borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Danes pa res nisem bil jutranji tip, predolgo sem spal, menda me je zmedlo tole vreme , no saj mi je odgovarjalo tako... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Definitivno jutranji. Rada fuuuuuuuuul zgodi ustanem in se lotim ucenja in vaj, ker mi gre najvec v glavo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Definitivno dnevni tip . Ne vstajam zgodaj. Tule eni pišete, da vstajate ob 4.00 , recimo brez problema. Upam, da mi tako zgodaj ne bo treba nikoli vstati (ali pa me bo kdo z bagerjem zvlekel iz postelje). Glavno je, da dovolj spim. Spat hodim s kurami. Zbudim se sama okoli 7-8 zjutraj. Pravzaprav vstanem na budilko samo zato, da bi imela čas za zajtrk , pranje las, ličenje.Za službene zadeve absolutno dopoldne.Zvečer pa še lačna nisem .Kadar se gre zvečer ven, moram prebrodit kritično točko ob 23.00, potem je vse v redu ..če pa pridem domov okoli 4. zjutraj pa ne morem več zaspat (in sem potem v komi še tri dni) :o|o: Nikoli nisem študirala po 8. uri zvečer, še pred izpiti ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Mesec dni nisem bil jutranji "tip", od ponedeljka pa spet bom, bo potrebno se spraviti nazaj v stari/dobri ritem, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Naslednjih 16 dni bi bila rada celodnevnonočni tip čas za ušpičenje, počitek, za marsikaj za kar ponavadi ni časa, za relaksacijo, za hec, zabavo, izlete, rojstne dneve, obletnice..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 zjutraj in ponoči se mi najbolj da počet karkoli Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tale dopust sem zelo fleksibilna, nobenih pravil, včasih nočna, včasih jutranja, včasih dnevna, najrajš pa celodnevna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 največ energije mam med dopustom ko spim , mislm ko se zbudim, torej po kosilu, pa za večerjo; skratka cel dan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz sem nočna (p)tička! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 no nočne pič.. , ptičke vedno fajn pridejo...joke Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz sem nočna (p)tička! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 Uf sem se razvadla na dopustu, zdaj je že ob 6h težko vstat :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jz sm zjutri super... pol mi popoldne mal energija pade... zvečer smo pa spet ta pravi in nas razganja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 valujoča Aiwa , jaz sem pa zdajle zelo spremenljiva glede tega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hi hi hires sem valujoča... you never know what you'll see Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Edina kriza, ki jo imam je tm okrog 17h..ostalo sem prilagodljiva...lah tut do 3h ponoč gledam filme...lahk pa zjutri ob 5h bluzim po mestu....ni panike....Allways vrjanta.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pismo...zvečer k je treba spat jz zagon dobim...in pol je kriza...lah tud celo noč prebedim...pa cel juter...dan...itak sam ene 4 urce spanja na dan rabm... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 no blagor enim...pri men je to precej odvisno od letnega časa in splošnega navdiha za življenje in bedarije Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Hm, se moram spet na celodnevno bitje prklopit, nekam brez eksplozivne energije sem zadnjih nekaj dni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 janči brez panike. nisi ednina. se nam bo hmal povrnila....za vsakim dežjem pride sonce.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pismo...kaj je zdej to...sam se 2 ure na noc rabm....joj :o|o: ,dones sm pa po pomoti vilinski za komunikacijo pustila pri postli...hm,sm pa o lnf-ju sanjala...in ste čvekal 100 na uro. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Tihareka, to se pa ziher sam v sanjah dogaja . Jp, Aiwa, sem očitno sledila modnim smernicam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hi hi hi modnim smernicam. skor tko ja. grejo na bolš ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jaz sem pa definitivno popoldanski tip človeka, še bolj pa večerni, pa tudi noč mi odgovarja dopoldne kar ne morem priti k sebi, še najhuje je takrat ko se zbudim :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 vidiš Mickeni, ti si celodfnevni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.