slišiš vidiš...si ustvariš svoje mnenje...pol pa trdiš kar ti paše....saj vsi tako delajo...eni bolj...drugi malo manj dokazano 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 The truth and nothing but the truth!! ni bila statika, ni bil nizek pritisk, bil je anafilakticni sok! Res!Ne dvomim v diagnozo, ampak šok se ni zgodil brez razloga.Če se pri tebi ni zgodil zaradi velikega pomanjkanja elektrolitov, s čim si ga povzročila?http://www.sb-mb.si/uploads/media/Anafilakticni_sok.pdf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. januar 2010 Prijavi Deli 24. januar 2010 The truth and nothing but the truth!! ni bila statika, ni bil nizek pritisk, bil je anafilakticni sok! Res! Nič mi ni jasen. Anafilaktični šok se ne zgodi kar tako. Bi se pa tukaj skoraj strinjal s tistim linkom, ki ga je dal Stane. Čeprav je za običajnega človečka težko razumljiv in ga tudi jaz nisem čist skapiral. Ampat ti si farmacevt, pa ti bo lažje. Na kratko povedano kao laik---anafilaktični šok nastane zaradi vnosa alergena v telo, ki na to odreagira s prekomerno reakcijo. Lahko je zaradi hrane, zdravila ali kako drugače. Se pa včasih to zgodi tudi pri zdravilih, ker doktorji itak ne poznajo vseh sestavin, človeček pa ne ve ali je na kaj alergičen. Ker pa iz tvojega pisanja ne morem razločit ali si jemala zdravila ali ne, presojo o tem ali je lahko bil to vzrok prepuščam tebi. Anafilaktični šok - Wikipedija, prosta enciklopedija Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nur 24. januar 2010 Prijavi Deli 24. januar 2010 Anafilakticni sok.....ironija....!! Ce ti takoj ni potegnlo, pol brezveze! Ne zapravljaj/ta casa! iLL be back Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. januar 2010 Prijavi Deli 24. januar 2010 Nekateri so pač zvedeli da te tudi zaradi zaužitja zdravila lahko pobere, če ima kakšno alergeno substanco.....še en mali minus za tabletke. Izguba časa- I dont think so. Ti si pa pač naredila bolj slab prvi vtis. Hvališ se z nekim doktoratom iz farmacije...daješ kao šaljive izjave na tak način da postavlja tvojih kao 11. let izkušenj pod vprašaj...obnašanje je pa tudi malo čudno kao za izobraženo osebo....skratka slab zgled za celotno farmacijo. Mogoče je pa glih zato farmacija tolk u k...u in se ji gre bolj za dobiček kot za zdravje ljudi. Sicer pa velja da izobrazba brez karakterja ni dosti vredna. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ChantallNina 18. februar 2013 Prijavi Deli 18. februar 2013 Drugače pa pomagajo meditacija,joga ,mantre,........ker vse te zadeve vplivajo na žleze in s tem tudi na izločanje hormonov. Vse to pa obvezno vodi do spremembe življenskega sloga. In pojavi se vprašanje---ali se človeček sploh hoče spremenit ali hoče vztrajat pri starih vzorcih. Ja, res je... Čeprav včasih kopanje po vzrokih ne prinese razrešitve ampak še več tesnobe, ki jo iz preteklosti vlečeš v sedanjost... Se nahajam v situaciji, ko fizična bolezen vpliva na psiho (ali obratno, saj ne vem več), ne zmorem držati tempa po svojih merilih, zato se zelo pogosto pojavlja anksioznost. Lahko se samo blaži, jaz pa vem, da bi tesnobo odpravilo le to, da bi imela več fizične moči (s tem tudi volje) za vsakdanje opravke (študij, delo, odnosi), ker se mi vse nalaga, stvari pa me nekatere ne počakajo; tiste, ki me pa počakajo jih je pa takrat, ko sem v redu 3x toliko, kot, če bi jih opravljala sproti... In padeš v začarani krog anksioznosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 18. februar 2013 Prijavi Deli 18. februar 