Skoči na vsebino

Samozadovoljevanje

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 222
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Potem imunsko zaščiten proti migreni x?x

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul :palec: :palec:

luma&otožna... vaju kdaj boli glava x?x x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Hmmmmmmmmmmmmm..........

Hope not x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 4 months later...

med pogovorom o tem, kaj je zdravo... je padla debata tudi o samozadovoljevanju in ena izjava je bila HUDA, evo je:

"Če je abortus umor, je samozadovoljevanje genocid."

huda misel, a sem spada...

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz povem čisto po pravici, odkrito in iskreno...da se ne. sploh nimam potrebe po tem, če zraven ni tipa. jaz se zapalim :onfire: x:px ko se recimo zaljubim. potem pa.... x:px x:px x:px

nadoknadim x:Dx

"Če je abortus umor, je samozadovoljevanje genocid."

če malo pofilozofiram- dokler duša ne pride v zarodek, to je nekaj mesecev po spočetju, abortus ni "umor". do tega so prišli z analizo izpovedi ljudi ki so jih s hipnozo povrnili v čas po smrti oz. pred inkarnacijo. xzobkox

Ko je nekdo tako :onfire: kot sem sam zadnje čase pogostokrat.....he-he....včasih ni druge rešitve kot ročna x:Dx  x:Dx  :vragec:  x:px  x:Ix  x:Ix  x:Ix

No in me zanima......a se samozadovoljujete?(mhm).......pogosto? (no ja x:Ix )......a tudi, ko imate partnerja?(mhm)........a tudi na kakšen poseben način? (no,ja x:Ix ).........a zraven fantazirate o kom in o čem?(mhm)........a uporabljate kakšne pripomočke?(ne).......a se vam zdi samozadovoljevanje nekaj neprimernega (ne) ali pa nekaj čisto naravnega (mhm).........a ste se kdaj pred partnerjem v njegovo veselje (mhm).....a ste bili kdaj zasačeni pri igranju s seboj (mhm)....in konec koncev.......a si sploh upate o tem spregovoriti  (mhm)......hi-hi....me res zanima.......a upate...... x;)x

:vragec:  x;)x  x:Dx  .... :onfire: .....xnckrivx

res, vcasih res ni druge resitve kakor rocna :xx!:

sploh pa ce ves, da tisti moment umira 1209 ljudi zaradi lakote.

nimam 0 proti, celo podpiram v 'dolocenih okoliscinah', ampak dejansko ti zelim veliko ljubezni!!

Jaz povem čisto po pravici, odkrito in iskreno...da se ne. sploh nimam potrebe po tem, če zraven ni tipa. jaz se zapalim :onfire: x:px ko se recimo zaljubim. potem pa.... x:px x:px x:px

nadoknadim x:Dx

:palec: , se podpišem pod temle x:Ix :2src: :wub: :inlove: xsrcx :flower: xlove2x

Lp,S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Danes se javljam samo na "pokvarjene" teme ... x:Dx

Torej ... vsem čistunom, ki jim ne paše... meni čisto paše.. partnerji pa res ne letijo z neba.. vedno in povsod.. Ga maš, pa ga nimaš... In kaj potem ?

Menda je čisto zdravo za psihofizično počutje x:Dx x:Dx ... hehehe... In jaz skrbim , da sem v dobri kondiciji.. takrat ko mi paše.. x:Ix

Ma ja... se delajo vsi fine.. Kaj pa , če bi jih njihov partner recimo po telefonu tolko vzburil ? A takrat pa bi ? Al bi si zamašile ušesa.. Al pač nimajo takega partnerja, ki bi imel tako "grde" misli :xx!: ?

Al si tudi kaj takega ne upajo pomisliti, kaj šele početi ? Fuj in fej .. :xx!: :xx!: ...

Eh, vsi pomislijo.... nekateri tudi naredimo.. xDDx .. in priznamo..

Mick.. na zdravje ..

Aira, samo pazi , da ne boš tako vijolična v obraz kot tvoj smeško.. x:Dx x:Dx

Kar privošči se in si ... x:Dx :palec:

Hehe.. človek bi pričakoval, da ti ne bodo dajale ženske "poguma".. x:Ix x:Dx Ah, saj se bo Mick sigurno javil x:o)x x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...