Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 trenutno sem pri eni princeski, nikol se pa ne ve, nikoli če ne bo še kakšen zakladek kdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 kul tema mick utročki so tak lepi. da nebo kdo slučajno mislu, da jih že mam al da jih mislim met v blj. prihodnosti- ne !!! to sem že enkrat povedla:lepo da nekateri skrbite za slovenski narod - vsi bi mogli Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 nekako sem imela željo roditi tri otroke. to mi je skoraj uspelo x!x zdaj imam enega mladca in eno maldenko. vesela sem, da sta zdrava, zadosti zrela za svoja leta fino mi je spremljati njuno odraščanje (skoraj sta že tam - med odraslimi) vsako obdobje rasti in razvoja otrok ima svoj čar. ko sta bila mickena , sta mi vzbujala povsem drugačne občutke, kot zdaj, ko tako hitro dozorevata. vedno pa je to bila velika ljubezen do njiju Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 thanks sej je kar uspelo, ni bilo kakšne kunšti zraven..... je pa fino, da sta različnega spola x!x imaš priložnost spremljati fantovske in dekliške finte Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Tudi jaz..imam parček... Če mi je kaj žal...mi je to...da nimam več otrok...kot dva...Sem bila že na tem....da se pridruži tretji...pa ...eh, splet okoliščin... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 bemu......pojma nimam kolk jih je zhe najmanj 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 bemu......pojma nimam kolk jih je zhe najmanj 666 -ou....tralalato je pa velika cifra, celo za -ka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hehe -ki smo poskochni pa radozhivi....tralalahHOP....SA....SA 666 poskokcou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 trenutno sem pri eni princeski, nikol se pa ne ve, nikoli če ne bo še kakšen zakladek kdaj kako cute poimenovanje Jaz pravim tko, al tri fantke al tri puncke.... pa more bit tri da bo nataliteta kul, in nas je pol pet v familji, tako lepo mojstrsko stevilo, 4 je prevec nevarno... lahko bi slo tudi sam enga, sam pol pa že rajš nobenga, k bi mel tale otrok premal družbe hm, če je bilo vprašanje kdaj, pol pa je odgovor, pr štirdesetih... s kako mlajšo ok mogoč pr tridesetih, prej, pa rajš ne, k sem jaz narejen pr 21 letih, sred faksa, pa točno vem kako lepo to lafua, hm pravzaprav, po tej logiki čim prej : ) hehe, čeprav je moj fotr še mal premlad za dedka lepo prosim niti sivih las še nima... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 .enkrat morda fantka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 in če bo deklič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Vedno sem si želela veliko otrok...In če bi bilo po moje, bi jih imela vsaj štiri, pet ...Tudi to, da bi se ukvarjala z rejništvom (ker sem pristala "samo" na dveh) mi je rojilo po glavi..., vendar sem spoznala, da oba morata biti za otroke; tudi partner. Namreč moj mož ima ... vsakih 7 let enega otroka (sedaj smo prekinili 28-letno prakso, ampak prišel je do številke 4). In verjamem, da poslušati vedno znova otroški jok, in ko pri sedmih letih misliš...sedaj pa bo...spet nov... Kljub temu, mi bo večno žal, da nisem "vztrajala" pri svoji želji... Spoznala sem veliko lepih in žalostnih trenutkov v življenju, vendar zdaleč najlepši je ... gledati otroke, kako odraščajo in biti tu...in tam...včasih spregledati, včasih potencirati... LinS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 in če bo deklič .ne bo.vem,da ne bo, ne sme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hm, prepričan vase, popolnoma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ja in tko bo tut ostalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 .....meni je to bilo vedno ful všeč ......parček.....imeti punčko in fantka Meni pa nikoli...Spol mi je bil tako nepomemben, da to ni res... Ljudje mi govorijo...: Ja, deklice so bolj pridne...deklice so bolj...fantki so bolj...Pa to nič ne drži. Nobena lastnost ni odvisna od spola, ampak od karakterja... Le zakaj bi si kdo raje želel deklico kot fantka?Ali fantka kot deklico? Kje je tu fora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Pri nas (pri mojih starših) pa smo bili trije otroci (1. brat, 2. sestra in 3. jaz) in se mi je vedno zdelo, da nas je premalo. Zato sem vedno sanjarila, da bom imela vsaj 4 otroke! Pa sem si premislila, ko sem spoznala, kaka umetnost je ustvariti zdravo partnerstvo, ki je nujno za srečno družino... :o|o: Tako imam samo 2 otroka (punco in fanta) in bom pri tem tudi ostala. Lepo pa se mi zdi, da sta vsaj dva. Ne predstavljam si, kako bi živel en sam edinec, ko