2013 Tudi jaz sem pisala o depresiji če se spovnite, sem jemala antidepresive in so mi točno razložili zdravniki kako je s tem depresija je bolezen pri tem pač ni pomoči, ne moreš se spraviti nazaj s svojo voljo, lastno voljo kar se tiče tesnobe in napadov so lahko vedno hujši in bolečine in na to žal ti ne moreš imeti vpliva zato ti jaz priporočam tablete, se opravičujem nisem šla brati vse od začetka težave k ste jih imeli je najbolje pozabiti spremeniti krog prijateljev, ljudi okolje kajti samo to ti lahko pomaga ničesar drugega, nekaj na sebi moraš spremeniti zamenjati čisto vse, začeti novo življenje, počivati in veliko spati mogoče si vzeti dopust če ste zaposleni, zelo dolg dopust in se ukvarjati s samim seboj gledati televizijo početi stvari k jih rad počneš, nikoli ne smeš sam sebe obtoževati, za občutke, ker občutke k jih ti čutiš takrat k si res v depresiji močni, niso pravi občutki za čustva, do depresije seveda pripeljejo težave ampak posledice ne moreš ti vplivati na napade tesnobo in demenco če jo imaš, poleg depresije spada demenca, to pomeni,da si zamaknjen v svoj svet in ne veš kaj se dogaja okoli tebe, veliko stvari lahko pozabiš, naprimer kaj si delal včeraj tako,da najboljše zdravilo je počitek 1 mesec, dva in antidepresiv ampak samo počitek, ležanje in lenarjenje ničesar drugega, da se spočiješ. Jaz ti priporočam, da pustiš psihijatre, da dregajo vate, ker ti samo škodijo, ti rabiš veliko počitka, nekdo naj bo vedno s tabo,da te objema, cel mesec ali več dokler zdravila ne začnejo učinkovati potem pa samo pij čajčka in lenari, veliko spanja.Počitek, kakor ga nikoli še niste imeli, toliko počitka, spanja, telo se počasi spočije in sprosti, v banjo si natoči vodo, kopalno sol, tvojo telo moraš sprostiti in voda pomaga. Kupi si čaj Meliso je proti depresiji, preberi si na spletu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 18. februar 2013 Prijavi Deli 18. februar 2013 Ja, res je... Čeprav včasih kopanje po vzrokih ne prinese razrešitve ampak še več tesnobe, ki jo iz preteklosti vlečeš v sedanjost... Se nahajam v situaciji, ko fizična bolezen vpliva na psiho (ali obratno, saj ne vem več), ne zmorem držati tempa po svojih merilih, zato se zelo pogosto pojavlja anksioznost. Lahko se samo blaži, jaz pa vem, da bi tesnobo odpravilo le to, da bi imela več fizične moči (s tem tudi volje) za vsakdanje opravke (študij, delo, odnosi), ker se mi vse nalaga, stvari pa me nekatere ne počakajo; tiste, ki me pa počakajo jih je pa takrat, ko sem v redu 3x toliko, kot, če bi jih opravljala sproti... In padeš v začarani krog anksioznosti. če nisi šla k zdravniku naredi nekaj zase prosim te, pojdi in prosi, da naj ti predpišejo Helex, k te bo pomiril in zdravil tesnobo, Helex vzemi samo če je nujno!Tako te lahko pomiri tudi čaj Melisa, kupi. Vem veliko o tem lahko me vprašaš. Najprej poskusi s čajem.Tesnoba ni dobra lahko se razvije in če te pri srcu boli pride do hujše bolezni... zato pazi ! Priporočam ti zdravnika, ne psihijatra! REŠITVE ZA TESNOBO, DEPRESIJO! - ČAJ MELISA- HELEX- ČE JE NUJNO, ZA ZDRAVLJENJE TESNOBE- TVOJ PRVI CILJ SPROSTI TELO, RABI POČITEK.- VZEMI SI DOPUST- če delaš ( nujno!)- NE ODVRAČAJ ANTIDEPRESIVOV!- POMIRJEVALA VZEMI SAMO ČE JE NUJNO (lahko si odvisen ampak nisi od antidepresivov!) ZMAGA: Zmagaš in prideš do konca samo če se spočiješ! Telo je obremenjeno verjemi, da je to zmaga. