Misty 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>imela bi tri otroke......zaenkrat nimam pa niti enega Kar u akcijo, da bo slovencev več. <{POST_SNAPBACK}> pa še tebi Free...nikoli ni prepozno za tvoje srečno otroštvo jst ga zdaj živim z otroc, z brzostrelkami se streljam po stanovanju, gledam risanke, sestavljam legice, packam z glino, rišem na svilo, se vozim z avtočki v lunaparkih, hodim v živalski vrt sorodnike obiskovat, lovim črve pa polže, se potapljam in furam v čolnih, pa na rolerjih malo pozno ali ipak ne too late Lepo si to povedala ja. Otroci so naše veselje x!x Nihče me ne nasmeji tako kot hčerka s svojimi vragolijami. Bi pa še tole bi pripomnila. Poznam dosti parov, ki se zelo trudijo zanosit, pa jim nekeko ne rata. Potem pa preizkave, živci, žalost Ko sva midva hotla zanosit, sva med plodnimi dnevi tud po 7X, pa nič uspeha. Potem pa sva se odločila, da ko bo pač bo in je takoj ratal po prvem poizkusu. Eni se za to res preveč trudijo. Ampak to mora biti spontano. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa zakaj tako posplosujes.saj nisem rekla vecina folka al pa clo vsi. rekla sem 'velik' in se vedno tko mislim. dejstvo je tud, zal, jebiga ce to zdaj 'naglas izgovorim', da je VELIK bejb, ki tipa ulovijo na (prvega ali drugega) otroka. Bog pomagaj. Pa ce ugotavljam, da je tega velik, to se ni posplosevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jaz bi mel najraje 3, dva (parček) tudi nebi bilo slabo . Se kera javi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jz pa največ 2 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi mel najraje 3, dva (parček) tudi nebi bilo slabo . Se kera javi Jst dva že mam (parček), za tretjega še iščem primernega potencialnega očka Se mi je mal odpulel dons Otroci so super, naučijo te več, kot si sploh lahko predstavljaš x!x Popravljeno 18. april 2005 -> cvet Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Otroci so super, naučijo te več, kot si sploh lahko predstavljaš x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hm, sam a zdej naj mam pa froce zato da me bodo kaj naucili?no way! na tak nacin ze ne! (sej vem da nisi tko mislla, sam komentiram bolj zase...).sploh pa zakaj bi jih sploh mel konc koncev??? sej mi sploh ni, met jih pravzaprav.edin tak zdrav okolje se mi zdi bi bil kje v kakem pragozdu ali nekje v samoti in naravi, kjer ne bi bilo toliko vpliva civilizacije ipd... ker mi ni gledat otroka kako trpi v teh vsakodnevnih ...... produkta civilizacije.verjetn deloma izhajam iz sebe, svojih izkusenj in mojega dojemanja sveta, kar je zame ze dovolj pravzaprav. In ce torej izhajam iz tega in tako mislim, je morda ze dovolj velik razlog da jih tudi nimam. Ali pa sledim nekiemu vzorcu o starosti in casu imeti otroke. Ali pa sledim svojemu misljenju. Oboje je lahko iluzija! In dokler je iluzija domnevam da zame NI primeren cas imeti otroke, ker ce zivim v iluziji, pomeni zame, da nisem dovolj zrel in s tem tudi odgovoren! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, sam a zdej naj mam pa froce zato da me bodo kaj naucili?no way! na tak nacin ze ne! (sej vem da nisi tko mislla, sam komentiram bolj zase...).sploh pa zakaj bi jih sploh mel konc koncev??? sej mi sploh ni, met jih pravzaprav. Da nisi ti kako vodnarsko seme?! Svoboda pa to? Meni je pa fajn, če se tip odloči, da si želi otroka, ne pa tako kot je že Marsa nekje omenila, "da se ga ulovi z otrokom"... Moji sošolki s faksa se je mož ubil v prometni nesreči in ostala je sama s tremi majhnimi otroci, čez eno leto pa je spoznala tipa, ki mu je umrla žena in je ostal sam tudi s tremi otroci. Danes živita skupaj in se imajo prov fajn, ampak starši obeh pokojnih so se jima pa odpovedali.