aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 hmmmmm.....to mash pa prou.....mu bo takoj paravica do pritozhevanja odvzeta....hehe 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 če to počnete, vas vsaj glava ne bo bolela, je pisalo v VIVI Citiraj zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ja baje najboljše zdravilo proti migreni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Potem imunsko zaščiten proti migreni Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul luma&otožna... vaju kdaj boli glava Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 kdo ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Hmmmmmmmmmmmmm..........Hope not Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ne Citiraj zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 sicer ne, če ni preveč obiskov. x!x Citiraj zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Le kdo si ga/jo ne meče . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 :xx!: lahko ti podarim ....samo...ljubezen.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Brez zaščite tudi bolezen Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 :xx!: hudo...hudooooo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Kruto, na Žalost resnično. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Brez kakšnga tveganja. ja, ja bittee lijevanka rukič u akciji, pol pa oppaaaaaa bato . Konc veselja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 med pogovorom o tem, kaj je zdravo... je padla debata tudi o samozadovoljevanju in ena izjava je bila HUDA, evo je: "Če je abortus umor, je samozadovoljevanje genocid." huda misel, a sem spada...Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jaz povem čisto po pravici, odkrito in iskreno...da se ne. sploh nimam potrebe po tem, če zraven ni tipa. jaz se zapalim ko se recimo zaljubim. potem pa.... x:px nadoknadim "Če je abortus umor, je samozadovoljevanje genocid." če malo pofilozofiram- dokler duša ne pride v zarodek, to je nekaj mesecev po spočetju, abortus ni "umor". do tega so prišli z analizo izpovedi ljudi ki so jih s hipnozo povrnili v čas po smrti oz. pred inkarnacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ko je nekdo tako kot sem sam zadnje čase pogostokrat.....he-he....včasih ni druge rešitve kot ročna No in me zanima......a se samozadovoljujete?(mhm).......pogosto? (no ja )......a tudi, ko imate partnerja?(mhm)........a tudi na kakšen poseben način? (no,ja ).........a zraven fantazirate o kom in o čem?(mhm)........a uporabljate kakšne pripomočke?(ne).......a se vam zdi samozadovoljevanje nekaj neprimernega (ne) ali pa nekaj čisto naravnega (mhm).........a ste se kdaj pred partnerjem v njegovo veselje (mhm).....a ste bili kdaj zasačeni pri igranju s seboj (mhm)....in konec koncev.......a si sploh upate o tem spregovoriti (mhm)......hi-hi....me res zanima.......a upate...... .... .....res, vcasih res ni druge resitve kakor rocna :xx!: sploh pa ce ves, da tisti moment umira 1209 ljudi zaradi lakote.nimam 0 proti, celo podpiram v 'dolocenih okoliscinah', ampak dejansko ti zelim veliko ljubezni!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 rečem vam kakor komu paše..in če mu paše , zakaj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jaz povem čisto po pravici, odkrito in iskreno...da se ne. sploh nimam potrebe po tem, če zraven ni tipa. jaz se zapalim ko se recimo zaljubim. potem pa.... x:px nadoknadim , se podpišem pod temle Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Danes se javljam samo na "pokvarjene" teme ... Torej ... vsem čistunom, ki jim ne paše... meni čisto paše.. partnerji pa res ne letijo z neba.. vedno in povsod.. Ga maš, pa ga nimaš... In kaj potem ? Menda je čisto zdravo za psihofizično počutje ... hehehe... In jaz skrbim , da sem v dobri kondiciji.. takrat ko mi paše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ma ja... se delajo vsi fine.. Kaj pa , če bi jih njihov partner recimo po telefonu tolko vzburil ? A takrat pa bi ? Al bi si zamašile ušesa.. Al pač nimajo takega partnerja, ki bi imel tako "grde" misli :xx!: ? Al si tudi kaj takega ne upajo pomisliti, kaj šele početi ? Fuj in fej .. :xx!: :xx!: ... Eh, vsi pomislijo.... nekateri tudi naredimo.. .. in priznamo.. Mick.. na zdravje .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 potem si pa jaz dam duška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Aira, samo pazi , da ne boš tako vijolična v obraz kot tvoj smeško.. Kar privošči se in si ... Hehe.. človek bi pričakoval, da ti ne bodo dajale ženske "poguma".. Ah, saj se bo Mick sigurno javil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 mick se samo zaje..., če bi mislil resno bi bil lahko bolj konkreten . zdi se mi da je mick ene stvari ful obvlada, kljub mickenemu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.