Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 O tem spregovoriti.... Seveda si upam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 mislim, da skoraj ni človeka, ki se nebi samozadovoljeval...je pa to se vedno nekaksen tabu in ljudje o tem ponavadi nocejo govorit. Se samozadovoljujem in to se mi ne zdi nic prepovedanega,grdega (ko sem bila se mlajsa, sem mela drugacno mnenje o tem). Veckrat to pocnem ko sem brez partnerja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 2 X dnevno....che je pa nuja......ja pol pa she tretjich mam pa klele en recept...(she ni preizkushen, ampak, menda deluje): za 20 minut se usedesh na roko....tako da fino zaspi (mravljinci),potem imash pa obchutek, da ti ga drka nekdo drug 666 handvakslerjev Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hehe da bi so roko zjebu zarad tega.... lepo prosim.... Je pa to velik tabu ja, sem že mel probleme ko sem preveč odkrito spregovoril o tem, tako da za enkrat pustmo to, je pa stvar kul.... not the real thing, but still, pač če ni glavnega kosila, lahko poješ tudi kakšen sendwich........ Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 tale glih sem pashe: pride pinokio do franclna, pa prau, de ma s punco tezhave...chesh:"PREVELIK JE"....pa mu da mojster shmirgel, da si ga oblikuje na pravo velikost...che pa ne bo v redu, pa naj da se vrne....pa mine tri tedne....pa mojstra mal zanima kako je pinokio porihral zadevico....pa gre do njega...pinokio pa ves vesel:"JEBESH PICHKO....SHMIRGEL JE ZAKON!" 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica!Kaj pa, če jaz n.pr. sedim nekje na klopci in opazujem ljudi (med njimi si mogoče tudi ti ), ...gledam tiste pošlihtane, fine gospe z make-upom, frizurco in vse šik... in si mislim: pa one tudi prdijo, masturbirajo, rigajo...! Pa še nič se ne motim! Hehehe... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ...gledam tiste pošlihtane, fine gospe z make-upom, frizurco in vse šik... in si mislim: pa one tudi prdijo, masturbirajo, rigajo...! Pa še nič se ne motim! Hehehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 No, Mick, saj ni nujno, da če o tem ne pišemo, da imamo predsodke. To najbrž vsi počnemo in vsi vemo, da vsi to počnejo... Le brezveze je pisat o tem, ker itak vsak počne tisto, kar mu je všeč, in vsak zase ve, kaj mu je všeč. Tega se ne rabimo učit, ker to že po naravi znamo - je nagonsko. Najbrž smo si tudi pri tem zelo različni, vendar smo, kakršni smo - in ne moremo nekoga oponašati... Nimamo se kaj iz tega naučit... Ne vem no, vsaj jaz tako mislim. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ... In Tamara...sem zadnjič gledala eno gospo, tako fino, v parku, na klopci...sem si rekla..."Kok se fino drži, kakšna pa je na WC školjki?" (si bla mogoče ti ).Mogoče pa sem res bila jaz! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 .glej ti to, nagon raste in raste, dokler se ga ne preraste,ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 .glej ti to, nagon raste in raste, dokler se ga ne preraste,ne Poko, ma če nagon raste, te nagon preraste! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ............sicer pa saj.......gostujemo na svobodnem forumu......in vsak pove svoje, ne Ja, Mick, seveda lahko pove vsak, kar hoče. Kdor pa noče, pa pač nič ne pove...Kar pišite! Do sedaj je bilo 19 odgovorov, tema pa je bila prebrana kar 119x - torej radi beremo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Baje da ni škodljivo? Boljš samozadovoljevanje ko si brez partnerja, kot da bi vsak večer ko kterga srečaš zuni šel z njim... ker je kao potencialni!!!!!!!!! Sicer pa, kakor komu paše.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Naredi vse, da se spoznaš, a ničesar, da te spoznajo drugi. Forel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 se ne strinjam, res ne. zakaj naj te ne bi spoznal tisti, ki ti veliko pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Naredi vse, da se spoznaš, a ničesar, da te spoznajo drugi. Forel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 .pride do zlorabe v prepiru morda in kasneje,ko nista več skupaj,hmmvčasih pač tvegamo, ampak glede na to da smo v temi samozadovoljevanje, hm... mislim da partner lahko tudi za to ve ali izve ali celo vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Berem zdaj to - pa ni hudir, da je kdo spet brisal kakšen post?? Halo??? Napišeš...pol pa brišeš...kaka je zdaj to fora? Seveda se....tu pa tam....in paše.. , koža je lepša potem, lasje se svetijo, očke tudi.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 .pride do zlorabe v prepiru morda in kasneje,ko nista več skupaj,hmmvčasih pač tvegamo, ampak glede na to da smo v temi samozadovoljevanje, hm... mislim da partner lahko tudi za to ve ali izve ali celo vidi Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Sanjalica!Kaj pa, če jaz n.pr. sedim nekje na klopci in opazujem ljudi (med njimi si mogoče tudi ti ), ...gledam tiste pošlihtane, fine gospe z make-upom, frizurco in vse šik... in si mislim: pa one tudi prdijo, masturbirajo, rigajo...! Pa še nič se ne motim! Hehehe...Pazi da te kakšen na klopci ne opazi, ker te bo pošprical s smetano podobna tekočina. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Zdaj mi je nekaj prišlo na misel...samozadovoljevanje ob po telefonu.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 .pride do zlorabe v prepiru morda in kasneje,ko nista več skupaj,hmmvčasih pač tvegamo, ampak glede na to da smo v temi samozadovoljevanje, hm... mislim da partner lahko tudi za to ve ali izve ali celo vidi Heh, potem sploh ne dopustiš možnosti iskrene in prave brezmejne ljubezni, če človeku pred nosom vrata srčka in svoje osebnosti zaloputneš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Mick... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.