Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 zato ker jim je bla vsec cifra? moram v eno drugo temo se oglasit (sem glih vceraj vidla, pa dons, ko tole vidla osvezeno, si rekla, da moram se 'tja' rect kako besedo ali dve). jaz zlo ne maram zijalastosti...nikjer. je ne maram (ja, res je, sama sem tud zijalasta, shpegu, vse, priznam .., skratka, vemo kje smo, sam vseen)...se manj maram manipulacije (in sovrazim one na nizke finte)... zal... sem vidla vse rpevec tega, da bi lohk idealisticno gledala na to temo, na ta predmet... tipe se vas da ful zmutit na te finte - posadit drevo, zaplodit sina (x!x OCE scena - pravi moshki pa to). in fino... ko si *glih not*, na, pa se enga (v imenu stare dobre tradicije nekaksne al cesa)... in pol je konc.ne delajmo si utvar, tega je vsaj 30 posto... dva je tko fajn.. in se dve osebi srecata, mata otroka... SE ZGODI.. potem pa je *naravno in normalno*, da je vsaj se eden ("a ste ze kaksnega bratca narocil", in to sprasujejo tamale?! :xx! "...lustn, ne, se bodo igral skup, pa drug druzga pedenal, pa jim NE BO DOLGCAS..." (bodte pozorni, ne boste verjel, kolkrat boste slisal ravno ta argument :xx!--pa se tko.. "lustno je, ce je druzinca pa to.." bomo prec zrihtal: tim, fuzbal mostvo, al pa pac kakrsnokoli ekipo.. vse v stosu stare dobre *druzinske firme*, stare dobre institucije. ~ ~ ~ maram pa ljubezen. in maram jajca. in ce hoces met 100 otrok, wow!!!!!!!!!!!!!!! GO for it! svaka cast, da sfolgas. jajca blazotna¨!sam - shendly!!!!!! sam ce ne?ce mi bos rekel, hocem met 100 otrok, ker je tko lustna cifrca, kasnej pa mi bos reku, "ja sam poslus!!!!! teb je lahko, jaz mam pa 100 otrok", bom pa rekla.... nc nom rekla... sam... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Postaneš mati naroda, pa jih imaš dva miljona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Sstane Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 punco in fanta si želim, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 jaz pa sem si zelela fanta (ce ze, da se lohk clowk zmisljuje).. in ga mam.so me vprasal, kaj ste pa narocil, sem rekla, vseen mi je, sam vem da bo sin. prvi ultrazvok (ko sploh ne ves kje je kaj ) . fotka, recem frendu - a ces videt prvo fotko od nasga sina? prav ja kako pa ves da bo sin..ja vem ne. to pac ves.. al kaj... otroc so fajn..taki bodoci odrasli lustni..pol jih pa...nc..otroc so fajn, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Jaz tud, alf. Čeprav....tud če bo samo punca al samo fant bo čist ok.....da bo punca, fant, punca, fant, punca......pa že mal dvomim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ti ush mel puncko mick, itak. ce bos mel.. al pa prvo.. no postav me na lazh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 ....kulllllllll Moški rod v familiji ima prve otroke vedno sinove.......al celo samo sinove. V bistvu.....ma pismo, težko rečem, da bi celo tud raje imel hčer......včasih sem mislil tako......tko da.......kul. Kdaj pa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 vsako zivljenje je sveto, vsako posebej, spesl...kar stepnit x krat otrok.... se mi zdi nenazadnje mal neodgovorno. nenazadnje mamo pol jamranj ful, odnosi, frke, tezave, materialno, ne moremo sfolgat... itd.v puberteti (x krat) mas torej namest 1x - 5x obravnavanje tem: 'zakaj sem se rodil'.. in taksna vprasanja, ki se porajajo skor vsem razmisljajocim in morda obcultjivejsim...tko da, jaz osebno pravim: dejmo rajs na kvaliteto mal pocas no, namest na kvantiteto.men je zivljenje sveto, no...ne sam, ko gre za ubijanje...tud ko gre za na svet spravljanje... se ne strinjam s tabo sploh. razen s tem, da je zivljenje sveto pri nas smo sterje, pa nam ni blo vedno lahko.. ampak ce bi gledal na to bi biv js sincek edincek. hvalabogu, da nisem!!!!!!! vsaj nism (tok zlo) razvajen.. clovek pa itak nima nikol zadost (zmer hoce vec in vec). kdaj si pripravlen na otroka..pravzaprav nikol cist. vedno (je) b(il)o tezko. dandanes mecejo naprej studij, kariero.. (vcasih