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifSrečno. Lahko ti še kaj povem. Ampak depresijo, tesnobo sem prebrala od ene strani do druge, k nisem vedela kako se znebitna koncu mi je bilo bol jasno, da rabim zelo dolg počitek. Telo se mora sprostit in tu so živci, k se žal ne morejozato moraš ti veliko garati na tem, da svoje telo sprostiš, če se imaš rada si vzemi počitek. Ti veš kaj te sproščapri depresiji veliko delaš na sebi in, ko veliko delaš se znaš tudi sprostit. In če vpliva na tvoje telo, se morašsama naučiti kaj je tvoje telo, kaj mu paše. To je rešitev. Polovica depresije je tvoje telo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. februar 2013 Prijavi Deli 18. februar 2013 Ja, res je... Čeprav včasih kopanje po vzrokih ne prinese razrešitve ampak še več tesnobe, ki jo iz preteklosti vlečeš v sedanjost... Se nahajam v situaciji, ko fizična bolezen vpliva na psiho (ali obratno, saj ne vem več), ne zmorem držati tempa po svojih merilih, zato se zelo pogosto pojavlja anksioznost. Lahko se samo blaži, jaz pa vem, da bi tesnobo odpravilo le to, da bi imela več fizične moči (s tem tudi volje) za vsakdanje opravke (študij, delo, odnosi), ker se mi vse nalaga, stvari pa me nekatere ne počakajo; tiste, ki me pa počakajo jih je pa takrat, ko sem v redu 3x toliko, kot, če bi jih opravljala sproti... In padeš v začarani krog anksioznosti. Če se že koplje po vzrokih, jih je treba znati tudi zadovoljivo "ozavestiti/ sprocesirati/ transformirati/ preobraziti"...drugače lahko povzroči več škode (še dodatno težo) kot koristi... Fizična moč ni glavni dejavnik pri teh stvareh, tudi vojaki v the best fizični kondiciji imajo lahko take težave...bolj koristen bi bil urejen odnos do določenih stvari...čemu dati prednost in čemu se odpovedat...vsak človek v življenju pride do točke, ko mora narediti selekcijo pri stvareh kaj je zanj primarnega pomena, kaj sekundarnega, terciarnega...pri nekaterih stvareh lahko uporabi tudi polovičko, če se prepletajo oz. so kompaktibilni... 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Kar se tiče psihijatra ti svetujem, da ga za začetek pustiš, ti moraš stvari pozabiti in rabiš mirno okolico, če se vedno bol poglabljaš v preteklost se nenehno ponavlja in nenehno poglabljaš stvari ene in iste, jaz, ko sebe poznam zelo dobro mi ne bi koristil pogovor z psihijatrom če bi se pogovarjala z njim vedno enake stvari potem bi se mi vlekli problemi vedno enaki, preprosto moraš pozabiti, početi samo lepe stvari zamenjati kraj bivanja, ljudi. Vem,da izogibanje od problemov ni rešitev ampak je rešitev, začasna ampak kako naj ti rečem če se začasno umakneš in si vzameš dopust najameš sobo nekje za dober mesec ali dva ti bo že veliko koristilo kajti najprej so moraš spočiti lahko tudi rečem, da pobegneš od problemov, ko mine toliko časa se pozdraviš in sprejmeš počasi stvari in se z njimi tudi lahko sočiš, ne, da te kaj prizadane. Ampak zato je potrebno veliko časa, zato ti svetujem, da se umakneš, to ni rešitev je pa začasna ampak mora miniti veliko časa, da ti stvari predelaš in jih enostavno sprejmeš take kot so, zato je umik od problemov zelo dobra rešitev, najprej se moraš spočiti. Potem se sočati in premagovati. Potem, ko se spočiješ lahko vzameš psihijatra 1 urco pogovora mogoče več, da ga vprašaš kako se sočiš s problemi k jih imaš, kako jih lahko premagaš, ko jih imaš spet na poti, psihijater ti lahko pomaga kako se boš lotila, da jih premagaš, mogoče ti bo svetoval več stvari ampak če tvoje telo ni umirjeno, spočito lahko tavaš od enega psihijatra do drugega pa ti nihče ne bo pomagal če ne boš ti spremenila svoj način življenja. Se umirila, pustila delo za trenutek in se spočila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Če se že koplje po vzrokih, jih je treba znati tudi zadovoljivo "ozavestiti/ sprocesirati/ transformirati/ preobraziti"...drugače lahko povzroči več škode (še dodatno težo) kot koristi... Fizična moč ni glavni dejavnik pri teh stvareh, tudi vojaki v the best fizični kondiciji imajo lahko take težave...bolj koristen bi bil urejen odnos do določenih stvari...