Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Eni precej časa preživimo za PC. Iz takšnih in drugačnih razlogov. In med nami se stkejo vezi. Takšne in drugačne . OS (baje) na veliko krožijo... Zanima me; koliko smo si sposobni ustvariti objektivno mnenje o ljudeh, ki jih nekoč srečamo (če pride do srečanja). Verjamem, da ima vsak o vsakem določeno mnenje (vsaj tisti, ki so precej na netu); ali ob srečanju ugotovite, da je to tisto kar ste pričakovali, ali ste razočarani, zadovoljni, presenečeni; je po srečanju lažje oz. težje komunicirati.... (Tina, Marsika, če je podobna tema...oprostita ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kdor ima veliko želez v ognju, se mu katero tudi ohladi. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 .krasno je, ker je nenavadano ,ker izhaja iz besednega zaupanja in zapeljevanja tk kt pride ,tk tut gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Saj mogoče je kje celo kakšna tema ampak vseeno....V bistvu si ustvariš neko podobo....preko pisanja, ki pa največkrat ni takšna..ali pa hudo redko.Normalno, da sem bila včasih radovedna, kako kdo izgleda - mogoče sem še vedno malo...Sanjalica - kako pa ti veš, da OS na veliko krožijo....madonca....jaz pa nič ne dobim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Sanjalica, dobra tema..... Meni se v bistvu tak način spoznavanja ljudi, ob predpostavki, da bi vsi pisali iskreno (kar verjetno vseeno ne) zdi tak, najbolj čist. Se mi zdi, da smo v življenju nekako bolj ali manj obremenjeni z embalažo, tule imamo pa priložnost spoznavati razmišljanja, čustva in osebnost ljudi, ne glede na to, kako izgledajo. V začetku je tudi mene zelo zanimalo, kako kdo izgleda - tipična radovednost, zdaj pa mi je v bistvu vseeno, ali je Mateja, Tina, Nataly, Mick, AAkhut, Sanjalica, Marsa,Otožna,Astra, BorisM.... velika ali majhna, vitka ali debela, koliko so stari, v bistvu ne igra nobene vloge. Všeč mi je da na dokaj human način izražamo mnenja in poglede na različna področja, da smo ob tem zelo zelo strpni (dosti bolj kot povprečna skupina ljudi), sem pa tja se kaj zaiskri, ampak to je pač življenje. Všeč ste mi v bistvu vsi , vsak na svoj način in z veseljem preberem mnenja vsakogar, je pa res, da bi si pa za kakšnega zelo zelo zaupnega prijatelja izbrala samo nekaj ljudi (za to pač večina rabi nekaj več). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Hm...nekaj jih poznam... ...in všeč mi je...ko besede...dobijo obraz... Spletlo se je nekaj prijateljstev....in upam, da bodo traaaaajala.. Saj...ko te pritegnejo besede....je skoraj nemogoče...da ti oseba...ne bi bila všeč.. S tistimi...ki niso na tvoji valovni dolžini...oz.te pustijo hladne...že na netu...pa se tako ali tako ne srečaš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Sanjalica - Res dobra tema... Stokrat sem ze hotela odpreti podobno... in, ne, taksne tocno res se nimamo. Mislim podobno kot Astra, vendar vseeno je se en dejavnik...Etericni nivo je drugacen kot telesni...Ce nam je vsec nekdo po mindu in vsem, ni nujno, da nam bo vsec njegova kemija, telesnost (ni nujno, da samo pri 'spolnih' zvezah)...Saj poznamo to, ko se v druzbi koga prijetno ali cudno pocutimo... Z nekaterimi se ful dobro razumemo, ce se zelo malo vidimo. Itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Večina vas noče spregovoriti o tem; kar mi je po eni strani razumljivo...celo če so negativne izkušnje oz. antipatije... Poznam nekaj zgodb o srečanjih (tudi sama bila deležna kakšne zgodbe)... - nekoč sem šla na kavo z nekom iz domačega mesta. mlad fant; preko neta celo ugotovila, da se nama ve zgoditi, da bo moj programer v službi... Govorila sva dober mesec, hčerka ga je tudi poznala...pa sem rekla; grem. Takrat sem se zavedela, da dolgi lasje imajo različen pomen...lahko so čisti, oprani, negovani...lahko pa mastni, grdi, zanemarjeni...da "darkerstvo" je lahko čisto fajn, če to ni raztrgana trenirka in cenena majica ter čevlji z maturantskega plesa... itd...itd... Naj ne izzveni kot da dajem veliko pozornost izgledu, vendar ko je vizuelno predstava z moje strani tako zelo napačna...je bilo pri meni samo - srečanje nekoga, ki je vstopil v moje življenje (preko neta) v