Skoči na vsebino

Samozadovoljevanje

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 222
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mislim, da skoraj ni človeka, ki se nebi samozadovoljeval...je pa to se vedno nekaksen tabu in ljudje o tem ponavadi nocejo govorit.

Se samozadovoljujem in to se mi ne zdi nic prepovedanega,grdega (ko sem bila se mlajsa, sem mela drugacno mnenje o tem). Veckrat to pocnem ko sem brez partnerja....

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

2 X dnevno....

che je pa nuja......ja pol pa she tretjich x:Dx

mam pa klele en recept...(she ni preizkushen, ampak, menda deluje):

za 20 minut se usedesh na roko....tako da fino zaspi (mravljinci),

potem imash pa obchutek, da ti ga drka nekdo drug x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 handvakslerjev

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hehe da bi so roko zjebu zarad tega.... lepo prosim.... Je pa to velik tabu ja, sem že mel probleme ko sem preveč odkrito spregovoril o tem, tako da za enkrat pustmo to, je pa stvar kul.... not the real thing, but still, pač če ni glavnega kosila, lahko poješ tudi kakšen sendwich........
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

tale glih sem pashe:

pride pinokio do franclna, pa prau, de ma s punco tezhave...chesh:"PREVELIK JE"....pa mu da mojster shmirgel, da si ga oblikuje na pravo velikost...che pa ne bo v redu, pa naj da se vrne....

pa mine tri tedne....pa mojstra mal zanima kako je pinokio porihral zadevico....pa gre do njega...

pinokio pa ves vesel:

"JEBESH PICHKO....SHMIRGEL JE ZAKON!"

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No, Mick, saj ni nujno, da če o tem ne pišemo, da imamo predsodke. To najbrž vsi počnemo in vsi vemo, da vsi to počnejo... Le brezveze je pisat o tem, ker itak vsak počne tisto, kar mu je všeč, in vsak zase ve, kaj mu je všeč. Tega se ne rabimo učit, ker to že po naravi znamo - je nagonsko. Najbrž smo si tudi pri tem zelo različni, vendar smo, kakršni smo - in ne moremo nekoga oponašati... Nimamo se kaj iz tega naučit... Ne vem no, vsaj jaz tako mislim.

x:Dx Berem zdaj to - pa ni hudir, da je kdo spet brisal kakšen post??

Halo??? Napišeš...pol pa brišeš...kaka je zdaj to fora?

Seveda se....tu pa tam....in paše.. x:Dx , koža je lepša potem, lasje se svetijo, očke tudi..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

.pride do zlorabe v prepiru morda in kasneje,ko nista več skupaj,hmm

včasih pač tvegamo, ampak glede na to da smo v temi samozadovoljevanje, hm... mislim da partner lahko tudi za to ve ali izve ali celo vidi xrolleyesx

:palec: :2src:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

x:Dx  x:Dx  x:Dx  Sanjalica!

Kaj pa, če jaz n.pr. sedim nekje na klopci in opazujem ljudi (med njimi si mogoče tudi ti  x;)x ), ...gledam tiste pošlihtane, fine gospe z make-upom, frizurco in vse šik... in si mislim: pa one tudi prdijo, masturbirajo, rigajo...! Pa še nič se ne motim! Hehehe...

Pazi da te kakšen na klopci ne opazi, ker te bo pošprical s smetano podobna tekočina. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

.pride do zlorabe v prepiru morda in kasneje,ko nista več skupaj,hmm

včasih pač tvegamo, ampak glede na to da smo v temi samozadovoljevanje, hm... mislim da partner lahko tudi za to ve ali izve ali celo vidi xrolleyesx

:palec: :2src:

Heh, potem sploh ne dopustiš možnosti iskrene in prave brezmejne ljubezni, če človeku pred nosom vrata srčka in svoje osebnosti zaloputneš :C:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...