Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 joj si te predstavljam kot fotra Free, kok bi te nerviral vse, k mas s sabo tolk opravit, kar vidim te z zaskrbljeno faco, pa tako: 'dajte sam mal tisje pliz'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 otroci so v novodobnem svetu torej nepotrebna krama eh, sej ni nič čudno da smo kjer smo :xx!: še malo počakate pol se boste pa itak vsi kloniral Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj si te predstavljam kot fotra Free, kok bi te nerviral vse, k mas s sabo tolk opravit, kar vidim te z zaskrbljeno faco, pa tako: 'dajte sam mal tisje pliz'... jst pa ne...taki so ponavadi boljši očetje...k pa oni ta pocukrani, k se slinijo ob vsakem malčku za svojega pa nimajo časa... po mojem bi bil Free čist OK ati Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> otroci so v novodobnem svetu torej nepotrebna krama eh, sej ni nič čudno da smo kjer smo :xx!: še malo počakate pol se boste pa itak vsi kloniral zakaj? a ker imam jaz sam enga in free noce nobenga? otroci pa ZAL SO (x!x) tudi 'nepotrebna krama' - saj je ful sirot. In ob toliksni ljubezni nekaterih do otrok me cudi, da jih ni manj - sirot, takih ki bi hotli druzine. pa jih nimajo. Tu pa govorimo o otrocih pa o ljubezni - blabla, hoces svoj klon ravno v tem primeru, hoces nadaljevanje neke svoje tradicije kao... da se bo ohranil rod... da bo sin prevzel kemtijo... in tako dalje. TUDI. OTROCI NISO PISCANCKI ALI MUCKI!!!Iiiiiiiiiiiiiiiiii in da kok so srckani in jih dajmo zato kar met po 5 pa taksno! oz. ce jih hoces, jih imej - sam ne mi pliz pol po tednikih jamrat. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 ha ha .. sej res! sam je pa tut tko: ce bi se dal 100% vedno, bi se dal, ce pa ne, pa pac nkol ne.zoprn sicer, k ponavad u lifeu ni tko, da je vse po nasih predstavah in pricakovanjih ane in potem clovk raj zbezi v svoje svetove ali opravke ali ipd... zoprn ne. ja, in tudi lajf prpele cloveka, da ni vec 100%! kar je pomoje WRONG!!! zlo wrong.zato ker s tem nastane manj spostovanja, zmanjkuje globine in nastaja le povrsnost, maska, cenenost, ipd... zivljenje s tem izgublja smisel. hkrati pa je ze sistem tak, da nas sisli v ne 100 procentnost, (razen v kaki sluzbi ) in da odgovrajamo na potrebe drugih! Cetudi, ali pocenmo karkoli 100%?? in kolikokrat? Ter, zakaj ne? In ali se nam zdi to potrebno sploh? mogoce se bom tut jst mogu navadt kompromisov!, sam ti kompromisi so men tko kt da bi neki delu sam z 1/2 jajc seveda biti 100% ali pricakovati popolnost je spet zadeva za novo temo, recimo! predvsem pa se tice partnerskih odnosov ane! kle mam jst kr neki dela. mogoce tut zato nimam frocov. sam je pa tudi tko: vedno sem se bal met otroke, ampak zato, ker sem se bal da naum mogu prezivet - pa ne financno, ampak s tem, da jim ne bi mogel dat tistega kar bi potrebovali; predvsem dovolj moje pozornosti, casa in ljubezni; kajti zato bi zanje potreboval vsaj 24 ur dnevno, ker pomoje vsak otrok zasluzi vsaj 24 uno pozornost starsev!! torej, ce sta pri tem pristotna 2; ima otrok dejansko 48 urno pozornost. cist glup vzorc verjetn. enostavno sem vedel, da ce bi jih mel, bi mi pobral 24 ur. al vse al pa 0. torej ceuga mene. kar pa seveda ni lih primern, ce nimas na bancnem racunu 10 Mil. dolarjev, pa vse postiman etc... hkrati pa je to tudi vredu, ker ne mors kr padet na cloveka, tko da se dihat ne more vec uzaradi llastne zagnanosti, ipd... in je fajn mal bl lahkotno vse skupi vzet in energijo primerno usmerit v naso celostnost. no, tega pa se se ucim.---------joj si te predstavljam kot fotra Free, kok bi te nerviral vse, k mas s sabo tolk opravit, kar vidim te z zaskrbljeno faco, pa tako: 'dajte sam mal tisje pliz'... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 ne gledam globalno...noben noče met posla z odgovornostjo in froc je odgovornost that all....... to je vse... in kakor zmeraj v lajfu, prinese veliko težkih in veliko lepih trenutkov... mimogrede....nimam kmetije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mimogrede....nimam kmetije Jaz tud ne... dvomim pa, da bi drugace razmisljala, tudi ce se ne bi 6x selila s tamalim. a je pa tud mal pomagal, jasno. pa se nekaj je... jaz tko jemljem tud; jaz sem VSE dajala v tamalega. on je moja slika, moje 'remek delo'... ki ga SE delam, oblikujem, nisem presaltala na drug projekt zivljenjski.ON je zame to, kar si predstavljam pod 'otrok, druzina, ucenje drug od drugega itd.'Ne vidim potrebe, razloga, da bi ponavljala tale test, tko, v lajfu, karmicno, simbolicno... Nekdo posadi gozd.Nekdo pa drevo.jaz sem gledala iz perspektive drevesa, ne gozda - in pri tem je ostalo.Morda bi si zazelela vec dreves in bi tako nastal gozd.A meni je pa tolk vsec tole moje edino drevo, ves svoj 'material' sem dala vanj, se vedno ga negujem in zalivam... tolk vec ma lohk moje nege in ljubezni in pozornosti - gozd rabi vec vsega, vec posvecanja. Torej - za gozd ne mroem skrbeti, jaz lohk sam za drevo. In da mam jaz lohk sam enga, morjo met eni tri.In ker morjo met eni tri, moram met jaz sam enga. da je ravnotezje, pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 dej se men kej povejta!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 otrok kot življenski projekt.... ne vem no...men se vidi čisto drugače...otroci spadaju k lajfu isto kot dihanje in smrt....niti malo si ne lastim te možnosti da bi jih lahko človek ustvaril.... to ti pa da možnost da zalivaš tri drevesa, te pa pol na koncu vidiš, da je jako malo od tvojega zalivanja odvisno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 pa še tebi Free...nikoli ni prepozno za tvoje srečno otroštvo jst ga zdaj živim z otroc, z brzostrelkami se streljam po stanovanju, gledam risanke, sestavljam legice, packam z glino, rišem na svilo, se vozim z avtočki v lunaparkih, hodim v živalski vrt sorodnike obiskovat, lovim črve pa polže, se potapljam in furam v čolnih, pa na rolerjih malo pozno ali ipak ne too late Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> otrok kot življenski projekt.... men se kar zdi, ja... tak - vsezivljenjski...saj sem vedla, da bom na taksno naletela, ker se tega ne da povedat z besedami oz. uporabis obstojece priblizke. Mislila sem s tem, da kot mama v timu vse najdem. da je to to.ce je to komu smesno in mimo, bog pomagaj.men je velik bolj smesno in mimo, naj se jih ima vec, da jim ne bo dolgcas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je velik bolj smesno in mimo, naj se jih ima vec, da jim ne bo dolgcas. A si zanosila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 aha, se strinjam da je pa to še bolj mim... drugače pa nič ne veš kaj se ti še narajma v življenju....kr nekih se jih je zdaj ko so prišle v leta še enkrat spustilo v nadaljevanko baby serije....ko jim je ta prvi projekt odfrčal s puhastim perjem vred Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 he he.. kolk cool!! bog nam dej preproscine!! k je ta cloveski um tko zakomplicirano egovski. jst to bl tko gledam: prvo bom jst otrok spet ali bolj; kakor tudi zrel, stabilen, obstojen v nekem pogledu, ipd... , sele potem bi morda razmisljal tudi o imeti jih.v bistvu se sebe komaj izpostavljam zivljenju v neki meri, kako naj bi imel pogum izpostavljati svojega otroka?? ze zame je izziv preziveti in ziveti na nacin ki ga zelim, kaj sele da bi isto oz. dodatno nudil se recimo partnerki in otroku! tako, da ne vem; ali naj ljudi ki se odlocijo za otroka obcudujem, ali pa gledam kot na nekoga ki je zelo neodgovoren, da ima v danasnjem casu otroka!!seveda to kaze na mojo nezavednost ali nezavestnost o tej situaciji, kar priznam! ---------- pa še tebi Free...nikoli ni prepozno za tvoje srečno otroštvo jst ga zdaj živim z otroc, z brzostrelkami se streljam po stanovanju, gledam risanke, sestavljam legice, packam z glino, rišem na svilo, se vozim z avtočki v lunaparkih, hodim v živalski vrt sorodnike obiskovat, lovim črve pa polže, se potapljam in furam v čolnih, pa na rolerjih malo pozno ali ipak ne too late Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 pajade Stane! komaj cakam, ko je ravno tamal tolk samostojen in dbest, pa da bi kakega dojencka imela v bajti, tamali so totalni despoti, nekaj