Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj vsi bi mel dva, tri...jaz si še pa enga ne upam met iz enga čist preprostega razloga: trnutno bi ga prekleto težko živela...saj tu se ne gre glih za preživetje, otrok (verjetno)preživi ob kosu kruha na dan, sam kako življenje je to? sej me zagrabi, u bistvu me skoz pomalem drži da bi ga mela...sam taprvo si morm lajf poštimat, eno finančno varnost pa to....sej nebo zmeri tok zajebano, se mi verjetno obetajo še kaki bolši cajti vem da niso vse materialne stvari....sam dons je pač en tak zajeban cajt in otroci že v 1. razredu tekmujejo gdo ma kej bolš pa to...in težko je razložit otroku zakaj pa on ne more met....in ko ga otroci v šoli zafrkavajo, ga dobesedno izločijo, kaj naj otrok takrat reče....mene mata pa mami pa ati rada???ja valda.......mal čudno tole, mogoč za marsikoga nesprejemljivo, sam men se tko zdi....in bom še počakala....trenutno razum zmaguje nad materinskim nagonom Tukaj se povsem strinjam s teboj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo , danes zjutraj smo ugotovili, da je eden ze na poti. JUPI!!!! četitke Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da nebi smel bit problem Vse se da zmenit Ko, šljivi ostrivce, jaz sm za . uau! redko je slišati, da bi se moški navduševali nad gospodinjstvom (faire le menage a trois ), hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj vsi bi mel dva, tri...jaz si še pa enga ne upam met iz enga čist preprostega razloga: trnutno bi ga prekleto težko živela...saj tu se ne gre glih za preživetje, otrok (verjetno)preživi ob kosu kruha na dan, sam kako življenje je to? sej me zagrabi, u bistvu me skoz pomalem drži da bi ga mela...sam taprvo si morm lajf poštimat, eno finančno varnost pa to....sej nebo zmeri tok zajebano, se mi verjetno obetajo še kaki bolši cajti vem da niso vse materialne stvari....sam dons je pač en tak zajeban cajt in otroci že v 1. razredu tekmujejo gdo ma kej bolš pa to...in težko je razložit otroku zakaj pa on ne more met....in ko ga otroci v šoli zafrkavajo, ga dobesedno izločijo, kaj naj otrok takrat reče....mene mata pa mami pa ati rada???ja valda.......mal čudno tole, mogoč za marsikoga nesprejemljivo, sam men se tko zdi....in bom še počakala....trenutno razum zmaguje nad materinskim nagonom Se strinjam, delam na srednji šoli in imam dnevno pred sabo takšne vrste preseravanje , čeprav se mi zdi, da je na srednji šoli to manj izrazito kot med cvrčki v OŠ. ampak je res hudo gledat, kako so eni zafrustrirani, ker si ne morejo privoščit kakega DVD playerja, pa PC -ja pa morja in kina vsak teden... Potem se zaprejo vase , fantje radi posežejo po alkoholu, punce s e zredijo, starši doma so znervirani in utrujeni zaradi nenehne borbe za denar. V večini družin je tak poden, da si še mislit ne moremo. Ko imaš otroka pred očmi pol leta, ti je takoj jasno, kaj se dogaja pri njih doma. Mislim, da je bilo nam lažje, ko smo pred 25 leti začeli hodit v šolo...Človek se kar boji imet otroke, pa ne zaradi financ, toliko se sama že znajdem, da bi imel vse , kar je potrebno, a stanje okolja, v kakršnem se danes mladi gibajo.... pol je pa treba izrečt stavke kot so " uhan v nosu lahko sanjaš, ravno tako rave party in zelene lase ..." Tu pa postane zabavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uau! redko je slišati, da bi se moški navduševali nad gospodinjstvom (faire le menage a trois ), hehe!Kar koli že je samo, da je menage a trois Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam, delam na srednji šoli in imam dnevno pred sabo takšne vrste preseravanje , čeprav se mi zdi, da je na srednji šoli to manj izrazito kot med cvrčki v OŠ. ampak je res hudo gledat, kako so eni zafrustrirani, ker si ne morejo privoščit kakega DVD playerja, pa PC -ja pa morja in kina vsak teden... Potem se zaprejo vase , fantje radi posežejo po alkoholu, punce s e zredijo, starši doma so znervirani in utrujeni zaradi nenehne borbe za denar. V večini družin je tak poden, da si še mislit ne moremo. Ko imaš otroka pred očmi pol leta, ti je takoj jasno, kaj se dogaja pri njih doma. Mislim, da je bilo nam lažje, ko smo pred 25 leti začeli hodit v šolo...