čemu dati prednost in čemu se odpovedat...vsak človek v življenju pride do točke, ko mora narediti selekcijo pri stvareh kaj je zanj primarnega pomena, kaj sekundarnega, terciarnega...pri nekaterih stvareh lahko uporabi tudi polovičko, če se prepletajo oz. so kompaktibilni... Mislim, da večina rabi rešitev ne dejansko kako stoji zadeva. To mu nikoli ne bo koristilo, žalpo takih nasvetih smo na enakem mestu kot smo bili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 mhm...pa tud zelo velika razlika je...če vso to sranje jemlješ...al pa ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Depresija je bolezen, nimaš ti vpliva in če bi bilo nujno bi tudi ti moral jemati drugače pride do hujših bolezni in hujših napadov, nekaj časa jemleš potem odnehaš in spet živiš normalno. To ni nič kaj takega to je tako kot viroza, gripa in moreš jemati za kašelj ali druga zdravila drugi imajo probleme s ščitnico kajti tudi pri depresiji je možno, da pride do nje če imaš ukvaro ščitnice in morajo jemati eno leto antidepresive, da se ščitnica pozdravi, pa to še ne pomeni, da so nori k morajo jemati antidepresive če jim ščitnica ne deluje pravilno. Antidepresivi niso samo za nore ljudi, zdravijo proti 3 boleznimi. Odvisno od antidepresivov. Imamo več bolezni. S tem se ni ravno za hecat in norca delat. Ni tako enostavno. Raje vprašaš zdravnika k ti razloži te stvari k ti bo točno objasnil kaj je v antidepresivih in zakaj so. Zakaj točno so pomirjevala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Mislim, da večina rabi rešitev ne dejansko kako stoji zadeva. To mu nikoli ne bo koristilo, žalpo takih nasvetih smo na enakem mestu kot smo bili. Mislim, da je bolje, če se ne spuščaš na področja o katerih ne veš nič ali pa zelo malo... Kot prvo vsa zdravila za taka stanja (duševne motnje), NE zdravijo, ampak lajšajo simptome oz. pomagajo pri prebroditvi težav...Nikjer na listkih ne piše kako točno zdravilo deluje, piše samo kako pomagajo izločati ali zavirati določene encime, hormone...bla bla bla...Samo za antibiotike bi se lahko reklo da zdravijo...vse ostalo je zavajanje laične javnosti...vsak ki ima vsaj malo medicinske izobrazbe in je imel predmet farmakologija, bi se mu moralo o tem sanjati... Kot drugo...uradna medicinska doktrina ni enotna kar se tega tiče...obstajajo uradno zabeleženi primeri, ko se je ljudem brez "farmakološkega" zdravljenja izboljšalo zdravje...kaj so čarali, izvajali ni toliko pomembno, dejstvo je da se ne sklada s tem kar propagira farmacija in večina zdravnikov... Primer star en teden, ki sem ga videl v živo...športnica, okol 30 let...pred 10 leti je šla prvič k ne vem kakšnemu specialistu, 3. so umrli tik preden je prišla na vrsto, naključje valjda, tazadnja doktorca (četrta) ji je šele pred približno 5. leti dala tablete proti tesnobi, anksioznosti, za pomiritev...Prejšnji teden šla alternativcu...čira čara...šla enkrat skozi proces ozaveščanja, odpuščanja, meditacije...tralala...še isti večer spala tako dobro kot že pet let ne, počuti se polovico lažje, simptomi vsaj za polovico manjši...