Skoči na vsebino

Jutranji, dnevni ali nočni tip človeka

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 125
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jutrišnje jutro bo začetek lepega dneva. izkoristila ga bom za potepanje po hribih, dokler razmere to še omogočajo. torej sem se odločila, da bom jutri jutranji in dnevni človek x;)x
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat
Deli na socialnih omrežjih

jutranji tip zagotovo nisem :sleeping: :blink: :wacko: ... vstajam pa ob petih :xx!: ... in sem počasna in neorganizirana in nujno rabim tišino in mir, da se po svoje zbudim... še sreča (mislim, sreča za otroke x:px ), da do službe prevozim tistih 20 km (ali več, če peljem Dašo)... imava že svojo ceremonijo okoli jutranjega bujenja... med vožnjo si kak cedejček našponava, vsaka po svoje meditira med potjo in nekje na črnuški obvoznici že začneva malo čebljat ... do službe sem že x8Dx in samo še kavica, pa že čvekam ko tavelka, če je prevelka tuga, jim včasih še mal zapojem al kakšno salso udarim x:Ix x;)x

v svojo kožo pridem okol osmih, devetih zvečer xwitchx xppx ... takrat tudi najraje pišem, prevajam, pripravljam za delo.... al pa žuriram x:px x:Ix ... če pa zaspim zvečer, se pa skoraj praviloma zbudim okol poltreh in čukam :eek: do jutra, in zjutraj bi jaz spala, ne pa auf ob petih in vse tisto....

x:Ix x:)x

Včasih sem baje bila jutranji... sem vstala ob šestih kot urca in začela prepevat xDDx

Že nekaj let pa nisem ne jutranju, ne dnevni, ne večerni, ne nočni x:Dx ... jaz bi cele dneve in noči prespala, če bi se dalo in mi jih ne bi bilo škoda x:o)x

x^x :inocent: :sleeping:

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Nada...poznam to...sam takšna želja po spanju..je beg pred težavami...

Drugače pa...ne vem, kaj sem... xrolleyesx

Poleti rada vstajam zgodaj...da se prebujam skupaj z dnevom...in takrat rabim MIR...in tišino...nobene glasbe...nobenega govorjenja...

Saj me že poznajo...dokler ne popijem svojega čaja...ME NI... x^x

Pozimi....rada spim dolgo...in bedim ponoči...ponoči študiram, ponoči imam ideje...ponoči vidim stvari drugače...

Ponoči sem tudi bolj odprta...kakšni nočni pogovori...so veliko bolj intimni... x;)x x:Ix

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx :palec: , Nada, jaz sem tudi, kakor kateri dan....v nedeljo, ko vsi spijo jaz bolj zgodaj vstanem...in pol me vsi :eek: gledajo, ce se mi je skisal...ampak jaz lahko spim kakor hocem in se zbujam v svojem naravnem ritmu..vcasih veliko stvari upedenckam zjutraj, vcasih popoldne, vcasih zvecer...tezko rect pol kateri tip si.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx  :palec: , Nada, jaz sem tudi, kakor kateri dan....v nedeljo, ko vsi spijo jaz bolj zgodaj vstanem...in pol me vsi  :eek:  gledajo, ce se mi je skisal...ampak jaz lahko spim kakor hocem in se zbujam v svojem naravnem ritmu..vcasih veliko stvari upedenckam zjutraj, vcasih popoldne, vcasih zvecer...tezko rect pol kateri tip si.

...poglej ga dan!!! v soncu dva, pesem DA!

v jutru se srecava, zvecer se gledava!!!!!

podnevi obcudujeva, ponoci negujeva,

vedno ljubiva - DAN!!!!!

Hehe, ni problema začni ga žurat celo noč....poklicno... ala private dancer, musician, eh, lohk pa tud mal spremeniš ritm... hehe, nevem saj men se tud zadnje čase dogaja da zvečer ko je treba it spat, pridno bedim, nič zaspan, zjutrej vstanem ni problema, se vozim urco do faksa, poslušam eno uro predavanje.... drugo uro pa čist fuč.... xnckrivx... hehe, ko najdeš rešitev prosim povej....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Definitivno večerno-nočni tip.

Ful dosti vsega zmorem narediti ko se temni. In potem še celo ponoči..pol me pa naenkrat zmanjka...hop in zaspim kot ubita.

Zjutraj sem cela boga..vedno. Komaj ustanem in to...danes si celo v službo pulover narobe oblekla x:Dx ker kar spala skoraj zraven..

Potem dobim en majhen poletek, ko spijem kavico..mi malo požene kri...in potem spet cela boga...do večera... x:Dx

Noč ima pač svojo moč x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

EVO ME, PREKIPEVAM OD ENERGIJE, DA SE KAR KADI....

ŽE ENE PAR UR, SE MI FUL DOGAJA, KR LAUFALA BI, SAM POL NE BOM NA TEKOČEM, KAJ SE TLE GOR DOGAJA.... al pa

ČE DAM COMUJTER POD PAJSKO, PA DO VALVAZORJA IN NAZAJ!

ITC SOU WONDRFUL, WONDRFUL LAJF!

:onfire: :onfire: :onfire: :flower: :flower: xracx xracx xbendx xsrcbumx xsrcbumx xloveyx :wOOt: :wOOt: :wacko:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

NI težava ponočevat, vse do tretje, četrte ure.

Če grem pa slučajno spat pred deseto zvečer, se pa zbudim ob 4h.

Ker takrat nimam kaj počet, grem spat. OOOO potem je pa težko vstat ob 7h.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

nobenega reda nikjer, tud pri tem ne. nočna obdobja in jutranja in vse mogoče, kakor kdaj in kakor kje. prenašam tudi zelo malo spanja, pa mi je pol vseeno x^x

vsake toliko se pa zdiscipliniram x:Dx za foro x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

He he he, zdaj se počasi približujem celodnevnemu tipu človeka - zdajle za praznike pride prav. Čeprav mam take čudne scene, al zaspim že ke ob 19h, al pa ob 00.30. Nobenega reda, spontanost x:)x :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...