Človek se kar boji imet otroke, pa ne zaradi financ, toliko se sama že znajdem, da bi imel vse , kar je potrebno, a stanje okolja, v kakršnem se danes mladi gibajo.... pol je pa treba izrečt stavke kot so " uhan v nosu lahko sanjaš, ravno tako rave party in zelene lase ..." Tu pa postane zabavno. ja sej...ko smo mi začel hodit v šolo, to ni blo tok izrazito, ker tud ni blo tok stvari za dobit...vsi smo mel iste oranžne zvezke pa to...bla je kaka izjema vedno, k so bli doma ful bogati in so mel stvari k smo jih ostali lohk sam sanjali...dans je pa tega več, vsi majo polno rit vsega in vsem je to samoumevno...pa ne gre se sam za materialne stvari....sej gre brez njih, sigurno, apak posledično lahk določene stvari pustijo na otroku hude težave......izrinjen iz družbe in vedno tisti k se nekdo neki izživlja nad njim se bo težko razivil v zdravo samozavestno osebo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Midva imava dva.. Narocili pa tudi nobenega.. Hecno. Se bolj hecno pa je to, da sva bila pri drugem bolj "sokirana" kot pri prvem.. Hmm?!? Razlika je skoraj 9 let. Ko sem prvic zvedel, da bo otrok.. sem si mislil, naj bo raje puncka.. in bila je puncka.. in zdja drugic sem si mislim.. zdaj pa bi lahkobil fantek.. in je fantek.. In pri obeh sem si rekel.. naj spijo ponoci.. in spijo ponoci.. Uff.. To bi mi bila najvecja muka.. ker nikoli ne morem podnevi spat.. in ce je noc bolj klaverna... mam kar malo krizo cez dan. Po eni noci sicer ne.. ce se pa to ponavlja.. pa ni fajn. Ampak vse prezivis.. Drugace pa se mi zdi, da otroci ne pridejo ravno po nasi zelji.. ampak je zadeva bolj skrivnostna.. In tako kot free sem tudi sam nagnjen k svobodi.. tudi jaz sem vcasih menil, da imajo le indijanci lahko se otroke.. Vsi ostali jih samo trpincimo v tem idiotskem sistemu... Samo zakaj je potem prisel?? Midva ga nisva klicala.. nobenega.. torej nekaj koristnega ze vidi v tem, da je prisel. Sicer se da tudi v tem sistemu uzivat, ce vse skupaj jemljes bolj na lahko.. in oddas tisto blesavo dohodnino in ostale prtegnjene zadeve.. vcasih je res prav zabavno..Tko da.. verjetno ni tko kriticno. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 lepo je videt da še gdo tko razmišlja, se mi včasih zdi da če bom čakala na bolš cajte, pol tko ne bom nikol mela otrok sam zaenkrat pa res.....sej si ne želim za svojga otroka da b mev vse kar bi si zmislu...niti slučajno, ampak tko eno normalno in dostojno življenje, za kar pa rabiš eno trdno finančno podlago, pa če nam je to všeč al pa ne.......jaz se trudim bit idealistka in furat prepričanje da gnar ni vse.....sam v to zaenkrat ne želim vmešavat otrok, sej nama u bistvu nič ne fali, jo že nekek pregurama pa čarama pa to...no ja, bo že Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Nam sta se oba tudi kar zgodila... ..prvič mi je bilo zoprno, ker nisem pričakovala... ..po petih letih "hojenja" sva se odločila, da se poročiva, začela izbirati datum in priprave pa tako, jaz pa zanosim ...ful mi je bilo tečno, da sem se nazadnje poročila noseča... Sem razmišljala o tem, verjetno sem se takrat v sebi toliko premaknila, da je bil čas za otroka...pa je pač prišel.vedela sva, da bova imela še enega...sem rekla, ko damo skozi bratovo in svakinjino poroko, da se bom lahko vsaj tam fajn imela, če sem že na svoji bila noseča...pa sem seveda zanosila dva meseca pred obema porokama... men je fajn, tako kot je... