Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Sem se pretkano preventivno zaščitila pred Tininim komentarjem z linki . Zanima pa me, kateri del dneva je Vaš, kdaj najbolj prekipevate od energije, kateri del dneva najbolj izkoristite, kdaj ste najbolj aktivni? Jaz sem bila včasih izrazito nočni tip človeka, nikakor iti spat, pa pozno v noč knjigce brat (še ni bilo kišt), pa tudi največ sem se naučila ponoči, zjutraj pa težko, z viličarjem vstajala . Potem se je pa prikradla volnica v moje življenje in seveda je bil klic narave tudi zjutraj, treba je bilo zjutraj še dosti prej vstajati, da sva vse uredila in po parih mesecih se mi je zadeva postavila na glavo. Zdaj dosti lažje vstajam zjutraj, tudi če je konec tedna uživam zjutraj v prebujanju narave - miru, najprej se oglašajo kokoši, pa počasi svetli, pa še malo kasneje pridejo ljudje iz hišk, to mi pomeni poseben užitek, zvečer pa seveda prej mrknem. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 chist odvisn.....od ponudbe 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mislim, da sem najbolj uspešen zjutraj, zato ni težav z vstajanjem ob 4 h, čeprav si energijo porazdelim čez dan.....kdo ima planete iznad horizonta je uspešnješi podnevi, kdor pa ima večino planetov izpod horizonta pa ponoči Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Včasih zelo uspešni nočni tip... zdaj žal ni mogoče več, ko se je treba za službo auf.. in zaspim ob pol desetih..Mam zbrkan bioritem zdaj... če bomo ženske morale imet 35 delovne dobe, bo tako še pribl. 32 let! Upam, da bo tako! To pomeni cash, pa mojo prisotnost na Zemlji!Kadar imam dopust, al pa so prazniki in to, še vedno presedlam na "moj" čas.. pol sem pa polna energije tam ob 2, 3 zjutri... B. se pa s kovtrom pokriva, ko jst okol hodim, pa tv šaltam, pa čvekam ko navita.., žgečkam... skratka živc... Za v lajf it mi pa več ni....... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Hehe, Janja... Dobr si tole ubodla... Jaz sem definitivno nocni tic - tole je pa res tema, v kateri sem lahko popolnoma odlocena, kratka in jedrnata. Zaenkrat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 hmmmmm......a chez dan se sploh kej dogaja?sm mislu, de vsi spijo....hehe 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ponoči podnevi Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 JanjaK, bi lahko kar prepisal tvoj post. V študentskih letih sem hodil spat ob uri, ob katerri sedaj vstajam. To pa je ob 4.20, vsak dan, petek in svetek. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 no ja, nimam čisto točnega in v vseh obdobjih enakega in podobnega bioritma. včasih z lahkoto vstanem ob 4h zjutraj, drugič mi je težko vstati ob 7h. včasih se brez prave potrebe v prostih dneh zbudim že pred sedmo zjutraj, drugič spim do 9h in čez zvečer je pa tako; včasih že ob sedmih zvečer zeham kot velike mačke, drugič z lahkoto bedim in kaj počnem do polnoči in še čez. tudi potreba po količini spanja je ful različna. včasih mi zadostuje že 4 do 5 ur, da sem spočita in naspana, včasih pa bi komaj 10 ur zadostovalo za enak učinek. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 nočni, nočni.sm pa enkrat experimentirau na seb, kolko sploh lahko ujutro zgodi vstanem, pa sm pršu do tega, da sploh ne vzdržim. mi ne znese. enkrat ,ko sm nekje delau sm tak trpu, k sm mogu ustajat ob pribl5:30. Blem je bil pole kak se na šihtu zbudit.vsi so si kufečka kuhal, a le jest umetno odpiral oči :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 dopoldanski čas je zame tja do desete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Zdaj pa vidim, da sploh ni fajn biti jutranji tip, kar se LNF tiče, saj res zjutraj nobenega ne najdeš gor......mogoče se bo potrebno preobraziti, pa čeprav že sedaj ne spim več kot 5,5 ur x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Jaz rabim spanje, čeprav bi si raje energijo nafilala npr. z eno tako tabletko, da pol ne bo treba spat, ker se zmerej bojim, da ne bom kej zamudila.