Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Zate sem presenecen, da si se sploh oglasla v taki temi Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bi rad gledal? Nč ne bi rad gledal, zakuga pa neki, ka misliš da sem jst kakšen yoj........., pa saj ne vem kuku se reče. Pa sem že enkrat že povedal, da jst babo nkol ne gledam u fris, ko seksava. Ne morem gledat, ko začne z očmi zavijat, pa neke grimase delat, pa ne vem kuga še. Zato je najrajš od odzat čopnem, ona pa naj dela kar ke če........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvickar pozno je, pejt copkat. Nč nej pozn. Je še daleč do zjutraj, moram do takrat še kakšno pogruntat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>torej je skrajni cas da si nabavim vibrator IN dildo. Pa se res ne rabiš v stroške dajat Diana, no. :xx!: Tuš doma verjetno imaš, a ne?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa se res ne rabiš v stroške dajat Diana, no. :xx!: Tuš doma verjetno imaš, a ne?? daj nehi, ka ne vidiš, da je že odpekeTAla v postlo. Zdajle že veselo drgne po fižolčku, ko midva bumbarja tlele čvekava, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdajle že veselo drgne po fižolčku, ko midva bumbarja tlele čvekava, LOL "veselo drgne po fižolčku" - pa kje jih pobiraš??? hmmm drugač pa js v tej temi nimam kej iskat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Tule ena taka...Moj nabavi pred cca letom vibrator..za hude čase menda. Kakor koli..jaz dobim skoraj živčni zlom..nekam dosti zanj dal..pa keša ne v izobilju..in jaz ugotovim, da ga čisto nič ne rabim. Strokovno(jezno) pospravim zadevščino v omaro. Miruje tamle kar nekaj časa...in pride čas menjave garderobe. Prvič,Drugič.In potem nekaj ruži...ful..napnem ušesa..pismo..sosed ne da travi niti dihati..non stop dirka s to kosilnico..in grem drugam..pridem nazaj...še vedno nekaj ruži..pogledam..ja zdaj bi pa res lahko že nehal kosit..Ampak soseda nikjer. Trava pa prilično visoka..in potem spomnim..le kako sem ga zakurblala???Hitro po stol in prekinem zvokoven nemir..Mine nekaj časa...in jaz se zadnjič spomnim...mogoče bi ga pa le vzeli zraven v posteljo...moj vzame strokovno v roke...pa naredi bzzzzzzzzz zz z. Konec. Šlus. Ende..Spraznila si baterije???? šok, ki je bil na faci bil nepopisen..Ni varjante, da mu dopovem...da le nisem..nekako ni hotel slišati, da sem mislila da kosijo travo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 kaj pa che se probash na sosedovo kosilnco usest zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Kaj vem..sosed ni glih najbolj pri kešu..pa da mu kosilnico uničim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj vem..sosed ni glih najbolj pri kešu..pa da mu kosilnico uničim sm reku gor usest....ne not utaknt zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Saj to sem mislila kaj veš..mogoče bi brzine iskala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj to sem mislila kaj veš..mogoče bi brzine iskala za brzino bo zhe sosed skrbel zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Pusti soseda..nekam ga leta dajejo...zato smo za take čase nabavili vibrator Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Vsak dan,dobro da ima dildo tri prestave in da je na adapter(ga je frend sfriziral),drugače bi ga že skurl! Sicer imam včasih malo afro look,ampak za užitek je treba potrpet! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsak dan,dobro da ima dildo tri prestave in da je na adapter(ga je frend sfriziral),drugače bi ga že skurl! Sicer imam včasih malo afro look,ampak za užitek je treba potrpet! O, švestr me veseli, da ti pride prou! Jz pa u taki dilemi kaj kupt za rojstn dan! Važn d sm trofnu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po unem prebranem v "psihologiji" me ne čud, da te je na to temo zanesl.... Veš de! Pa mal morm uč za švestr vržt, da ne počne kakih neumnosti, zdej k je tolk dauč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Men pa moj pravi, da mi vibratorja nikakor ne bo nikoli kupil ker se boji, da bom ratala odvisna od njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa moj pravi, da mi vibratorja nikakor ne bo nikoli kupil ker se boji, da bom ratala odvisna od njega Mogoče pa ima prav Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa ima prav Ni šans..... Sem preveč zadovoljna z mojim dragim....mogoče kdaj kasnej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ni šans..... Sem preveč zadovoljna z mojim dragim....mogoče kdaj kasnej A na stara leta? Ko več ne boš zadovoljna s svojim dragim Pri kakih 70 letih, ko boš že babica Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A na stara leta? Ko več ne boš zadovoljna s svojim dragim Pri kakih 70 letih, ko boš že babica ma ja čeprav me bo že revma matrala, pa en kolk me bo bolel, mal bom tud na protezo mogla pazit, drgač pa ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*AashleY* 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 live... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 :xx!: Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.