Šlo se je pa kao za pripopano dušo od umrlega sorodnika na določenem mestu fizičnega telesa oz aure, točno tistemu delu, kjer se nahajajo žleze in organi, ki so odgovorni za določene hormone, ki lahko povzročijo tako ili onakvo psihološko stanje...Seveda kdor verjame v sci- fi bajke, bajke o dušah, itd...za drugo polovico so pa krivec neki drugi vzroki...Drugače pa še zmeraj obstaja uradna medicina...Ta djevojka se je pač na lastne oči prepričala, da nekaj je na temu...kar je za njo pomembno, da se počuti bolje pa naj bo to uradna medicina ali ne... Zdravstveni delavci raje izjavijo, da niso kompetentni za svetovanje o zdravilih in rečejo naj se raje zmenijo z doktorjem...podajo lahko samo svoje mnenje in še to neuradno in privat...torej se je včasih bolje vzdržati komentarjev o točno določenih zdravilih, zlasti če se ne ve ali je človek alergičen na kakšno sestavino ali ne in če se ne pozna vsaj splošne anamneze ali prejšnjega načina zdravljenja...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Mislim, da je bolje, če se ne spuščaš na področja o katerih ne veš nič ali pa zelo malo... Kot prvo vsa zdravila za taka stanja (duševne motnje), NE zdravijo, ampak lajšajo simptome oz. pomagajo pri prebroditvi težav...Nikjer na listkih ne piše kako točno zdravilo deluje, piše samo kako pomagajo izločati ali zavirati določene encime, hormone...bla bla bla...Samo za antibiotike bi se lahko reklo da zdravijo...vse ostalo je zavajanje laične javnosti...vsak ki ima vsaj malo medicinske izobrazbe in je imel predmet farmakologija, bi se mu moralo o tem sanjati... Kot drugo...uradna medicinska doktrina ni enotna kar se tega tiče...obstajajo uradno zabeleženi primeri, ko se je ljudem brez "farmakološkega" zdravljenja izboljšalo zdravje...kaj so čarali, izvajali ni toliko pomembno, dejstvo je da se ne sklada s tem kar propagira farmacija in večina zdravnikov... Primer star en teden, ki sem ga videl v živo...športnica, okol 30 let...pred 10 leti je šla prvič k ne vem kakšnemu specialistu, 3. so umrli tik preden je prišla na vrsto, naključje valjda, tazadnja doktorca (četrta) ji je šele pred približno 5. leti dala tablete proti tesnobi, anksioznosti, za pomiritev...Prejšnji teden šla alternativcu...čira čara...šla enkrat skozi proces ozaveščanja, odpuščanja, meditacije...tralala...še isti večer spala tako dobro kot že pet let ne, počuti se polovico lažje, simptomi vsaj za polovico manjši...Šlo se je pa kao za pripopano dušo od umrlega sorodnika na določenem mestu fizičnega telesa oz aure, točno tistemu delu, kjer se nahajajo žleze in organi, ki so odgovorni za določene hormone, ki lahko povzročijo tako ili onakvo psihološko stanje...Seveda kdor verjame v sci- fi bajke, bajke o dušah, itd...za drugo polovico so pa krivec neki drugi vzroki...Drugače pa še zmeraj obstaja uradna medicina...Ta djevojka se je pač na lastne oči prepričala, da nekaj je na temu...kar je za njo pomembno, da se počuti bolje pa naj bo to uradna medicina ali ne... Zdravstveni delavci raje izjavijo, da niso kompetentni za svetovanje o zdravilih in rečejo naj se raje zmenijo z doktorjem...podajo lahko samo svoje mnenje in še to neuradno in privat...torej se je včasih bolje vzdržati komentarjev o točno določenih zdravilih, zlasti če se ne ve ali je človek alergičen na kakšno sestavino ali ne in če se ne pozna vsaj splošne anamneze ali prejšnjega načina zdravljenja...