Tamburin 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Rodila se jima je deklica in svojega razocaranja kar nista mogla skrit. to so zame primitivci To so ljudje, ki ne poznajo izkušnje z bolnim otrokom ali česa takega hujšega. In kaj hitro se lahko zgodi, da jim bo življenje prineslo kako tako izkušnjo. Pa ne, da bi jim jaz to želela, ampak je žal (ali pa na srečo) pač tako, da nas življenje uči tistega, česar še ne poznamo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Rodila se jima je deklica in svojega razocaranja kar nista mogla skrit. to so zame primitivci To so ljudje, ki ne poznajo izkušnje z bolnim otrokom ali česa takega hujšega. In kaj hitro se lahko zgodi, da jim bo življenje prineslo kako tako izkušnjo. Pa ne, da bi jim jaz to želela, ampak je žal (ali pa na srečo) pač tako, da nas življenje uči tistega, česar še ne poznamo. Ne zamerite jim, pač to so mladi ludje,ki jim življenje še dirigirajo starši!Smola-ampak še vedno, nažalost, je tu vpliv "staroselcev" Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Soseda mi po vprašanju: Kaj pa vi čakate? vedno pove : Zakon brez otrok je kot dan brez sonca. Ja, zelo lepo! ampak....kako mi gredo na živce ...mah nee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Meni grejo pa na zivce, ko vprasajo - a boste narocili se sestrico ali bratca... Ces, samo eden, to pa ne gre... Tistole - primitivci... Morda, strinjam pa se z Opijem - to je pac vkoreninjeno - moj foter si je noro zelel sina in je imel 4 hcerke. V bistvu bi tezko rekla zanj, da je bil primitivec. Celo sama pa sem si 'zelela' sina - itak sem vedela, da bo, ker ni moglo biti drugace - sem namrec tip za sina.To mi je lazje hendlat, bolj se ujema z mano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 moj foter si je noro zelel sina in je imel 4 hcerke. V bistvu bi tezko rekla zanj, da je bil primitivec.[ Nisem mislila, da je primitivno, da si nekdo želi sina, ampak, da dajo hčeri vedeti, da ni zaželjena........da bi jo imeli radi samo , če bi bla sin!Tud pri nas so po peti hčerki obupali nad sinom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Neverjetno ampak resnično...moj stric (ki je mimogrede sodnik) je že imel hčerko...pa so "naročili" še enega otroka... je izjavil...Ni važn kaj bo, sam da bo sin... Rodila se je hči... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 A mislite, da si želijo sina samo zato, da bo nesel priimek naprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Saj vem, Kiki, sploh me nic ne prizadane ali kaj, povedala sem v bistvu kot 'zanimivost' oz. hotla sem povedati, da sama poznam tole (moj foter je bil na -ić, Crnogorec, torej po mnenju nekaterih so to pac ze vse sanse za primitivca , je bil pa sicer zelo studiran moz, poleg tega da je studiral (a ne dostudiral vseh) 3 fakse, je bil profesor francoscine, govoril pa je kakih 9 jezikov, tako da v obicajno kategorijo primitivcev pac ne sodi, je pa res bilo tole hecno - tale sin, ki si ga je tako zelel, da sem jaz dobivala fantovske igrace in rekvizite (recimo namesto belih drsalk oranznorjave hokejke, namesto punck brzostrelko in ribisko palico, robote in podobno)... In glej ga zlomka - tudi jaz sem si zelela sina. Ampak saj sem povedala, zakaj - tako logicno se mi je zdelo. Je pa v bistvu zalostno - za vse nezazelene puncke (in fantke).... p.s. Ja - to je glavni razlog - ohranjanje rodu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 moj foter si je noro zelel sina in je imel 4 hcerke. V bistvu bi tezko rekla zanj, da je bil primitivec.[ Nisem mislila, da je primitivno, da si nekdo želi sina, ampak, da dajo hčeri vedeti, da ni zaželjena........da bi jo imeli radi samo , če bi bla sin!Tud pri nas so po peti hčerki obupali nad sinom .. saj nisem rekla, da so dali njej vedeti..Videlo se je, ko je prisla na svet, ampak ona sama tega ni opazila, ker je bila se premala.. Ne recem, da niso skrbeli za njo, samo razocarani so bili.... je pa res, da so scasoma razocaranje preboleli in, da je sedaj ne bi zamenjali za nic.