mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ja jst mam tud bolj kot Piko na piki Heleno pa Simono, ko take mlekarice delujejo tist njihov pridite na koncert ki ga bom zapela samo za vas moji zvesti oboževalci.. sploh Waiss s tistim svojim ljigavim vabljenjem.. al pa neokusna mi je Verbotenca s tistim bojng bajng.. ko se ji joške tresejo, kot da ji bo zdej zdej eno vn vrgl..noge me ne motijo.. če jih kaže.. rumeni tisk je pa neokusen, čeprav tud tist trakec bi Pika lahk mal bolj pazila od tampona... Se je pa punca znašla in bo zdej reklamirala menda Tosamo. Men je fajna, ni taka cvileča kot una Karmen Stavec, sicer to musko trenutno in tako ma, ko jo ne poslušam, ampak je pa taka da pove kej, pa če se pol drugi zgražajo al ne, ona pove svoje.. pa zgleda pa tud fajn. Po moje.Kar se pa obnašanja tiče.. kakor komu paše. Mislim, a tista, ki se pa res kot cipa nos, pa se pol neha ko ma otroka je pa manj cipa? Ji je pol oproščeno če pol devico Marijo špila.. Se pa govori, ona je pa bila.. Pa če ji paše.. OK.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jao, kam ste zašli! To, al je mama "dama" al je "cipica", al poje al prelaga kompote..., se mi zdi glih tako nepomembno, kot če je otrok sin al je hči. Važno, da je odnos v redu.Ma niti ne, Tamara, meni se ne zdi, da bi zelo zasli. Govorimo namrec o bedastih predsodkih... Namrec, ravno tako kot tole - 'naj bi jih clovek imel toliko in toliko' (recimo dva, bratca in sestrico, ker je tak defolt, ker je tako 'prav', 'da jima ne bo dolgcas', 'da se bosta igrala in med sabo rihtala' in 'da bomo imeli prijateljico na stara leta'), torej kar nekaj, eno mnenje brez veze, ki je kao splosno, v resnici pa nas pol ne misli tako, je predsodek - 'clovek, ki je tako oblecen' ali celo - 'ki je v tem ali onem poklicu - ne more ali ne sme imeti otrok oz. je po defoltu slab stars'. Vazno da je odnos v redu?Ze mogoce, a odnos bo slabsi, ce bom zivela v zakotnem kraju in bo moja mama znana oseba in bom skoz dobivala servirano, kaksna je in to....Folk se prevec vtika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Folk se prevec vtika.res je ... :xx!: x!x Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Vazno da je odnos v redu?Ze mogoce, a odnos bo slabsi, ce bom zivela v zakotnem kraju in bo moja mama znana oseba in bom skoz dobivala servirano, kaksna je in to....Folk se prevec vtika.Hmm... težko rečem, kako bi bilo, če bi imela za mamo neko znano osebnost, ker pač nimam te izkušnje. Lahko samo rečem, da meni osebno dol visi, če je kak otrok od neke znane osebnosti - jaz bi se do njega vedla enako kot do drugih. Se mi pa zdi, da je lahko tudi tem otrokom čisto OK, če jih znajo starši pripraviti na to, da bojo dobivali marsikaj servirano iz okolice. Pravzaprav so prav oni (otroci) tisti, ki vidijo mamin posel izza kulisja in lahko še veliko več vejo - če je seveda mama do njih odkrita in dovolj komunicira z njimi, ko so seveda za to zreli. Pa ni samo komunikacija - otroci tudi zelo zgodaj zaznavajo tisto vzdušje doma. Če starši sprejemajo svoj posel in svoj način življenja (in vse, kar spada zraven) normalno, bojo tudi otroci to tako sprejemali. Ne vem, nekako se mi zdi, da je vsak (oziroma marsikdo) iz neke "označene" družine: obrtniške, trgovske, umetniške, zdravniške, prosvetne... Mogoče je bilo včasih tega več, ker so včasih bolj pogosto sinovi nasledili očetov poklic ali hčere materinega - in potem je bilo v uporabi to, da "izhaja iz obrtniške družine" ali "iz trgovske družine"... Ali pa so družine bolj skupaj držale, ...ne vem. V glavnem, hotela sem povedati, da če je doma odnos v redu, vzdušje v redu, če družina drži skupaj..., potem najbrž te otroke toliko ne tangira, kaj vse slišijo o svojih starših iz okolice. Vsaj meni se zdi tako. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Micki... se ga je malček nalil.... se mi zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...se mal fajhtn od sreče, da bom štir dni fraj..... Ja, ja... saj razumem na stara leta je pač tako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 skušnjava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Jaz bom imela 4. Tri fante in eno punco. Punca bo zadnja, ker je treba za njo najvec skrbet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jaz vem kaksni bodo moji otroci, ker smo si v druzini vsi podobni. Mamo to v krvi. Kaj pa vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jaz vem kaksni bodo moji otroci, ker smo si v druzini vsi podobni. Mamo to v krvi. Kaj pa vi?Kaj pa imate poleg železa še v krvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jaz vem kaksni bodo moji otroci, ker smo si v druzini vsi podobni. Mamo to v krvi. Kaj pa vi?Kaj pa imate poleg železa še v krvi Temu se rece geni. Poglej v kaksno knjigo o cloveku.Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Najprej tole:"Idelana starost za prvo nosecnost naj bi bila med 19. in 22. letom, ceprav se starostna meja dviguje. Pri 25 bi bilo o nosecnosti dobro razmisljati, saj je plodnost do 30. leta vecja kot po njem, po 35 in 40 pa je vse tezje zanositi - ceprav je lahko tudi nosecnosti pri 40 popolnoma nerizicna. Prav tako odsvetujemo nosecnost pred 18. letom, saj telesni razvoj ni koncan in maternica ni dokoncno razvita." dr. Kurent Tolk, da veste Kolk otrok...od 1 - 3 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ne vem, nisem prebrala clanka do konca. Pac biolosko al kako nej se izrazim, naj bi bila ta leta najbolj primerna. Se nekaj struck. http://www.alviva-puzzle.de/assets/thumb/anne_geddes_alles_im_eimer_.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ja, dokler so na fotki so tako cartkani ...Imam prijateljico, ki je rojena Mama.Njej je ful fajn, da ima pri 30.letih tri otroke in v tem prav uživa, poleg tega pa je tudi karierno pridna..ji laufa.Sama sem rodila pri 31.letih in imam dovolj-za to življenje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dokler so na fotki so tako cartkani ...Imam prijateljico, ki je rojena Mama.Njej je ful fajn, da ima pri 30.letih tri otroke in v tem prav uživa, poleg tega pa je tudi karierno pridna..ji laufa.Sama sem rodila pri 31.letih in imam dovolj-za to življenje Ma to je tudi meni super. Dobra mama in dobra v svojem poklicu ( kariera). Pa sej, v danasnjem casu je mozno Jaz bom imela 4. Tri fante in eno punco. Punca bo zadnja, ker je treba za njo najvec skrbet. Ta je pa dobra Ce bi izbirala, bi mela dvojcka So pogosti v nasi familiji Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jaz bi pa imela enega (največ dva). Sem edinka in edino, kar me je pri tem motilo je, da se vsi toooooolk s tabo ukvarjajo, če pa j e otrok več, se pa porazdeli, če mrkneš na kak žur, še opazijo ne .Meni se zdi vsaka starost za otroka prekmalu, človek bi s tem kar odlašal , potem se pa še kaj zakomplicira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ne zamerite jim, pač to so mladi ludje,ki jim življenje še dirigirajo starši!Smola-ampak še vedno, nažalost, je tu vpliv "staroselcev". Ja to tud mene moti, da se vmešavajo. Ampak mi smo že