umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 mislim, da ima vsakdo nekje priljubljen kotiček, kjer se zelo dobro počuti , si včasih zaželi, da bi bil kar tam in užival. to je lahko prostor v hiši, kjer živiš, priljubljen lokal, kamor rade volje prihajaš sam ali s prijatelji in še bi lahko naštevala. zame je najlepši kraj na svetu Pod srcem. to je delček sveta, delček narave, kjer se vedno zelo dobro počutim . tja rada popeljem dobre prijatelje. velikokrat grem tja kar tako, brez pravega razloga in nikoli mi ni žal zanima me, kam radi zahajate, zakaj ravno tja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 umetnica.... jaz pa k TREM MACESNOM....ali pa v SKOCHNIKE 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 aakhut ful lepo, samo do skočnikov še nikol nisem šla čist do tja. zmerej me kar gor skoz Bel potok na Vršič zanesejo noge Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 mam eno drevo tam kjer sem nekoč živela in kadar potrebujem samoto, se odpravim tja... ja spet bo treba nič posebnega, da mi ta prostorček odgovore. ja pa na pagu imam tud en poseben prostorček, čisto moj, kadar sem pač tam, letos ni bil nič moj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 yessna vrshichu sm se enkrat skor do nezavesti najedu jagod....pejt enkrat po vanezhevmu robu do konca, pol pa levo dol, pa po P/P-ju na vrtashko planino....MEGA 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 mam eno drevo tam kjer sem nekoč živela in kadar potrebujem samoto, se odpravim tja... ja spet bo treba nič posebnega, da mi ta prostorček odgovore. ja pa na pagu imam tud en poseben prostorček, čisto moj, kadar sem pač tam, letos ni bil nič moj :xx!:otožna lepo, da si poiščeš samoto, ko začutiš, da jo potrebuješ. zelo pomaga Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Jaz pa v mojo sobo kjer koli je že to, včasih samo v wajdušni, zdele na rakeku, no ja tud na staro šolo, obe stari šoli pravzaprav se rad vračam, grem ponavadi z rolerji mimo ko sem doma, hja, kraji kjer sem preživel dosti časa, kjer me vežejo spomini, kjer sem preživel več lepih kot grdih trenutkov (praktično povsod kjer sem bil dovolj časa.... ) hja v pekel bo treba it spet... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 yessna vrshichu sm se enkrat skor do nezavesti najedu jagod....pejt enkrat po vanezhevmu robu do konca, pol pa levo dol, pa po P/P-ju na vrtashko planino....MEGA 666 -ou....tralalana vršič grem rada tu mim kapelce v jasenju, je lepa razgledna potka , včasih jo pa mahnem za ak pa naprejna PP tam gor si sama ne upam tam je lani in letos nekej - kar precej poti odneslo mi je povedal pastir na vrtaški, ko sva pila kofetka na vrtaško grem najraj mim peričnika po ta strmi poti gor pa pol naprej na sleme je tud ful lepo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 jaz pa se vedno rada vračam k kristalki na kapirinijo in seveda domov Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Všečna tema... Iščem, pa ne najdem kraja...bolj bi potrebovala...nekaj drugega...kjerkoli...Mir, tišino, pogled v dolino in v daljavo...Kraj, kjer spustiš pogled, kjer zdrsi...; verjetno pod kakšnim drevesom...Ali pa pri reki Muri... ko ne slišiš ničesar drugega, kot reko, pokanje vejic in let ptic... In da nisem "napeta" ali bo kdo zaklical...mamiii, Sanjalica....ali karkoli... Da bi bil moj čas res moj čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 Da bi bil moj čas res moj čas. [/color]Sanjalica Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://web.infinito.it/utenti/l/liguria/manabv.jpg Meni je pa všeč sprehod po Notranjskih gozdovih, tam se mi akumulatorji ziher nafilajo. Sicer od kotičkov kjerkoli na svetu, mi je pa v najlepšem spominu ostalo 5 ribiških vasic, ki so majhne in preproste, vsaka hiška drugačne barve in tako čarobna narava okoli.... Tja si želim še kdaj iti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Janjak, to pa poznam..... x!x x!x ...bila lani...res mega... Drugače pa....moja soba...večno pribežališče... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Pa še tukaj malo nasvetov za izlete ... IZLET Kam na potovanje? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Pojstla.... Astra, ka ti maš svojo sobo? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ena dolina bogu za hrbtom v Halozah. Ful rada pišem o njej, ko mi je...in tja se znova in znova vračam....pa čeprav po gobe - le da letos goljufam in še nisem nič šla bo treba malo....ali pa za Dravo...staro strugo.. In seveda - pojstla....hehe....znova in znova.....vsak dan in večer..kakor pač kdaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Saj je polno takih čarobnih kotičkov povsod, samo če je človek pravega razpoloženja in naravnan na zaznavanje lepot narave. Sigurna sem da je tale kotek v Halozah nekaj posebnega, pa tudi pri nas v Snežniških gozdovih se je narava izkazala, pa še v dosti slovenskih krajih, ziher. Narava je zakon. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Vsak dan se rada vrnem domov. Na sedežno v objem mojega najdražjega, pa sploh ni važno kaj počneva. Ali gledava TV, ali poslušava radio, ali rešujeva križanke, bereva romane,... Drugače pa imam blazno rada morje. In če sm na obali, ob morju, sem srečna, mirna,... Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 heheda ne govorim o terasi v martuljku....pa pitje kave....pa pogled na shpik... (a kdo kej pogresha klele? ) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Teraso v Martuljku, kero v hotelu Špik al v Jožici? Svinjica pozna une tvoje konce... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 hehe terasa na bajti...vikend v martuljku....hihias kej foush 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ne, ti privoščim mnogo lepih trenutkov, jaz sem pa eno 6 od tvojih pretežno v unih krajih prebila. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 hmmmm.....tole pa zanimiu postaja....a u martulku?k pol se verjetn de poznava....hehe 66zlobijeu....smrc....smrc....smrc....eno 6 mu je janjaka spizdla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ha, ha Se ne spomnim, da bi kdaj kakšna Zlomkasta senca v unih kocih name padla. To se je dogajalo od kakšnih 13 let nazaj pa do 7 let nazaj. A si ti takrat že čompe jedu, al si še krompir Tud Svinjica zna bit majčken prikupno zlobna.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 hehe....hudichki jemo chompe od davnega leta '68....tko da aakhut napou domachin tam gor.... 666 mushnc....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.