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Poznala sem človeka, ki je svojo hčerko hudo maltretiral jo pretepal....sin je bil pa car careva....Žalostno a ne!? Ja človek je razočaran, če si nekaj želi, pa se mu ta želja ne izpolni. So videli, da hči glih tako lahko zadovolji njihove želje kot sin... v nekaterih stvareh še bolj...(malo feminizma ni nikoli odveč ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Poznala sem človeka, ki je svojo hčerko hudo maltretiral jo pretepal....sin je bil pa car careva....Žalostno a ne!?Drek! :vragec: :vragec: Tisti pa ki si želijo otroka določenega spola si otroka NE ZASLUŽIJO!!!! (moje mnenje pač) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 veste kaj...jst pa si že mal želim otroke imet...pa še ni tak dolg ko sem bla full skeptik.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kaj glede Pike Božič? gledam pa gledam pa nč ne vidim v čem je reč..Men je pa vseen kaj bi imela... samo hčerke pa ne bi imela take barbike pa v roza oblekci pa take lepotičke.. a veste, tak ko eni svoje smrkljce lepotičjo pa jim kodrčke delajo... bljak..kar bova mela bo tak ravbar, neobremenjen z lookom, itak bo pa fajni v vseh pogledih. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Zdaj pa ste mi zaprli usta. Res sem se malo prenaglila. Mislim, da imam tako odklonilen odnos do starševstva in otrok ravno zaradi čudnih pokvekanih pričakovanj okolja (češ, da ne moreš imeti samo enega). In Mačona vedno dela po svoje in pleše iz vrste. Ampak edino tako vem, da sem to res jaz in ne neki moron, ki pleše kot družba igra - take ljudi preziram. Se popolnoma strinjam tisto glede spola in Pike Božič.Macona Se strinjam s tabo popolnoma. Okolica in "javno mnenje" zna vcasih cloveku zagrenit zivljenje, ce ne celo unicit :o|o: :xx!: . Z leti sem se naucila odterat folk na eleganten nacin, ki se mi kani lest pod kozo.Na fore a la "za tvoje dobro ti to pravim..." in taka jajca sem postala imuna, prej pa sem precej agresivno odreagirala. Na zalost pa je, kot pravijo Italijani v takih primerih "Mati moronov je vedno noseca" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mushi, Trubica je rekla glede mladih mamic, da se lahko otroci sramujejo takih nališpanih, vase zaverovanih kot je Pika Božič. Saj je res bljak ta pika. Sploh nima okusa za oblačenje. Res je nespodobno, čeprav ni dost stara (nekje do 25?), bit taka cipica, doma pa ti otroka pazi služkinja. pa kaj je z vami punce? zakaj bi se otrok sramoval takšne mamice? saj ne vemo kakšna je "privat".Mačona- ti ki vedno izstopaš in plešeš iz vrste- bi lahko vedela, da nališpanost in "zaverovanost vase" ne pomenijo nujno, da si slaba oseba.Da nima okusa za oblačenje?... to je relativno...no ok- tvoje mnenje pač.Mogoče pa Pika vzgaja svojega otroka v svobodno osebnost, brez nekih predsodkov, in v nekoga, ki se ne bo držal mame za kiklo celo življenje.-to lahko sklepam iz njenega zunanjega videza in dejstva, da zaradi kariere ne more ves čas viseti doma za štedilnikom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Aira.... tole si super napisala. Kaj je s Piko narobe (cipica ???). Najbolj mrzim ženske, ki so fovš ženskam. Pa kaj kero briga, kako se oblač, pa kako vzgaja otroka.Mar niste par postov nazaj govorile o pričakovanjih družbe, normah in podobnemu sranju, zdej pa, ker je Pika "cipica" je pa že vse narobe. Odločte se, al podpirate norme družbe in se vam Pika gnusi ali gledate svoja posla.!!! Men je Pika čist kul (za ponucat bejba) Glede otrok pa: nič. Zakaj? Ker je planet prenaseljen!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mushi, Trubica je rekla glede mladih mamic, da se lahko otroci sramujejo takih nališpanih, vase zaverovanih kot je Pika Božič. Saj je res bljak ta pika. Sploh nima okusa za oblačenje. Res je nespodobno, čeprav ni dost stara (nekje do 25?), bit taka cipica, doma pa ti otroka pazi služkinja.z razvlečeno trenetko, neumitimi lasmi, umazanimi nohti ter z zadahom, bo tvoj otrok ponosen nate!!