Skoči na vsebino

Koliko otrok

Mick

Recommended Posts

xg:Dx xg:Dx

Jaz sem v bistvu najbolj uzivala, ko je bil star 3,4 leta. Se je dalo sporazumevat, lusno igrat, vse ga je zanimalo.... xsrcx

Kar se pa tice instrukcij, se pri meni se ni zgodilo, da bi ocene resnicno blestele pr njej, ker je prisla zadnji dan pred testom, po moznosti zvecer, z nic znanja. xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 358
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x^x mhm, sej se mi res smilita...dve uri sta jih imele na inštrukcijah :o|o:

:inocent: ko so men ta tretjo štručko v roke dal, sploh nisem hotla iz bolnice..tak je blo fajn ...all inkluziv....hrana in preoblečeni so vsake tolko jih prpelal x:Dx doma pa cela štala, da si to vse popedenau x:o)x

so se na sosednjih posteljah zmrdovale, da hrana ni dobra, bemu..servirana v posteljo..pa tak ..razvajenke x:Dx  :vragec:

:palec:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Rada bi imela dva otroka - enega upam ze nosim, ceprav se i zdi da me prevec PMS daje, da bi lahko z gotovostjo rekla, da nama je uspelo. No pa upam, da bo kmalu...

Enega ne bi imela, ker mu prevec dolgcas - boljse je, da ima brata ali sestrico, da se kregata, da se pogovarjata, da si pomagata, se jezita.....

Tri pa je malo veliko - kaj pa vem.. Bom vidla, ko bomo prisli do tega :vio:

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

<{POST_SNAPBACK}>Pa ne, da se tukaj en norca dela iz prfoksov.... :O:  :vragec:  :eek:

Danes, ko mi je ena tamala prišla n ainštrukcije , mi je pol ure razlagala o svojem noven tipčku, samo, da se ji ne bilo treba učit nemške sklanjatve...

:o|o: ja, točno tak, sam norce brijem x;)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Michelle, kakšno fotko si dala... :2src:

Jaz imam dva, pubertetnika seveda... xrolleyesx ..men kr prekmalu rasteta... :o|o:

še vedno se spomnim tistega božanskega občutka dojenčka... xsrcx ..ampak zdaj je too late, baby...

Se včasih z možem pogovarjava, kolk stvari sva v lajfu dobro nardila, samo otrok premalo...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Jaz se pa kar topim, ko vidim kaj takega

vis, jaz pa sploh ne... :||

Mislim saj so cist lustni, sam da bi okol padala, pa ne.

Pac - clovecek. Ko so majhni, so vsi lustni; pol so pa pac - ljudje.

*

Kaj mislite, a je se 'trend' dva otroka?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> ..men  kr prekmalu rasteta... :o|o:

Men pa ne. Men je pa dbest kot je. Vsako fazo sem pila in (iz)zivela. In je blo kot je blo. Zdaj smo pa tu. In je dbest, gledam nazaj, pa vidim - kok sem ze, do kje sem ze prigurala tegale malega clovecka, ki zdaj postaja mali veliki moz. xsrcx

Cist nic mi ni zal - ne za tem, kar je bilo, niti za tem, kar je odslo, niti za tem, kako bi naj bilo.

Prav kul je blo in je. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz si zelim imeti najprej enega in ko ta dopoli ene pet et, drugega - spet dojencka ( ker so tako lustkani ) in nato ko bo drugi strar ene 5,6 bomo razmislili ali bi se enega.. :vio: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Kaj mislite, a je se 'trend' dva otroka?

Jaz temu ne bi tako rekla. Zdi se mi, da ljudje nimajo dveh otrok, ker je to trend, ampak ker je to najlazje - enemu je samemu dolgcas in se moras veliko z njim ukvarjat, dva pa se lahko sama zabavata - spet pa ce so trije, je ze prevelik direndaj... Kaj pa vem...

Ce nimas casa in moras oz si zelis hoditi v sluzbo, potem je tezko vzgajat vec otrok.

Men se zdi, da so bili zadnje case trend trije otroci. Ogromno nasih druzinskih prijateljev ima tri.

Kako je enemu otroku dolgcas...men ni bilo nikoli naprimer. So krozki, so prijatelji, pa razlicne stvari. Kot otrok sem imela zmeraj kaj za delat...tako da...to glede dolgcasa je malce sfaleno.

<{POST_SNAPBACK}>J... ampak ker je to najlazje - enemu je samemu dolgcas in se moras veliko z njim ukvarjat, dva pa se lahko sama zabavata ...

No to meni ni kak argument dober, recimo...

Da bo imel druzbico pa to. x:o)x

No, ja, saj stekam..

Michelle, hecno, vecina nasih family frendov pa ima po enega, sam menim, da ima vecina folka se vedno dva, tud tko si nekak 'postavijo v glavah'.

Zato pa pravim 'trend', ker je 'tako', ker 'bi naj tko bilo', ker 'je najlazje', pa tko...

Nama so skoz tezil s tem, da bi naj kao se enega.

Picasso

Ja, saj stekam.

