Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Jaz pa o takih zasebnih zadevah nekako ne morem govoriti tako javno.Sej itak vecina to pocne....ne vem, kej lahko ostane tud skrito Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Cimvec takih zensk, kot je child!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 mmmm zdaj ko sem brez fanta, brez vibratorja in dilda ne gre (potreba pa je tudi zelo velika ta letni čas ) Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm zdaj ko sem brez fanta, brez vibratorja in dilda ne gre (potreba pa je tudi zelo velika ta letni čas ) ...kako s pa ti lahko brez fanta mi pa nkol nau jasn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Aja, ker lusni ljudje imajo pa vedno fante in se ne more zgodit, da jim noben ne ustreza trenutno? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ...povprasevanje precej presega ponudbo...in potemtakem je ceteris paribus moznost, da se izdelek ne proda manjsa kot sicer... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 mah neeeeeee, to sam 1 ovinkast nacin kako povedat, da mu je vsec .. ---------Aja, ker lusni ljudje imajo pa vedno fante in se ne more zgodit, da jim noben ne ustreza trenutno? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko je nekdo tako kot sem sam zadnje čase pogostokrat.....he-he....včasih ni druge rešitve kot ročna No in me zanima......a se samozadovoljujete?(mhm).......pogosto? (no ja )......a tudi, ko imate partnerja?(mhm)........a tudi na kakšen poseben način? (no,ja ).........a zraven fantazirate o kom in o čem?(mhm)........a uporabljate kakšne pripomočke?(ne).......a se vam zdi samozadovoljevanje nekaj neprimernega (ne) ali pa nekaj čisto naravnega (mhm).........a ste se kdaj pred partnerjem v njegovo veselje (mhm).....a ste bili kdaj zasačeni pri igranju s seboj (mhm)....in konec koncev.......a si sploh upate o tem spregovoriti (mhm)......hi-hi....me res zanima.......a upate...... .... ..... khmmmm poglej ga micka kakšno temo je odprl, še en dokaz več, zakaj "forever pacek" in hotel mama mislim,da normalni človek tvojih let in tvoje stroke ne bi nikoli načel takšne tematike, to je nivo 16 letnika ali pa NE dozorelega, mentalno-duševno zavrtega oz. bolje rčeno zaostalega človeka.. s to razliko, da če bi 16 letni fant načel takšno tematiko, bi bilo še povsem razumljivo.. no, zdaj pa sem odkril tvoj psihološki profil, dovolj da vem, da nisi uravnovešen moški, ampak si zaostal fantek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>khmmmm poglej ga micka kakšno temo je odprl, še en dokaz več, zakaj "forever pacek" in hotel mama mislim,da normalni človek tvojih let in tvoje stroke ne bi nikoli načel takšne tematike, to je nivo 16 letnika ali pa NE dozorelega, mentalno-duševno zavrtega oz. bolje rčeno zaostalega človeka.. s to razliko, da če bi 16 letni fant načel takšno tematiko, bi bilo še povsem razumljivo.. no, zdaj pa sem odkril tvoj psihološki profil, dovolj da vem, da nisi uravnovešen moški, ampak si zaostal fantek Kva a ti si ga pa ne drkaš???Mislm da ti nisi zdrav, ne pa da drug folk pluvaš.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva a ti si ga pa ne drkaš???Mislm da ti nisi zdrav, ne pa da drug folk pluvaš.... punca, jaz imam ženo, ko pa sem bil približno tvojih let pa sem ga tudi "drkal" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>punca, jaz imam ženo, ko pa sem bil približno tvojih let pa sem ga tudi "drkal" Ja u reduuuu.... kaj pa uni k nimajo žene?? Čeprou pr tvojih letih ti tud žena več ne korist.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 moreno, ti pa ful grde poste pišeš...maš enih frustracij na in v glavi..revež Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 men tale moreno deluje kot en aakhutov off projekt... nenaravno hitr je "podedoval" vse njegove lastnosti! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 mogoče je pa moreno sam čakou,da se nekdo opogum pa spet piše v tako temo kot je ta,da bo loh svoj piskr prstavu.brezveze pluvat kr neki je pač mick odpru temo,sj ni nč tazga,čist jasn,da to vsi počnemo.sam mal butast je,da bi to kdo poskusu predstavt na totalno neolikan pa umazan način. DIANA tut ti si žival,prva na lestvici,tko kt vsi ljudjepač povem ker me mal trga dons pa kva pol js,si vsaj upampa s tem ne mislim nč slabga,povedala sm sam tist kar mate tut ostale ženske v glav Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 trije domachi zdravniki proti stresu:Dr. PRDDr. RIGDr. DRK zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 joj, kolk se jaz nasmejem ko vas berem....in smeh je zdravilen... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Dajte nehat. danesw fukajo samo še tisti, ki so preleni, da si bi ga na roke vrgl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>torej je skrajni cas da si nabavim vibrator IN dildo. Če tega nimaš, ppol si pa res ena kmečka buša in sploh nisi in, pa ful odštekana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz se ne ker je brez haska. saj nisem zvau. zakaj pa bi rabila bit žival?Živali se nitit ne morejo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Diana od kdaj te imajo za živau tako lepo bejbo... ma je vse zmešano, že... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če tega nimaš, ppol si pa res ena kmečka buša in sploh nisi in, pa ful odštekana che je kmechka busha (=krava) poj ma zih kak koren al pa kumaro (murko che je s pohorja) pr rok zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je ah, sploh nisem za v javnost... Sprav se domu, pa vibrator v roke, pa treniraj. Pa da te tuk strese, pa da boš čist rdeča u fris. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa o takih zasebnih zadevah nekako ne morem govoriti tako javno.Sej itak vecina to pocne....ne vem, kej lahko ostane tud skrito se pridružujem...res pa je, da uspevaš lahko le, kjerkoli že, če si zadovoljen tako ali drugače... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Uf kok ste konzervativni... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.