umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 A je še bil pod garancijo? a sesalec???? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 a je Umetnica tvoj še pod garancijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 uffff, sem se oddahnila .... sem šla prevert ..... še jo ima Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 pa da ga boš očistila danes pred uporabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ne vem, če ga bom dons kej uporabljala ampak obljubim, da pred uporabo ga pa sigurno očistim Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jaz se pa pripravljam na uporabo, ob polni luni je najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 selene, pol pa kr veselo na delo. pa ne ga potem pozabit postavit nekam kjer ga luna lahko obsije Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jaz se pa pripravljam na uporabo, ob polni luni je najboljše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 polna slovenija balkonskih sesalcev .............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hihi... se.sanje na balkonu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kaj če bi odprli temo erotične zgodbice"??? Mick napiši mi kakšno obožujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 uf, zdaj si pa ne upam več motit............psssssssssssstttttttttttttt Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Haha, potem pa to ni bil ravno en hiter... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 se bo treba malo bolj potrudit... :o|o:... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 drug dan pa me je cela ta zadnja srbela......me je med ljubljenjem enih 30 komarjev pičilo.... :xx!: ...Muhe grejo na drek. No, kljub vsemu je to lep spomin. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 se bo treba malo bolj potrudit... :o|o:... Aira! Tam v onem topicu ste punce po celi črti zgubile. Tu je rezultat 100% vprid fantom. Fantki 1Dekline 0 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 o čem tule o erotičnih zgodbicah joj me škratek kliče, grem nazaj spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 bilo je na morju...zvečer ... luči iz mesta ob obali, pa svetilnik in lunca (polna ) z enim Čehom sva se zmenila na plaži...za sprehodek. imel je modre očke, malo daljšo temno čupco... lustkan... postava, da padeš dol.pa pridem tja in me že čaka. potem se malo sprehajava... drživa za rokice, malo klepetava... je bil ene par let starejši, vadil jogo, obvladal angleščino, nemščino...superca. pa nama rata malo vroče in ... se odločiva, da se malo okopava. problemček... nimava kopalk nič za to, bova pa brez...saj je bila že tema. in potem pljusk pljusk pa smeh in to... vse skupaj malo hecno. pa ga naenkrat več ne vidim... pa se znajde za mano...mmmm. začutim njegove roke na meni, na bokih, po trebušku, na joškicah.... jaz pa plavam in lovim sapo on pa se stiska k meni in ga že prav "intenzivno" čutim ob ritki... sva bila že malo bližje obali tako da sva že skoraj stala. jaz ga božam po hm hm, on pa mene med stegni, počasi, nežno... s prsti masira mojo že čisto "cvetočo" stvarco od grička pa do ritne luknjice... x:Ix OK.. zdaj me je pa že malo sram. tako da si lahko nadaljevanje vsak po svoje predstavlja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Deklice 1 Fantje 1 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ...sem se kar malo vživel..... enako Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 tralalala... Mick mi piiiiše zgooodbico....hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 ...obljuba dela dolgega....ups....dolg, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.