Skoči na vsebino

Koliko otrok

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 358
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dejansko bi jest mela 2 otrocka...... kako pa bo, bomo pa vidl, ko bom velika x:Dx se zmer se mi pa zdi bl vazn da je najprej stalca pol pa kravca...... tko da se neki casa namo nc zibal, razen od prjatlc otrocke, k so ze totalno notr v sceni - gradijo hise, rihtajo stanovanja.....

jest pa se mal uzivam x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

Koliko otrok? Od 0 do 3 ...nič več...

Razlog imeti več otrok(ker imamo otroke pač radi), je...hmm.Če imamo otroke radi, jih imamo pač prezpogojno: so naši, tuji....beli, črni, rumeni....

Jaz imam pa dva, sina 12 let in hčer 10 let. Takšno število in kombinacijo sem si vedno tudi želela, toda vse bolj ko odraščata me napada želja, da bi imela še kakšnega, potem pa pomislim spet nazaj.........na vse kar pač spada zraven........vsa zbujanja, padci, bolezni, strah, da se kaj ne zgodi itd............seveda je tu veliko več pozitivnih in lepih stvari (da me ne bo kdo narobe razumel), pa kljub temu.........sedaj, ko sta že tako velika, so pač drugačni problemi, pogovori, itd. Pa tudi , če pogledamo iz finančne strani.......pride do problema, ko pomislim na šolanje in na vse kar nas čaka v bližnji prihodnosti.............tedaj misel na dojenčka kar lepo preženem.

Kakorkoli, zelo sem hvaležna za ta dva sončka ki jih imam in moram povedat, da si ne znam predstavljat življenja brez njih.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...