cajta je konc, vse je temu prilagojeno... pa pride kaka zadeva, bolezen, je bolnica, prec gre v eno smer.... tud nikol ne ves, kaj vse se lohk zgodi... lohk je tko, da ni sam lustno. lohk mas invalida. lohk je karkoli.menim da se ni za hecat s tem.Iz neke sentimentalnosti sam. skratka, Stane, nisem, hvalabogu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Škoda, bi malo proslavljali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> drugače pa nič ne veš kaj se ti še narajma v življenju....res je. pa tud ne recem, da nisem pomislila kdaj tkole. a sem se tko odlocila, mi je ok tko, to sem jaz. pa se nekaj: moja sestra je tud hotla met dva. In ju ima. In jasno ju hoce, zdaj ne mores drugace razmisljat oz. kako bi bilo ce..je pa njen drugi otrok invalid.Tako da RES nikol ne ves, kaj se ti narajma v lajfu. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škoda, bi malo proslavljali eh bomo pa kaj druzga. Kot - kdor zeli prepevati, bo vedno nasel pesem.recem jaz: kdor zeli proslavljati, bo vedno nasel razlog. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 [tako, da ne vem; ali naj ljudi ki se odlocijo za otroka obcudujem, ali pa gledam kot na nekoga ki je zelo neodgovoren, da ima v danasnjem casu otroka!!seveda to kaze na mojo nezavednost ali nezavestnost o tej situaciji, kar priznam! ---------- rajši jih glej kot take ki so silno neodgovorni in nepremišljeni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh bomo pa kaj druzga. Kot - kdor zeli prepevati, bo vedno nasel pesem.recem jaz: kdor zeli proslavljati, bo vedno nasel razlog. Včasih so se na sidikalnih proslavah delali otroci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je. pa tud ne recem, da nisem pomislila kdaj tkole. a sem se tko odlocila, mi je ok tko, to sem jaz. pa se nekaj: moja sestra je tud hotla met dva. In ju ima. In jasno ju hoce, zdaj ne mores drugace razmisljat oz. kako bi bilo ce..je pa njen drugi otrok invalid.Tako da RES nikol ne ves, kaj se ti narajma v lajfu. x!x no sama sem pač bila nepremišljena in premlada, da bi se ukvarjala s temi vprašanji, zdaj je pa tud prepozno ne,,,da bi si premislila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 saj, itak.... saj je blo lustno. nismo ga glih narocil, sem ga pa takoj sprejela, nic pomisljala, bila vesela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Kaj sem jaz tam pisala? In potem lani čisto vse drugače skoraj ratalo..Nič ne veš kaj ti življenje narama.Je pa res, da mi več kot dva otroka zgleda res ni usojeno met. Kakorkoli..Sem rabila kar nekaj časa, da sem popostovala sestričnino hčero..pa je ful zlata.In zdaj sem ponovno tam..da bi mi dojenček postavil življenje na glavo..ker iz ene skrajnosti(najstnici) v plenice je bogami malo težko preklapljat Bi pa..če bi že tako bilo. Za nobeno nismo pisali naročilnic. Prišli sta sami, ko je bil njun čas..očitno.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> menim da velik folka hoce se enega, dva, tri... tud zato, ker niso... vsega, kar je, izzivel... s tem prvim... in potem pri drugem prvic mal 'popravlja', drugo pa si 'zihra' nadaljevanje te 'ljubezenske zveze' - kot hisni ljubljencek, torej nekdo za crkljat, da ga bos ujckal itd. Marsa zakaj tako posplosujes. Tudi ce s prvim dozivis vse faze..itd. , to ne pomeni da si tega ne zelis na enak nacin doziveti se enkrat ali se dvakrat.Jaz vem da ne bom imela vec otrok zato, da nadaljujem rod, da imam pac "veliko druzino", da.... se kak tak beden razlog... Ampak zato, ker me to veseli, ker komaj cakam da dobim dojencka in ker se tega ne bi mogla navelicati niti , ce/ko bi se pri prvem otroku popolnoma izzivela. Ja, vsi smo drugacni, zato pa ..., mislim da se ne da posplosevat, saj vsak v sebi cuti drugace. Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 TUDI JAZ ZADNJE ČASE POGOSTO RAZMIŠLJAM, DA BI MORDA LE BIL ŽE ČAS, DA BI DOBILA KAJ MALEGA. VERJETNO JE ŽELAJ TUDI ZATO VEČJA, SAJ IMAMO V "ZLAHTI" ZDAJ DOJENČKA, TEJ PA SE TI ŠE BOLJ "LUŠTA". RAZMIŠLJAM, DA BI IMELA 3, ZAKAJ PA NE, SLOVENCEV JE ITAK MALO!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.