Sk8er Boi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Alo! Moj najljubsi kraj pa je Soncni park,tle na Ptuju. Velikokrat sem bil tam z punco,zdaj ko pa je odsla, pa hodim sam tja, da se spominjam, kako je nama bilo lepo, je edini kraj, kjer lahko zaprem oci in slisim njen glas, cutim njen dotik, ... :C: Miss you barby Sk8er Boi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 patetika x!x Kok maraš tam hodit, ko sta včasih hodila oba? A niso to bad memories, če zdej nista več skup? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Alo! Moj najljubsi kraj pa je Soncni park,tle na Ptuju. Velikokrat sem bil tam z punco,zdaj ko pa je odsla, pa hodim sam tja, da se spominjam, kako je nama bilo lepo, je edini kraj, kjer lahko zaprem oci in slisim njen glas, cutim njen dotik, ... :C: Miss you barby Sk8er BoiDobrodošel . Ti kar hodi na tebi ljube kotičke, če tako čutiš .... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 patetika .... Kok maraš tam hodit, ko sta včasih hodila oba? A niso to bad memories, če zdej nista več skup?..VEŠ MUŠKA, ŠE VEDNO TLI V NJEMU...SEJ SE BO NAVELIČU OB PONOVNI NOVI PRILIKI...POD0ŽIVLJA PAČ...SEM TUT TO JEST POČEL.ZDEJ NE VEČ,KER NI CAJTA.SE ZAVEM,DA ME LAHKO ODPIHNE SPET Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Gorenjska je itak the best. Rada se vračam v Kranjsko goro - čeprav smo letos izviseli, ker so bili apartmaji že totalka zaseden in smo končali na Bledu. Tud luštn, sam predrago. Sicer tu ob morju se tudi najde kak kotiček, še posebej obala v Strunjanu. Totaln mir (ne med vikendom), tam ratajo take pesmi kot je od Zmelkoow-a"... smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži..." Moj sanjska dežela je Anglija....ki je itak ne bom nikoli videla...mislim v živo... o happy day.... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 zakaj ne bi mogla videt Anglije? Poglej kak Astra dela en fejsti epp za to,no.... Preden umrem, murem videt še Španijo ,pa Potrugalsko... .tut mene Gorenjska tak privlac,ampak kaj ,ko so pa taki ldje˝ampak taki ldje so povsod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 glede na ikonco bi rekla PEKEL in mmislim da bi se še vsi ostali strinjali z mano! drugače pa .......... ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 hehe.... 666 -ou se strinja...... ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Hja Pekel, žal ga ne poznam, tako ne morem oceniti.....mislim pa da so to povečini kraji kjer se nahajajo gore in morje, pa ne istočasno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Severna stran Trnovskega Gozdu, delček jase kjer se začne prepad in prelep razgled na Julijce. Idealno za parčke. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Glede pekla ! Sem bla v jami Pekel ! Aakhutu bi bla ziher všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 hihi sm bil v jami pekel...pa she u keri drugi tut 666 jamskih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Hja Sončni park je res ok...škoda sicer ker je tako majhen...ampak je Samo ne vem, če bi hodila non stop tja...zaradi osebe..ne..ziher ne bi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Kolesarjenje po Krasu. MMMMmmmmmmmmmhhhmmmmmmmmmmmmm. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Gorenjska ... Mojstrana, Martuljek Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Gorenjska ... Mojstrana, Martuljek Hm, ni slabo....Tinca, imaš okus......lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Slap Grmečica, na poti med Bledom in Bohinjem - tako poleti kot pozimi(zmrznjen deluje prav pravljično). Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Če smo že okoli jam in v jamah...Snežna jama definitivno! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Če smo že pri snegu, Snežnik, absosmrkno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 che smo zhe pri Snezhniku....LESKOVA DOLINA.... 666jamskih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 http://www.burger.si/Loz/GradSneznik/SlikaGradSneznik.JPG Zlomk, ti pa tole obvladaš...., če smo že pri leskovi dolini - grad Snežnik..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 che smo zhe pri gradu...moja bivsha (zhal pokojna) prijateljica je bila kustosinja na gradu... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Moje sožalje aakhut!Ampak Janja, Aakhut vidva ponavljalca! Poki sej delno razumem, ampak s tem vendar človek muči samega sebe!? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ejta.. kje je leskova dolina.. al se hecata, kje je ta grad? Full je lep! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 che smo zhe pri gradu...moja bivsha (zhal pokojna) prijateljica je bila kustosinja na gradu... 666 zlomkou....tralalaVesna ? Ej Zlomk, pa ti me po vseh koncih Slovenije zasleduješ xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.