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Upam, da si kdaj jemal antidepresive, niti ne veš kako delujejo, no jaz jemlem dva meseca in vrjemi, da imam iz lastne izkušnje več pojma k ti kako lahko trdiš nekaj kar še nisi poskusil, si jemal antidepresive kdaj? torej če nisi potem res nimaš pojma, ne poznaš napadov, ne veš kaj to je tesnoba, doživljaš bolečine v sklepih vse to sem dala v enem mesecu skozi če ti tega nisi dal ne govori, da zdravniki nimajo pojma, ko boš imel tesnobo, ko boš poskusil antidepresive potem mi pa govori. Ne vem zakaj mi grejo vedno na živce besede k jih ti pišeš, vedno samo predvidevaš, nikoli nimaš dokazov. Ti poznaš primere, nikoli nisi imel napadov, ne piši kako to gre. Ker ne veš. Ker se dva meseca s tem ukvarjam in je boljše! Če drugi niso znali k sebi priti po toliko letih potem niso znali priti, nikoli se niso spočili le delali so naporno v službi in v stvareh k jih ni veselilo, delali so pa zato, ker so mislili, da morajo delati. Nič v življenju niso spremenili. Nikoli se niso znali zase postaviti in imeti sebe radi in se odpovedali antidepresivom samo zaradi stranskih učinkov in se nikoli niso pozdravili in pristali v umobolnici, teh zgodb je še pa še, res lažje je obupati in garati in delati vedno enako kot pa ,da bi se brcnil v rit in kaj v življenju spremenil in poslušal zdravnike. Jaz sem bila zelo bolana sem imela boreliozni maningitis in kje bi bila zdaj če ni bi bilo zdravnikov, na vozičku, kje le ne vem. Če si alergičen zamenjaš antidepresiv, se posvetuješ z zdravnikom, sploh pa če si alergičen na kaj greš naredit preizkus, da ti ugotovijo na kaj točno si alergičen. Ko ti zdravnik predpiše antidepresiv ti pregledajo srce. Kar je potrebno, drugače ti ga ne da. Motiš se glede antidepresivov, še enkrat ponavljam depresija je bolezen na katero ne moreš vplivati in če se odrečeš antidepresivom in postajajo hujši napadi boš potreboval močnejše tablete zato je treba prej zdravit, kdor nima sorodnika ga kam pošlejo, ga pozdravijo z močnejšimi antidepresivi in ga potem pošlejo nazaj domov. Demenco, bolečine .....ne moreš pozdraviti sam in napade tudi ne zato antidepresivi so ni samo začasno ampak te pozdravi in potem nehaš in greš naprej. Če ne ubogaš in se odrečeš antidepresivom boš pač kasneje rabil močnejše in hujše. Antidepresivom pa rečejo zato začasni, ker te pozdravijo enkrat če ti ne zamenjaš okolico in se nimaš rad in se veliko spet prepiraš se spet preveč stvari nabere v človeku samem in potem spet sproži ampak za depresijo res rabiš zelo veliko problemov, da jo spet sprožiš ampak antidepresivi te pozdravijo v celoti, da jo spet sprožiš je odvisno od okolice same kje živiš kaj vse se dogaja okoli tebe. Mora biti res veliko težav, da sprožiš še enkrat in pristaneš spet na antidepresivih. Čas pa vse rane zaceli, zato rabiš mirno okolje, počitek, lenarjenje in razvajanje, toplino (MIR!) Antidepresivi začnejo delovati po 3 tednih in vedno niha, prvi teden zelo trpiš ampak v enem mesecu si pozdravljen!Nič te ne boli, tesnobe ni več, bolečine v sklepih ni več, demence ni več, lahko normalno spiš ponoči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 antidepresivi pri teb ne delujejo, ti bi morala jemat antimaledukacijske tablete čimprej..Mislm, a berete vi to nasilnico, pa še pod tabletami je, če b se jest tko drogiru bi zdle z Butlom rožce sadil, pa đole pohal Če bi ti imel probleme z ščitnico in bi jemal antidepresive nam ne bi povedal saj bi se ti vsi smejali. Ker bi te bilo sram kar si zdaj napisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.