tako zrihtal, da se ne več. Le še posodmo jih za kak vikend. So mel svoje, naše bomo pa itak mi vzgajal. <{POST_SNAPBACK}>A mislite, da si želijo sina samo zato, da bo nesel priimek naprej? Mogoče tud zarad tega, kaj pa veš <{POST_SNAPBACK}>Macona Se strinjam s tabo popolnoma. Okolica in "javno mnenje" zna včasih človeku zagrenit zivljenje, če ne celo uničit :xx!: . Z leti sem se naučila odterat folk na eleganten način, ki se mi kani lest pod kožo.Na fore a la "za tvoje dobro ti to pravim..." in taka jajca sem postala imuna, prej pa sem precej agresivno odreagirala. Se strinjam, ker mam tud tako sosedo, ki jih ima že čez 80, pa se v vsakogar vtakne. Pa me tud sprašuje, kdaj bomo mel še enga. Pa kaj to koga briga x!x Če jih bomo hotl, jih bomo že še mel. Saj je še čas za to. Mam eno punčko, pa je tko navihana, da nevem če bi lahko dva obvladala. Tako da zaenkrat bo kar tako ostal. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konichiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ah, kdo bi vedel, se pa baje pojavlja nov tip babic, ki sploh nočejo biti babice...sodobne babice... jih je treba po imenu klicat pa še vnučkov nočjo čuvat...čudni časi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 [Se nekaj struck. http://www.alviva-puzzle.de/assets/thumb/anne_geddes_alles_im_eimer_.jpg mene pa tole nič več ne razneži.... ..eden ornk v puberteti, drugi začenja tacat vanjo, ta zadnji pa kaže prve znake.... ...men se pa rola zraven Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hihi mick ja tam gor pr idealnih letih za otroke... piše sam starost mamice... hehe mi tipčki mamo mal več časa.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>[Se nekaj struck. http://www.alviva-puzzle.de/assets/thumb/anne_geddes_alles_im_eimer_.jpg mene pa tole nič več ne razneži.... ..eden ornk v puberteti, drugi začenja tacat vanjo, ta zadnji pa kaže prve znake.... ...men se pa rola zraven Men so pa ravno tol stari najbolj fajn, se znam tko fino z njimi pomenit, s tamalimi mi je tolk čudn, se kr ne znajdem. Mogoče zato, ker mam pač tako službo in vsakih 45 minut zamenjam 30 15- 18 letnikov pred sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> so pa moji najboljši učitelji nobenemu nisem tako prisluhnila kakor njim.... starši, šola, folk, ki sem ga srečevala, ne vera in ne partija x:o) in ne knjigex ...nben mi ni dal takih močnih lekcij o meni in o življenjux^x Pa ne, da se tukaj en norca dela iz prfoksov.... Danes, ko mi je ena tamala prišla n ainštrukcije , mi je pol ure razlagala o svojem noven tipčku, samo, da se ji ne bilo treba učit nemške sklanjatve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jaz se pa kar topim, ko vidim kaj takega http://teemix.aufeminin.com/imworld/blog/D20041221/10968_513206123_anne_geddes_109_H135356_L.jpg Pa tudi z otroki se super zastopim. Tja do 15 leta naprimer, pri 15 se jim pa zacne mesat in mi gredo micken na zivce Sam se hitro zmenimo.Hehe, tud jaz sem imela pubertetnico na instrukcijah, sam se ne dam in ne poslusam bedarij Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jaz mam poseben sistem: ko mula dobi lepo oceno, prinese pokazat test in takrat ima gratis inštrukcije- obdrži 5 jurjev, in si poveča đeparac. se kar grebejo pol da dobijo boljše ocene... Jasno, da mami potem zamolči. na mojo srečo se to zgodi ene dvakrat v letu.... eh, ne vem, uni dojenčki....kar nekaj vreščijo pa sploh ne moreš pokapirat, kaj hoče od tebe... Še pogovarjat se ne moreš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.