Mick 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Hi-hi....pa kaj bi mi brez domišljija, fantazija .........še posebej erotična.....buri duhove, sprošča želje, razkriva duha, rojeva slo........Rad fantaziram, se igram..........tiste najstrastnejše, burne fantazije poskusim kdaj pa kdaj priklicati tudi v resničnem življenju. Pa vi?...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 tudi, tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Jebemti kaj bi dal da sem jaz na mestu tistega Čeha. Mu prav orng zavidam . A co to je mamičku Ja sam nafukal gumenu nafukaljku ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Volk.. Kaj pa ti delas tako pozno..., pacek!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ja znova delam nočne. Še danes pa jutri. Evo Znova še zate en . Ker sem pacek . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 uh.. Sele zdaj sem ga dobila.. Sranje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 en vic...kako se zadovoljuje črnogorec... vzame svojo stvarco v roke in ga plune...pol pa reče...e sad si ti na redu Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 đizs andres.. pa kje tako najdeš? Mislim, kar se pa analno tiče, hm.. ne vem.. jst ne bi bla po 10-tih letih za take štose... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Jaz se vedno zadovoljim.Ko sem zejna, pijem.Ko sem lacna, jem.Ko mi je slabo, bruham.Ko mi je tezko, jocem.Ko sem vesela, se smejim. Vedno se zadovoljim. Taka pac sem. Kaj naj naredim. Ja, to sem jaz. Rebeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 đizs andres.. pa kje tako najdeš? Mislim, kar se pa analno tiče, hm.. ne vem.. jst ne bi bla po 10-tih letih za take štose... Hja. Tole z analno, ženskam ponavadi ne paše. Ogromno jih je, ali skoraj vse, pa so vsaj probale. Vse je odvisno kako velik rinček imajox:Dx . S tem pač spet pridemo do kilaže. Ista svar je z velikostjo lule. Po 10 letih bi te res lahko že pamet srečala. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 bilo je na morju...zvečer ... luči iz mesta ob obali, pa svetilnik in lunca (polna ) z enim Čehom sva se zmenila na plaži...za sprehodek. imel je modre očke, malo daljšo temno čupco... lustkan... postava, da padeš dol.pa pridem tja in me že čaka. potem se malo sprehajava... drživa za rokice, malo klepetava... je bil ene par let starejši, vadil jogo, obvladal angleščino, nemščino...superca. pa nama rata malo vroče in ... se odločiva, da se malo okopava. problemček... nimava kopalk nič za to, bova pa brez...saj je bila že tema. in potem pljusk pljusk pa smeh in to... vse skupaj malo hecno. pa ga naenkrat več ne vidim... pa se znajde za mano...mmmm. začutim njegove roke na meni, na bokih, po trebušku, na joškicah.... jaz pa plavam in lovim sapo on pa se stiska k meni in ga že prav "intenzivno" čutim ob ritki... sva bila že malo bližje obali tako da sva že skoraj stala. jaz ga božam po hm hm, on pa mene med stegni, počasi, nežno... s prsti masira mojo že čisto "cvetočo" stvarco od grička pa do ritne luknjice... OK.. zdaj me je pa že malo sram. tako da si lahko nadaljevanje vsak po svoje predstavlja... Lepa zgodbica... Hehe. Sem imel debato z enimi dalmatinci, pa so mi čisto odkrito povedali, da slovenke rade dajo. Hmm... sem rekel... ne, da bi jaz vedel Ejj, ko bi one vedele koliko škode lahko naredi en sam štojerc Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Sem imel debato z enimi dalmatinci, pa so mi čisto odkrito povedali, da slovenke rade dajo.Mah, to sem moral celo vojsko poslušat, kake radodajke so Slovenke. Me zanima kaj je res.......ker..........da dajo vem......da rade dajo tudi vem......samo, da kar talajo okoli kjer pride pa ne vem . Če pa....pa hitro povejte kje.... Mogoče se jim je to zdelo vizavi njihovim ženskam, ki na nekaterih njihovih področjih.....niso smele dat, ker če so, so najebale......pa ne tak kot bi želele. Meni se pač zdi, da Slovenke rade seksajo, pa imajo tudi to srečo, da tega ne rabijo skrivat.........Sicer pa imam tud sam (prasec šovinistični ) raje tiste, ki manjkrat (manj tipom) dajo......ko pa dajo, pa dajo kot se spodobi ......orng..............uaaaaaaaaaaaaaaaa.........šeeeeeeeeeeeeee..