Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nič si ne pišem, samo spomin me še ne zapušča. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nič si ne pišem, samo spomin me še ne zapušča. AndresMorda si pa ti kriv, da so zraven tebe lezale kot klade.. Morda jih nisi dovolj vzburil.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nič si ne pišem, samo spomin me še ne zapušča. AndresMorda si pa ti kriv, da so zraven tebe lezale kot klade.. Morda jih nisi dovolj vzburil.. Zakaj sem pa potem druge vzburil z isto taktiko?Če se matraš 2 ure in pol potem je normalno jasno, da gre za frigidnost, ne pa da se Andres premalo z žensko ukvarja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nič si ne pišem, samo spomin me še ne zapušča. AndresMorda si pa ti kriv, da so zraven tebe lezale kot klade.. Morda jih nisi dovolj vzburil.. Zakaj sem pa potem druge vzburil z isto taktiko?Če se matraš 2 ure in pol potem je normalno jasno, da gre za frigidnost, ne pa da se Andres premalo z žensko ukvarja. Andres ja se strinjam, ampak ce se ti to ponavlja ( ti si nastel veliko zensk ), potem je mozno, da je tudi s tabo nekaj narobe.. Morda nisi atraktiven - to dajem samo za primer - ne pravim, da to velja zate, ker te ne poznam.. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Andreas- še dobro.... da lahko črpaš iz svojih mnogobrojnih izkušenj in nas kaj naučiš ... aaah, kakšni srečneži smo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 še dobro.... da lahko črpaš iz svojih mnogobrojnih izkušenj in nas kaj naučiš ... aaah, kakšni srečneži smo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Aah zdaj te razumem. Kot ženska si malo razočarana, ke sem ji tako kladno, nič pomladno, opisal. No, ampak o kladah sem začel, tako da o drugih iz SS* štaba nisem še nič zapisal. O njih pač še ni beseda tekla. Pa me obenem zanima koliko ve tukaj rade prah brišete in kako se vam, če doma sveti vse? Andres *SS=super sex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Če se matraš 2 ure in pol potem je normalno jasno, da gre za frigidnost, ne pa da se Andres premalo z žensko ukvarja.Mogoče je problem v "matraš"??? saj ne vem ... - imam bolj malo izkušenj, ...ampak se mi zdi da naj bi bilo tisto čemur rečejo predigra- pravzaprav užitek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Andreas- še dobro.... da lahko črpaš iz svojih mnogobrojnih izkušenj in nas kaj naučiš ... aaah, kakšni srečneži smo ... To je itak zato, ker ste ve tako tiho. Na jeziku imate samo samo lbezn pa čustva in oj in joj nasploh nobenega sex poraza. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Če se matraš 2 ure in pol potem je normalno jasno, da gre za frigidnost, ne pa da se Andres premalo z žensko ukvarja.Mogoče je problem v "matraš"??? saj ne vem ... - imam bolj malo izkušenj, ...ampak se mi zdi da naj bi bilo tisto čemur rečejo predigra- pravzaprav užitek Jaz točno vem kje je bil pri tej ženski problem. Bom napisal, sam malo moraš počakat, ker moram najprej večerjo pojest. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 bom poskusila potem pogledati, zdaj moram pod tuš... laske umit in podobne "opravke" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 jaz si moram pa rit obrisat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Čisti lasje, čisto telo, čista rita, skratka cel kup pomislekov imam in možno je da sta tudi vidve hitro razdražljivi. No, bom tu rajši napisal tisto o dveh urah in pol. Ravno toliko, ker ve nikoli prvič ne greste z moškim in vse to. Že precej časa je od tega, ko sem šel za vikend dol v mesto. Pridem do ene ženske in vse to, vidim resna je, verjetno tudi dosti učena, skratka nekako zrel odnos je imela do mene. Nekako sva se zagovorila tako da tisti večer sva preživela skupaj. No, v tem lokalu sem še izvedel, da je zelo verna in da bo težka kožo ji šlatat. Med pogovorom pa je včasih kaj religioznega poudarila in nekajkrat povedala da veliko dela na sebi. Ko je bila ura že dosti sva se nekako dogovorila da greva rajši k njej domov, namesto k meni, ker ona ni imela avta, jaz pa itak vedno vozim. Pridem k njej domov, prijazno okusno stanovanje ampak nekako čez čas sem začel čutiti čudno temno tesnobo tam notri. Sam pri sebi sem vedno iskal vzrok v njeni religioznosti. Morda sem se zmotil, morda ne, skratka to sedaj ni važno. Napočil je trenutek, ko sem se lahko dotaknil njenih joškov in vse to. Prideva v spalnico. Joj, baba kot adut, gištel in vse to, nakar mi reče, da ne ve kako ji bo uspelo, ker že dolgo ni. Vprašam kako dolgo že ni. Odgovor. 