Skoči na vsebino

Najlepši kraj na svetu...

umetnica

Recommended Posts

mislim, da ima vsakdo nekje priljubljen kotiček, kjer se zelo dobro počuti x:)x , si včasih zaželi, da bi bil kar tam x;)x in užival. to je lahko prostor v hiši, kjer živiš, priljubljen lokal, kamor rade volje prihajaš sam ali s prijatelji xsmx in še bi lahko naštevala.

zame je najlepši kraj na svetu Pod srcem. to je delček sveta, delček narave, kjer se vedno zelo dobro počutim x:)x . tja rada popeljem dobre prijatelje. velikokrat grem tja kar tako, brez pravega razloga in nikoli mi ni žal

zanima me, kam radi zahajate, zakaj ravno tja x?x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mam eno drevo tam kjer sem nekoč živela in kadar potrebujem samoto, se odpravim tja... ja spet bo treba x:Dx nič posebnega, da mi ta prostorček odgovore. ja pa na pagu imam tud en poseben prostorček, čisto moj, kadar sem pač tam, letos ni bil nič moj :xx!:

:vragec:

yess

na vrshichu sm se enkrat skor do nezavesti najedu jagod....

pejt enkrat po vanezhevmu robu do konca, pol pa levo dol, pa po P/P-ju na vrtashko planino....MEGA

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mam eno drevo tam kjer sem nekoč živela in kadar potrebujem samoto, se odpravim tja... ja spet bo treba x:Dx nič posebnega, da mi ta prostorček odgovore. ja pa na pagu imam tud en poseben prostorček, čisto moj, kadar sem pač tam, letos ni bil nič moj :xx!:

otožna :sleeping:

lepo, da si poiščeš samoto, ko začutiš, da jo potrebuješ. x:)x zelo pomaga :palec:

Jaz pa v mojo sobo kjer koli je že to, včasih samo v wajdušni, zdele na rakeku, no ja tud na staro šolo, obe stari šoli pravzaprav se rad vračam, grem ponavadi z rolerji mimo ko sem doma, hja, kraji kjer sem preživel dosti časa, kjer me vežejo spomini, kjer sem preživel več lepih kot grdih trenutkov (praktično povsod kjer sem bil dovolj časa.... :) ) hja v pekel bo treba it spet...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

yess

na vrshichu sm se enkrat skor do nezavesti najedu jagod....

pejt enkrat po vanezhevmu robu do konca, pol pa levo dol, pa po P/P-ju na vrtashko planino....MEGA

666  :vragec: -ou....tralala

na vršič grem rada tu mim kapelce v jasenju, je lepa razgledna potka ;), včasih jo pa mahnem za ak pa naprej

na PP tam gor si sama ne upam x?x tam je lani in letos nekej - kar precej poti odneslo :sori:

mi je povedal pastir na vrtaški, ko sva pila kofetka x;)x na vrtaško grem najraj mim peričnika po ta strmi poti gor :fiju: pa pol naprej na sleme :palec: je tud ful lepo

Guest sanjalica

Všečna tema...

Iščem, pa ne najdem kraja...bolj bi potrebovala...nekaj drugega...kjerkoli...

Mir, tišino, pogled v dolino in v daljavo...

Kraj, kjer spustiš pogled, kjer zdrsi...; verjetno pod kakšnim drevesom...

Ali pa pri reki Muri... ko ne slišiš ničesar drugega, kot reko, pokanje vejic in let ptic...

In da nisem "napeta" ali bo kdo zaklical...mamiii, Sanjalica....ali karkoli...

Da bi bil moj čas res moj čas.

http://web.infinito.it/utenti/l/liguria/manabv.jpg

Meni je pa všeč sprehod po Notranjskih gozdovih, tam se mi akumulatorji ziher nafilajo.

Sicer od kotičkov kjerkoli na svetu, mi je pa v najlepšem spominu ostalo 5 ribiških vasic, ki so majhne in preproste, vsaka hiška drugačne barve in tako čarobna narava okoli.... Tja si želim še kdaj iti xgoldfishx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx Ena dolina bogu za hrbtom v Halozah.

Ful rada pišem o njej, ko mi je...in tja se znova in znova vračam....pa čeprav po gobe - le da letos goljufam in še nisem nič šla :V: :O: bo treba malo....ali pa za Dravo...staro strugo..

In seveda - pojstla....hehe....znova in znova.....vsak dan in večer..kakor pač kdaj x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saj je polno takih čarobnih kotičkov povsod, samo če je človek pravega razpoloženja in naravnan na zaznavanje lepot narave. Sigurna sem da je tale kotek v Halozah nekaj posebnega, pa tudi pri nas v Snežniških gozdovih se je narava izkazala, pa še v dosti slovenskih krajih, ziher.

Narava je zakon. :wub:

Vsak dan se rada vrnem domov. Na sedežno v objem mojega najdražjega, pa sploh ni važno kaj počneva. Ali gledava TV, ali poslušava radio, ali rešujeva križanke, bereva romane,...

Drugače pa imam blazno rada morje. In če sm na obali, ob morju, sem srečna, mirna,...

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

hmmmm.....

tole pa zanimiu postaja....

a u martulku?

k pol se verjetn de poznava....hehe

66zlobijeu....smrc....smrc....smrc....eno 6 mu je janjaka spizdla

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ha, ha x:Dx

Se ne spomnim, da bi kdaj kakšna Zlomkasta senca v unih kocih name padla. To se je dogajalo od kakšnih 13 let nazaj pa do 7 let nazaj. A si ti takrat že čompe jedu, al si še krompir x:Dx :palec:

Tud Svinjica zna bit majčken prikupno zlobna.... :vragec: :inocent: xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...