Tudi mojim so tezil ( predvsem stari starsi), da bom razvajena in da mi bo dolgcas xrolleyesx

Pa sej vcasih bi blo mogoce lustno met kako sestrco, ampak mi tudi tako nic ne manjka. x^x

O tema otroci :)

Če bi jaz vedla, da je tako lepo bit noseč in imet otroke, pa če bi mela 23 let, bi bila kar nonstop noseča x:Dx x:Dx

No mal se hecam, a verjetno bi jih mela več, če bi bila mlajša,

zdaj mam eno pupiko in si ful želim še enga otroka, tudi meni menst. zaostaja en teden tako da hm---

Tamala ima zdaj 22 mesecev in je fajn da ima družbico- pa saj ni samo to. Ni pa sigurno to, da andaljuješ nek svoj rod - pri meni že ne. Pač lepo mi je bit mamica. In fajn, da ne kompliciramo glede ničesar; skor nikamor ne greva brez nje, prvič na morju ko je imela 2 meseca, na sejmu v Laškem pri 6 tednih, prvič v šotoru pa pri enem letu. Super je! In vse, kar doživljam, je bolj polno. Lepo je to doživljati. Res lepo.

Pa ko je zadnjič mojo taščo v zadrego spravla x:Dx

Je tiste jogurtke Fruchtzwerge 1- pa sama pravi Fukcverge in stara mama valda ni razumela in je bla čist zmedena

pa ji hotela pomaagti iz zadrege, sem malo vprašala, naj pove, kako je ime zmajčku s pokrovčka. In je veselo vzkliknila "Fuk!" x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja, saj stekam.

Tudi mojim so tezil ( predvsem stari starsi), da bom razvajena in da mi bo dolgcas  xrolleyesx

Pa sej vcasih bi blo mogoce lustno met kako sestrco, ampak mi tudi tako nic ne manjka.  x^x

Jaz sem clo tamalega vprasala parkrat, kaj pa da on? Mislim ce si kaj zeli pa tko?

Pa ni kazal kake zelje, mu je kar ok, menim, da smo boljsi v trikotniku kot bi bili v kvadratu.

Pac, tko je.

menim da velik folka hoce se enega, dva, tri... tud zato, ker niso... vsega, kar je, izzivel... s tem prvim... in potem pri drugem prvic mal 'popravlja', drugo pa si 'zihra' nadaljevanje te 'ljubezenske zveze' - kot hisni ljubljencek, torej nekdo za crkljat, da ga bos ujckal itd.

Jaz sem vse faze cist zarbajtala in nicesar tega vec ne pogresam.

Celo sem SPROTI se vsake tolk tega zavedla - da ZDAJ pac dojim (ko se mi je trgalo in meshalo, ko sem mela dost dost dost dost dost... pa sem pomislila - pismu, sam tega ne bo nikol vec... in postekala, da je to zdaj in potem sem to pozdravljala, dokler sva oba zelela. In to je bilo natancno do 11 mesecev in 3 tednov :)).

In z vsem je tko... sva to, sva ono... ni bil v vrtcu do 4. leta... itd.

Je vse z mano, tedaj se je pri nas na veliko risalo v lajfu... pa pelo...

In to je zdaj passe in jaz pravim - super, zdaj pa se jaz mal. Lajfa.

zame ni konc lajfa, ko so otroc. pac pa je to hkrati z lajfom.

Pa se.... velik zensk se cist zapusti - otroc in ciao. :|||||||||||||||||||

Picasso

hm, vidis, to je meni precej zalostno, ce ne celo pateticno.

potrebujes otroke, da se ne izgubis?? :eek: ja kaksen vzgled bodo pa imeli, ce si ti izgubljena?

ne razumi me napak, sam predvidevam tko po tvojih besedah in moji predstavi? :inocent:

--------

......meni otoka predstavljata...tiste korenine...ki me držijo...da se ne izgubim...

Astra

Bemti, free, kje si pa to na dan potegnil... x:Ix

veš kaj sem mislila s tem, po duši sem klatež...in otroka sta tista, ki me mal bremzata....jaz bi kr živela, mal tu...pa mal tam...pa spet mal drugam...

Astra

Per aspera ad astra

sej vem kwas misla, sam sm hotu pac svoj koment dat na razmisljanje, ki bi blo drugacno, oz. iz druzga vidika sm prkazu.

tko da itak :vio: jasno. sploh p se mi zdi, da mas velik zadev dost bl poslihtanih k jest, tko da ti ne mislim niti slucajno pameti solit x:Ix :palec:

---

Bemti, free, kje si pa to na dan potegnil... x:Ix

veš kaj sem mislila s tem, po duši sem klatež...in otroka sta tista, ki me mal bremzata....jaz bi kr živela, mal tu...pa mal tam...pa spet mal drugam...

Astra

:inocent: ja, verjetn odvisn od zahtevnosti, nacrtov in pricakovanj posameznika ane!?

spet, 2 imata podobne cilje, a razlicna pricakovanja; hkrati razlicne poti in nacin...

pa da ne zafilozofiam zdej kle... se raj lotim svoje poti x:Dx x;)x x:o)x

------------

...eh, kdo pa ma pošlihtano.. xrolleyesx ..mogoče si eni sam domišljamo, da imamo

Astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...