Misty 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Saj te nč ne silmo, ti že veš zase najbolj, kdaj bo čas za to. Saj nisem rekla, da je ljubezen vse, tud drugo mora imet. Jasno, da mora imeti oblečila, obutev, prostor za igranje in igrače. Ampak jaz sem mislila v tem smislu, da je pomembno imeti čas za otroka, mu pokazati ljubezen, ga spodbujati, učiti, pohvaliti.... kot pa da mu vse kupiš kar si bo želel in še več, ker tako nekako opravičiš pomankanje časa zanj. Dobrine ne nadomeščajo ljubezni. Imeti mora oboje. V zmernih količinah, da odraste v duševno zdravo osebo. Sam sem pa ponosna na svojo hči. Ko hodiva čez park pozdravlja ljudi, ki jih sploh ne pozna in se ji tako dobro zdi, ko ji ti tudi odzdravijo. Tako da vem, da jo prav vzgajam. Sem bila pa enkrat prav šokirana, ko sem imela opravka z razvajeno smrkljo, ki je verjetno dobila vse kar si je želela in da otrok star 7 let nima nobene manire, je pa res huda. Drugače pa tudi otroci morajo vedet, da ni samoumevno dobiti kar si želijo. Pri nas si neko naprimer igračo zasluži s tem, da se trudi bit pridna, da se lepo obnaša, da pospravi igrače.... Tako je to obenem nagrada in šola v tem smislu, da potem ceni kar je dobila in ji je tudi motivacija za naprej. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj nisem rekla, da je ljubezen vse, tud drugo mora imet. Jasno, da mora imeti oblečila, obutev, prostor za igranje in igrače. Ampak jaz sem mislila v tem smislu, da je pomembno imeti čas za otroka, mu pokazati ljubezen, ga spodbujati, učiti, pohvaliti.... kot pa da mu vse kupiš kar si bo želel in še več, ker tako nekako opravičiš pomankanje časa zanj. Dobrine ne nadomeščajo ljubezni. Imeti mora oboje. V zmernih količinah, da odraste v duševno zdravo osebo. Drugače pa tudi otroci morajo vedet, da ni samoumevno dobiti kar si želijo. . sej...približ tko si jaz to predstavljam.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 dan ima 24 ur...enih petnajst let je pač otrok prioriteta in kaj je to proti celmu lajfu ves ostali materialni štaf, pa itak počaka zrel pa itak nikoli nisi dovolj, če izhajamo iz predpostavke da vse življenje se učimo in zorimo itak kakor boste naredili bo zmeraj prav Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 [itak kakor boste naredili bo zmeraj prav Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mislim, da je Misty kar precej resnice povedala v tej temi. Edino, kar se mi zdi se pomembno je, da znamo otroku puscati svobodo. S tem mislim, da ga ne teramo za vsako ceno v nekaj, kar mi le mislimo, da je za njega najbolj prav. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ojla.Kakor sem zgoraj prebrala ,da je do otroka težko prit, vsaj za nekatere, se strinjam .Ko pa ga dobiš ,se svet spremeni.Otroka vzgajas ,da bi odrasel v lepo vzgojenega človeka, vendar se stvari lahko kaj kmalu spremenijo.Hvala bogu jaz imam dva odraščajoča cukrčka ,ki mi pomenita vse na svetu.Poznam pa primere ,kjer ni tako lepo in čudovito.Otroku moraš predvsem dajati varnost.Kajti če se otrok ne bo počutil varnega pri starših ,se lahko kaj kmalu obrne drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Kaj si ti še zmeram brez otrok.Bo treba mal pohitet.Pa saj otroci tako hitro odrastejo ,potem pa ostaneš sam. Pa nikar ne misli ,da sem tako stara, ker tako razmišljam.Sm še mlada mamica ampak sem dokaj hitro začela razmišljat o otrocih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Fer Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja saj imaš prav.Človek more res dozoreti. Veš ,ko so otroci majhni je vse čudovito, mislim imaš majhne težave ,ko pa so v fazi odraščanja , jim moraš znat pa prisluhnit in jim stati ob strani.Mene imajo moji otroci za mamico predvsem pa prijateljico ,kateri lahko zaupajo . Včasih se je treba spustit na njihov nivo in prebubiti otroka v sebi.Tako se vsaj jaz počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 V glavnem imaš prav.Glej tok ti bom povedala. Jst sem imela prvega pri dvajsetih , drugega pri dvaindvajsetih .Večinoma časa sm preživela sama z njimi .Saj je moj partner večino časa preživel v službi ali s prijatelji . Pa so se