trenutku, ko sem potrebovala nekoga... dogovor je padel, da sva iskrena prijatelja... nekaj časa je šlo, potem srečanje...po tistem strmo navzdol. nikoli mi ne bo jasno ali zato, ker nisem zadostila zahtevam (mogoče bil vizuelno razočaran, mogoče nad mojim umom) mogoče pa, ker je bilo jasno rečeno, da nisem pripravljena biti ljubimka... Da ne bo pomote; še vedno se komunicira, vendar vljudnostno in polno fraz.... - še kaj bi se našlo.... Iz tega izhaja naslednja vprašanja; ali mislite da res obstaja veliko "fukfehtarjev" na netu, oz. da smo ženske, ki smo na netu kaj bolj pokvarjene oz. se strinjate, da je splošno mnenje, da se preko neta ne da spoznati nič "dobrega". Ali vas nikoli ne prešine misel; je v človeku želja spoznati me, ali kaj drugo... Kot večerno povabilo na kavo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 A ste zmešani ali kaj? (BTW Mitja, zdajle to postam iz Linux GUI postaje na Kiblixu, to vse skupaj ni vredno! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 hehe tole sploh ni vredno, da chlobvek karkoli napishe... :xx!: rachek LINUX RULS 666 hekrchkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 LINUX RULSKaj te s tabo je? A's na glavo prletu? Hekerčkov ? Ja, so prišli danes eni, z 0day exploiti (exploiti, ki so jih določene hekerske skupine razvile in se zanje ne ve! :o|o:, jih držijo zase, tako da se sploh ne ve, katere hrošče izkoriščajo ), pa so kar 3 korake v hacking contestu preskočili, pol pa niso znali audio driverja kot kernel loadable module naložit! Pravi hackeji ja! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 .........Ali vas nikoli ne prešine misel; je v človeku želja spoznati me, ali kaj drugo.Kot večerno povabilo na kavo.Sanjauca, a tut taka si; dobro ti to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 v kterem jeziku pa vi to šprehate jaz pa od lunatkov ne poznam v živo noubadi... aja, ne, ni res ... poznam dva luštna lunatka .. in, po pravici povem, da mi je čist OK, če vas poznam samo takole... mi je kul... nek drugačen način komunikacije... ne rabim vas videti in, kot je rekla Marsa, včasih je etrska komunikacija dovolj in je v tem en pomen in namen in je to zadosti... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Hm, Sanjalica...mislim, da je odvisno od tega...kaj iščeš...in na kakšen način navežeš stik. Če gre že v osnovi za flirt...in se ta nadaljuje...tudi s srečanjem...potem o možnosti seksa razmišljata oba...ne pa da zdaj trdiš...da so moški fukfehtarji.Tolk so...kolkr jim mi dovolimo...in kolikor v njih...podžigamo to misel...Sama sem navezala različne stike preko neta...od ljubezni, ki se je izkazala za :xx!: ..do čudovitega prijateljstva z moškim...ki mi je danes dragocenejše od česarkoli. Res pa je...da sva že v osnovi...zastavila kot prijateljstvo...in se tako tudi nadaljuje... Eh....zakaj posplošuješ....pomeni, da vse ženske, ki smo na netu...poročene, vezane...iščemo avanture.. Po moje je tako, kot povsod...treba je med plevelom...poiskati zrno.. Net je danes pač način komunikacije...preko neta sem spoznala...čudovite prijatelje...pa tut nekaj takšnih...ki jih pač kmalu daš na off... Edino... s čimer se strinjam je..da je tukaj res več bleferstva...po drugi strani pa ima tut vsak...ki te ogovori za šankom...svoje misli... Hm...pa še ena prednost je...lahko si dopisuješ...do nezavesti...in ugotoviš..kakšni so nameni...in če se z njimi strinjaš... ...in se tebi pričnejo v glavi porajati podobne misli... Eh...vsak pač po svoje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Astra se popolnoma strinjam s tabo... tudi jaz sem spoznala na netu nekaj izrednih in čudovitih ljudi... in imam to srečo, da sem lahko delček njihovih življenj.... zato sem jim tudi hvaležna... in neskončno jih imam rada nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Astra, narobe si me brala oz. razumela. V načelu sem proti srečevanju...mi je dosti bolj prijetno ostati tako. So pa ljudje na LNF ki bi jih kdaj le rada spoznala... Mogoče...nekoč...Opisala sem prvi primer...