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Danes sem slišala reklamo: "Pika Božič podnevi mamica, zvečer pa estradnica....". In soditi ljudi po tem, kakšen si na estradi - način oblačenja, lišpanja, izražanja je :( Mogoče je s svojim otrokom res samo uro, dve na dan, ampak tisto uro, dve je z otrokom intenzivno.... In to je več, kot mnogi starši dajo (damo!) svojim otrokom.... Le čevlje sodi naj kopitar.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 pa kaj je z vami punce? zakaj bi se otrok sramoval takšne mamice? saj ne vemo kakšna je "privat".Mačona- ti ki vedno izstopaš in plešeš iz vrste- bi lahko vedela, da nališpanost in "zaverovanost vase" ne pomenijo nujno, da si slaba oseba.Da nima okusa za oblačenje?... to je relativno...no ok- tvoje mnenje pač.Mogoče pa Pika vzgaja svojega otroka v svobodno osebnost, brez nekih predsodkov, in v nekoga, ki se ne bo držal mame za kiklo celo življenje.-to lahko sklepam iz njenega zunanjega videza in dejstva, da zaradi kariere ne more ves čas viseti doma za štedilnikom. Res je, prejle smo pa slisali, kako je fino, ce si lohk drugacen. Kaj bi mene babnice sele sklincale potem, ko SE ZDAJ ( x!x ) nosim minico in vse. Meni je pa Pika sexy, ceprav mi je prej bila bolj vsec, zdaj tudi za moj okus morda malo pretirava, samo je pac padla v sceno, mejte bejbija pa tolk dobr zgledajte! Zenska je se mlada, Vodnar mislim da je celo, zdaj bo pa kot ena stara baba se morala oblacit, da bo zadostila nekomu - vsem itak ne bo, ce nisi tak kot si, ne prepricas. Ona pa je pac taka. Ene so limonce, ene so gajstne, ene so sportnice, bacacice kugle, kuharice, manekenke, igralke... vse so mame in najbrz so vse ali velika vecina dobre. Za svoje tamale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Saj vsakdo lahko pusti skatle in gre pet, menim, da ji nic ni bilo na pladnju prinesenega.Pa nekaj jajc je tudi potrebno imeti. Edino se strinjam tistole, zmazki od muzke in sploh zmazki od stvari, pa tolk casha se vlece... to pa je res bedno...Samo - kaj pa politiki, pa ne kaze ritkic in nog, ne zabava me, niti ni vsec za pogledat pa vecina sploh otrok nima! :o|o: Pa vlecejo se trikrat blazotnejsi cash. ali pa desetkrat, ali pa stokrat... Ne mislit, ves - pevska scena je totalno matranje, moras se prilagajat, ker ne prides skoz...Jeba in ne ful kul. A Blagnetka? Pa Wajska? Tud nista kul mami? Ali je to drugace, ker helena lohk kaze joske, docim Pika pa ne sme nog...Ne vem, no, meni se zdi to malo nerealno in pristransko. Ona je dama, ta je pa cipica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ampak, če mene vprašaš si ga nekateri za take zmazke ne zaslužijo. Pa ne mi zdaj nakladat, da Pika mora trenirat, pa telovadit in podobne bedarije, ker ne ve, kako je to, delati v skladišču, limati deklaracije in prelagati škatle kompotov, težke 24 kil, potem pa dobit ušivo plačo.Ej pa ne mi stakimi...... fizično delo pa to. Ja kdo jim je pa kriv !!!!??????? En dan nisem v življenju fizično delal, zato pa 16 ur na dan mozgam, berem, pišem, tuhtam itd... valda - to fizikalcem itak nič ne pomen........., verjemi mi, da ni lahko!!!!!!! Glede Pike pa še to: muzka itak sucks, pa tle ni ona kriva, kriv je folk, ki plačuje...... sicer ji pa jst privoščim, naj ma........... mene za druge pram mal briga, važn da je men fajn. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jao, kam ste zašli! To, al je mama "dama" al je "cipica", al poje al prelaga kompote..., se mi zdi glih tako nepomembno, kot če je otrok sin al je hči. Važno, da je odnos v redu. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Eni s tega foruma pa vejo kakšna je ta pi(*)ka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Vsi delamo......tudi zaradi denarja. Ni vse denar, so se druge stvari....problem je samo da veliko stanejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...se mi zdi glih tako nepomembno, kot če je otrok sin al je hči. ......Važno, da je odnos v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.