Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jst pa bi te od zadi in spredi, še za nazaj pa za naprej ....ah, sori, brbljam neki brez veze, uno na ikonci bi. Bemti, še dober, da morm it kmalu delat. Ker je že spet nek čudn dan...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 o Volkec, kdaj greva pa midva na kavico hvala za cmokec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Odvisno, s kakšnimi pričakovanji greš na srečanje... ..jaz recimo, sem se tut srečala z eno lunatko...pa sem imela neprijeten občutek, da me je povabila na kofe z drugačnimi cilji, kot samo spoznati me...in udariti en čvek...potem pa je vse izzvenelo mal :o|o: ...ker očitno nisem povedala pravih info... Pa nič hudega...men je bila kul...predvsem pa zeloooo lepa... Ah, seveda pa enga kul lunatka poznam...sam za moj okus ima preveč rad pivo... tko da se potem takšno srečanje vedno preveč zavleče... ..ko vedno znova pravi, jaz bom še enga, pa ti.. ....potem sem pa vljudna in se mu pridružim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Si mislim . Se prtav če se zmeniš z Bobnarjem, najbolš strelovod s seboj vzet... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A res Bobnar? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Uuuf, saj res, Bobnar... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ..al pa kakega hudega psa čuvaja... teh mrcin se edino bojim, bemu :!!: Škoda, da že veš, da je Cyberček prijazen Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ker je tist k pir pije.... madona bi se dobr ujela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Po vseh meni znanih indicih bi pa za tole kar Mickenega določila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 aiwa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Aha, zdej vem....na ne trzaš, sam na ....................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 TAKO TAKO.... DOBRO PIVIČKO PROSIM..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kako Laško z mano? Sicer pa je češki Staropramen zakon! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ti kar laško al kar ti paše... jz bom pa uniončka. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A z mano? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Si mislim . Se prtav če se zmeniš z Bobnarjem, najbolš strelovod s seboj vzet... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja lohk tud s tabo... sam kaj bo pol k boš mel ikonco živo pred sabo?! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 To sm pa že prej povedu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kako že gre tisto, pes, ki laja ne grize Bobnarček, se jaz tud neki zadnje čase psov bojim.... moram še vzrok raziskat.... kot otrok bi pa vsakega božala, psa mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 selene dobr da si se popravila ... drugače bi mick že mickenega nastavu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 a misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 selene dobr da si se popravila ... drugače bi mick že mickenega nastavu... hm, ne vem, ne vem........mickeni se pusti sam tisti, ki si ga res res želi. Je bl pameten k Mick, že ve zakaj tako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A si vi to sam mal rajcate ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ne jaz sem čist resno napisala, da pes, ki laja ne grize in da se bojim psov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.