Guest sstane 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakwa tolki od vas kle pisete: 'se ze NEKAK uredi'... Samo se nič ne uredi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 No, če se vrnem nazaj, k temi...hm...jst bi mela najrajš dva otroka....fantka in punčko....ampak bomo še vidl...mela bi jih šele po tem, ko bom končala faks, dobila krasno službo in partnerja, a place to live....pol pa akcija....drgač pa ob tej podpori, k jo nud država...ni čudn, da se vse manj parov odloča...tisti, ki pa se že, majo pa zelo hude probleme z zanositvijo....mam par prjatlc, k se že kr neki časa ornk matrajo in si ful želijo, pa ni ni.... Itak je pa otrok ful strošek (že kr vidm, kok ste se eni zgrozil zdele, ob branju te besede...počakte, da razložim do konca!), če gledamo na to tko, da ni zagarantiranih rednih služb za nedoločen čas, stanovanje morš res utrofit, ni pa nemogoče, da se Sultan of Brunei nesmrtno ne zacopa vate, k pol jih lohk pa za cev fuzbal tim našopata....ni problema... Sej bomo še vidl, kako bo kej čez 5-10 let, ko bi nej jst mela.... Drgač pa vem, kaki sončki so in kumi čakam, da moja sekica rodi enkrat konc septembra, da bom teta in bom lohk razvajala enga cukrčka mejhnga....iiiiiiiiiiiiiiiiii, nej bo že kmal septembr, madona! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 sm cist neki druzga uprasou!! dej mal ber no! sploh pa se VSE samo uredi! tisto kar clovek poseze not, je ponavadi le shit.no, vcasih tudi ne in bog cloveku pomaga in mu roko ponudi, ko pocen kaj 'primernega'.ce pogledamo okoli nas, pa je clovek kot ego kar mocno posegel vmes.Ce prevedem to na delovanje najinih obcasnih frekvenc, bi rekel: ali se bosta sol in fhes prodala sama, ali pa se bo z tezenjem folku. no, saj vec pa ni treba razlagat. razen, da, ce se bo zarad tega rodil kaksen otrok v lepsi svet, bolj zdrav in z bolj zdravimi starsi; pol pa sploh vredi!! ---------Samo se nič ne uredi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 jaz pa imam fantka pa punčko. No, mladeniča in mladenko. In dojenčki tako lepo dišijo...mmmm.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Čist na kratko... želim si dvojčka, s tem, da bi bila punčka in fantek...joj, kako si to želim...in upam, da mi bo zneslo...mislim ne meni...moji bodoči soprogi ! Pa še najmanj enega posvojit...to absolutno, neglede na spol !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čist na kratko... želim si dvojčka, s tem, da bi bila punčka in fantek...joj, kako si to želim...in upam, da mi bo zneslo...mislim ne meni...moji bodoči soprogi ! Pa še najmanj enega posvojit...to absolutno, neglede na spol !! Jst bi mela tud ful dvojčka, tko kt ti...sam v naši femili glih ni predispozicije za to....sploh ne vem, če jih je kdaj kdo mel, če pa že, pa dolg nazaj....morš tako najt, santos, k so mel kšn rod ali dva nazaj dvojčke, pol pa bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi mela tud ful dvojčka, tko kt ti...sam v naši femili glih ni predispozicije za to....sploh ne vem, če jih je kdaj kdo mel, če pa že, pa dolg nazaj....morš tako najt, santos, k so mel kšn rod ali dva nazaj dvojčke, pol pa bo! Al pa de se spravis otroka delat, ko bo sonce v znamenju device. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...362.php?Nxn2=40slab okus al dobra jajca? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Bi rekla - kar oboje?Jajca definitivno Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ..jst bi mela najmanj tri otrocke.. ..no, ce bi bla sila bi mela dva ..ce pa bi bla res sila, bi pa mela enga..nee..ta en sigurn ne bi sam ostal..ce ne bi slo drgac, bi pa se ksnga posvojila..sam glede na to kok je treba cakat..ne vem..tud pri men so dvojcki dobrodosli..obe vrsti ( )sam glede na to, da je to nekak dedno, se pri meni obeta moznost kar se tice spola pa bi blo fajn, ce bi bla prisotna oba..v glavnem pri men je rezervirano za tri otroke..hocm, da bo pr nas v bajti veselo, zivahno in poskocno.. jeeee, komi cakam, upam da se mi bo v prihodnosti izpolnila ta zelja..ah, kaj je z mano.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jaz bom mela 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 enega! da mu stišim vse v rit zdaj me pa kar grdo glejte in zmajujte z glavami Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Zakaj bi te grdo gledali? Meni je cisto vseeno koliko otrok imas ali jih bos imela. Glavno, da vem zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jest pa ne vem ce bi mel otroka. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kok ste hecni. 4. 3. kar poveste, plan in vse... jaz vem, da si ga pri 20. nisem cist nic zelela...V bistvu sem mislila, da ne bom imela otrok, ker se mi je zdel, da 'nisem tip za'. (sam jaz za marsikaj 'nisem bila tip za' - mdr za avto, internet in racunalnike itd. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jaz bi pa sicer bi mel otroka, sam se zdi da je za otroka boljse, da nima mene za fotra. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa sicer bi mel otroka, sam se zdi da je za otroka boljse, da nima mene za fotra. Pa ne... ZAKAJ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Zato ker sem prevec nestanoviten in spremenljiv, da bi me otrok lahko skuzil.Po mojem bi ga samo zmedel in bi odrasel v psihopata. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ah Kaksno mnenje mas o seb...Bos pa bejbi dobil tako, da ga bo v red spravla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 brez skrbi točno takega da mu ispegla samopodobo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 saj sem tud jaz bla taka, samson, da ne govorim o mojmu fotru, ki je bil SE BOLJ tak. pa nisem glih psihopat, no. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No saj mozno, da se bom spremenil.Sam trenutno je situacija zagotovo taka. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Definitivno se boš spremenil...edina stalnica je sprememba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mislil sem spremenil v smer, da bom sposoben vzgojit otroka. Drgac mam pa urana direkt na asc. pa se v dvojckih sonce, tko da vem da se bom veliiiiiiiik spreminjal, ja. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 nic hudga, jaz mam pa neptuna, urana pa direkt na mc... pa riba sem, ki je tud dvojna... pol je vse smooth... tak bo, ki bo tocno tebe rabil....Moj sin je bolj trden in stabilen kot jaz, npr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.