14 mesecev No, sledili sta dve uri in pol mučenja, odpreti, resnici na ljubo, njeno prijetno mednožje. V tem času, se je priznam, malo že zmočila, ampak kot po suši, takoj spet vsrkala notri vse kar bi nama lahko koristilo. Skratka, z njo ni bilo nič in tako sva se tistikrat razšla, nikoli več pa nisem stopil k njej domov. Sem pa jo srečal čez čas nekje v mestu in mi je spet, kot že takrat rekla, da dela na sebi. Po moje ona le preveč dela na sebi in tako močno hodi po Beti, kot bi temu rekel Gorenc.Skratka, ko padeš v eno religijo ali višjo stopnje ene duhovnosti si kot nek sektaš in na koncu še seksat ne moreš. Gorenc se sicer izraža mileje in tej fazi ko v beto prideš nastopijo spolni odkloni. Ona odklonila ni. Je pa sigurno pred odklanjala, ker 14 mescev brez tiča živet ni več normalno. No pri njej sem naredil eno napako. Ni hotela oralno, za analno tako verne tudi vprašal nisem, tako da pozabil sem si ga vsaj na roko vreč po njenih joških. Ne le da sem pozabil. Po tolikem mučenju mi tudi bilo ni več, da bi si ga tam neki metal. Verjetno me je tistikrat skupaj z njeno beto zavozila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 poučno ni kaj Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 jaz si moram pa rit obrisat.. Znova... kako se izražaš!!! ne reče se rit ampak zadnjica cccc... :o|o: Andreas- če si že mahnjen na religiozne babe- jo vsaj nekaj časa sprašuj o tem - religiji, njenem "delu na sebi"... pokaži tudi ti svojo duhovno plat in jo počasi odpiraj... počasi razkrivaj in uživaj v tej igri... x:px .... nimaš pojma, kaj vse se skriva pod na zunaj ledeno pojavo. x:px .... no ja... laski so čisti, ritka je čista, modrček je "ta pravi", hlačk itak ne rabim... Micka ni od nikoder... ga prav pogrešam... - hehe...pozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Jaz svoji recem rit ali ritka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Aira! Nič nisem mahnjen na religiozne babe, ampak tako je dostikrat naletelo. Tudi sem vedno naletaval na vzgojiteljice ali učiteljice. Ena je bila iz knjigovodja, ampak itak nič od nje. Priznam. Zdravnica je najboljša. Me veseli, da si si očistila nesnago zadnjih dni/ur . Vse to pomeni, da je pralni stroj verjetno že v pogonu. Hlačk pa itak ne rabiš, ne. Boš lažje prdnila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 u mater... hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
brez dlake na jeziku 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 NEKATERI MISLJO D S TEM POČNEJO NEKI GROZNGA PA SJ TO POČNEJO VSI!NEKATERI VEČKRAT ENI PA PAČ MANJKAT!PA SJ TO JE ODVISN OD POSAMEZNIKA PA OD TEGA KOLK JE STR!PR 16-18 JE VALDA NAJHUJŠ POL PA ITAK ČZ CEL LIFE!PA BOLI MENE JST MISLM D JE TO ČIST NEKI OK K JE STVAR VSAZGA POSAMEZNIKA!BREZ VEZE D SE UZIRA NA MNENJA DRUGIH! PA A SE VSE ŽENSKE S PRSTI AL ŠE KAKO DRUGAČ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 če pa še vam povem. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Nekoč sem slišal kaj vse ginekologi najdejo notri. Vse živo pač, od plastike do tistega kar leži med drugim v prebavnem traktu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 en si ga je tlačil v cev od sesalca... ga prižgal in užival... baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Zato imam 5 vodnih sesalcev doma kajneda? 4 še nisem testiral. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 potem se je pa enkrat zgodilo, da ga ni mogel več izvleči...pa s sesalcem na urgenco x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
brez dlake na jeziku 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 A JE KDO KLE????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.