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ja, menda imam precej poudarjeno potrebo po svobodi v mojem chartu??? kakor je povedal Bern?? rojen sm pa 19.2. tko da cist na meji z vodnarjem pravzaprav pa merkur mam v vodnarju tut. ha, full dobr k sme to vprasala... k vidm, da mam ze ceu lajf mocno potrebo po tem da se lahko izrazam svobodno; kakor tudi imeti svoj prostor in mir da se lahko izrazam, etc.. zanimivo! sam, zdej pa ne stekam tist...kdo se je odpovedal?? a ta dva starsa ki sta ostala ziva al kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi mel najraje 3. Se kera javi Hmmmmm. Faire le menage a trois ??? (ostrivcev ne najdem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ce lah 3 priskrbi, lah sklepamo, d ma Milf kr neki zadev postimanih u lajfu!! good luck Milf!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, sam a zdej naj mam pa froce zato da me bodo kaj naucili?dalec od tega da bi jih zato imel, te pa naucijo... ne sam o svetu, tud o sebi, ker vidis VSE - tudi sebe v vlogi otroka (ker zdaj si pac v vlogi starsa). Cist fajn je met otroka/e. Sam ne sme bit iz nekega 'kako naj bi bilo', kot tudi ne zgolj iz neke svoje zelje, vecina folka, ki NIMA otrok, recejo joj jaz bi imel pa tri. ali parcek, dvojcka, fantka in puncko. Kar kaze na to, da je vse cist zidealizirano in da gre za neko predstavo in celo mroda neko egoisticno zeljo. ker - ali je to, da si otroka zelis, dovolj za tud imeti ga?Mislim ker saj otrok ni tvoja last... ker ti, ko si zelis otroka, si ne zelis zbujanja sredi noci in pokakanih plenic, pac pa... kaj je to? neko ujckanje, pripadal da ti bo nekdo? da bos nekaj svojega imel? ampak saj ni tvoj - je svoj, ti mu sam pomagas na poti. men so cudni vsi ti motivi....Po drugi strani pa kao - valjda da ga imas.Sam saj zato - zakaj pa valjda? kje to pise, zakaj je tko, zgolj da ne bomo izumrli, pa saj nas je ze prevec? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ja strinjam!! kokr sm te sploh razumu na koncu... ja itak mas prou, sama iluzija... pricakovanja in tako... pol ga raj nimam kot pa iz iluzije, sej sm napisu tko tut ja. ja ok, sam jst se zdej ne vem zakwa bi ga naj jst sploh meu recimo!!?no, sej me noben ne sili karkoli, ampak, pac ne bi ga mel no. je pa verjetn to tko, da kr pride, in pride verjetno tudi mocna zelja iz nekje nas, da bi otroka imeli; in verjetno takrat vemo da ga zelimo in je prav da ga imamo. tako si predstavljam jaz, da naj bi bilo recimo. sej bo se kdo kej napisu od kje je dobil potrebo ali zeljo imeti otroka spljoh!!?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam, zdej pa ne stekam tist...kdo se je odpovedal?? a ta dva starsa ki sta ostala ziva al kaj? ne, ne, starša obeh pokojnih - se pravi stari strši , ki ne morejo sprejet, da si je bivša snaha oz. bivši zet našel novega partnerja in da otroci zdaj živijo mirno in kvalitetno življenje. saj v bistvu je bolš, če se takih zagrenjencev človek znebi , namesto, da bi bili veseli, da njihovi vnuki srečno živijo naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja strinjam!! kokr sm te sploh razumu na koncu... ja itak mas prou, sama iluzija... pricakovanja in tako... pol ga raj nimam kot pa iz iluzije, sej sm napisu tko tut ja. ja ok, sam jst se zdej ne vem zakwa bi ga naj jst sploh meu recimo!!?no, sej me noben ne sili karkoli, ampak, pac ne bi ga mel no. je pa verjetn to tko, da kr pride, in pride verjetno tudi mocna zelja iz nekje nas, da bi otroka imeli; in verjetno takrat vemo da ga zelimo in je prav da ga imamo. tako si predstavljam jaz, da naj bi bilo recimo. sej bo se kdo kej napisu od kje je dobil potrebo ali zeljo imeti otroka spljoh!!?