dogajali vzponi in padci , žalost in veselje.Samo eno pa drži , za vzgojo otrok ,če jih hočeš vzgojiti dobro, sta potrebna dva. Jst jih imam pa šele 33.Ni mi žal da sem jih imela tako hitro. V glavnem otroci odraščajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ne me narobe razumet Hotla sam ti samo povedat , da ni vse tako lepo , ko pridejo otroci .Veš smiljo se mi tisti pari , ki pa otrok sploh ne morjo imet . Jst si ne predstavjam ,da bi mi dan minil brez mojih dveh sončkov.No saj pride kakšen da ko bi vse poslala v....... ampak...Otroč imajo take fore za umret od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ne me narobe razumet Hotla sam ti samo povedat , da ni vse tako lepo , ko pridejo otroci .Veš smiljo se mi tisti pari , ki pa otrok sploh ne morjo imet . Jst si ne predstavjam ,da bi mi dan minil brez mojih dveh sončkov.No saj pride kakšen da ko bi vse poslala v....... ampak...Otroč imajo take fore za umret od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jst si ne predstavjam ,da bi mi dan minil brez mojih dveh sončkov. jaz pa komot. pa se tamle pravis - smilijo se mi.naj se ti ne!Ti svoje pedenaj pac, pa kul, bodi vesela pac zase, drugi imajo pa svoje variante. nekdo ima pa invalida, pa se vsem smili. naj se jim ne, morda ima vec moci kot vsi oni skupaj in morda se ima dbest v tem odnosu in ne bi menjal za nic!! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz pa komot. Ma naj prijateljica res čudovito punčko, leto dni staro.Pa ko grem na obisk, se že po eni uri jadrno odrolam :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Lupus in fabula!!!!!!!!!!!! x:Xx sem te priklicala! in si jadrno priletela. Rocno si uletela...in seveda nadvse ocarljivo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 O čauski Mars! Čisto papeško sem razpoložena, dbest sem nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ful vesela, sem te ze nekajkrat prav pogresala in evo te! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Hvala! Saj jaz tudi tebe in vso ostalo bando pokvarjeno Sem vas pa dokaj redno do sitega načitala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 A ste zdravi zdaj in OK? Glavno da si na zvezi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Oh, vseh sort se dogaja! Sem pa zato NAZAJ na lf-jčku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Upam da dobrega, da si pa spet na lfjcku pa - :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Aja, ups, tema Enkrat.....eno Margerito bom imela. Ne vem zakaj, vendar kar čutim, da bom imela eno princesko. Verjetno imam zelo poudarjen svoj židovski gen. Nisem niti malo tradicionalist, kar se tiče (naročevanja) otrok. Nisem še pripravljena za materinstvo. Še dobro, da živim v državi, kjer se ženske na severu I odločajo za (enega) otroka po 35. letu, moški pa po 40. Drugače 100% furam družinsko življenje z Velikanom, Velikanko in Mačko. Skupaj delujemo kot totalni norci (bedaki in konji )Sem silen pristaš svobode in samostojnosti, (bolj če sem jaz v pitanju ),sicer pa se bojim, da mi bo tudi pri otroku totalno ven udarila moja deviška Luna, ko imam čisto VSE na broju, pod kontrolo in ključem :xx!: Sama sebi grem na jetra zaradi tega! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam da dobrega, da si pa spet na lfjcku pa - :palec: To je pa res super dobrodošlica! Hvala, res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enkrat.....eno Margerito bom imela. Ne vem zakaj, vendar kar čutim, da bom imela eno princesko.tko sem jaz... kar vedela... da bom imela tacga fantka... da bo tak... timcek... je rekla ginekologinja, kaj pa ste narocil, sem rekla, aja, vseen mi je, sam jaz vem da bo sin, me pogleda, pravi, a, ne vem, ne vem, se ne vidi mashnchke... sem si mislila, jaz ze vem...Pokazem prvi ultrazvok posnetek, pravim tomiju, a hoces videt prvo fotko od nasga sina? pa pravi kako pa ves da bo sin?ja ker pac vem. sem hotla sina, v bistvu, ce ze, ce bi lohk zbirala, se bolj ujemam, manj se komplicira pa tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 zakwa tolki od vas kle pisete: 'se ze NEKAK uredi'... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.