Skoči na vsebino

Jutranji, dnevni ali nočni tip človeka

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 125
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 months later...

Spet sem celodnevni tip človeka x;)x , vstala včeraj ob 3,30 in šla spat ob 23,30, pa vstala ob 4,00 pa se prav krasno počutim....

Ogromno stvari naredila, se naklepetala, dejanskega dela naredila, imela čas zase in za prijatelja, super x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Spet sem celodnevni tip človeka  x;)x , vstala včeraj ob 3,30 in šla spat ob 23,30, pa vstala ob 4,00 pa se prav krasno počutim....

Ogromno stvari naredila, se naklepetala, dejanskega dela naredila, imela čas zase in za prijatelja, super  x:)x  :palec: .

:vragec:

nisva midva za skupi x:Dx

666 zlomkou...tralala x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 5 weeks later...
Hmmm... zjutraj koma :xx!: ... dopoldan se mi nič ne ljubi :vio: ... popoldan utrujena :o|o: ... zvečer zaspana xcivx ... noč je pa itak za spanje  x:o)x  

vragsigavedi, kakšen tip sem x:o)x  xrolleyesx  x:o)x

No, resno... nekako sem najbolj učinkovita popoldan x:)x

men se zadnje čase še popoldan nič ne da x:Dx

aja sem bila do nedavnega jutranji tip oz. dopoldanski nini več x:o)x

...jutri bom že moral biti jutranjik, ni tukaj druge variante, nekaj vam zaupam, da sem prvič odkar telovadim tibetančke (5mesecev!) izpustil njih :sori: , pa ne prosim povedati Marsi :sori: , ker me je ona navdušila že lani v luninem koledarju, ampak se bom kaznoval in bom jutri zjutraj odtelovadil dvojno dozo x^x ....lep večer x;)x :palec:

Hm nevem, zmeraj bolj se mi zdi da sploh nisem kakšen poseben tip..., zmeraj vredu zmeraj ne nevem kaj, mam zjutraj energy, mam popoldne energijo, se mi zvečer lušta, in ponoči bi bil pokonc, in obratno mi je lahko zjutraj dolgčas in bad, pa tko naprej.. vse do večera..., bodo moje opozicije krive...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Borism, zakaj kaznoval? :O:

če ni šlo, pač ni šlo... je že razlog za to.

Ti kar naredi v normalnem ritmu, bo še najbolje :palec:

....a veš zakaj ni šlo, ker sem šel spat ob 1:30, vstal ob 8 h in potem sami obiski, pa jaz na obiske,(enostavno zmanjkalo teh pol ure!!), še sedaj sem na enem obisku, ampak moram res počasi končati.....telovadim pa rad za svoje dobro počutje x^x :palec:

Hm nevem, zmeraj bolj se mi zdi da sploh nisem kakšen poseben tip..., zmeraj vredu zmeraj ne nevem kaj, mam zjutraj energy, mam popoldne energijo, se mi zvečer lušta, in ponoči bi bil pokonc

Pa res deluješ vedno poln energije, nobenega jamranja nikoli x;)x x:)x :palec:

Janja - ko si glih odprla, da ne citiram tamle drugje (x;)x) - manjko giga energije? :D - to je drug ritem, vsega pa ne opazis oz. je vcasih drugacna vibra... npr. zadnja dva dni 'vskocim' nekako popoldne, ko je manj ljudi, malo odgovorim kaj na hitrico, vmes preden grem v mesto ali ko se vrnem, pa zvecer sem vec gor, ko sem se vec za racunalnikom - tedaj pa tebe ni.

Res pa je, da tezko sedim (zdaj je koncno malo boljse), pa ce se le da, se malo sprehodim, si omislim kaksno drugo delo, samo da cimmanj sedim, tako tudi na forumu ne sodelujem tako aktivno ali pa ne tako izcrpno kot drugekrati. :)

Sem tudi podobna Amis - a vse nekako pripelje vedno do tega, da sem nocni tic in konec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, se pravi kot glasba, različni ritmi, refreni so pa vedno nočni x;)x x:)x :palec:

Vem da je tule dosti tvojega truda, ja, da ga je nekaj vidnega, pa ogromno zakulisnega in nam nevidnega, tako da kot vedno, lahko samo občudujem x;)x x:Xx .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...