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>je pa verjetn to tko, da kr pride, in pride verjetno tudi mocna zelja iz nekje nas, da bi otroka imeli; in verjetno takrat vemo da ga zelimo in je prav da ga imamo. tako si predstavljam jaz, da naj bi bilo recimo.Tako tudi je. No vecinoma. Pri meni je ze bilo tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, sam a zdej naj mam pa froce zato da me bodo kaj naucili?no way! na tak nacin ze ne! (sej vem da nisi tko mislla, sam komentiram bolj zase...).sploh pa zakaj bi jih sploh mel konc koncev??? sej mi sploh ni, met jih pravzaprav.edin tak zdrav okolje se mi zdi bi bil kje v kakem pragozdu ali nekje v samoti in naravi, kjer ne bi bilo toliko vpliva civilizacije ipd... ker mi ni gledat otroka kako trpi v teh vsakodnevnih ...... produkta civilizacije.verjetn deloma izhajam iz sebe, svojih izkusenj in mojega dojemanja sveta, kar je zame ze dovolj pravzaprav. In ce torej izhajam iz tega in tako mislim, je morda ze dovolj velik razlog da jih tudi nimam. Ali pa sledim nekiemu vzorcu o starosti in casu imeti otroke. Ali pa sledim svojemu misljenju. Oboje je lahko iluzija! In dokler je iluzija domnevam da zame NI primeren cas imeti otroke, ker ce zivim v iluziji, pomeni zame, da nisem dovolj zrel in s tem tudi odgovoren!Free, pa si privošči sestrico za začetek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ja, Marsa, super si tole napisala. ampak, kako veš, kdaj je pol tista ta prava želja? Nikol si nebi želela otroka kar tako, pa tale pričakovanja staršev...jao...sem dala sama vse to skoz.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, Marsa, super si tole napisala. ampak, kako veš, kdaj je pol tista ta prava želja? Nikol si nebi želela otroka kar tako, pa tale pričakovanja staršev...jao...sem dala sama vse to skoz..Prava želja je takrat, ko komaj čakaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Evo , danes zjutraj smo ugotovili, da je eden ze na poti. JUPI!!!! Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst dva že mam (parček), za tretjega še iščem primernega potencialnega očka Se mi je mal odpulel dons Otroci so super, naučijo te več, kot si sploh lahko predstavljaš x!x Mislim, da nebi smel bit problem Vse se da zmenit <{POST_SNAPBACK}>Hmmmmm. Faire le menage a trois ??? (ostrivcev ne najdem)Ko, šljivi ostrivce, jaz sm za <{POST_SNAPBACK}>ce lah 3 priskrbi, lah sklepamo, d ma Milf kr neki zadev postimanih u lajfu!! good luck Milf!! Preskrbeti tri je resda umetnost, samo hoteti je treba pa mislim, da gre. Vežen je način kako, nekateri z lahkoto preskrbijo tri sam vzgojiti pa ne znajo niti enega. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo , danes zjutraj smo ugotovili, da je eden ze na poti. JUPI!!!! Komu je kaj na poti? Čestitam Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo , danes zjutraj smo ugotovili, da je eden ze na poti. JUPI!!!! Nič ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Nič ne vem sstane, tiho bodi , sej mogoče ona tudi ne ve P.S. Brez zamere PIJAkoma Popravljeno 18. april 2005 -> Milf Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 joj vsi bi mel dva, tri...jaz si še pa enga ne upam met iz enga čist preprostega razloga: trnutno bi ga prekleto težko živela...saj tu se ne gre glih za preživetje, otrok (verjetno)preživi ob kosu kruha na dan, sam kako življenje je to? sej me zagrabi, u bistvu me skoz pomalem drži da bi ga mela...sam taprvo si morm lajf poštimat, eno finančno varnost pa to....sej nebo zmeri tok zajebano, se mi verjetno obetajo še kaki bolši cajti vem da niso vse materialne stvari....sam dons je pač en tak zajeban cajt in otroci že v 1. razredu tekmujejo gdo ma kej bolš pa to...in težko je razložit otroku zakaj pa on ne more met....in ko ga otroci v šoli zafrkavajo, ga dobesedno izločijo, kaj naj otrok takrat reče....mene mata pa mami pa ati rada???ja valda.......mal čudno tole, mogoč za marsikoga nesprejemljivo, sam men se tko zdi....in bom še počakala....trenutno razum zmaguje nad materinskim nagonom Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.