(3 leta nazaj).kjer sem si jaz ustvarila čisto popačeno sliko (nič ni bil kriv človek na drugi strani) in drugi primer, kjer smo v začetku dorekli stvari, potem pa so mogoče za trenutek apetiti postali preveliki (mogoče sem bila res kriva jaz). Verjetno si Astra ti bolj preudarna in sposobna oceniti ljudi in se jim tudi potem pustiti spoznati na takšen način, da potem ohraniš vedno pozitivno mnenje o njih in od njih dobiš natanko tisto, kar pričakuješ ... O tem, da pa kroži glas (med tistimi, ki neta ne uporabljajo za spoznavanje) da s(m)o ljudje, spoznani preko neta dvomljivih moralnih načel pa menda ni treba izgubljati besed. Mi je pa vsako srečanje ostalo v svojevrstnem spominu...Celo prva srečanja so ...ko gledaš obraz in vidiš napisane stavke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Verjetno si Astra ti bolj preudarna in sposobna oceniti ljudi in se jim tudi potem pustiti spoznati na takšen način, da potem ohraniš vedno pozitivno mnenje o njih in od njih dobiš natanko tisto, kar pričakuješ ... Ne Sanjalica...nisem bolj preudarna...samo sprenevedam se ne... Ko sem iskala prijateljstvo...sem dobila prijateljstvo...Ko sem iskala ljubezen....sem dobila ljubezen...Ko sem iskala seks....sem dobila seks... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 je pa vech fuka na chatkanalih kokr na forumih....tko de kr se fuka tiche je klele pravi dolgcajt 666 zlobijeu....tralala........pa nch hopsasa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Ne Sanjalica...nisem bolj preudarna...samo sprenevedam se ne... Tudi jaz se ne sprenevedam, zato sem tudi tako zastavila to vprašanje; in NIKJER nisem omenila da govorim o FORUMU, ampak o INTERNETNIH POZNANSTVIH (chat, irc, mail, forum, klepetalnice, blodnik....) Verjetno pa v življenju dobi vsak tisto, kar si zasluži . Aakhut, se strinjam s tvojo ugotovitvijo (mi je pa všeč, da vsaj na tak način posredno "priznavaš" da obstajajo tudi tovrstni interesi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 normalno....zato pa mamo webcame....de babo u zhivo vidsh....ne de si pol, k jo spraush konchno na "kufe" (hehe) razocharan k je stara grda potreba.... :xx!: pa she u zhivo se da marsikaj pochet hehe 666 -ou..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Gle ga gle Aakhut, pa imam webcame...pa te nikol ne zagledam Saj vem da si -ek; vendar mi je kljub vsemu grozno oz. ne morem si od poznnanih ljudi iz moje okolice zamisliti človeka, ki bi bil sposoben npr. na chatu (netu) kliknit nek nick in rečt...A si za en vroči fuk? A bi mi ga pofafala...pa take...ne vem, kako ilahko in pri kakšnih osebah to vžge... In se sprašujem, kakšni ljudje so to v real-lajfu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Aakhut...praviš, da je tlele dolgcajt... ...mrbit pa nisi na tekočem... ja, Sanjalica...saj sem razumela...samo sem imela občutek...da te muči...nekaj čist konkretnega...pa sem ti hotela svetovati...da se raje drži lunatkov....da ne bo razočaranj... :xx!: ...saj veš, duhovnost...pa to... Takšnih je veliko...po moje v realu..ene prestrašene zgube...majhni tako in drugače...ki jih skrivanje...naredi pogumne... Me prav zanima...kako bi bilo na srečanju...z enim takšnim...si kr predstavljam....kako leze v mišjo luknjo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Verjetno pa v življenju dobi vsak tisto, kar si zaslužiLe s čim se si pa jaz... ....zaslužla... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 hehe astra....heheglede na to, da si bla prpraulena it k men domou....tjah.... pa lohk zanikujesh kolkr hochesh, ampak poznava se z blodnika 666 zlobijeu.....prllllll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ...samo sem imela občutek...da te muči...nekaj čist konkretnega...Nebi rekla da muči, samo tu in tam me spreleti kakšna misel in forum je čudovit način, da vidiš svoj pogled na situacijo pregledan in komentiran tudi z drugih zornih kotov. Sicer pa vedno izhajam iz konkretnega in oprijemljivega; zato sem tudi dala dva svoja "kiks" primera (o ljudeh, ki me bogatijo in me sprejemajo takšno kot sem - odkrito in direktno - in tudi sebe dajejo na tak način pa pač (tokrat) nisem govorila). So poglavje zase. p.s. Mick; napisala sem...kliknat en nick in takoj ponudit tovrstne usluge oz. zanje povabit osebo...To, da se lahko "razvije" iz pogovora je pa druga tema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.