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kdaj sem najbolj dejavna.... čist odvisno od dneva, res! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Hm moji vrhunci dneva so tudi odvisni od tega kje se nahajam. Ponavadi med 14 uro in 1 uro zjutraj. Na morju med poletjem pa mi je najlepše, ko se svita. Med četrto in šesto uro zjutraj, ko se svita, ko zapiha sapica. Seveda takrat se pripravljam na spanje. Na prazni plaži se po možnosti treznim, ljubim ali pa berem knjigo. Morje je romantika . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 Zdaj pa vidim, da sploh ni fajn biti jutranji tip, kar se LNF tiče, saj res zjutraj nobenega ne najdeš gor......mogoče se bo potrebno preobraziti, pa čeprav že sedaj ne spim več kot 5,5 ur x!x He, he, odvisno kako gledaš na stvar . Meni pa glih zjutraj sede, da lahko počasi v miru prečekiram, kaj ste v kakšni temi napisali in dodajam svoje... Meni je čist cool zjutraj vstajat (nikoli si nisem mislila, da bom kdaj kaj takega pisala o sebi). zadnje leto vstajam ob 4h - da se pretransportiramo do službe, pa sem pol ob 9h npr. že ornk zakurblana, potem pač uživam dan, pa okoli 17h pridem domov, se pomečkam z mojo bolnico ,kakšno lepo rečem doma, pa mogoče še kakšno knjigco malo preberem, pa je. Se mi zdi, da bolj izkoristim dan, ker mi v bistvu ni do fuuul gledanja TV, kar sem običajno počela včasih zvečer, vse ostalo pa počnem kadarkoli. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 O, saj jaz tudi zgodaj vstajam!Saj ni bilo govora (samo) o tem...To imamo ze v temi Spanje (v dveh temah, ce smo natancni ) - koliko potrebujemo itd... - tu pa je govora o tem, ce sem prav postekala, kaksen tip smo, kdaj najbolje funkcioniramo...Saj jaz tudi rada zgodaj vstanem, da ful naredim, ce ne, me lovi dan...Zjutraj v bistvu ful naredim...A ne vem, no - zvecer se spravim vse pomembno poceti, bolje mi sibajo misli, vec imam fizicne energije itd...Drugace pa imam rada tudi dopoldneve...V bistvu imam najraje vecer in dopoldneve, najmanj pa popoldneve in jutra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Jutro je mati ukrepanja, noč mati razmišljanja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ko je treba vstajat za službo sem definitvno dnevni in nočni tip, ko je treba iti na pohod ob zarji, sem pa jutranji tip, vedno prva na štartu. Jutranji sigurno nisem, najbolj pogosto zvečer najdlje zdržim pokonci, vendar sedaj ko je kmalu tema, sem že ob zatonu sonca ubito utrujena in grem dremat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Jaz sem pa jutranje vecerni tip.... oziroma zjutraj vstanem zgodaj, petih ni problem, rulam tja do ene osmih, pol sem pocas ze zaspan.... tako da enkrat ob dveh treh zakinkam za kako urco, pol pa do polnoci sem spet kul... sploh tam od osmih naprej.... pol pa spet spat.. tko da nisem ne dnevni ne nocni, sem pa vse vmes seveda Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Tistemu, kar ponoči narediš, se zjutraj smejiš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 Rana ura slovenskih fantov grob . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Tistemu, kar ponoči narediš, se zjutraj smejiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Pokowc, nisem penzionist.....še 20 let bo treba, res pa je, da nimam nikoli časa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ko je zjutraj šola bi samo , ko ni trba vstat pa ne morem spat!! kriza! ponoči pa berem knjige! 100-200 strani na noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.