Skoči na vsebino

Samozadovoljevanje

Mick

Recommended Posts

Jaz pa o takih zasebnih zadevah nekako ne morem govoriti tako javno.

Sej itak vecina to pocne....ne vem, kej lahko ostane tud skrito :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 222
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Cimvec takih zensk, kot je child!!!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>mmmm zdaj ko sem brez fanta, brez vibratorja in dilda ne gre (potreba pa je tudi zelo velika ta letni čas :inocent:x:px  xDDx

:eek: :eek: ...kako s pa ti lahko brez fanta mi pa nkol nau jasn...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...povprasevanje precej presega ponudbo...in potemtakem je ceteris paribus moznost, da se izdelek ne proda manjsa kot sicer...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ko je nekdo tako :onfire: kot sem sam zadnje čase pogostokrat.....he-he....včasih ni druge rešitve kot ročna x:Dx  x:Dx  :vragec:  x:px  x:Ix  x:Ix  x:Ix

No in me zanima......a se samozadovoljujete?(mhm).......pogosto? (no ja x:Ix )......a tudi, ko imate partnerja?(mhm)........a tudi na kakšen poseben način? (no,ja x:Ix ).........a zraven fantazirate o kom in o čem?(mhm)........a uporabljate kakšne pripomočke?(ne).......a se vam zdi samozadovoljevanje nekaj neprimernega (ne) ali pa nekaj čisto naravnega (mhm).........a ste se kdaj pred partnerjem v njegovo veselje (mhm).....a ste bili kdaj zasačeni pri igranju s seboj (mhm)....in konec koncev.......a si sploh upate o tem spregovoriti  (mhm)......hi-hi....me res zanima.......a upate...... x;)x

:vragec:  x;)x  x:Dx  .... :onfire: .....xnckrivx

khmmmm poglej ga micka x:Dx :vragec: kakšno temo je odprl, še en dokaz več, zakaj "forever pacek" in hotel mama x:Dx :vragec: mislim,da normalni človek tvojih let in tvoje stroke ne bi nikoli načel takšne tematike, to je nivo 16 letnika ali pa NE dozorelega, mentalno-duševno zavrtega oz. bolje rčeno zaostalega človeka.. :vragec: s to razliko, da če bi 16 letni fant načel takšno tematiko, bi bilo še povsem razumljivo.. x:Dx :vragec: no, zdaj pa sem odkril tvoj psihološki profil, dovolj da vem, da nisi uravnovešen moški, ampak si zaostal fantek :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>khmmmm poglej ga micka  x:Dx  :vragec:  kakšno temo je odprl, še en dokaz več, zakaj "forever pacek" in hotel mama  x:Dx  :vragec:  mislim,da normalni človek tvojih let in tvoje stroke ne bi nikoli načel takšne tematike, to je nivo 16 letnika ali pa NE dozorelega, mentalno-duševno zavrtega oz. bolje rčeno zaostalega človeka..  :vragec: s to razliko, da če bi 16 letni fant načel takšno tematiko, bi bilo še povsem razumljivo..  x:Dx  :vragec:  no, zdaj pa sem odkril tvoj psihološki profil, dovolj da vem, da nisi uravnovešen moški, ampak si zaostal fantek  :vragec:

Kva a ti si ga pa ne drkaš???

Mislm da ti nisi zdrav, ne pa da drug folk pluvaš....

Scio mi nihil scire

men tale moreno deluje kot en aakhutov off projekt... nenaravno hitr je "podedoval" vse njegove lastnosti! x;)x

Frank Zappa

mogoče je pa moreno sam čakou,da se nekdo opogum pa spet piše v tako temo kot je ta,da bo loh svoj piskr prstavu.

brezveze pluvat kr neki je pač mick odpru temo,sj ni nč tazga,čist jasn,da to vsi počnemo.sam mal butast je,da bi to kdo poskusu predstavt na totalno neolikan pa umazan način.

DIANA tut ti si žival,prva na lestvici,tko kt vsi ljudje

pač povem ker me mal trga dons pa kva pol js,si vsaj upam

pa s tem ne mislim nč slabga,povedala sm sam tist kar mate tut ostale ženske v glav x8Dx x:Dx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>Če tega nimaš, ppol si pa res ena kmečka buša in sploh nisi in, pa ful odštekana :vragec:

:vragec:

che je kmechka busha (=krava) poj ma zih kak koren al pa kumaro (murko che je s pohorja) pr rok x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uf kok ste konzervativni... :xx!:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...