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 No, ja, če vas je bilo 20, so pa tri voljne že našli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Haha Contesa tisto zgoraj je pa 3 točke za v eno drugo temo...., (niste dale....) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...sem se kar malo vživel..... enako hi hi, kak smo fantje hitro vziveti po ovnovsko he he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Sstane, so bili potem zgledni,niso več utrujali(pa tudi me tri smo bile najmlajše)so bile ostale kar nekaj let starejše od nas(so nam rekle tamale, čeprav smo bile najvišje(po velikosti)) A ste bile še device Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...sem se kar malo vživel..... enako hi hi, kak smo fantje hitro vziveti po ovnovsko he he Nisem zaman oven hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 QUOTE (sstane @ 11. Apr 2004 ob 18:02) A ste bile še device Kaj a moraš biti devica, da ne greš z nekom, ki ti ne paše? Sam da vemo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 bilo je na morju...zvečer ... luči iz mesta ob obali, pa svetilnik in lunca (polna ) z enim Čehom sva se zmenila na plaži...za sprehodek. imel je modre očke, malo daljšo temno čupco... lustkan... postava, da padeš dol.pa pridem tja in me že čaka. potem se malo sprehajava... drživa za rokice, malo klepetava... je bil ene par let starejši, vadil jogo, obvladal angleščino, nemščino...superca. pa nama rata malo vroče in ... se odločiva, da se malo okopava. problemček... nimava kopalk nič za to, bova pa brez...saj je bila že tema. in potem pljusk pljusk pa smeh in to... vse skupaj malo hecno. pa ga naenkrat več ne vidim... pa se znajde za mano...mmmm. začutim njegove roke na meni, na bokih, po trebušku, na joškicah.... jaz pa plavam in lovim sapo on pa se stiska k meni in ga že prav "intenzivno" čutim ob ritki... sva bila že malo bližje obali tako da sva že skoraj stala. jaz ga božam po hm hm, on pa mene med stegni, počasi, nežno... s prsti masira mojo že čisto "cvetočo" stvarco od grička pa do ritne luknjice... x:Ix OK.. zdaj me je pa že malo sram. tako da si lahko nadaljevanje vsak po svoje predstavlja... Kaj pa jaz tukaj še delam.Hitro domov. A ja,zdaj sem si spomnila,da nimamo MORJA. :xx!: No,no saj Slovenci tud niso od muh. :o|o: Če malo pomislim,dosti jih ima korenine prav pri nas (CZ). A gremo v MORJE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 đizs andres.. pa kje tako najdeš? Mislim, kar se pa analno tiče, hm.. ne vem.. jst ne bi bla po 10-tih letih za take štose... Hja. Tole z analno, ženskam ponavadi ne paše. Ogromno jih je, ali skoraj vse, pa so vsaj probale. Vse je odvisno kako velik rinček imajox:Dx . S tem pač spet pridemo do kilaže. Ista svar je z velikostjo lule. Po 10 letih bi te res lahko že pamet srečala. Andres kok to misliš mene pamet srečala..Halo?Če mi ne paše če grem na trd srat, bi mi to še manj. Logika. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 js kot ovnica z marsom v škorpijonu,rabmrabm skos,vsak dan in to večkrat,če se le da kva je fajn,da mam te prstke pa se lahko z njimi pocrkljam kadar hočm če ne dobim sm zoprna k svina tko je,to morm dat vn iz sebe, če ne je joj kaj bi js brez svojih kuglc pa brez tičapomoje bi se mi strgal evo vam iskrenost Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 uff to pa je odkritost Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js kot ovnica z marsom v škorpijonu,rabmrabm skos,vsak dan in to večkrat,če se le da kva je fajn,da mam te prstke pa se lahko z njimi pocrkljam kadar hočm če ne dobim sm zoprna k svina tko je,to morm dat vn iz sebe, če ne je joj kaj bi js brez svojih kuglc pa brez tičapomoje bi se mi strgal evo vam iskrenost Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js kot ovnica z marsom v škorpijonu,rabmrabm skos,vsak dan in to večkrat,če se le da kva je fajn,da mam te prstke pa se lahko z njimi pocrkljam kadar hočm če ne dobim sm zoprna k svina tko je,to morm dat vn iz sebe, če ne je joj kaj bi js brez svojih kuglc pa brez tičapomoje bi se mi strgal evo vam iskrenost pr tebi vendar prevladije škorpijon Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.