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Todika, ko sme jaz zanosila, sva zivela v kletnem vlaznem stanovanju, oba nezaposlena, tud za zret nisva mela, kruh sva si sama pekla, ker sva nazicala prodajalke v mercatorju, da sva na puf moko vzela pa taksno (ne bi smele tega naredit, so pa rekle, saj smo ljudje, pa si lohk mal pomagamo ). Ko pa sem zanosila tam v onem kewdru strahotnem (saj mam tako zgodbo, ki pa je ne morem povedat... ker govori se o nekom in o tej druzini pravzaprav), me je tud najprej mal stisnil, pol sio pa reces, saj je iz istega testa kot midva, bomo ze.In smo. Pa isto tud za zret kdaj nisva mela, sam tamal je imel vse, mu ni nic manjkalo - ze tko pride, vse se lepo porihta. Ko pa gres v neznano, pa te je vedno lohk mal strah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sej verjamem to da se porihta...sam jaz bi rada da se porihta prej sej recimo če bi zanosla tko...po nesreči, če bi se pač zgodil...ok, bi tud šlo nekak če bi ga obdržala.....sam da bi delala na tam, zdejle...uf, se mi pa zdi mal neodgovorno, no ja sej č po nesreč zanosiš je tud neodgovorno...kaj pa vem, čudno je tole pač, kakorkol se obrneš, maš rit odzadi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Todika, mislim podobno kot Marsa, ampak seveda naredi vsak po svoje... velikokrat se zgodi, da takole čakajo, potem se vse uredi, otrok pa ne morejo imeti...in potem panika... saj te ne nagovarjam, da se zdaj odloči za to, sam vedno se nekak izide, verjemi.. jaz sem tut imela oba, ko smo bli čist na nuli, 5 let živeli na 28 kvadratih, da o vlagi ne govorim... Res pa so bili drugačni cajti... ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ja..pa gledam mal okol, pa se nekaterim nikol ne izzide(zakaj se jim ne je drugo vprašanje ), pa tud čist verjamem da ko enkrat maš otroka, si ne želiš da bi blo drgač...če se ti stvari pošlihtajo seveda...velik je takih tle okol, živijo v totalni bedi, najbol bogi so pa otroc sej pravim..enkrat, če bo tko, zihr...rada mam otroke, tud se mi ne zdi da nama bi bil otrok v breme, tko kar se svobode pa tega tiče...sploh nesam pač...grozno se mi zdi, tko ko gledam nekatere in res si ne želim takega življenja za naju in za najine otroke.saj tale finčna situacija ne bo večna, vem da ne bo, ne da upam..in oba si u bistvu želima otroka tko da mogoč vam bom pa gdaj sporočila veselo novico Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ufffffff.. težka tema.. Ne morem dat nobenga takega komentarja, da ne bi mogoč čez 5 minut drgač mislila, al je tak dan danes, al kva? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, mislim podobno kot Marsa, ampak seveda naredi vsak po svoje... velikokrat se zgodi, da takole čakajo, potem se vse uredi, otrok pa ne morejo imeti...in potem panika... saj te ne nagovarjam, da se zdaj odloči za to, sam vedno se nekak izide, verjemi.. jaz sem tut imela oba, ko smo bli čist na nuli, 5 let živeli na 28 kvadratih, da o vlagi ne govorim... Res pa so bili drugačni cajti... ... Astra Imam znanko (slišala pa sem tudi za druge), iz katere smo se delali v mladosti norca, ker sta imela s fantom kar trojno zaščito, da ja ne bi zanosila prekmalu (kondom,tablete pa še pazil je... !!!) Potem, ko sta se poročila, pa na žalosti nista mogla imeti otrok... Dostikrat se to zgodi tudi nbrez fizićnih razlogov... je razlog psiha... Svojih otrok sem si zelo želela in imam tri mulce (v razmahu 3 in 5 let- pri najmlajšem sem imela 35 let). Je super in bilo je super. Kar osemnajst let smo živeli na 59 kvadratih, vsi trije "tamali" v eni sobi- imeli so se super- zvečer so "klepetali", čebljali med sabo... Mislim, da se res potem vse uredi (sedaj je prostora dovolj). Treba se je le odločit (če le nisi čisto brez šans) in potem se nekako stvar razvija dalje.