ribica Katja 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Definitivno nocni tip.......! Brez problema sem ostala pokonci do stirih zjutraj, tko da sem vstala ob pol dveh.........matr me je sram....... Kaksna kriza bo po praznikih...... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Dan in govedo moraš loviti za roge, za rep ju ne ujameš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2004 Spet sem celodnevni tip človeka , vstala včeraj ob 3,30 in šla spat ob 23,30, pa vstala ob 4,00 pa se prav krasno počutim.... Ogromno stvari naredila, se naklepetala, dejanskega dela naredila, imela čas zase in za prijatelja, super . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Pridna si, da te potolažim, saj sva menda edina, ki vsajava pred 4 h zjutraj, pa še to z veseljem...lep dan in vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Spet sem celodnevni tip človeka , vstala včeraj ob 3,30 in šla spat ob 23,30, pa vstala ob 4,00 pa se prav krasno počutim.... Ogromno stvari naredila, se naklepetala, dejanskega dela naredila, imela čas zase in za prijatelja, super . nisva midva za skupi 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2004 Kako da ne ? Bi rabila sam eno psteljo, jaz bi jo v bistvu uporabljala unih par urc, k je ti ne uporabljaš.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 a pa ti mislsh, de bi ti dau mer tistih par urc 666 zlomkou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2004 Vprašanje ja...... cela znanost tale skupni bioritem.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ja boljsh de zdej to razchistva...kokr de greva pol zarad tega narazen 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Danes pa resnično priznam, da nisem bil jutranjik, bom pa jutri spet, obljubim da bom...lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ah jutra so moj sovraznik.., zato pa sta dan in noc toliko boljsa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Tale ura me je shecala majčkeno, tako da sem dopoldanski tip človeka, komaj čakam, da se spet na jutranjo nalimam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hmmm... zjutraj koma :xx!: ... dopoldan se mi nič ne ljubi ... popoldan utrujena :o|o: ... zvečer zaspana ... noč je pa itak za spanje vragsigavedi, kakšen tip sem No, resno... nekako sem najbolj učinkovita popoldan Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hmmm... zjutraj koma :xx!: ... dopoldan se mi nič ne ljubi ... popoldan utrujena :o|o: ... zvečer zaspana ... noč je pa itak za spanje vragsigavedi, kakšen tip sem No, resno... nekako sem najbolj učinkovita popoldan men se zadnje čase še popoldan nič ne da aja sem bila do nedavnega jutranji tip oz. dopoldanski nini več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 NOČ ja to je to podnev se pa itak spi! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 moj ritem je po naravi zbluznjen ..........enkrat tako, drugič drugače Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ...jutri bom že moral biti jutranjik, ni tukaj druge variante, nekaj vam zaupam, da sem prvič odkar telovadim tibetančke (5mesecev!) izpustil njih , pa ne prosim povedati Marsi , ker me je ona navdušila že lani v luninem koledarju, ampak se bom kaznoval in bom jutri zjutraj odtelovadil dvojno dozo ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Borism, zakaj kaznoval? če ni šlo, pač ni šlo... je že razlog za to.Ti kar naredi v normalnem ritmu, bo še najbolje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Hm nevem, zmeraj bolj se mi zdi da sploh nisem kakšen poseben tip..., zmeraj vredu zmeraj ne nevem kaj, mam zjutraj energy, mam popoldne energijo, se mi zvečer lušta, in ponoči bi bil pokonc, in obratno mi je lahko zjutraj dolgčas in bad, pa tko naprej.. vse do večera..., bodo moje opozicije krive... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Borism, zakaj kaznoval? če ni šlo, pač ni šlo... je že razlog za to.Ti kar naredi v normalnem ritmu, bo še najbolje ....a veš zakaj ni šlo, ker sem šel spat ob 1:30, vstal ob 8 h in potem sami obiski, pa jaz na obiske,(enostavno zmanjkalo teh pol ure!!), še sedaj sem na enem obisku, ampak moram res počasi končati.....telovadim pa rad za svoje dobro počutje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 Hm nevem, zmeraj bolj se mi zdi da sploh nisem kakšen poseben tip..., zmeraj vredu zmeraj ne nevem kaj, mam zjutraj energy, mam popoldne energijo, se mi zvečer lušta, in ponoči bi bil pokoncPa res deluješ vedno poln energije, nobenega jamranja nikoli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Janja - ko si glih odprla, da ne citiram tamle drugje () - manjko giga energije? - to je drug ritem, vsega pa ne opazis oz. je vcasih drugacna vibra... npr. zadnja dva dni 'vskocim' nekako popoldne, ko je manj ljudi, malo odgovorim kaj na hitrico, vmes preden grem v mesto ali ko se vrnem, pa zvecer sem vec gor, ko sem se vec za racunalnikom - tedaj pa tebe ni.Res pa je, da tezko sedim (zdaj je koncno malo boljse), pa ce se le da, se malo sprehodim, si omislim kaksno drugo delo, samo da cimmanj sedim, tako tudi na forumu ne sodelujem tako aktivno ali pa ne tako izcrpno kot drugekrati. Sem tudi podobna Amis - a vse nekako pripelje vedno do tega, da sem nocni tic in konec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 Aha, se pravi kot glasba, različni ritmi, refreni so pa vedno nočni Vem da je tule dosti tvojega truda, ja, da ga je nekaj vidnega, pa ogromno zakulisnega in nam nevidnega, tako da kot vedno, lahko samo občudujem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Jaz sem pa kot trgovine Noč in Dan,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.