Skoči na vsebino

Samozadovoljevanje

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 222
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

bilo je na morju...zvečer ... luči iz mesta ob obali, pa svetilnik in lunca (polna x:Dx ) z enim Čehom sva se zmenila na plaži...za sprehodek. imel je modre očke, malo daljšo temno čupco... lustkan... postava, da padeš dol.

pa pridem tja in me že čaka. potem se malo sprehajava... drživa za rokice, malo klepetava... je bil ene par let starejši, vadil jogo, obvladal angleščino, nemščino...superca. pa nama rata malo vroče in ... se odločiva, da se malo okopava. problemček... nimava kopalk x:Dx nič za to, bova pa brez...saj je bila že tema. in potem pljusk pljusk pa smeh in to... vse skupaj malo hecno. pa ga naenkrat več ne vidim... pa se znajde za mano...mmmm. začutim njegove roke na meni, na bokih, po trebušku, na joškicah.... jaz pa plavam in lovim sapo x:Dx on pa se stiska k meni in ga že prav "intenzivno" čutim ob ritki... sva bila že malo bližje obali tako da sva že skoraj stala. jaz ga božam po hm hm, on pa mene med stegni, počasi, nežno... s prsti masira mojo že čisto "cvetočo" stvarco od grička pa do ritne luknjice... x:Ix x:Ix x:Ix OK.. zdaj me je pa že malo sram. tako da si lahko nadaljevanje vsak po svoje predstavlja... x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...