pa se za jest niso imeli + starsi so delali po cele dneve.. pa je bla vseen cela kopica otrok - srecnih!!) ponavadi so take druzine v resnici veliko srecnejse! ja seveda imajo tudi tezke, zelo tezke trenutke.. (zaradi pomankanja denarja). toda katera druzina pa jih nima.. zelo sem vesel, da se nisem rodil v eni bogati snobovski familiji!! al pa ksni nesnobovski familiji, pri starsih, ki so sicer super ampak zivijo za delo - jim je to zivljenje (ala pri starsih, ki delajo na univerzi). presrecen sem, da sem se rodil v dokaj stevilni familiji.. v kateri nam sicer ni nikoli nic mankalo pa tudi nicesar nismo imeli prevec..pri familji, ki ne zivi za delo ampak drug za drugega! nikoli za nikogar ni zmankalo casa! (no kdaj tud ) res pa je, da bi si kdaj pa kdaj zazelel tudi malo tisine - te pri nas pac ni (ceprav mi je zlo odvec pa bi rad vidu, da bi blo drugac) je pravzaprav u redu tudi to, da si moram sam priskrbeti zepnino (kot mlajsi sem jo sicer dobival nekaj malega). kreganja pa pizdenja je pa zmer velik. ne primankuje tud najhujsih kletvic. zmer se drazmo pa tko.. sam se nikol grdo ne drzimo drug na druzga za vec kot eno uro - nekaterim se zdi to cudno. to je super.. zamere so za trotnle. da je pa 5 otrok 5x vec tezav kot 1 otrok pa tud ne drzi! treba si je pomagat tud med seboj. marsa to so tipicni brezvezni razlogi.. ce ni casa za 3 otroke ga tud za 1 ne bo! ma pa velik sans, da bo tak otrok veliko bolj razvajen! ce pa je otrok vec pa znajo ze sami poskrbet za nekaksno ravnovesje in tudi ce so prepusceni sami sebi se veliko lazje znajdejo. bratska vez je najozja sorodstvena vez! ceprav na videz ne pomeni nic - v primerjavi s prijatli.. te vezi se ne, da pretrgat!! to je le moje mnenje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ....kulllllllll Moški rod v familiji ima prve otroke vedno sinove.......al celo samo sinove. V bistvu.....ma pismo, težko rečem, da bi celo tud raje imel hčer......včasih sem mislil tako......tko da.......kul. Kdaj pa? Po devetih mesecih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Ne zezi, k mal pa me res zanima, če bo Marsa še kako rekla........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 nols... ok, spostujem tvoje mnenje, pravzaprav me veseli, ko mislis tko. gre pa sam za prioritete v bistvu...kaj bi rad pocel... morda einstein ne bi bil einstein, ce bi mel 14 otrok (vsi od njih pa bi seveda cutili nadbratsko medsebojno povezavo ).in, nis(m)o vsi za vse. in se - ti si bik, jaz pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Jaz pa tk hitel gledat kaj Marsa piše..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 nols... ok, spostujem tvoje mnenje, pravzaprav me veseli, ko mislis tko. gre pa sam za prioritete v bistvu...kaj bi rad pocel... morda einstein ne bi bil einstein, ce bi mel 14 otrok (vsi od njih pa bi seveda cutili nadbratsko medsebojno povezavo ).in, nis(m)o vsi za vse. in se - ti si bik, jaz pa ne. no to pa ze.. pac nisi lih prevec druzinski tip. to je to. rajsi pocnes kaj drugega.. res je, da otroci pomenijo tud ene vrste odrekanje..ti pa zato dajo kaj drugega - vsak se odloci zase.kdor pa si zares zeli velike druzine, naj jo ima. a je naj ne zanemarja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Jaz sem pa mogoče preveč egoistična, da bi imela toliko otrok. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Jaz pa tk hitel gledat kaj Marsa piše..... Škoda, da ni več ta glavne šlogarce na forumu, ona bi ti trofla u nulo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 nols, jaz gledam na VSE - torej tud na tiste, ki jih nimajo in na tiste, ki jih ne morejo imeti.in na tiste, ki so se tko odlocil, brez da bi moral met slabo vest okol tega. jaz ze vem, konc koncev mam jaz otroka, ti pa ne.ja vem jaz sem starejsa..ampak vseen.