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 vidiš daisy, to je kul, otroke si si želela, marsikdo si jih pa ne in ker se je pač zgodilo jih majo...nekaterim pol stvari stečejo, večini v takih primerih pa ne....sej jaz u bistvu mislim da bi nam blo kr lušno, otrok bi bil zaželen, mislim da bi ga bla noro vesela ko bi se enkrat zgodilo, sam ne še zdej....ne želim da bi blo vse lepo pokvarjeno zarad nekih brezveznih stvari, zarad skrbi ki jih prinese pol taka situacija ko ne veš kako boš živu iz dneva v dan....sej čisto brez šans mogoč res nism, so nekateri še v hujš situaciji, sam men se zdi to pač pomembna stvar, otrok zami ni kr neki...če je za dva bo za tri tud...če se je že zgodilo ga bomo že nekak gor spravli...dans niso taki cajti da bi to moglo bit prepuščeno naključju, in velik manj bi blo gorja če bi še kdo to dobro premislu in se spustu v starševstvo ko bi bil res pripravljen na to... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 to je res, ves ful je tega, jaz sem imela ful orpavka s takimi bejbami (saj sem po mojem pisala o tem v kaki temi o neplodnosti al kaj tacga)... Bodo kao oni povedal, kdaj je pravi cas. Splaniral, zracunal v nulo. Zdaj se ni, ker 'kariera' al kaj tacga, se ni shtalce (najprej stalca pol pa kravca, slisat ne morem te zguljene bedarije)...No zdaj pa bi izvolili pocas imet. e-e... si afirmiral v prihodnost, ostaja v prihodnosti. saj ni solata, da jo bos tkole planiral, ko bos ti rekel, kdaj bo pravi cas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Jaz in moj ljubi pa se glede tega razlikujeva: meni bi bilo vseeno, kdaj in kako bi imela še enega otroka in ravno včeraj sem delala klirblu in mi je bilo kar malo hudo, ker je bil minus (nisva "delala" ampak mi zaostaja menst.) no če bi bila noseča bi bila oba vesela, tudi on, VEM, ampak sicer pa bi on rajši najprej naredil "gnezdo" (kot pravi Marsa štalca pol pa---), ker mu je ful do tega, no res je da se bi fejst drenali, vem pa, da se sproti človek znajde. Glede neplodnosti in tega, kdaj je najboljši čas - tudi sebi sem to včeraj rekla: "Ko bo najbolj tapravi čas, se bo zgodilo. Je že za kaj prav tako, da zdaj še ni." In sem bolj mirna. Vedno mi je težko, ko gledam kakšne družine, v kakšnem živijo, nimajo za jest, pa vse to (mimgrede, moja starša sta se z mano tudi non-stop selila, vlaga, podnajemniki...) - nekaj pa imajo in to je važnejše od vsega: LJUBEZEN, vez, ki jih drži skupaj in močnejše!!!!Upam, da bo tudi pri moji družini tako še vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Upam, da bo tudi pri moji družini tako še vnaprej. Jaz tud! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Verjetno se tudi pri otrocih zgodi tako, da je prav.... Saj vesolje vedno vse porihta, tako da ni kaj dosti planirat, tuhtat, ampak se prepustiti notranjemu občutku brez kalkulacij. Sedajle še ne- O.K. pa kasneje.... No, zdajle pa že... fino, pa dajmo..... Ljudje vse premalo poslušamo kaj zares želimo v svoji globini (pa naj bo to otrok ali ne otrok) in vse preveč preračunavamo in analiziramo situacije... Saj če poslušaš notranji občutek, je tam notri že vse na nek način upoštevano, "skalkulirano"- in materialni pogoji in čustveni in vse..... Tudi pri primeru znanke, ki sem ga opisala, ne gre za kakšno kazen ali maščevanje vesolja.. daleč od tega. Pač naključje, ironija usode bi rekli... Če pa vemo, da naključij ni, je bilo že spet vse z nekim razlogom... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Todika, po svoje maš prav. Midva tud nisva imela bog ve kaj, ko sem zanosila. Eno plačo, svoje stanovanje, komaj kaj opreme.... Pa je vseeno šlo. Zdaj smo si opremili stanovanje, kupili avto, računalnik.... Pa na začetku so nama tudi starši kak dinar posodili, če že nisva s svojim prišla skozi mesec. Zdaj tega ni treba. Tud jaz se borim, da bi dobila službo. Pa potem pravim, da bi imela še enega. Ampak vem, da če bom čakala, ne bo nič iz tega Ravno v nedeljo sem se pogovarjala s parom, ki imata sina, ki je že odrasel in je njun edinček. Vedno sta rekla, najprej stanovanje, pa potem avto....Zmeraj je bilo še kaj na spisku Tako, da se potem nikoli nista odločila še za enega, ker sta se kar naprej gnala za to, da bosta imela vse pošlihtano. Tako, da mi je svetovala, naj kar imam še enega in naj ne čakam, da bo vse OK. Saj se vse sproti pošlihta. Potem ko imaš enkrat otroka, še prej ker veš za koga vse to ustvarjaš. Mi pa res razmišljamo še o enem, ker si mala tako želi imet bratca ali sestrico. Ko smo bili na obisku pri novopečenih starših, so se ji tako oči svetile in je bila res vesela, da ga je lahko malo popestvala. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljudje vse premalo poslušamo kaj zares želimo v svoji globini (pa naj bo to otrok ali ne otrok) in vse preveč preračunavamo in analiziramo situacije... Saj če poslušaš notranji občutek, je tam notri že vse na nek način upoštevano, "skalkulirano"- in materialni pogoji in čustveni in vse..... Se strinjam. Pa tako kot je Surangeni rekla, da "revni otroci nimajo materialnih dobrin imajo pa LJUBEZEN" je čisto res. Ker poznam dosti družin, ki otrokom nudijo vse in še več, samo da tako nekako opravičijo pomanjkanje časa zanje. Takšni otroci se mi smilijo. Otroci so kot rožice. xrosex Rabijo vodo, hrano in veliko ljubezni. Ostalo je le nepotrebni balast. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Full je težko do otroka prit, a ni res? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Se strinjam. Pa tako kot je Surangeni rekla, da "revni otroci nimajo materialnih dobrin imajo pa LJUBEZEN" je čisto res. Ker poznam dosti družin, ki otrokom nudijo vse in še več, samo da tako nekako opravičijo pomanjkanje časa zanje. Takšni otroci se mi smilijo. Otroci so kot rožice. xrosex Rabijo vodo, hrano in veliko ljubezni. Ostalo je le nepotrebni balast. že že sam tud nimajo vsi revni otroci ljubezni..pa tud to okol nepotrebnega balasta ne drži glih....če pogledaš okol sebe...otroci ki trpijo pomanjkanje nepotrebnega balasta se v nekaterih primerih razvijejo v barabinčke, ki pozornost nase vlečejo z traparijami, z nasiljem.....v drugih primerih pa se zaprejo vase, so nesamozavestni, počutijo se odrinjene, prikrajšani so za en normalen socializacijski postopek.....žalostno, sam prekleto res...pa ne gre se za neko planiranje, jaz ničesar v življenju ne planiram, naučila sem se poslušat sebe, če poslušam svoj notranji glas se vedno vse dobro izteče in v tem primeru vse v meni govori da še ne....in to je zame dovolj, ker vem da ko bo pravi čas bo vse ok in u bistvu mi je vseen če se cel svet ne strinja z mano, jaz vem da zase mam prav in to je najbol važno...saj konckoncev za moj lajf se gre in za moje otroke..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vedno sta rekla, najprej stanovanje, pa potem avto....Zmeraj je bilo še kaj na spisku Tkole sva se midva 9 let pogovarjala o drugem. Nekak se nama je zdelo, da bi bilo fajn, da bi otrok imel brata ali sestro.. da ima vsaj nekoga.. in vedno je bilo nekaj na spisku.. vedno sva rekla.. OK.. bomo se enega.. empak definitivno zdaj to ni mogoce.. in sva takoj nasla 1000 razlogov, zakaj ni mogoce.. ampak nemogoce je mogoce.. Tamau je kar prisel.. in se malo reorganiziras in potem vidis, da je tko celo bolje.. Kot bi vedel, kdaj naj pride.. Sej je vedel.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.