aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 vidiš janja ti si pa nočni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 bi že zdavnaj morau spat..... :o|o:Ti pa res dolgo v noč Mick , nikoli nisem imel te nočne kondicije, raje živim za jutra kot je današnje in vsako, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Dons sem se za celodnevno odločla, tisto s podaljšanim bivanjem, pa da vidmo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Sem se pretkano preventivno zaščitila pred Tininim komentarjem z linkiDobr si to ubodla!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Night bitchy brez dvoma! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 kokr kdaj..se pa zjutraj vedno zbudim dobre volje ..popoldne mi ne sede tok...noč pa ima svojo moč Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 sem total nočni tip človeka.Je pa tale premik ure zmedel moj ritem spanja oz.bioritem ... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...nikoli ne prekipevam od energije(ni ognja ni energija...) :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 bolj nočni tip človeka. zjutri včas čist koma. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Na vprašanje Ali ste dnevni, nočni ali jutranji tip človeka bi še lahko odgovorila...Na ono Kdaj prekipevate od energije pa skorda ne morem, ker imam ful nizek tlak in sm skoz pomalem zaspana. So pa nihanja čez dan( odvisno, če jem več ogljikovih, sem bolj zaspana) Najbolj sm poskočna okol devetih zjutraj, okol enajstih postanem zaspana, ob enih mal boljš, po kosilu me za pol ure totalno zbije, okol šestih ok, spat hodim okol enajstih-dvanajstih odkar hodim v službo Ta naš "bioritem" je pravzaprav zapis za izločanje hormonov ... Tako se zgodi, da smo vedno ob enajstih zaspani ali okoli ene ure postanemo lačni itd... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hehe, postajam vedno bolj nočni tip človeka, hodim spat opolnoči, ob enih. zbujam se ob šestih, sedmih, osmih, včasih tudi devetih.najbolj mi ustreza spati tam nekje 8 ur. ko se zbudim, sem takoj budna in polna energije, če to ni glih ob petih zjutraj ( :xx!: ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Na vprašanje Ali ste dnevni, nočni ali jutranji tip človeka bi še lahko odgovorila...Na ono Kdaj prekipevate od energije pa skorda ne morem... navadno 'prekipevam od energije' bolj zvecer al pa clo ponoc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Zadnje čase nimam ne zjutrej ne zvečer energije, ko sem pa v normalnem stanju pa ponavad zjutrej Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Rada bi rekla, da so sončni vzhodi čudoviti, pa ne morem, ker jih redkokdaj vidim Definitivno poznopopoldanski - nočni tip! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 no jaz sem bolj nočni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 Nočna ptica definitivno, ki ima vsakodnevne borbe z jutranjo budilko Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 Verjamem...No sej jaz lohk vstajam zgodaj, če moram, mi ni problem, se pač tako naprogramiram in mi čist znese, samo dejansko *nisem čist taprava*. Recimo za kar bi zvečer porabla 2 minuti, jih zjutraj vsaj 5. Kar nič mi ni jasno še prec, slow motion. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 definitivno poznopopoldanska oz. večerno/nočna bejba do 10. ure mi deluje samo osnovni program: naprej/nazaj, levo/desno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boyana 1. januar 2011 Prijavi Deli 1. januar 2011 NOČ!Koncentracija na višku, blagodejen mir itd ... Citiraj Boyana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 Ufff:) Zjutraj se hitro vstanem (med 5. in 6. uro)...in takoj budna in vse..... čez dan še vedno polna energije. Je pa klasika, da me ob 10ih, 11ih zvečer začne zmanjkovat....mi kar zapira oči. Tako, da žuranje skorajda odpade, razen če overdoziram kavo in redbule:) Sem torej oba tipa, razen nočni:))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BellaBlack 6. november 2011 Prijavi Deli 6. november 2011 Hm, svoje case sem bla nocna ptica, zdej sm bolj dnevna bi rekla. Zgodnje vstajanje pa ni ravno po mojem okusu, ce ni glih nujno (vecinoma je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif). Najboljs pa mi je zjutri bit napol buden zavit v kovter http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 definitivno poznopopoldanska oz. večerno/nočna bejba do 10. ure mi deluje samo osnovni program: naprej/nazaj, levo/desno To velja tudi zame.V bistvu sem lahko zgodaj zjutraj tako zelo nerodna, da se zaletim v vrata, skoraj padem po stopnicah,... pa ceprav se trudim biti cim bolj tiho, mi po vsej verjetnosti kaj pade na tla .... Takih problemov pa nimam pozno zvecer (v bistvu ze mocno v noc), pa tudi ce sem pokonci do 3. ali 4. ure zjutraj. Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 Hm, podpišem se pod Lilin post, le eno velja pri meni: "NOČ IMA SVOJO MOČ" to = spat celo noč in še več ni neki problem, ko vidim diagonalo je prijateljstvo sklenjeno Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 1. januar 2012 Prijavi Deli 1. januar 2012 Jaz pojma nimam kaj sem. Recimo jaz sem zelo rada pokonci vsaj do 00:00 pa nekaj čez sam, da bi pa kaj jaz ob takšni uri delala in urejala papirje, dokumente za na šiht tega pa nisem v stanju. Meni recimo tam okrog 20:00 mi zelo pade koncentracija in pol dokler ne grem spat ne delam več nič. Po eni strani sem zelo rada pokonci pozno v noč sam pol zelo težko vstanem. Sem pa opazila, da če grem spat tam okrog 22:30/23:0 se pol zjutraj odlično počutim. Energija na višku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2012 Prijavi Deli 1. januar 2012 Jaz pojma nimam kaj sem. Recimo jaz sem zelo rada pokonci vsaj do 00:00 pa nekaj čez sam, da bi pa kaj jaz ob takšni uri delala in urejala papirje, dokumente za na šiht tega pa nisem v stanju. Meni recimo tam okrog 20:00 mi zelo pade koncentracija in pol dokler ne grem spat ne delam več nič. Po eni strani sem zelo rada pokonci pozno v noč sam pol zelo težko vstanem. Sem pa opazila, da če grem spat tam okrog 22:30/23:0 se pol zjutraj odlično počutim. Energija na višku... in če so še kolki dobr podmazani... da use lepo teče in ne škripa in cvili... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.