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Sm vedu, da bom na "ignore"..... Sam me res mal firbc mantra. Pa saj štekam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ma ne sam ne da se mi zaplest v poogovor z vsemi..pa nols je nekak najbolj resno odreagiral.. pa tko..sem hotla razjasnit, on ocitno ne pozna tolk te moje plati...da ko gre za utezh, se rajs prikljucim na lazjo stran... seveda pa ne kar na slepo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 nols, jaz gledam na VSE - torej tud na tiste, ki jih nimajo in na tiste, ki jih ne morejo imeti.in na tiste, ki so se tko odlocil, brez da bi moral met slabo vest okol tega. jaz ze vem, konc koncev mam jaz otroka, ti pa ne.ja vem jaz sem starejsa..ampak vseen.. ma sej ne mislim, da bi mogu met kdo zarad tega, ce nima otrok slabo vest odlocitev vsazga posameznika itak ce se ne pocuti, se pac ne pocuti.. ce cuti, da bi mel enega otroka naj ima enega.. ce cuti, da bi jih mev pa 5 jih nej ma pa pet (sam, da jim ne bo treba lih beracit - ce pa lih vsega ne dobi-->je edino pravilno) otroci se morjo tud sami micken znajdit - odlocat! potrebno jim je dati predvsem obcutek varnosti, zazeljenosti, ljubezni, povezanosti..skromnosti pa je tko al tko povsod premalo.. in na zalost ni vec nobena vrednota. ne zagovarjam zdej ne vem kaksno pretiravanje ampak po drugi strani bi se bilo potrebno zamislit kaksno pretiravanje je dandanes s potrosnjo.. in ta strah, da bo nam (nasim otrokom) ne vem kaj vse primankovalo.. pretiran strah.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Tole tematiko sem ravno danes obdelovala...matr saj ne veš kaj bi rekel...a jih imeti veliko ali ne....Nekako se vsi ravnamo po svojih finančnih zmožnostih, pač tako je, nekateri gredo pa v ekstrem, kolikor jih Bog da, pa bo že kako stil ....recimo moja sošolka jih je pri 25 imela 5...samohranilka....v službo seveda ni hodila, ker je bila stalno noseča, pa itaq je živela od otroških dokladov, dobila je socialno stanovanje, socialno podporo in je dobila več denarja, kot pa če bi hodila v službo, ker ima končano samo OŠ...njej se ne splača delat....zato pa davkoplačevalci plačujejo, da je ona produktivna, da njeni otroci spijo na toplem, da imajo njeni otroci v šoli brezplačno malico in letovanje itd....... ker marsikatera družina kjer sta 2 minimalca in imajo 2 otroka, nimajo tega...ne brezplačne malice, ne letovanja in še marsičesa.... ...druga skrajnost, znana ljubljanska podjetnica vozi otroka z BMW X5 v šolo, pa ima otrok regresirano prehrano, oz. je sploh ne plačujejo, ker imajo prikazan najnižji OD, tudi ko je bil palček še v vrtcu je stalno visela na listi neplačnikov.... razno razni ljudje....nism pametna Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Jaz bi najraje imela enega, pa tistega oreng. To je mišljeno, da bi res dobil to kar potrebuje od mene in od očeta. Na vseh področjih. Če bi pa že imela lahko pod istimi pogoji še enega, bi se pa rodil največ dve leti po prvem. Ne vem zakaj, hočem da med njima ni prevelike razlike v letih. No vem, moj brat je starejši 9 let in to je prevelika razlika. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ma, kaj pa vem, če bom sploh mela...če pa že bom , bi mela pa 2. Se mi zdi bolš, kt pa sam enga...zdej bom mal posploševala, ampak večino edincev, k poznam, so ful razvajeni. Pa tko, bed je, k nimaš neke vrste partnerja v šimfanju staršev. Kdo te bo bolj razumel, kok je mami sitna in fotr tečn, kot pa nekdo, k jih prenaša skupi s tabo. Morš met enga zaveznika, no. No, napovedana sta mi bla pa dva. Bomo vidl. Itak pa, če/ko jih bom mela, bo to nad 30 leti, k prej ni variante...je treba diplomo spelat, pa ta pravga desca najt, pa redno službo, stanovanje, pol bomo pa prbližm prpravljeni na tole težko nalogo. Pa še hudič je to, k bi rada enkratno vzgojila svoje otroke, da bi bli spoštljivi, poznali bonton, skromni, samozavestni, prijazni....hkrati bi mel pa vse, kar si lohk poželiš. Mission impossible, a ne? Joj, spet sm ''pametna''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Joj, spet sm ''pametna''. Vse je ok, sam ahti da ne boš prej penzije dočakala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.