Pika Pikica 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 jah, lohk se tud to zgodi...pr men se nkol ne ve. Kdo bo pa tako sitnobo prenašu. Še dobr, da obstajajo Banke sperme, če me kdaj worngi zatrga, da bi zibala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Še dobr, da obstajajo Banke sperme, če me kdaj worngi zatrga, da bi zibala. A ti bi kar na kredit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Na lizing (leasing) ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 dejansko bi jest mela 2 otrocka...... kako pa bo, bomo pa vidl, ko bom velika se zmer se mi pa zdi bl vazn da je najprej stalca pol pa kravca...... tko da se neki casa namo nc zibal, razen od prjatlc otrocke, k so ze totalno notr v sceni - gradijo hise, rihtajo stanovanja..... jest pa se mal uzivam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Js bi jih mela 4! Ampak bo čudež če bom lahka imela vsaj 1! ŽALOSTNO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Koliko otrok? Od 0 do 3 ...nič več... Razlog imeti več otrok(ker imamo otroke pač radi), je...hmm.Če imamo otroke radi, jih imamo pač prezpogojno: so naši, tuji....beli, črni, rumeni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Jaz imam pa dva, sina 12 let in hčer 10 let. Takšno število in kombinacijo sem si vedno tudi želela, toda vse bolj ko odraščata me napada želja, da bi imela še kakšnega, potem pa pomislim spet nazaj.........na vse kar pač spada zraven........vsa zbujanja, padci, bolezni, strah, da se kaj ne zgodi itd............seveda je tu veliko več pozitivnih in lepih stvari (da me ne bo kdo narobe razumel), pa kljub temu.........sedaj, ko sta že tako velika, so pač drugačni problemi, pogovori, itd. Pa tudi , če pogledamo iz finančne strani.......pride do problema, ko pomislim na šolanje in na vse kar nas čaka v bližnji prihodnosti.............tedaj misel na dojenčka kar lepo preženem.Kakorkoli, zelo sem hvaležna za ta dva sončka ki jih imam in moram povedat, da si ne znam predstavljat življenja brez njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 jst bi imela dva... tko da bi imela družbo skoz... jst ne vem, kaj bi blo z mano brez mojih bratcev ... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emo 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Jaz bi jih imel na ducat. Vem da nisem realističen. Otrok zahteva stroške in cajt. Amak jih bi imel čim več. Kaj lahko rečem sem pač tak tip. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.