bo enkrat odrasel, jaz pa že stara in za nobeno rabo :xx!: ... Se mi zdi, da je fajn imeti brata ali sestro, ki ti lahko stoji ob strani, kadar ti v življenju pridejo kake hude stvari... Poznam odrasle ljudi, ki so edinci in brez staršev - takorekoč brez svojcev. Eni imajo vsaj partnerja, s katerim se razumeta, samo... kaj pa, če se ne razumeta? No, saj so še prijatelji, sodelavci... itd. Vendar "KRI NI VODA". Brat je vedno brat in sestra je vedno sestra. Če gledam po sebi, bi raje imela več bratov in sester, kot pa nobenega, pa čeprav se ne vedno glih najbolje razumemo, ampak ko je treba, se. Kar pa se spola tiče, nisem imela nikoli nobenih posebnih želja. Če bi bilo možno izbirati, bi to vseeno prepustila naravi - naj bo, kar bo. Fajn se mi zdi, da imam parček, vendar bi bila ravnotako zadovoljna z 2 pupcama ali z 2 pobičema... Tudi se trudim, da ne delam nekih razlik pri vzgoji - oba naj se naučita gospodinjskih del in odgovornosti... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 in če bo deklič .ne bo.vem,da ne bo, ne sme enkrat morda fantka Razmišljanje pokowca me je navdalo z "presenečenjem" .... ker je izpostavil samo en spol... Ne, da je kul imeti dva in to različna... ampak samo en spol... Razmišljala smotka na glas, kaj češ...saj me zdaj že "poznaš" ... nora baba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sem (včasih) samokritična Mick (priznajem, pola mi se prašta) Kaj pa je po tvojem potem Smotka? V SSKJ je smotka cigara. Po tvoje smotek pa je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Jaz sem ena tistih smotk, ki se ne ve ali si res zeli imeti otroke ali ne...vedno bolj se nagibam k temu, da ni tok grozno ampak....pol me vedno nekaj pici in si premislim. Prvo sem mislila, da je z mano kaj **hudo narobe**, ampak mi je pol frendica psihologinja razlozila, da je to vsesplosen pojav danes in da nisem nic posebnega. Ne padam na tiste fore, da dojencki lepo disijo in kako se lepo smejejo in bla bla...to meni sploh ne pride do zivega, jaz malih otrok sploh ne vidim.Jaz v temu vidim omejitev moje svobode...(a to je itaq moj problem). Zdaj, ko sem malo starejsa in temu primerno zrelejsa, mi misel na to, da bi imela lastne otroke, ne vzbuja vec odpora. Tako, da kdo ve....Zelo dobro se razumem z otroki, pocnem z njimi cuda stvari in vsi se cudijo cemu nimam lastnih otrok, ko sem tako **fajna** z otroki. V zadnjem letu, sem bolj intezivno razmisljala o tem in se mi je posvetilo, da itaq omejujem samo sama sebe in da nic hudega, ce se odlocis s srcem, takrat se v bistvu ne zrtvujes ampak rastes. Nekatere, zenske pac vidimo malo starejse otroke, nekatere so pa cisto mahnjene na dojencke. Ena izmed frendic, je cisto odstekana, ko vidi vozicek, se zapodi tja in vzdihuje ..oh ...sploh ...njah..buci, buci itd....mene to kar malo moti, ker nikoli ne ves kdo so ljudje, ki pristopajo na ulici...ce ne drugega imajo svinjske roke in se zelijo dotikat dojencka, me kar zmrazi ...brrrrr. Uzivam v nakupovanju cunjic za malcke ( to itaq) in moram reci, da bolj uzivam v cunjcah za puncke, kot za fantke, tako da po tej logiki, mi je blizje deklica kot decek, tudi sama imam mlajso sestro. Sicer mi je pa vseeno, ker imeti otroka, ne pomeni nakupovanje lepih cunjc, je se vse kaj drugega.Uzivam v pogovorih z prijateljicami o njihovih otrokih in dosezkih in ce mali znalci se demonstrirajo kako vragolijo mi je sploh vsec. Vedno me ganejo rizbice, ki jih risejo zame in pa razni izdelki, ki jih sami zmodelirajo, te hranim ze leta in imam ze kar lepo zbirko. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hja, nekaj časa sem imel fixno idejo, da bom imel 6 hcerk .. samo fixne ideje so me začele minevati .... tako da ... bo kar bo! Bom imel otroke, ko bom lahko zase poskrbel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 .res je, tut tko je ,jaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Hja, tole ni tako enostavno vprašanje kot je videti. Meni se to zdi hudo odgovorna zadeva - imeti otroke, še najbolj simpatična je seveda proizvodnja . Včasih sem si želela tri otroke, zdaj se je pa moja želja zreducirala za 2 - na enega. Razlog je predvsem v tem, da je moževo zdravje precej spremenljivo,pa da niti nimam ne vem kakšnih gmotnih možnosti imeti gručice otrok, si pa želim da bi jim poleg ljubezni, spoštovanja nudila osnovne življenjske zadeve - hrano, obleko, vrtec, pa vse obveznosti v šoli in to dandanes kar dosti stane. Drugače se pa ne bi branila gručice nedolžnih bitjec, ki so tako zelo spontani... http://www.health.state.ny.us/nysdoh/chplus/images/kids.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.